#کنسرو_قارچ🌹😍👇
من چون مصرف قارچ بالایی دارم اینکار رو انجام می دم دو کیلو قارچ رو خوب شستم .
به اندازه ای که دوست دارید برش بزنید (من خیلی درشت برش می زنم ) بعد در یک لیتر آب و یک لیوان ابلیمو که در حال جوش هست و بهش نمک اضافه کردم میریزم فقط ۵ دقیقه بجوشن کافیه (با درب نیمه بسته)
بعد صبر می کنم خنک بشن و داخل ظرف شیشه ای در یخچال نگه میدارم از همون آبی که داخلش جوشید هم روش میریزم )من این میزان برای یک هفته ام کافی هست
فقط برای استفاده از قاشق تمییز و خشک استفاده کنید
خوب میدونید نگه داشتن قارچ سختی های خودش رو داره بو می گیره یا سیاه میشه اینطوری برای یک هفته من قارچ آماده پخت و سالم دارم
👈 به جاي ابليمو از سركه سفيد استفاده كردم هيچ فرقي ندارن ولي ابليمو به نظرم رنگش بهتره
❁🍟🥦🍔
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک بند انگشتی😋😋😋
مواد لازم :
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱ و نیم لیوان
شکر ۳/۴ لیوان
ماست ۳ ق سوپ خوری
کشمش نیم لیوان
روغن مایع کمتر از نصف لیوان
موز ب میزان لازم
وانیل نصف ق چ خوری
بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری سرپر
اسانس موز و یا پودر هل مقداری
.
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها و وانیل رو یک دیقه با همزن میزنین .. شکر رو اضافه و با دور تند همزن تا جایی ک مایه کرم رنگ و حجیم بشه میزنین . دور همزن رو متوسط میکنین ..ماست رو اضافه و کمی ک مخلوط شد روغن رو میریزیم .. بعد از چند ثانیه همزنو خاموش کرده و آرد و بیکینگ پودر ک از قبل سه بار باهم الک کردیم طی دوسه مرحله اضافه میکنین و با لیسک مخلوط میکنین . دست آخر اندازه یک قاشق از کشمش ها برداشته و بقیه رو با مایه ی کیک همراه اسانس مخلوط میکنین . ( اگر اسانس نداشتین بجاش پودر هل رو همون اول ب تخم مرغها بزنین) . 🔴🔴 توجه کنین ک کپسول های کاغدیتون رو اصلا چرب نکنین و فقط تا نصفش رو پر کنین . موز رو ب حلقه های نازک برش بدین و ب دلخواه روی مایه بچینین .. و از اون ی قاشق کشمش چنتایی اطراف هر موز قرار بدین . موز و کشمش ب دلخواه هست .. هرکدومو ک دوس داشتین میتونین بذارین . داخل فر گرم شده قرار میدین ب مدت ۳۵ دیقه حرارت زیر و ۵ دیقه حرارت بالا برای برشته شدنشون . دما برای من ۱۶۰ درجه س . سر ۳۵ دیقه با سیخ چوبی تست کنین اگه تمیز بیرون اومد گریل رو بزنین و تمام .
🔴 پ.ن : دوستان برای این مدل کاپ کیک فقط ماست استفاده کنین چون اگه شیر بزنین احتمال سرریز شدن مایه از کپسول زیاده.
🌷🌷
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات
💯💯💯حراج فوق العاده💯💯💯
#با تنوع رنگ بندی #عاااالی😍😍
بشتابییییدباورنکردنیه😱😱😱
👛کیف #45.000 تومان
👠 کفش #60.000 تومان
http://eitaa.com/joinchat/1585184786C068d842537
🔴نگران نباش پخش کننده اصلی کیف وکفش🔴
❌#آغاز_فروش_کیفهای_حرااااااااجی👇
#کیف_مجلسی_مدرسه_صندوقی
#زیر_قیمت_بازار
#کیفیت_بالاتر ⏫
#قیمت_پایینتر⏬
http://eitaa.com/joinchat/1585184786C068d842537
🔴حراج #صددرصدی فصل آغاز شد
#شروع_قیمتمون_از_ ۴۰۰۰۰هزارتومان_
#فلافل
مواد لازم:🍅
▫️دو پيمانه نخود خام
▫️يك عدد پياز درشت
▫️4 حبه سير
▫️2 عدد گوجه فرنگی
▫️نمك فلفل زردچوبه
▫️کمی گشنیز تازه
▫️ادویهفلافل بهمقدار لازم(ادویه فروشیها دارن)
طرز تهیه:🥙
نخودها را بمدت دوازده ساعت خيسانده سپس با پياز و سير گوجه فرنگی چرخ ميكنيم (من پیاز و جداگانه چرخ کردم و آبشو گرفتم) نمک وفلفل(زیاد) زردچوبه را اضافه كرده گشنیز هم میریزیم،هم ميزنيم تا يكدست شود .و در آخر با فلافل زن فلافلارو آماده میکنیم و در روغن شناور سرخ میکنیم.
#لذت_آشپزی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔰ماهی شکم پر گیلانی
#ضیافت_سفره_گیلانی
ماهی شکم پر با مواد خیلی متفاوتی درست میشه و معمولا هر جای ایران به یه نحوی درستش می کنن و این ماهی شکم پر هم ,ماهی شکم پر به سبک شمالیه که خیلی خیلی لذیذه.
❇️مواد لازم
💠ماهی ...۱ عدد
💠کره محلی آب شده... 2 ق غ
💠روغن ... به میزان لازم
💠سبزی معطر ...۱۰۰ گرم
💠 (گشنیز، جعفری, برگ سیر, کمی نعنا,
💠 چوچاق ,خالیواش )
💠گردو آسیاب شده ... نصف پیمانه
💠پیاز رنده شده ... 1عدد
💠رب انار ... ۲ ق غ
💠رب گوجه ... 1ق غ
💠انار ساییده ... نصف پیمانه
💠نمک و فلفل و زردچوبه ...به مقدار لازم
❇️طرز تهیه
برای تهیه این ماهی شکم پر لذیذ ابتدا باید شکم ماهی رو باز کرده و کاملا تخلیه اش کنین و پولک ماهی رو با کمک چاقوی تیز بکنین و بشورینش.
حالا داخل و بیرون شکم ماهی رو به نمک، فلفل و زرچوبه آغشته کنین و بذارین تا مواد میانی حاضر میشه کمی بمونه و مزه بگیره.
بهتره روی ماهی رو هم چند برش سطحی بدین تا موقع سرخ شدن خوب مغز پخت هم بشه.
حالا مایه داخل شکم ماهی رو درست کنین به این صورت که، سبزیهای معطر را خرد کنید
بعد پیاز رنده شده سیر رنده شده و رب انار و رب گوجه رو با گردو وانار آسیاب شده و و کره محلی را با هم مخلوط کنین و سبزی ها را هم به مواد اضافه کنین و هم بزنید
وقتی مواد رو با هم مخلوط کردید حالا بچشین اگه به رب انار بیشتری احتیاج بود بر حسب سلیقه تون اضافه کنین و نمک هم فراموش نکنین حالا مایه داخل شکم ماهی حاضره.
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔰خورشت باقلا و گشنیز
❇️مواد لازم
💠گوشت گوسفندی ...500 گرم
💠باقلا سبز ... 500 گرم
💠گشنیز خرد شده .... 4 ق س
💠 پیاز ...1 عدد
💠سیر ...6 حبه
💠زعفران آب کرده ...1 ق س
💠زردچوبه ...1 ق م
💠نمک و فلفل ...به میزان لازم
💠روغن مایع ...به میزان لازم
❇️طرز تهیه
باقلا را از هر دو پوست در آورده، بشویید و در آبکش بریزید. پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی خرد کنید.حبه های سیر را هم خرد کنید.
گوشت را هم شسته و خورشی خرد کنید. در قابلمه ای روغن ریخته روی حرارت بگذارید.
روغن که داغ شد پیاز و سیر را در روغن ریخته و خوب سرخ کنید.پیازها که طلایی شدند،زردچوبه را اضافه کرده و به هم بزنید.
حالا نوبت اضافه کردن گوشتهاست آنها را هم خوب سرخ کرده تا آب آنها بخار شود.زعفران آب کرده و فلفل را هم اضافه کنید.
مقداری آب بریزید و در ظرف را بگذارید. حدود یک ساعت صبر کنید تا گوشت بپزد.
بعد از پخت کامل گوشت ،باقلا را اضافه کنید.حالا می توانید نمک را هم اضافه کنید و مزه خورش را بچشید.
در مراحل آخر پخت ، گشنیز را هم اضافه کنیدو بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه برنج سرو کنید.
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧆شامى_كوير
مواد لازم:
🥩گوشت چرخ كرده ٢٠٠ گرم
🥩سويا ٢٠٠ گرم
🥩پياز ٢ عدد
🥩تخم مرغ ١عدد
🥩سيب زمينى ٢عدد متوسط
🥩زيره ١ق چ
🥩زردچوبه ١/٢ق چ
🥩آرد معاش يا آرد نخودچى ٣ق غ
🥩ترخون خشك ١ق غ
🥩نمك و فلفل به ميزان لازم
🥩روغن به ميزان لازم
طرز تهيه:
🍜ابتدا سوياى خيس كرده را با گوشت،سيب زمينى و پياز در خرد كن مى ريزيم سپس ادويه ها را اضافه كرده تا كاملاً يكدست شود ، حالا تخم مرغ و آرد را مى ريزيم تا با هم مخلوط شوند.تابه از قبل گرم می کنیم ، مقدارى روغن ريخته تا داغ شود . كمى از مايع شامی را برميداريم و به شكل دلخواه سرخ مى كنيم و آماده سرو است.
(اين شامی متعلق به روستاى فرحزاد در استان
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_نه_قرمه_ماسوله
مواد لازم:
💤گوشت خورشتی ————— 300 گرم
💤پیاز ————— 2 عدد متوسط
💤لپه ————— 1 پیمانه خیس کرده
💤دارچین ————— 1 ق . م
💤زردچوبه ————— 1 ق . غ
💤کشمش ————— 1 پیمانه
💤گل محمدی ————— 3 عدد
💤زعفران دم کرده ————— 1 استکان
طرز تهیه:
♻️پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن به همراه گوشت سرخ می کنیم.
♻️گل محمدی را می کوبیم تا خوب خرد شود .
♻️زردچوبه را به گوشت و پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم .
در ظرف دیگری کشمش را با کمی روغن و کره سرخ می کنیم و زعفران دم کرده را به آن می افزاییم.
بعد از کمی سرخ شدن دارچین و گل محمدی را نیز به گوشت و پیاز اضافه می کنیم .
✅سپس یک و نیم لیتر آب را به همراه لپه به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت کم خورشت پخته شود.
در انتها خورشت را با کشمش های سرخ شده تزیین
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 @Khalagh_bash_bano
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#قارچ_پلو_ادويه_اي
مواد لازم:قارچ ورقه شده سه ليوان(كمي آبليمو تازه بزنيد كه رنگش تيره نشه)، برنج سه پيمانه، ساقه پيازچه خرد شده سه عدد، پودر فلفل سياه نصف ق مرباخوري، پودر زنجبيل يك سوم ق م، پودر دارچين يك سوم ق م، پودر زيره سياه نصف ق م، پودر فلفل قرمز يك سوم ق م، نمك برنج رو از قبل در آب نمك بخيسونيد بعد در آب بجوشونيد و آبكش كنيد. قارچ رو در روغن تفت بديد تا آبش كاملا كشيده بشه و بعد ادويه ها رو اضافه كنيد و بعد از يك دقيقه شعله رو خاموش كنيد و ساقه پيازچه رو اضافه كنيد.حالا برنج و مواد قارچ رو لابلا در قابلمه بريزيد و بذاريد دم بكشه. همونطور كه گفتم ميتونيد ادويه هايي كه دوست نداريد رو حذف يا ادويه مورد علاقتون رو بيشتر كنيد.موقع سرو كمي پيازچه تازه روي غذا بريزيد
نوش جان💖
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساندویچ_رست_بیف 🌯 😋
▫️گوشت راسه گوساله ۲۵۰ گرم
▫️قارچ۵-۶ عدد
▫️خامه ۳۵ گرم
▫️شیر نصف لیوان
▫️آرد ۱ قاشق چایخوری
▫️نمک و فلفل ،آویشن و رزماری
▫️روغن زیتون مقدار لازم
▫️پنیر پیتزا و گودا مقدار لازم
🔸گوشتی که انتخاب میکنید حتما باید راسته گوساله باشه که نرم و لطیفه،گوشت رو فقط با مقداری نمک و فلفل و رزماری ساطوری شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،در تابه گریل و سپس ریش ریش یا خرد میکنیم،برای تهیه سس قارچ خامه ای هم قارچ را اسلایس کرده سرخ میکنیم مقدار کمی آرد اضافه کرده تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه سپس شیر اضافه کرده و اجازه میدیم سس غلیظ بشه و مقداری خامه صبحانه و آویشن و نمک و فلفل میرنیم و در آخر کار پنیر پیتزا وگودا را توی سس ریخته روی حرارت ملایم میزاریم تا سس غلیظ و پنیر آب شود،نان ساندویچی را باز کرده سس پنیر را لای نان ریخته و از گوشت خرد شده روی پنیر و قارچ ریخته و تا داغ هست میل میکنیم،در کنارش هم سیب زمینی تنوری و یه مقدار سالاد(کاهو،کلم،هویج،خیارشور و پیاز و سس سیر میل میکنیم
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛