eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
🧆شامى_كوير مواد لازم: 🥩گوشت چرخ كرده ٢٠٠ گرم 🥩سويا ٢٠٠ گرم 🥩پياز ٢ عدد 🥩تخم مرغ ١عدد 🥩سيب زمينى ٢عدد متوسط 🥩زيره ١ق چ 🥩زردچوبه ١/٢ق چ 🥩آرد معاش يا آرد نخودچى ٣ق غ 🥩ترخون خشك ١ق غ 🥩نمك و فلفل به ميزان لازم 🥩روغن به ميزان لازم طرز تهيه: 🍜ابتدا سوياى خيس كرده را با گوشت،سيب زمينى و پياز در خرد كن مى ريزيم سپس ادويه ها را اضافه كرده تا كاملاً يكدست شود ، حالا تخم مرغ و آرد را مى ريزيم تا با هم مخلوط شوند.تابه از قبل گرم می کنیم ، مقدارى روغن ريخته تا داغ شود . كمى از مايع شامی را برميداريم و به شكل دلخواه سرخ مى كنيم و آماده سرو است. (اين شامی متعلق به روستاى فرحزاد در استان 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 💤گوشت خورشتی ————— 300 گرم 💤پیاز ————— 2 عدد متوسط 💤لپه ————— 1 پیمانه خیس کرده 💤دارچین ————— 1 ق . م 💤زردچوبه ————— 1 ق . غ 💤کشمش ————— 1 پیمانه 💤گل محمدی ————— 3 عدد 💤زعفران دم کرده ————— 1 استکان طرز تهیه: ♻️پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن به همراه گوشت سرخ می کنیم. ♻️گل محمدی را می کوبیم تا خوب خرد شود . ♻️زردچوبه را به گوشت و پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم . در ظرف دیگری کشمش را با کمی روغن و کره سرخ می کنیم و زعفران دم کرده را به آن می افزاییم. بعد از کمی سرخ شدن دارچین و گل محمدی را نیز به گوشت و پیاز اضافه می کنیم . ✅سپس یک و نیم لیتر آب را به همراه لپه به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت کم خورشت پخته شود. در انتها خورشت را با کشمش های سرخ شده تزیین ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 @Khalagh_bash_bano ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم:قارچ ورقه شده سه ليوان(كمي آبليمو تازه بزنيد كه رنگش تيره نشه)، برنج سه پيمانه، ساقه پيازچه خرد شده سه عدد، پودر فلفل سياه نصف ق مرباخوري، پودر زنجبيل يك سوم ق م، پودر دارچين يك سوم ق م، پودر زيره سياه نصف ق م، پودر فلفل قرمز يك سوم ق م، نمك برنج رو از قبل در آب نمك بخيسونيد بعد در آب بجوشونيد و آبكش كنيد. قارچ رو در روغن تفت بديد تا آبش كاملا كشيده بشه و بعد ادويه ها رو اضافه كنيد و بعد از يك دقيقه شعله رو خاموش كنيد و ساقه پيازچه رو اضافه كنيد.حالا برنج و مواد قارچ رو لابلا در قابلمه بريزيد و بذاريد دم بكشه. همونطور كه گفتم ميتونيد ادويه هايي كه دوست نداريد رو حذف يا ادويه مورد علاقتون رو بيشتر كنيد.موقع سرو كمي پيازچه تازه روي غذا بريزيد نوش جان💖 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌯 😋 ▫️گوشت راسه گوساله ۲۵۰ گرم ▫️قارچ۵-۶ عدد ▫️خامه ۳۵ گرم ▫️شیر نصف لیوان ▫️آرد ۱ قاشق چایخوری ▫️نمک و فلفل ،آویشن و رزماری ▫️روغن زیتون مقدار لازم ▫️پنیر پیتزا و گودا مقدار لازم 🔸گوشتی که انتخاب میکنید حتما باید راسته گوساله باشه که نرم و لطیفه،گوشت رو فقط با مقداری نمک و فلفل و رزماری ساطوری شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،در تابه گریل و سپس ریش ریش یا خرد میکنیم،برای تهیه سس قارچ خامه ای هم قارچ را اسلایس کرده سرخ میکنیم مقدار کمی آرد اضافه کرده تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه سپس شیر اضافه کرده و اجازه میدیم سس غلیظ بشه و مقداری خامه صبحانه و آویشن و نمک و فلفل میرنیم و در آخر کار پنیر پیتزا و‌گودا را توی سس ریخته روی حرارت ملایم میزاریم تا سس غلیظ و پنیر آب شود،نان ساندویچی را باز کرده سس پنیر را لای نان ریخته و از گوشت خرد شده روی پنیر و قارچ ریخته و تا داغ هست میل میکنیم،در کنارش هم سیب زمینی تنوری و یه مقدار سالاد(کاهو،کلم،هویج،خیارشور و پیاز و سس سیر میل میکنیم 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک ساده
💫 آشپز بانو 💜
کیک ساده
تخم مرغ 5عدد زرده و سفیده جدا شکر آسیاب شده یک و نیم لیوان(دسته دار فرانسوی) وانیل یک دوم قاشق چ روغن مایع سه چهارم ل شیر ولرم 1لیوان آرد سفید قنادی 2ونیم لیوان بکینگ پودر یک و نیم ق غ سرصاف اول از هر کاری لازمه بگم من برای اندازه گیری دقیق مواد از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کردم. کف قالب مورد نظرتان را با روغن جدا کننده کاملا چرب کنید در این صورت دیگر نیازی به استفاده از کاغذ روغنی و یا آرد پاشی نخواهید داشت...به این صورت که 1 ق غذاخوری روغن جامد و 1ق غ آرد را مخلوط کرده و با فرچه کف و دیواره های قالب مورد نظرتون رو آغشته به آن کنید. سفیده های تخم مرغ را به همراه یک پنس نمک به مدت 10دقیقه با دور تند همزن هم بزنین تا حسابی کف کنه و سفید رنگ بشه طوری که وقتی ظرفتون رو سرو ته میکنین از ظرف نریزه... زرده ها رو به همراه وانیل و شکری که از قبل آسیاب کردین مخلوط کرده و با دور تند همزن حسابی هم بزنین تا کرم رنگ بشه و لطیف و یکدست... حال روغن مایع رو افزوده و سپس شیر ولرم(هر کدام را به مدت یک دقیقه و به صورت جدا گانه هم بزنین)مواد که کاملا یکدست شد آرد و بکینگ پودری که از قبل سه بار الک نمودید رو طی سه الی چهار مرحله داخل مواد بریزید وبه آرامی و در یک جهت هم بزنین. دوستان گلم توجه داشته باشید موقع اضافه کردن آرد به هیچ وجه از همزن برقی استفاده نکنید.برای اینکار یا از مفتول دستی و یا لیسک کمک بگیرین. نکته مهم دیگه این هست که آرد رو فقط و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.هیچ گلوله آردی داخل مواد نمونه کافیه.... در مرحله پایانی سفیده های تخم مرغ را طی 3مرحله داخل مواد بریزید و به آرامی و در یک جهت موادتون رو مخلوط کنید. ازهم زدن بیش از اندازه سفیده ها خود داری کنید وگرنه پف کیکتون میخوابه. مواد کیک رو داخل قالب مورد نظرتون بریزید و داخل فری که از یک ربع قبل با دمای180درجه حسابی گرم شده، به مدت40دقیقه بپزید. عزیزان نیم ساعت اول پخت به هیچ وجه در فر رو باز نکنید. برای اطمینان از مغز پخت شدن کیکتون یک عدد خلال چوبی رو داخل کیک فرو کنید اگر تمیز از داخل کیک بیرون اومد نشون میده که کیکتون کاملا پخته شده. برای خارج کردن کیک از داخل قالب نیز ده دقیقه الی یک ربع صبر کنید تا کیکتون از داغی بیفته بعد می بینید که کیک خیلی راحت از قالب جدا میشه 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌹😍👇 مواد لازم سیب زمینی ــــــــــ نیم کیلو آب ــــــــــ یک لیوان ڪره ـــــــــ بیست گرم زردچوبه ــــــ یڪ قاشق چایخورے نمڪ و فلفل و آویشن و پودرسیر نصف قاشق چایخورے آرد یک لیوان سرخالی پودرسوخارے سه قاشق غذاخورے تخم مرغ ـــــــــــ یک عدد روغن ــــ برای سرخ کردن به میزان لازم . 🌹نڪات سیب زمینی حتما با گوشت کوب له کنید رنده زده خوب نمیشه . کرم اب بزارید جوش ریز بزنه بعد ارد اضافه کنید بجای کره می تونید دو قاشق روغن مایع استفاده کنید وقتی آرد داخل آب در حال جوش ریخت سریع بهم بزنید تا گلوله نشه آرد حتما به مدت پنج دقیقه روی شعله ملایم باز و بسته کنید .قبل پختن آرد حتما سیب زمینی له کنید کنار بزارید بعد پختن آرد یه مقداری ازداغی افتاد اضافه کنید به سیب زمینی پخته نیاز نیست کاملا خنک بشه . ⏪یک تخم مرغ کافی موقع سرخ کردن احساس کردید شل یا به دست میچسبه یک قاشق دیگه پودر سوخاری اضافه کنید . موقع برداشت خمیر کتلت اصلا بدست به آب نزنید فقط روغن بزنید 🌹 ❁🍟🥦🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥣 ابتدا یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. بعد، گوشت و ادویه را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم و می گذاریم ۳ ساعت روی اجاق بماند تا نیم پز شود. سپس در ظرف مورد نظر یک ردیف پیاز حلقه شده، گوشت، سیب زمینی، هویج سرخ شده، بادمجان (در صورت تمایل)، گوجه فرنگی و چند عدد آلو و گرد لیمو را روی هم می چینیم. سپس دو قاشق رب که با کمی روغن تفت داده شده و سه لیوان از آب گوشت را به مخلوط فوق اضافه کرده و روی آن ها فویل کشیده و می گذاریم درون فر تا به مدت ۴۵ دقیقه خوب بپزد و جا بیفتد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ را 5دقیقه ابپز كنید و بعد بذارید کاملا سرد بشه بعد به تكه هايي به اندازه يك گردو خرد کنید وبعدخیلی شیک ومجلسی توی ارد سفید بعد تخم مرغ وبعد ارد سوخاری زده و تو ي روغن سرخ كنید من بعضي وقتها خميرهاي وسط نون فانتزي رو درميارم وخشك ميكنم وبعد آسياب ميكنم وبصورت پودر درميارم وكمي فلفل سياه وخيلي كم پودر سيروپودر زنحبيل وكمي نمك اضافه ميكنم وبعنوان پودر سوخاري استفاده ميكنم سيب زميني رو پوست گرفته و دو يا سه سانتي برش داده و سه يا ٤دقيقه در آب جوش و نمك ابپز كنید و بعد در روغن سرخش كنید و شويد روش بپاشید 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم نخود خیسانده خام ۱۰۰گرم بادمجان ۲عدد سیب زمینی خام ۱عدد پیاز متوسط ۲عدد گردو ۱۵۰ گرم پیازچه ۱۰۰گرم گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم نمک،فلفل،دارچین و زردچوبه و زعفران مقداری تخم مرغ ۵تا۶عدد طرز تهیه نخود،بادمجان،سیب زمینی،پیاز و گردو را با هم چرخ کنید سپس پیازچه خرد شده، گوشت چرخ کرده،نمک،فلفل،دارچین،زردچوبه و زعفران را هم اضافه کرده و در آخر تخم مرغ ها را در حین هم زدن اضافه کنید.بعد تابه ای که در آن کمی روغن ریخته اید،قرار داده و دو طرف آن را سرخ کنید نوش جان 💖 ✿┅┅┄┄ 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برنج 3پیمانه گوشت چرخ کرده 200گرم شوید خرد شده 100گرم پیاز 3عدد متوسط لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه نمک و فلفل و ادویه دلخواه بمیزان لازم زعفران ابتدا پیاز رو رنده کرده و نصفش رو داخل گوشت چرخ کرده ریخته و قلقلی های کوچک درست میکنیم و در ماهیتابه سرخ میکنیم لوبیا را هم با کمی آب و نمک میزاریم تا بپزه وقتی قلقلی ها سرخ شد از تابه خارج میکنیم و بقیه پیاز رو تفت داده و قلقلی سرخ شده و شوید خرد شده و لوبیای پخته شده رو همراه نمک و فلفل و زعفران دم کرده اضافه میکنیم . برنج رو آبکش کرده و ته دیگ دلخواه را ته قابلمه چیده و لایه لایه برنج رو با مواد آماده شده مخلوط میکنیم و دم میزاریم نکته:به جای گوشت چرخ کرده میتونیم از مرغ و گوشت تکه ای هم استفاده کرد. 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فقط کافیه نون یوفکای آماده رو از سوپرمارکت تهیه کنید برش مثلثی یا گردشو بگیرید که کارتون راحتتر باشه ، مایه دلخواهتونو آماده کنید که من مایه ماکارونی+پنیر پیتزای رنده شده+ قارچ رو آماده کردم روی هر ورق خمیر مقداری ماست رو با فرچه بمالید مخلوط گوشت و پنیر رو یک طرف نان بگذارید و خمیر رو رول کنید ، رولها رو کنار هم در ظرف پیرکسی که کمی چرب کردید بچینید روی رولها رو مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران زده شده بمالید و پیرکس رو برای حدو د بیست دقیقه تا نیم ساعت در فر گرم شده با حرارت صدوهشتاد درجه بزارید تا روی خمیر طلایی بشه بعد هم نوش جان کنید 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛