#کوکو_اردبیلی
مواد لازم:
سبزی کوکو 2 لیوان
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 1 عدد
گوشت 3 قاشق
گردو 3 قاشق
زرشک 1 قاشق
تخم مرغ 3 عدد
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
سیب زمینی رو میپزیم و له میکنیم. پیاز و ریز خرد کرده و تفت میدهیم بعد گوشت چرخکرده را اضافه میکنیم بعد گردو و زرشک شسته شده به همراه کمی نمک را به گوشت مخلوط میکنیم. سبزی کوکویی خرد شده و سیب زمینی له شده و مواد گوشتی را مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم و نمک و کمی زردچوبه خوب مخلوط میکنیم. و بعد سرخ میکنیم. اگر مواد سفت شد به ان یک تخم مرغ دیگر هم اضافه میکنیم و اگر مواد خیلی شل شد به آن کمی پودر نان اضافه میکنیم.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_پزون داشتیم 😋
این خمیر بدون تخم مرغ هست و بنظرم برای انواع پیتزا پیراشکی فتیر و اینا خیلی مناسبه👍👌
۲لیوان شیر گرم رو بریزین توظرف روش ۲ق غ خمیرمایه ی ق شکر و یک ق نمک بپاشین یک سوم فنجون روغن بریزین مواد هم بزنین حالا ارد اضافه کنین.ارد تاجایی اضافه کنین ک خمیر ب دست نچسبه و ی خمیر لطیف بدست بیاد حسابی ورز بدین یا ۱۰۰بار ب سطح کار بکوبین.روی خمیر میپوشونیم میذاریم ی جای گرم تا عمل بیاد و۲برابر بشه.خمیر دوباره یکم ورز میدیم از خمیر ب اندازه نارنگی برمیداریم بازش میکنیم مواد میذاریم وسطش پنیر میریزیم و بعد خمیر رو مبندیم و با انگشت لبه هاش میچسبونیم ب هم ک باز نشه.من پیراشکیارو تو روغن سرخ کردم شما میتونین تو فربذارین با دمای ۱۸۰ برای ۲۰دقیقه
مواد پیراشکی هم قارچ گوشت چرخ کرده کالباس فلفل دلمه بود.هرچیزی میتونین استفاده کنین
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😳😳👇👇
دوست داری #حسن یوسفهای خوش رنگ وپرپشت داشته باشی وراهشو بلد نیستی😢
یا شمعدونیهات #گل نمیده اصلا یا
گلهاش میریزه ودوام نداره🙁
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
راهکارش اینجاست پراز مطالب
راجع به همه نوع #گلهای آپارتمانی
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3199860739C903d7c0b71
🦋اگه میخای هیچوقت گلهات #خشک نشن و همه بهت بگن: "چقــــدر گل به دستت میاد"☺️
🌸 بیا بزرگترین کانال #گلهای_آپارتمانی کشور🌵🌱
#بامیه_خونگی
آرد سفید : 1 لیوان
آب : 1 لیوان
تخم مرغ : 2 عدد درشت
روغن جامد یا کره: 30 گرم
شربت یا عسل: 2 قاشق غذاخوری
ابتدا کره را داخل قابلمه ریخته و آب را اضافه کردم گذاشتم روی حرارت تا بجوشد وقتی آب جوش آمد سریعا آرد را اضافه کردم و تند تند هم زدم و مخلوط کردم تا خمیر یک تکه بدست آید وقتی خمیر یکدست شد و وسط قابلمه جمع شد تا ۵ دقیقه خمیر را در قابلمه هم زدم بعد خمیر را در ظرفی دیگه پهن کردم تا کمی خنک بشه حالا شهد را اضافه کردم و با همزن برقی کمی هم زدم بعد دونه دونه تخم مرغها را اضافه کردم و باز هم زدم تا خمیر یکدست بشه توجه داشته باشید خمیر باید حالت چسبنده داشته باشه.خمیر را داخل قیف پارچه ای که ماسوره شکوفه داشت ریختم و روغن مایع را در تابه ریختم طوری ریختم که بامیه شناور بشه.(روغن باید سرد باشه لزومی نداره گرم یا داغ باشه)خمیر را با فشار قیف از قیف خارج کردم و برای جدا کردن خمیر از ماسوره با قیچی به اندازه ی دلخواه قطع کردم و در روغن با حرارت کم سرخ کردم(در حین سرخ کردن تند تند هم زدم که بهم نچسبن و یکدست سرخ بشن)وقتی سرخ شدن به مدت سه دقیقه داخل شربت گذاشتم.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ميگوپفكی 🦐
آرد سفید به میزان لازم
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
دلستر ساده يا اب گازدار یک پیمانه
آب یه لیوان
نمک فلفل پودر سير به مقداري كه شما دوست داريد
ميگو ها و يك پياز بزرگ حلق شده را با آبلیمو تاره و نمک و کمی زعفران و پودر زنجبيل و فلفل سياه کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شوند
توي يك کاسه اب ودلستر را با هم مخلوط کرده، سپس نمك و و پودرسیربه آن اضافه کنید ، در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقدار ی فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید.
سپس كمكم آرد را به مخلوط اضافه میكنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود.
و در اخر پنكيگ پودر ميريزيم و به ارومي هم ميزنيم میگو آماده و مزه دار شده رو در مواد ميريزيم و بعد حلقه هاي پياز رو از هم جدا ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم و نيم ساعت در يخچال مي زاريم
و بعد در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود سرخ ميكنيم و روي دستمال حوله اي ميزاريم تا روغن اضافي گرفته شود.
نووش جان😋
✅نكته؛ در اين موادميتونيد بجاي ميگو از فيله مرغ تيكه شده با همين روش استفاده كنيد كه در آنصورت ميشه #جوجه_چينی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوای_شکم_پر
این در حقیقت یه جور دیزاین برای سرو حلوا بصورت متفاوته. اول حلواتونو درست کنین. ترجیحا توش مغز گردو هم بریزین. بعد بذارین حلوا تا 50 درصد گرماشو از دست بده و خنک بشه . توی یه ظرف گود رو یه کم خیس کنین و یه مقدار حلوا توی اون بریزین و فشار بدین. روی اون بستنی فریز شده یا فرنی غلیظ فریز شده بریزین و بقیه حلوا رو روی اون بریزین و فشار بدین . حالا بذارین توی یخچال. بعد توی ظرف سروتون برگردونین و روی اونو با پودر پسته و یا خلال تزیین کنین. می تونین توی ظرفهای تک نفره هم سرو کنین.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_بارلین
اول از همه پودینگ
شیر ۲لیوان
نشاسته ذرت۲قاشق غذاخوری
شکر ۴قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۱قاشق غذاخوری
وانیل کمی
کره ۲۵گرم
شکلات تخته ای رنده شده
شیر ونشاسته شکر رو مخلوط میکنیم و میذاریم رو حرارت بعد بهش کاکائو وشکلات رو اضافه می کنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه آخرسر شعله رو خاموش میکنیم بهش کره و وانیل رو اضافه می کنیم وهم میزنیم تا کره آب ومخلوط مواد بشه .
حالا بیسکوییت پتی بور رو دم دستمون میزاریم ودرقالب کمربندی یه لایه بیسکوییت ویه لایه پودینگ میریزیم این کارو تکرار میکنیم تا مواد پودینگی تموم بشه من از رینگ استفاده کردم اگه قالبتون گرد هست بیسکوییتهارو درپودینگ بزنین وبه صورت گرد در قالب بچینین بعد از اتمام کار دوساعت دریخجال میزاریم میشه پودینگ زیاد درست کرد ولایه آخر روی مواد رو هم با پودینگ کاور کرد و بعد تزیین، یاهم مثل من با خامه ی فرم گرفته
من خامه رو فرم دادم روی کیک کاور کردم کمی گاناش درست کردم روی خامه ریختم بعد با میوه تزیین کردم میوه ها اصلا نباید آبکی باشن قبل از گذاشتن روی گاناش حتما اول روی یه پارچه یا حوله ی تمیز بزارین تا آبشون گرفته بشه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ دم کرده با سس زرشک 🍗
ترش و باحال🤤
آسون و عالی👌
🎈مواد لازم:
قطعات مرغ به دلخواه رون یا سینه
گوجه فرنگی ۳عدد
پیاز متوسط۱عدد
سیر ۱حبه درشت
نصف فلفل دلمه ایی
نمک و فلفل
رب گوجه فرنگی یه قاشق
مرغ ها رو با روغن و زردچوبه حسابی تفت بدین
پیاز،سیر،فلفل دلمه،گوجه فرنگی و رب رو توی مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید تا یه سس غلیظ به شما بده .
این سس رو روی مرغای تفت داده بریزید و بعد از جوش اومدن درش رو با یه پارچه ی نازک ببندید و روی شعله ی کم دم کنید.
وقتی مرغا کاملا پخت نصف لیوان زرشک شسته شده رو به سس اضافه کنید و ۱۰دقیقه دوباره دم کنید😍
پ ن :اگه دوست داشتین خوراک مرغتون ملس باشه یه قاشق چایخوری شکر اضافه کنید😍
پ ن :این مرغ اصلا احتیاج به آب نداره👍
پ ن : این مرغ اصلا احتیاج نداره این ور و اون ور بشه و دائم بهش سر میزنیم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زولبیا
مواد لازم:
نشاسته نیم کیلو
ماست نیم کیلو
آرد گندم75گرم
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه: نشاسته را در ماست حل کرده و از صافی رد کنید تا هیچ گلوله ای نماند.من با همزن زدم و کاملا صاف شد.آرد را مخلوط کنید و خمیر را یکی دو ساعت بگذارید تا استراحت کند.روغن را به اندازه دو سه سانت در تابه ریخته اجازه دهید داغ شود.رینگ مخصوص زولبیا را درون روغن قرار دهید رینگ برای یک اندازه شدن زولبیا است بدون آن هم امکان پذیر است .از مواد داخل قیف یا هر وسیله ای که راحت ترید مثل ظرفهای سس یا پاکت های یکبار مصرف ریخته و بصورت دایره ای داخل قالب بریزید رینگ را بردارید وقتی هر دو طرف طلایی شد درون شهد قرار دهید یک دقیقه درون شهد بماند و سپس بردارید
🔴برای تهیه شربت زولبیا دو پیمانه شکر،یک پیمانه آب و نصف پیمانه گلاب را روی حرارت قرار دهید تا جوشیده و غلیظ شود .غلظت آن باید مثل شربت یا مربای قوام آمده باشد در آخر نصف قاشق چایخوری آبلیموی تازه اضافه کرده بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید.شربت زولبیا باید کمی گرم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه چوبی با فلفلای رنگی👆
كه عطرو طعم بي نظيري بهشون داد،فيله هاي مرغ رو مربعي برش دادم از شب قبل با زعفرون و نمك و فلفل و خلال پياز مخلوط كردم و گذاشتم بمونه،فلفل دلمه هاي رنگي رو برش هاي مربعي دادم و به ترتيب تو سيخ كشيدم وتو تابه گريل چيدم و گذاشتم تا بپزه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_پختنی
#کیک_دونات_شکلاتی🍩🍩
.
مواد لازم (۱۲ دونات)
آرد یک و سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق.چایخوری
نمک یک هشتم ق.چ
شکر سه چهارم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع پخت و پز ۳ ق.سوپخوری
ماست یک چهارم پیمانه
شیر نصف پیمانه
وانیل یک هشتم ق.چ
.
مواد خشک بجز شکر با هم مخلوط و الک کنید.
مواد مرطوب و شکر با هم مخلوط و با ویسک بزنید.
سپس مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید و در حد یکدست شدن هم بزنید(با همزن دستی)
یادتون نره قالبو چرب کنید من با روغن جامد چرب کردم.
.
دمای فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد
از ۱۵ دقیقه قبل گرم شده
زمان پخت حدود ۱۰ دقیقه (با خلال دندان چک
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسرکیوی🥝🥝
کیوی متوسط ۱۰ الی۱۲ تا
شکر نصف لیوان
آب نصف لیوان
ژلاتین ۱ ق چ
ژله آلوئه ورا ۲ بسته
خامه قنادی زده شده یا بستنی ۴ ق غ
طرز تهیه:👇👇
کیوی رو پوست گرفته حلقه میکنیم همراه آب و شکر روی حرارت متوسط ۱۰ دقیقه میپزیم وقتی سرد شد توی مخلوط کن ریخته تا دوره بشه
ژله و ژلاتین رو با ۳ لیوان آبجوش بنماری میکنیم تا کاملا حل و شفاف بشه بستنی یا خامه رو اضافه و خوب هم میزنیم
حالا کیوی رو هم اضافه کرده همه مواد رو مخلوط میکنیم قالب رو خیلی کم چرب و مایه رو داخلش میریزیم میزاریم یخچال ۳؛؛؛۴ ساعت بمونه سفت بشه من صبح گذاشتم تا عصر.
👈ب جای ۲ لیوان آبجوش و ۲ لیوان آب سرد من از ۳ لیوان آبجوش استفاده کردم تا ژله خوشمزه تر و سفت تری داشته باشم
👈میتونین بستنی یا خامه رو حذف کنین ولی ب نظرم با خامه یا بستنی خوشمزه تره
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛