#قیمه پیچاق
مواد لازم:
گوشت قیمه ای 350 گرم . پیاز 1 کیلو سرخ شده . خلال بادام 150 گرم
تخم مرغ 4 عدد . نمک و فلفل . زعفران سائیده . زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پیازها را خلالی نموده و با کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شود.
در این مرحله گوشت را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا آب گوشت کشیده شود فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم سپس آب را افزوده و اجازه میدهیم گوشتها بپزند.
خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت میدهیم و به همراه زعفران به گوشتهای پخته شده اضافه میکنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید نمک آن را اندازه میکنیم.
پس از آن تخممرغها را تک تک روی خورش میشکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاشیده و سپس در ظرف را میبندیم تا تخممرغها بسته شود ، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو میکنیم.
نکته ها :
میتوان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین میتوانید تخممرغها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترافل_ارده_شیره
مواد لازم:
آردبادام : 3/4 (سه چهارم)
پودر_پروتئین_وانیلی : 1 اسکوپ
شکرنارگیل: 1 قاشق سوپ خوری
(جایگزین: شکرخرما ، شکرسرخ ، شکرقهوه_ای )
شربت افرا: 2 قاشق سوپ خوری
(جایگزین: عسل_خام ، شیره_خرما ،شیره_انگور ، شیره_انجیر ، شیره_توت ، چهارشیره ، سه_شیره )
ارده : 2/5 قاشق سوپ خوری
شیربادام : 2 قاشق سوپ خوری
و
شکلات_تلخ : 50 گرم برای روکش_شکلاتی
دستور تهیه:
1_ همه ی مواد خشک را در ظرفی مخلوط می کنیم
2_ در ظرفی دیگر، شربت افرا و ارده و شیر را خوب هم زده و مخلوط می کنیم
3_ همه مواد را باهم مخلوط کرده تا خمیری و سفت شود
4_ با یک #اسکوپ و یا قاشق به اندازه ی دلخواه از خمیر برداشته و رول می کنیم و 20 دقیقه در فریزر می گذاریم
5_ در این فاصله شکلات ها را با حرارت غیرمستقیم ذوب کرده و یک قاشق چای خوری #روغن_نارگیل به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم
6_ حالا ترافل ها را یکی یکی در ظرف شکلات فرو کرده و دوباره به فریزر منتقل می کنیم تا روکش شکلاتی ترافل ها ببندد
7_ در مرحله آخر روی ترافل ها، شیره ی شکلات می دهیم و از مغزها استفاده میکنیم.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔔#تحویل _درب_منزل حتی روستاهای سراسر کشور 👌👍
✅مانتو های ۵۰ تومنی😍
🌺🌺تعویض سایز و لباس ومرجوع
🌸🌸نصف قیمت مغازه
#مانتوهای_300_تومنی_بازار #فقط_100_تومن😍
❌پسند نکردین پس میگیریم❌
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
❤️خرید غیر حضوری
💫 آشپز بانو 💜
🔔#تحویل _درب_منزل حتی روستاهای سراسر کشور 👌👍 ✅مانتو های ۵۰ تومنی😍 🌺🌺تعویض سایز و لباس ومرجوع 🌸🌸
بنا به درخواست شما عزیزان لینڪ ڪانالو گذاشتم😡😡😡
قیمتای باور نڪردنی 😍😍😍
خودم یڪی از مشترهاشم❤️
ڪیفیتاش عالیه❤️
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
🚘پرداخت #درب_منزل🚘
#سالاد_مدیترانه_ای
مواد لازم:
2 لیوان جعفری ریز خرد شده
1لیوان کینوا پخته شده(جایگزین بلغور دانه ریز گندم)
1 تا 2 لیوان گوجه فرنگی
1/2لیوان پیازچه
1/2 یه پیاز ریز خرد شده
1 لیوان دانه انار شیرین(1عدد انار)
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
آب 1 لیمو ترش
1 تا 4 قاشق انار ملس(اختیاری)
نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه:
ابتدا یه لیوان کینوا را با آب سرد بشوید و با 2 لیوان آب بزارید روی اجاق گاز برای مدت تقریبا 15دقیقه بپزد(در ظرف رو بزارید) تا موقعی که کامل آب جذب کینوا شده باشه،از روی حرارت بردارید بزارید خنک شود همزمان جعفری ، پیاز چه ، گوجه فرنگی ، پیاز را خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید. دانه های انار و کینوا ی پخته شده را هم اضافه کنید نمک ، فلفل ، آب لیمو ، روغن زیتون و رب انار را هم در آخر اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.به همین راحتی ،نوش جان نکات:
دوستان اگه توی این سالاد به جای گوجه معمولی از گوجه گیلاسی استفاده ،سالاد خوش طعم تری خواهید داشت
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#بامیه #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول شهد رو درست کنید
سپس دستور بامیه ابتدا یک لیوان آب +بیست گرم کره یا روغن جامد + یک ق عسل یا شربت بار (می تونید نریزید و بامیه های روشن تری داشته باشید ) با هم بزارید روی حرارت تا به جوش بیاد همیت که شروع به جوش خوردن کرد یه پیمانه ارد رو یکباره بهش اضافه کنید و تندی هم بزنید تا یکدست بشه
حالا حدود پنج دقیقه داغ بزنید با شعله ملایم (تفت بدید)
اینکار باعث میشه بامیه مغز پخت بشه توجه کنید زیاد داغ زدن هم باعث میشه بامیه در حین سرخ شدن بشکافه
بعد خمیر رو تو ظرف دیگه دی انتقال بدید و اجازه بدید کامل خنک بشه بعد دو عدد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کنید خوب که مخلوط شد تخم مرغ بعد هم با دست میتویند انجام بدید هم همزن من با دست مخلوط میکنم .
بعد اینکه خمیر یکدست شد بریزید توی قیف با ماسوره بامیه هر ماسوره ای میشه فقط ریز نباشه
توی ظرفی روغن بریزید در حدی که بامیه شناور بشه و حرارت رو متوسط کنید و بامیه هارو قیف بزنید مثل فیلم و با کمک قیچی وقتی به سایز دلخواه رسید برش بزنید
تا وقتی بامیه ها خودشون رو نگرفتن با چیزی هم نزنید که فرمش بهم میخوره فقط خود ظرف رو تکون بدید بعد اینکه بامیه ها سرخ شدنبلافاصله توی شهد بزارید و خوب آغشته کنید و بزارید چند دقیقه باشه حدود سه چهار دقیقه بعد خرج کنید اگر نکات رو رعایت کنید یه بامیه عالی و ترد دارید ❤
❌شربت بامیه ولرم باشه خوبه نه داغ و نه سرد ❌بلافاصله بعد سرخ شدن بندازین توشهدچون هوا باشه شربت به خوردش نمیره اینکارمعمولا برای بامیه خشک میکنن
❌خمیر رو حتما با شعله ملایم داغ بزنید
❌نیازی نیست روغن بامیه داغ بشه بعد قیف بزنید بامیه هارو با شعله متوسط بپزید تا مغز پخت بشه
❌روغن بامیه به دلیل تخم مرغ کف میکنه سعی کنید از ظرف گود استفاده کنید و روغن تمیز باشه
#بامیه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طرز تهیهی کبه عربی 🍗💥👩🍳
.
.
قطعا سمبوسه فلافل و کبه جز غذاهاییه که اگه سمت جنوب برید دوست دارید حتما امتحان کنید 😋 من به شخصه خودم به کبه بیشتر از همه علاقه داشتم و خیلی دلم میخواست خودم درست کنم 😍 جاتون خالی چند روز پیش درست کردم الان طرز تهیه ش رو براتون میزارم .
.
.
مواد لازم جهت ۳ نفر :
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
برنج ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده
نمک و فلفل
ادویه کاری
جعفری تازه
پیاز .
.
سیب زمینی و برنج رو کامل میپزیم و توی غذا ساز میریزم تا با هم مخلوط و کمی له بشه ، مواد داخلش هم میتونه کمی سلیقه ای هم باشه ولی عموما از گوشت استفاده میشه ما به اون ادویه کاری جعفری خورد شده نمک فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و با رب گوجه رنگش رو تغییر میدیم ، از مخلوط سیب زمیی و برنج بر میداریم و گوله گوله درست میکنیم مواد رو به شکلی که در ویدو دیدین وسطش قرار میدیم و میبندیم و این کبه ها رو توی روغن داغ میزاریم تا طلایی بشه 💥
❣گل من و تو ❣
🍃🌹 @golemanoto
😍 کانال دوم ما گل خانه من و تو 👇👇
🌺😍 @gole_khane
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#میان وعده راحت و خوشمزه
.
سلام دوستای گلم روزتون بخیر
یه میان وعده راحت و خوشمزه رو براتون آوردم امیدوارم دوست داشته باشین حتنا درستش کنین چون خیلی خوشمزه😊
.
.
.
مواد لازم:
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۷ ق غ
پنیر چدار یا پنیر دلخواه ۸۰ گرم
پودر آویشن یک ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
.
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی را آبپز میکنیم مثل ویدیو از الک رد میکنیم تا یکدست شود سپس نشاسته ذرت و پنیر و آویشن و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.در کیسه فریزر ریخته وصاف میکنیم و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر میگذاریم تاکمی سفت شود سپس از فریزر در آورده و برش میزنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم و با سس میل کنین.
.
❣گل من و تو ❣
🍃🌹 @golemanoto
😍 کانال دوم ما گل خانه من و تو 👇👇
🌺😍 @gole_khane
#سالاد_ماکارونی
مواد لازم:
خیار شور 200 گرم
هویج پخته شده 2 عدد بزرگ
ماکارونی فرمی 1 بسته
فلفل دلمه 1 عدد
نخود فرنگی کنسروی 200 گرم
ذرت کنسروی یا پخته شده 250 گرم
ژامبون مرغ 300 گرم
آب لیمو ترش 1 عدد
سس مایونز 500 گرم
روغن زیتون به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به میزان دلخواه
دستور تهیه :
اول ماکارونی رو توی ظرف پر از آب جوش ریخته و روغن زیتون، نمک و زردچوبه بهش اضافه میکنیم و میذاریم کامل بپزه. ماکارونی ها رو با آب خنک آبکشی میکنیم تا سرد بشن. حالا بقیه مواد غیر از سس مایونز، فلفل سیاه و آبلیمو رو به ماکارونی پخته اضافه کرده و مخلوط میكنیم.
توی یه ظرف دیگه سس مایونز، آبلیمو و فلفل سیاه رو خوب میزنیم و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم. سالاد آماده شده رو تو ظرفمون میریزیم، میپوشونیم و چند ساعت تو یخچال میذاریم.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلوا_رولی_شعریه
🍃🍎🍃🍎🍃🍎
مواد لازم:
یه بسته رشته شعریه
کره 50 گرم
گلاب 2 قاشق
شیر 2 قاشق
عرق هل 1 قاشق
پودر هل مقداری
گردو و پسته
شیر عسلی 5 قاشق
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
توی خود بسته رشته ها رو خرد میکنیم، میریزیم توی ماهیتابه و با کره چند دقیقه تفت میدیم. گلاب، شیر و عرق هل رو اضافه میکنیم، بعد شیر عسلی رو اضافه و از روی حرارت برمیداریم. رشته ها رو روی فویل پهن میکنیم، مغزهای دلخواه رو میریزیم یکم پودر هل میپاشیم. به کمک فویل مواد رو رول میکنیم و پنج شش ساعت میذاریم تو یخچال تا خودشو بگیره بعد برش میدیم و با قهوه یا چای نوش جان میکنیم.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_رنگی
مواد لازم
3عدد تخم مرغ
1لیوان شکر
1لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
2لیوان آرد
3قاشق غذاخوری پودر کاکائو
وانیل(5گرم یاکمی وانیل شکری)
بگینک پودر(2/5قاشق چایخوری)
طرز تهیه:
✏️✏️✏️✏️
تخم مرغها و شکر را با همزن برقی 3تا4 دقیقه بزنید.
آب و روغن مایع را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید و سپس مواد خشک را الک کرده و به مواد مایع اضافه کنید و به صورت دورانی و آرام هم بزنید بدون اینکه پف کیک بخوابد.مایه کیک را در کپسولهای کیک(یا قالب مافین چرب شده ) که در سینی کیک چیده اید بریزید.
(تا2/3کپسولها) و در فر از قبل گرم شده با دمای 175درجه بپزید .بعد از اینکه کیکها سرد شدند 80 گرم شکلات سفید را آب کنید و کیک ها را به شکلات آغشته کرده و بعد در شکلاتهای تزیینی و یا پودر پسته زده و تزیین کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛