7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اوایل که فر نداشتم همه کیک هارو داخل قابلمه درست میکردم خیلی هم خوب میشد✌
الان هم که فر دارم به نظرم تو قابلمه بهتر میشه کیک هام 😉فقط کیک خیس رو تو فر میذارم😊
.
حالا هم آموزش یه کیک بدون فر خیلی راحت اوردم برای شما ،حتما امتحان کنید👇👇👇آموزش کیک لیوانی بدون فر👇
.مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد🥚
شکر یک پیمانه🍚
وانیل نصف قاشق چایخوری🥄
روغن نصف پیمانه
آب ولرم نصف پیمانه
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
آرد یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر یک ق غ خوری
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
من اوایل که فر نداشتم همه کیک هارو داخل قابلمه درست میکردم خیلی هم خوب میشد✌ الان هم که فر دارم به ن
.
طرز تهیه😍
اول تخم مرغ هارو با وانیل و شکر خوب هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن😊
بعد رو غم و آب رو اضافه میکنیم و با همین دستی خوب هم بزنید😻
ود آخر پودر کاکائو و آرد و بکینگ پودر رو به مواد اضافه کنید و با همزن هم بزنید👏🤗مواد کیک آماده است😋😎
.
حالا داخل لیوان های کاغذی رو چرب کنید (البته من چرب نکردم و مشکلی هم پیش نیومد)
مواد کیک رو یکم بیشتر از نصف لیوان بریزید✌
.
و بعد داخل یه قابلمه که از قبل گذاشتید رو شعله و گرم شده ،چن تا پایه بزارید 😊من خودم قالب فلزی گذاشتم ،شما میتونید پیاله های استیلی هم بزارید فقط مهم اینکه اون سینی که بعدش میزاریم حتما از کف قابلمه فاصله داشته باشه .
.
همون طور که تو فیلم میبینید،لیوان هارو رو یه سینی بچینید و در قابلمه بزارید و شعله رو کم کنید😎😍
بعد ۴۵ دقیقه با یه خلال دندان چک کنید اگه پخته بود ،خاموش کنید😻😋
.
حواستون باشه یه ربع در قابلمه رو برندارید تا یکم خنک بشه کیک ،چون اگه زود درشو بدارید پف کیک میخوابه✌😉
.
.
بعد که خنک شد از قالب کاغذی جدا کنید و نوش جان کنید😻🌸💐☘
.
.امیدوارم خوشتون بیاد .سعی میکنم آموزش هایی بزارم که اونهایی که فر هم ندارن بتونن بپزن😻😉😚
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_کدو
مرغ رو ک مث همیشه اول گذاشتم چن دیقه جوشید کف میاد روش ک حتما اونو دور میریزم.مرغارو ریختم تو ابکش ی آب گرفتم روشون بعد چیدمشون تو تابه ای ک روغنش یکم گرم شده بود.روشون زردچوبه ادویه فلفل و کمی زنجبیل و یک پیاز خلال شده ریختم و تفت دادم.یک ق غ خوری رب هم اضافه کردم رنگ رب ک باز شد ۲لیوان آب ریختم و گذاشتم مرغ بپزه.نیم ساعت اخر ۴تا کدو سرخ شده ب همراه غوره اضافه کردم و چنتا گوجه هم خرد کردم چیدم روش نمکش هم تست کردم.درشو گذاشتم
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_شکم_پر
برای داخل شکم مرغ
اول دو عد پیاز رو خلالی وسرخ کنید،بهش یه حبه سیر رنده شده اضافه کنید ودو قاشق رب گوجه فرنگی+دو قاشق رب انار (ترش یا ملس هرکدوم که دوس دارید) وکمی نمک وفلفل وزردچوبه هم اضافه کنید در آخر بهش تعدادی آلو بخارا (من ۱۰تا ریختم)وحدودا سه قاشق گردوی خرد شده اضافه کنید واز روی حرارت بردارید .
مرغتون رو حتما از شب قبل با نمک وفلفل وساقه جعفری پیاز وحلقه های لیمو ترش مزه دار کنید.
حالا از مواد داخلی شکم مرغ رو پر کنید واگه دوس داشتید میتونید شکم مرغ رو بدوزید که در زمان پخت بیرون نریزه من روی پوست مرغ رو مقداری زعفرون زدم تا در هنگام پخت خو شرنگتر بشه وداخل کیسه پخت بزارید و درش رومحکم ببندید ودر فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰درجه بزارید حدودا سه ساعت طول میکشه تا کاملا پخته وبریون بشه.
برای تهدیگ هم قبل از اینکه سیب زمینی ها رو کف قابلمه بزارم یه برگ ریحون گذاشتم وسیب زمینی رو روی اون قرار دادم
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
🔰پسته پلو
❇️مواد لازم
💠پسته تازه یا خلال... 1 پیمانه
💠برنج ... 3 پیمانه
💠شوید تازه ...2 پیمانه
❇️روش تهیه
1⃣ابتدا برنج را در آب جوش بریزیدو اواخر پخت پسته لپه شده را اضافه کنید چند جوش که خورد آبکش کنید و با شوید مخلوط کرده دم بگذارید
2⃣بعد روی برنج کره یا روغن حیوانی بریزید وبه همراه مرغ گوشت ویا ماهیچه یا گوشت قلقلی سرو کنید
❇️نکات
⏹رسپی اصلی این غذا با ماهیچه سرو می شود
⏹بهتره از پسته تازه خصوصا الان که نرم و سبزه استفاده کنید در غیر این صورت با پسته خامی که لپه کردین و1 شب خیس کردین و یا با خلال پسته هم میشه تهیه کرد
⏹در صورت استفاده از پسته خشک حتما موقع جوشوندن از اول با برنج داخل آب جوش بریزید
⏹مقدار پسته در غذا اختیاری هست شما میتونید هم اندازه برنج از پسته استفاده کنید
👩🍳نوش
پالتو بالا موجود فقططط 😱😱 تومن😍
#حراججججج_فوق_العاده
🔵انواع بافت فقط ۸۸ تومن😳
🔴انواع مانتو فقط ۹۳ تومن😱
⚫️انواع مجلسی فقط ۹۷ تومن😋
⛔️⛔️ گرون نخرید ⛔️⛔️
اینم لینک کانال حراجیمون💯👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
♨️ارسال رایگان و فوری♨️
✅ تک به قیمت عمده ✅
♨️♨️خانوما بخونید♨️♨️
شعبه #مانتوهای99تومنی مون اینجاست👇
🔴به دلیل #تعداد بالا بودن در انبار کلیه مانتو هامون #50درصد off خورده
شروع قیمت از #70000 سایز36تا80
🔆ارسال رایگان🔆
🔆فروش انلاین🔆
🔆قابل تعویض🔆
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
هر کی میاد دوتا دوتا میخره😍😍😍
🔰مجبوس مرغ
روشی متفاوت
❇️مواد لازم
💠مرغ ... یک عدد
💠پیاز ... 4 عدد بزرگ
💠لپه ... 1 پیمانه
💠زعفران ... مقداری
💠نمک فلفل و پودر تخم گشنیز ... مقداری
💠روغن و آب ... به میزان لازم
💠رب گوجه ... مقداری (اختیاری)
💠سیب زمینی خلالی سرخ شده
❇️روش تهیه
1⃣ابتدا مرغ را از وسط تو نیم کنید با پیاز و لپه و آب و زعفران فراووان و یه کم زردچوبه و نمک و یکم پودر تخم گشنیز آبپز کنید
2⃣وقتی مرغ پخت آن را سرخ کنید و کنار بگذارید
3⃣چندتا پیاز را خلالی کنید سرخ کرده و لپه را که با مرغ پختیم به آن اضافه می کنیم و با زردچوبه ونمک و فلفل و تخم گشنیز تفت می دهیم و در اخر سیب زمینی خلالی سرخ شده را هم اضافه می کنیم(می تونید رب هم بزنید ) خوب تفت دهید وکنار مرغ سرو کنید
4⃣می توانید این مواد را لابه لای برنج هم دم کنید
👩🍳نوش جان👩🍳
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹دوشنبه 7 مهرمـاهتون بخیر🌹
🌼هــــر روز آغـــــاز
🌸یک تغییر و شروع
🌺یک هیجـان اسـت
🌼خــدایا دریـچـه ی
🌸شــادی بـی پـایـان
🌺خوشبختی ، سلامتی
🌼و روزی پر برکت را
🌸به روی همه باز کن
🌺الهی آمین🙏🏻
🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔰خورشت زردآلو زرشکی
❇️مواد لازم سس
💠زردآلو ... 7 الی 8 عدد
💠زرشک ... 3 قاشق غذاخوری
💠 تکه های مرغ ... 4 تکه
💠پیاز ... 2 عدد
💠سیر ... 3 الی 4 حبه
💠نمک.فلفل. زردچوبه.دارچین ... مقداری
💠شکر ... 1 قاشق غذاخوری
💠آب جوش ... 1 لیوان
❇️روش پخت
1⃣ابتدا برای تهیه سس زرشک و زردآلوها در مخلوط کن ریخته و نصف لیوان آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مخلوط بشود و سس رقیق بدست بیاید
2⃣در مرحله بعد تکه های مرغ را با زردچوبه آغشته کرده و سرخ می کنیم و کاملا برشته شود
3⃣پیاز متوسط نگینی خرد شده را سرخ می کنیم و سیر حبه ای را درسته اضافه می کنیم تفت داده و بعد ادویه ها را همراه چند عدد آلو اضافه می کنیم
4⃣اگر زرد آلوها شیرین هستند نیاز به شکر نیست اما اگر ترش بودند مقدار خیلی کم شکر اضافه می کنیم
5⃣وقتی کمی زردآلو ها سرخ شدن سس زردآلو زرشک را اضافه کرده و هم میزنیم
6⃣مرغها را وارد سس کرده نصف لیوان آب جوش را اضافه کرده آب زیاد نریزید چون زردآلو مرغ آب پس می دهد و اجازه می دهیم تا بپزد و جابیوفتد
7⃣برای این که سس براقی داشته باشیم یک ربع اخر پخت در تابه را باز گذاشته و حرارت را کم کرده تاسس غلیظ و براق شود
👩🍳نوش جان👩🍳
#تجربه_آشپزی
#آشپزی_گیل_بانو
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
🔰دمپخت سیر شیرازی
❇️مواد لازم
💠برنج ... 4تا 5 پیمانه
💠عدس پخته ... 1 پیمانه
💠پیاز ... 1 عدد
💠هویج ... 3 عدد
💠کلم برگ ... نیم کیلو
💠برگ و غده سیر تازه ... نیم کیلو
💠شوید ریحان ترخان جعفری ... نیم کیلو
💠گوشت گوسفندی یا مرغ ... به تعداد
💠زردچوبه ... 1 قاشق غذاخوری
💠فلفل سیاه ... 1 قاشق غذاخوری
💠ادویه پلویی ... 1 قاشق غذاخوری
💠نمک و روغن ... به میزان لازم
❇️روش پخت
1⃣اول برنج را خیس می کنیم عدس را با کمی نمک و در باز بپزید تا دو پوست نشود مرغها را بپزید هویج را مکعبی خرد کنین و با کمی آب نیم پز کنید
2⃣برگ سیر و باقی سبزی ها را خرد کنید و به پیاز و ادویه اضافه کنید و تفت بدید
3⃣کلم ها را رشته ای خرد کنین و به مخلوط بالا اضافه کنید عدس را از آبش جدا کنید و به ترکیب بالا اضافه کنید هویج نیم پز را هم اضافه کنید
4⃣برنج خیس کرده را به همرا آب گوشت یا مرغی که پخته بودید به مخلوط بالا اضافه کنید کمی روغن و نمک اضافه کرده. واجازه بدید جوش بیاد
5⃣ کنار برنجتون غده های سیر کوچولو بزارید و حرارت را کم کنید تا دم بکشه
ده دقیقه اخر ادویه پلویی را روی پلو بپاشید
6⃣در نهایت روغن حیوانی روش بدین و با مرغ زعفرانی نوش جان کنید
7⃣شیرازها این غذا را با برنج کامفیروزی میپزند
👩🍳نوش جان👩🍳
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
🔰موتنجن
#ضیافت_سفره_گیلانی
#فسنجان_شماره 6
💐موتنجن نیز خورشتی با پایه گردو و مرغ مانند فسنجان است. از نظر آوایی نیز تشابه اسمی ملموسی با هم دارند و در محاوره برای تهیه دو نوع خورشت با هم و برای تعارف مهمان به منزل در پی هم می آیند.💐
❇️مواد لازم
💠مرغابی...1 عدد
💠مغز گردو ساییده... 300 گرم
💠کشمش پاک کرده...1 استکان پر
💠قیصی...250 گرم
💠شکر (در صورت نیاز)...1 قاشق
💠رب انار یا آلوچه...2 قاشق
💠فلفل و نمک...به میزان لازم
💠کره...2 قاشق
❇️طرز تهیه
1⃣تهیه موتنجن را ابتدا با همان آب و ترشی و گردو مثل فسنجان و مراحل روغن پس دادن گردو شروع می کنیم
2⃣ پس از حداقل دو ساعت مرغابی را اضافه می کنیم
3⃣ یک ساعت بعد کشمش پاک شده و قیصی را که از قبل شسته ایم در کره تفت می دهیم و به خورشت می افزاییم
4⃣ پس از ساعتی زیرش را خیلی کم می کنیم جا افتاده این خورشت به نسبت فسنجان خیلی غلیظ تر است
5⃣اگر طعم شیرین دوست داشتید یا رب انار یا آلوچه زیاد از حد ترش بود شکر اضافه می کنیم وگرنه نیازی ندارد.
👩🍳نوش جان👩🍳
#تجربه_آشپزی
#آشپزی_گیل_بانو
#ضیافت_سفره_گیلانی
#رشت_شهر_خلاق_خوراک
#موتنجن
#فسنجان_شماره 6
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛