🔰دمپخت سیر شیرازی
❇️مواد لازم
💠برنج ... 4تا 5 پیمانه
💠عدس پخته ... 1 پیمانه
💠پیاز ... 1 عدد
💠هویج ... 3 عدد
💠کلم برگ ... نیم کیلو
💠برگ و غده سیر تازه ... نیم کیلو
💠شوید ریحان ترخان جعفری ... نیم کیلو
💠گوشت گوسفندی یا مرغ ... به تعداد
💠زردچوبه ... 1 قاشق غذاخوری
💠فلفل سیاه ... 1 قاشق غذاخوری
💠ادویه پلویی ... 1 قاشق غذاخوری
💠نمک و روغن ... به میزان لازم
❇️روش پخت
1⃣اول برنج را خیس می کنیم عدس را با کمی نمک و در باز بپزید تا دو پوست نشود مرغها را بپزید هویج را مکعبی خرد کنین و با کمی آب نیم پز کنید
2⃣برگ سیر و باقی سبزی ها را خرد کنید و به پیاز و ادویه اضافه کنید و تفت بدید
3⃣کلم ها را رشته ای خرد کنین و به مخلوط بالا اضافه کنید عدس را از آبش جدا کنید و به ترکیب بالا اضافه کنید هویج نیم پز را هم اضافه کنید
4⃣برنج خیس کرده را به همرا آب گوشت یا مرغی که پخته بودید به مخلوط بالا اضافه کنید کمی روغن و نمک اضافه کرده. واجازه بدید جوش بیاد
5⃣ کنار برنجتون غده های سیر کوچولو بزارید و حرارت را کم کنید تا دم بکشه
ده دقیقه اخر ادویه پلویی را روی پلو بپاشید
6⃣در نهایت روغن حیوانی روش بدین و با مرغ زعفرانی نوش جان کنید
7⃣شیرازها این غذا را با برنج کامفیروزی میپزند
👩🍳نوش جان👩🍳
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
🔰موتنجن
#ضیافت_سفره_گیلانی
#فسنجان_شماره 6
💐موتنجن نیز خورشتی با پایه گردو و مرغ مانند فسنجان است. از نظر آوایی نیز تشابه اسمی ملموسی با هم دارند و در محاوره برای تهیه دو نوع خورشت با هم و برای تعارف مهمان به منزل در پی هم می آیند.💐
❇️مواد لازم
💠مرغابی...1 عدد
💠مغز گردو ساییده... 300 گرم
💠کشمش پاک کرده...1 استکان پر
💠قیصی...250 گرم
💠شکر (در صورت نیاز)...1 قاشق
💠رب انار یا آلوچه...2 قاشق
💠فلفل و نمک...به میزان لازم
💠کره...2 قاشق
❇️طرز تهیه
1⃣تهیه موتنجن را ابتدا با همان آب و ترشی و گردو مثل فسنجان و مراحل روغن پس دادن گردو شروع می کنیم
2⃣ پس از حداقل دو ساعت مرغابی را اضافه می کنیم
3⃣ یک ساعت بعد کشمش پاک شده و قیصی را که از قبل شسته ایم در کره تفت می دهیم و به خورشت می افزاییم
4⃣ پس از ساعتی زیرش را خیلی کم می کنیم جا افتاده این خورشت به نسبت فسنجان خیلی غلیظ تر است
5⃣اگر طعم شیرین دوست داشتید یا رب انار یا آلوچه زیاد از حد ترش بود شکر اضافه می کنیم وگرنه نیازی ندارد.
👩🍳نوش جان👩🍳
#تجربه_آشپزی
#آشپزی_گیل_بانو
#ضیافت_سفره_گیلانی
#رشت_شهر_خلاق_خوراک
#موتنجن
#فسنجان_شماره 6
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
🔰مجبوس مرغ
روشی متفاوت
❇️مواد لازم
💠مرغ ... یک عدد
💠پیاز ... 4 عدد بزرگ
💠لپه ... 1 پیمانه
💠زعفران ... مقداری
💠نمک فلفل و پودر تخم گشنیز ... مقداری
💠روغن و آب ... به میزان لازم
💠رب گوجه ... مقداری (اختیاری)
💠سیب زمینی خلالی سرخ شده
❇️روش تهیه
1⃣ابتدا مرغ را از وسط تو نیم کنید با پیاز و لپه و آب و زعفران فراووان و یه کم زردچوبه و نمک و یکم پودر تخم گشنیز آبپز کنید
2⃣وقتی مرغ پخت آن را سرخ کنید و کنار بگذارید
3⃣چندتا پیاز را خلالی کنید سرخ کرده و لپه را که با مرغ پختیم به آن اضافه می کنیم و با زردچوبه ونمک و فلفل و تخم گشنیز تفت می دهیم و در اخر سیب زمینی خلالی سرخ شده را هم اضافه می کنیم(می تونید رب هم بزنید ) خوب تفت دهید وکنار مرغ سرو کنید
4⃣می توانید این مواد را لابه لای برنج هم دم کنید
👩🍳نوش جان👩🍳
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
🔰سالزبری استیک، استیک رژیمی
💐سالزبری استیک، یکی از مشهورترین استیک ها در دنیاست. این استیک غذای اختراعی یکی از پزشکان تغذیه مشهور آمریکاست که طرفدار رژیم غذایی کم کربوهیدرات است.
وقتی صحبت از استیک میشه، معمولا تصویر یک تکه گوشت فیله گوساله یا مرغ در ذهن افراد نقش میبنده.
اما سالزبری استیک هم یکی از استیک های محبوب دنیاست که اسمش را از نام دکتر مخترعش وام گرفته.💐
❇️مواد لازم برای 6 نفر
💠گوشت چرخکرده مخلوط ... 800 گرم
💠پیاز ... 2 عدد رنده شده
💠پودر نان یا آرد سوخاری ...2 قاشق غذاخوری
💠تخم مرغ ... 1 عدد
💠کره ...1 قاشق غذا خوری
💠قارچ ... به میزان دلخواه
💠پیاز کوچک ...1 عدد
💠نمک و فلفل سیاه ...به میزان لازم
💠آرد سفید ...1 قاشق غذاخوری
💠سس کچاپ ... 2 قاشق غذاخوری
💠پودر خردل ...نصف قاشق
❇️روش پخت
1⃣ابتدا دو عدد پیاز را رنده کنید. سپس گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، پودر نان، پودر خردل، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. مواد را کاملا ورز دهید. سپس مواد را به 6 قسمت تقسیم کنید.
2⃣گوشت ها را به شکل استیک دربیاورید و گرد یا مستطیلی کنید.
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_مخلوط😋
گل_کلم یک عدد کوچک
هویج :۳ عدد متوسط
بادمجون گوشتی : ۶ عدد
فلفل سبز تند :۶ عدد
سیر : یک بوته
سبزی ترشی (گشنیز ؛جعفری ؛شوید؛ ترخون ؛مرزه؛ نعنا)خورد شده پنج ق غ
سیاه دانه :یک قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم
زردچوبه:یک قاشق سرخالی غذاخوری
سرکه قرمز: به میزان لازم
اول گل کلم و هویج و سیر رو خوب شستیم و وقتی آبش که رفت داخل یک پارچه تمیز گذاشتیم شب تا صبح که کامل کامل خشک بشه چون اصلا نباید آب داشته باشه وگرنه ترشی خراب میشه بعد داخل یک ظرف بزرگ به نسبت مواد ترشی
گل کلم و فلفل و سیر رو ریز خورد کردیم هویج رو هم با رنده درشت رنده کرده و اضافه میکنیم و کنار میذاریم
بادمجون رو هم وقتی شستیم باید خوب خوب خشک کرد بعد کبابی میکنیم پوستش رو جدا میکنیم خوب له میکنیم وقتی که خنک شد با مواد ترشی مخلوط میکنیم سبزی ترشی رو هم میریزیم و نمک و سیاه دانه و زردچوبه هم اضافه میکنیم بعد سرکه رو اضافه میکنیم سرکه تا اندازه میریزیم که با مواد مخلوط بشه نباید رقیق باشه فقط در حد مخلوط شدن فکر میکنم سه لیوان کافی باشه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ناگت_نان_تست_فرانسوي👌👌👌
مواد لازم:
تخم مرغ:٣ عدد
شكر :دوقاشق چايخوري
وانيل: ١ قاشق چايخوري
شير:يك دوم فنحان
شكر:يك سوم فنجان
دارچين:دوقاشق چايخوري
نان تست رو به تيكه هاي مربع كوچيك تقسيم كنيد تو مخلوط تخم مرغ+شكر+ وانيل وشير كه آماده كردين بريزين مخلوط كنين ودر تركيب روغن وكره سرخ كنيد،در آخر در تركيب شكر ودارچين بغلتانيد🍞🧈
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سینی_مرغ 🍗
خوشمزه ترین و محبوبترین غذای ترکیه ای😋👌
2 سینه مرغ
2 ران مرغ بدون استخون
2 قطعه فلفل قرمز و سبز
جعفری
3 4 عددسیر
نصف فنجان روغن
نمک، فلفل سیاه ، آویشن ، زردچوبه پودپاپریکا
👇🏻
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نصف لیوان آب
کمی نمک
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌺اگه عاشق گل و گیاهی و با دیدنشون حال دلت خوب میشه؛👩🌾
اگه میخای هیچوقت گلهات خشک نشن و همه بهت بگن:
"چقــــدر گل به دستت میاد"☺️
🌸 بیا 》کانال 😍"گل-من و تو"😍
تا اینجا تخصصی با اسامی و نحوه نگهداری شون و البتهههه با روش دوستی با گلها 💕، آشناتون کنیم..👌
http://eitaa.com/joinchat/3199860739C903d7c0b71
تا دیر نشده بیا تو کانال تا یادت بدم چه جوری #سنبل ، #شب بو و #لاله رو تو آب بکار
😍😍 دوست داری حسن یوسف قرمز و پر برگ داشته باشی😁
✅ کاکتوس هات خوب رشد کنند ✔️
#روغن حیوانی یا روغن محلی
که از کره محلی درست میشه
من دوکیلو کره محلی داشتم که ریختم داخل قابلمه روی حرارت کم گذاشتم تا کم کم کره ذوب شد نیازی نداره هم بزنید بعد روش کف جمع میشه اون کف همون دوغی هست که داخل کره موجوده میذاریم تا کم کم اون کف ازبین بره و ته نشین بشه و مثل تهدیگ کف قابلمه جمع بشه و کره به روغنی صاف و زلال و شفاف تبدیل میشه گاهی به آرامی هم میزنیم نیازی نیست کف رو جدا کنیدحدودا یک ساعت یابیشتر زمان میبره مواظب باشید وقتی کف روش ازبین رفت و کف قابلمه ته نشین شد نسوزه وگرنه طعم و عطر روغن ازبین میره بعد میذاریم کمی خنک بشه و داخل شیشه یا ظرف مورد نظر میریزیم درنهایت از دوکیلو کره 1.5 کیلو روغن بدست اومد.
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه #پنیر_پیتزا 👇🧀
اول شیرتون رابزارید بجوشه موقع جوشیدن کمی سرکه سفید بریزید موقعی که برید شعله را خاموش کنید بعد داخل صافی ریز یا تور مخصوص بریزید که کاملا ابش خارج بشه محکم کیسه رافشار بدید که کاملا ابش بره بعد از کیسه خارج کنید گرد یاقالبی بزارید کیسه فریزر بزارید داخل فریزر به مدت حداقل ۵ساعت بعدش رنده کنید واستفاده کنید ...
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
ترفند های پخت #برنج 🌸🍃
اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود. می توانید 2-3 قاشق غذا خوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود، اگر بر اثر فراموشی برنجتان بی نمک شد اصلاً نگران نباشید موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید با این کار بی نمکی برنج شما رفع می شود
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشریواس🥦
#خوشمزهتایم 🍭
---------------------------
ریواسها را پوست کنده، بعد از شستن به قطعات کوچک خرد کردم
بعد نمک و فلفل سیاه به مرغ ۴ تیکه بزنید و تفت بدید
زعفرون هم بهش اضافه کنید
مرغ که تفت داده شده رو گذاشتم کنار
حالا پیاز خرد شده رو تفت دادم
پیاز طلایی شد
۱۵۰ گرم جعفری خردشده رو بهش اصافه کردم کمی تفت دادم
و کمی نعنا بهش اضافه کردم
یه قاشق رب انار ملس و دو قاشق رب گوجه و زردچوبه و ادویه کاری و پاپریکا و فلفل قرمز و نمک و کمی دارچین بهش اضافه کردم و تفت دادم
و مرغ بهش اضافه کردم و همه باهم مخلوط کردم
اب بهش اضافه کردم و اول شعله رو زیاد کردم تا خورش قل بخوره بعد کمش کردم و درشو بستم تامرغ پخته بشه وجا بیفته
وقتی خورش جا افتاد، ریواس هم بهش اضافه کنید حدودا کمتر از ده دقیقه میپزه و زود نرم و له میشه
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛