#آش_انار
#آش
برنج 1 لیوان
سبزی آش 1 کیلو
لپه نصف لیوان
دانه انار 2 کیلو
پیاز سرخ کرده 4 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
گلپر 2 قاشق غذاخوری
روغن 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
لپه را با پیاز سرخ کرده و 5 لیوان آب و کمی نمک و فلفل درون ان بریزید و بگذارید تا لپه کمی بپزد سپس برنج شسته شده را داخل لپه هایی که کمی پخته شده بریزید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد.
گوشت چرخ کرده را با 2 پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و قلقلی درست کنید و پس از سرخ کردن داخل آش بریزید.
سبزی را تمیز کرده و بشویید و خرد کنید سپس به مایه آش اضافه نمائید و بگذاریم آهسته بجوشد تا آش جا بیفتد ، باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد.
دانه های انار را داخل آش بریزید و در انتها گلپر را اضافه کنید ، برای سرو کردن آش را در ظرف ریخته و با کمی دانه انار روی ان را تزئین کنید.
در صورت دلخواه بجای دانه های انار از رب انار نیز میتوانید استفاده کنید اما دقت کنید که در اینصورت بجای 2 کیلو دانه انار از نصف پیمانه رب انار استفاده کنید ، انار هرچه ترش تر باشد خوشمزه تر است❤️❤️
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت
#خورشت_فسنجان
از اصیلترین و خوشمزه ترین خورشتهای ایرانی و #غذای_سنتی شمال کشور خورشت فسنجونه
لذت ببرید 😋
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_نخودچی 🍘 😋
🔸۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو با نمک وفلفل سیاه مخلوط کردم ورز دادم تا چسبنده بشه و۱پیمانه آرد نخودچی و۱ قاشق سرکه رو به گوشت اضافه کردم و۱/۲قاشق مرباخوری ادویه کاری ویک عدد تخم مرغ و۱ عدد پیاز بزرگ رنده شده رو هم اضافه کردم وخوب ورز دادم واز مواد به اندازه نارنگی برداشتم وتو دستم شکل دادم وتو روغن داغ وباحرارت ملایم سرخ کردم
۴تا گوجه فرنگی رنده شده روبا ۱ قاشق رب گوجه فرنگی و۱ قاشق رب فلفل شیرین رو حرارت گذاشتم تا بجوشه وکمی از ابش تبخیر بشه ونمک و فلفل و۲ قاشق روغن زیتون ریختم وبعد شامی های سرخ شده رو تو سس چیدم وچند دقیقه با حرارت ملایم گذاشتم تا بجوشه وغلیظ بشه
شامی هارو میتونید با نون
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک
#خوراک_مرغ_و_کاهو
مواد لازم: برای 4 نفر
کاهو کوچک 1 عدد
فیله مرغ 400 گرم
سیر رنده شده 1 حبّه
روغن کنجد 1 قاشق
آب لیمو ترش 1 قاشق
سس سویا 1 قاشق
کنجد بو داده 1 قاشق
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه:
کاهو را شسته و سپس خرد کنید.
فیله ها را به قطعات کوچک ببرید و پس از ریختن روغن کنجد در تابه، آنها را اضافه کنید. فیله ها را تا زمانی که کمی طلایی مایل به قهوه ای شوند سرخ کنید.
کاهو، سیر، سس سویا، آبلیمو و کنجد را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید. کمی فلفل سیاه و نمک به خوراک اضافه کنید. غذا را در ظرف مناسبی کشیده و نوش جان کنید.
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_چین اشرف_پز
ته چین غذای مجلسی واصیل😍 ماست در طعم ومزه ته چین بسیار تاثیر داره من همیشه با ماست خونگی ته چین درست میکردم ولی درست کردن ماست خونگی واسه همه خانوما مقدور نیست.
روش من برای پخت ته چین
برنج رو چند قبل خیس کنید وابکش کنید
برای ته چین حتمااا از ماست خوش طعم وبدون آب استفاده کنید
تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید
حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید
این ته چین هم رو گاز پخته میشه هم تو فر وقتی میزارید تو فر حتما فویل بکشید روش
همیشه این مقادیر یادتون باشه
سه کفگیر برنج آبکش شده یک عدد زرده سه قاشق ماست چکیده
آگه میخواید تو زرده کمی گلاب بزنید من شخصا استفاده نمیکنم
تکه های مرغ رو نواری برش بزنید همراه یک عدد پیاز وزعفران دم کرده ونمک وفلفل مزه دار کنید وچند ساعتی بزارید. ماست وزعفران وکمی نمک مخلوط کنید زرده های تخم مرغ رو با همزن دستی خوب بزنید تا کف کنه اونم اضافه وقشنگ هم بزنید تا یکدست بشه .برنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید زیاد نزنید که برنج خورد شه قابلمه رو داغ کنید ونصف استکان روغن بریزید تا داغ شه سپس نصف از برنج مخلوط شده رو بهش اضافه کنید وبا پشت قاشق صاف کنید سپس تکه های مرغ وکمی خلال بادام زرشک وکمی کشمش ،کشمش اختیاریه دوست ندارید نریزید. روش میریزیم سعی کنید مواد کمی از کناره های قابلمه فاصله داشته باشه
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
✅ توپک مرغ 😋
یک عدد سینه مرغ بی استخوان نیاز داریم که با چرخ گوشت چرخ میکنیم و بعد این مواد رو بهش اضافه میکنیم:
یک حبه سیر درشت رنده شده
ادویه های دلخواه: نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، پاپریکا ، زنجبیل ، زردچوبه
یک قاشق جعفری خرد شده
یک عدد پیاز کوچک رنده شده
نصف لیوان پنیر پیتزا ( موزارلا)
مواد رو چند دقیقه ورز میدیم تا کاملا با هم مخلوط و یکدست بشن بعد روی ظرف سلفون میکشیم و یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم، بعد از این زمان از مواد به اندازه یک گردو برمیداریم و کف دست پهن میکنیم و مقداری پنیر پیتزا داخل مواد قرار میدیم و دوباره قلقلی میکنیم و همه مواد رو به این شکل آماده میکنیم و داخل پودر سوخاری یا پانکو میغلطونیم تا همه جاش به پودر سوخاری آغشته بشه و بعد دوباره یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم، روغن رو روی حرارت متوسط قرار میدیم تا گرم بشه بعد توپک ها رو داخل روغن سرخ میکنیم اجازه بدین هر سمت پنج دقیقه بپزه و سرخ بشه و بعد آمادست توپک مرغ بخاطر پنیری که داخلش هست بهتره داغ سرو بشه.
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_قلبی
مواد لازم :
قالب قلب
انواع پودر ژله به دلخواه
کاتر قلب کوچک
پودر ژله ی آلوورا
بستنی وانیلی
ابتدا یک بسته پودر ژله ی آلوورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی بخار کتری بنماری میکنید احتیاج به آب سرد نیست و ، وقتی سرد شد با ۵۰ گرم بستنی وانیلی که در دمای محیط شل شده مخلوط میکنید سپس درداخل یک ظرف صاف ریخته و در یخچال گذاشته تا ببندد و در آخر کاتر قلب بزنید( بهتر ظرف مورد نظر را چرب کرده و یا داخل آن را پلاستیک یا سلفون بکشید ) قلبهای کاتر زده را داخل قالبهای قلب ریخته سپس پودر های ژله ی مورد نظرتان را با یک لیوان و نصفی آب جوش روی بخار کتری بنماری کرده و وقتی سرد شد درون قالبهای قلب بریزید و در یخچال قرار دهید توجه کنید که حتما بایید سرد شود تا قلبهای کاتر زده را آب نکند
نوش جان.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کدو_بادمجون
طرز تهیه :ابتدا بادمجون وکدو را به نسبت مساوی سرخ میکنیم با کمی نمک وزرد چوبه وفلفل میپزیم بعد میکس کرده بهش کشک و نعنا داغ و پیازداغ نگینی و سیر سرخ شده وکمی ادویه زده میگذاریم بجوشد تا به روغن بیفتد بعدبرای تزیین روی غذا پیازداغ ونعناداغ درست می کنیم
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
يك دسر مقوى و راحت براى بچه ها😍🍷
#میلک_شیک_بادام_زمینی
شیر یک لیوان
بستنی وانیلی یکلیوان
کره ی بادوم زمینی دو ق غ خ
موز یخ زده سه عدد بزرگ
سس شکلاتی و بادام زمینی برای تزیین
همه ی مواد رو تو میکسر بریزید ومیکس کنید،کناره های لیوان شکلات بریزید و میلک شیک روتو لیوان بریزید با بادام زمینی و خامه تزیین کنید.
❣ @ModirKhone❣
#فسنجان_مرغ 🥘 😋
🔸گردو رو آسیاب کردم و از شب بار گذاشتم تاخوب روغن پس بده.
بعد سیزده چهارده ساعت که با شعله ی کم پخت و خوب روغن پس داد،فیله ی مرغ مرینت شده (زردچوبه،نمک،فلفل سیاه،آبلیمو،پیاز)رو که حالت حلزونی فرم داده بودم رو کمی همراه کره و پیاز تفت دادم و داخل مایع خورشت قرار دادم و دو ق پوره پخته ی کدو حلوایی هم اضافه کردم،چهار ق رب انار ملس رو اضافه کردم ،من شکر نمیزنم اگه ملس تر دوس دارین یک ق شکر هم اضافه کنین،من نمک اضافه کردم ،و اجازه دادم خوب جا بیافته
اگه از شب فرصت نشد گردو رو بار بزارین،موقع گذاشتن خورشت هربیس دقیقه تا نیم ساعت یه قالب کوچیک یخ بندازین تو خورشت تا شوک وارد بشه وحسابی روغن پس بده
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکم پاره با مرغ و پنیر
موادلازم:
۶عدد بادمجان قلمی
نیم کیلو سینه مرغ بدون استخوان
۱ عدد پیاز
۱عدد فلفل سبز
۱عدد فلفل قرمز ترکیه ای
۲ عدد گوجه فرنگی
پنیر پیتزا
ادویه ها اختیاری اعم از(فلفل سیاه،پول بیبریا فلفل پرک،آویشن،پودر نعنا،نمک)
سیر یکی دوحبه اختیاری و در صورت علاقه
۱ قاشق غذاخوری رب
۱ لیوان آب
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
بادمجانها را بصورت نواری پوست گرفته و از جایی برش زده واز آنمحل مختصرا داخلش را خالی میکنیم،سپس سرخشان کرده و میگذاریم کنارتا سرد شوند،گوشت را ریز قیمه ای خرد کرده و تفت میدهیم سپس پیاز و فلفل ها و ادویه هارا افزوده و باهم تفتمیدهیم،در انتها گوجه فرنگی خرد شده را اضافه میکنیم.داخل بادمجان هارا با مایه گوشتی پر کرده در ظرف مخصوص فر چیده و مخلوط آب و رب را در کف ظرف ریخته و روی بادمجانها پنیر پیتزا رنده شده ریخته و در فربا دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۵ دقیقه تا نیم ساعت
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبح_بخیر ☕️🍂
صبحی پر از لبخند خدا 🧡
🍁یه حس خوب
🍂یه صبح خوب
🍁یه روز خوب
🍂و کلی خبرهای خوب
🍁همه اینها
🍂آرزوی منه برای شما عزیزان
🍁امـروزتـون قشنگ
🍂و سرشار از آرامش
🍁و پـراز مـوفقـیت
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛