eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
نان روغنی پیده 🥐 مواد لازم برای عمل آوری خمیر مایه: خمیر مایه خشک فوری:1 پاکت (10 گرم شکر :1 قاشق چای خوری آرد :1 قاشق چای خوری نصف استکان آب ولرم برای خمیر: روغن مایع :نصف استکان شیر:1 پیمانه نمک :1 قاشق چای خوری (سرپر) آرد :3 پیمانه (شما باز با دقت اضافه کنید و لطفا خمیرتان سفت نشود) برای روی نان: زرده ;1 عدد و ماست 1 قاشق غذاخوری برای رومال کنجد ، سیاه دانه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت چرخکرده را در پیاز خلالی تفت دهید و مزه دار کنید با (زیره سبز+گرام ماسالا+ پودر سیر+ فلفل تند قرمز+ فلفل سیاه+ زردچوبه و نمک ) هویج رنده شده درشت+ کلم پیچ نواری خرد شده+ فلفل دلمه ای نگینی را اضافه کنید و مدام روی شعله هم بزنید تا مواد مزه دار شوند در آخر هم یک دسته گشنیز تازه را درشت خرد کنید و از روی اجاق بردارید و در خمیر فیلو (یوفکا) آماده به هر فرمی که دوست دارید بپیچید . فقط از این جای کار باید سریع و روی دور تند کار کنید 😄 چرا که خمیر فیلو بسرعت خشک میشود و در یک ظرف روغن جوش تا نصفه روغن بریزید و دونه دونه سمبوسه ها را سرخ نمایید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. رشته پلو رو میتونین هم با‌گوشت قلقلی درست کنید هم مرغ ، کاملا سلیقه ای هست... من با مرغش رو بیشتر دوست دارم. مواد لازم: رشته ی پلویی دویست گرم برنج سه پیمانه سینه ی مرغ یک عدد (پیاز زعفران نمک فلفل ماست سی مایونز سس خردل و آبلیمو واسه مزه دار کردن مرغ ) واسه این رشته پلو من یه سینه‌‌ی کامل مرغ رو حبه ای خرد کردم و مرینت کردم( توی پیاز زعفرون زردچوبه فلفل و آبلیمو و ماست و سس مایونز و سس خردل مزه دار کردم) آب و نمک و روغن رو گذاشتم بجوش بیاد و رشته های پلویی رو خرد کردم و اضافه کردم بعد از دو دقیقه کمی که نرم شد برنج از قبل خیس خورده رو اضافه کردم و گذاشتم با هم دم بکشه مرغ ها رو هم بعد از دو ساعت مزه دار شدن گذاشتم تو ماهیتابه و درشُ گذاشتم تا با شعله ی ملایم و آبِ خودش بپزه در نهایت تو کره تفت دادم و کنار رشته پلو سرو کردم هویج و کشمش دلخواه هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاجر . از بس که این جیب تاجر خوشمزه و راحته دوباره درستش کردم به نظرم واقعا گزینه مناسبی برای مهمونی و تولده داخلشم میتونید مثل من با سالاد مرغ یا سالاد الویه یا سالاد تن ماهی و یا مایه ماکارونی پر کنید بستگی به سلیقه و ذائقتون داره اما به نظر من با همین سالاد مرغ عالی میشه . مواد لازم: سینه مرغ پخته شده= ۱ عدد نان تست= ۱ بسته جعفری خرد شده= ۴ ق غ سس مایونز= ۲ الی ۳ ق سر پر تخم مرغ= ۲ عدد شیر= ۳ ق غ پودر سوخاری یا پانکو خیار شور ذرت نمک و فلفل سیاه . برای آماده سازی مواد میانی سینه مرغ رو به همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل سیاه بذارین بپزه و بعد از خنک شدن خرد کنین و بهش خیارشور ریز خرد شده ، جعفری ساطوری ، ذرت ، نمک، فلفل سیاه (یا هر ادویه دلخواه مثل آویشن و...) و سس مایونز اضافه و مخلوط کنین، حالا سالاد مرغمون برای داخل نون ها آمادست و میریم سراغ آماده کردن جیب ها لبه های نون تست رو با چاقو از هر چهار طرف جدا کنین و دو تا نون تست رو روی هم قرار بدین و با وردنه کاملا صاف کنین تا بهم بچسبن و بعد با قالب گرد قالب بزنید دو عدد تخم مرغ رو با همزن دستی خوب برنید تا از حالت لختگی خارج بشه و شیر رو بهش اضافه کنید ( من کمی فلفل سیاه هم اضافه کردم تا بوی تخم مرغ رو از بین ببره) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترکیه بسی لذیذ و خوشمزه طرز تهیه 400گرم گوشت را با یک پیاز بزرگ چرخ میکنیم و نمک و فلفل و یک عدد تخم مرغ و یک ق غ پودر نان باگت خشک شده خوب مخلوط کرده و یک ق.غ جعفری خرد شده تازه بهش اضافه میکنیم، از گوشتها گلوله هایی برداشته و آنها را کمی تپل حالت میدهیم، در روغن کم سرخ میکنیم.دو عدد سیب زمینی متوسط را به شکل دلخواه برش بزنید و در کمی در روغن سرخ میکنیم تا نیم پز شود برای سس : یه عدد پیاز کوچیک را خورد و در کمی روغن تفت داده و کمی زردچوبه و پاپریکا و فلفل اضافه کرده و تفت میدیم و دو عدد گوجه متوسط را رنده کرده و یک ق.غ رب گوجه را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم، یک لیوان آب به مواد افزوده و میگذاریم سس کمی بجوشد. سس را در ظرف مورد نظر ریخته و کوفته ها را رویش قرار میدهیم، لا به لای کوفته ها سیب زمینی قرار میدهیم روی کوفته ها دو گوجه فرنگی کوچیک از وسط نصف شده و دو عدد فلفل سبز برش داده قرار میدهیم و روی ظرف را با فویل میپوشونیم میره تو فر صدوهشتاد درجه به مدت سی دقیقه نکته بعد از یک ربع فویل روی ظرف را بردارید. برای برنج هم برنج را بعد از ابکش کردن توی قابلمه میریزم و مقداری روغن اصافه میکنم و و با کف گیر یا قاشق یکم فشار میدم تا برنج یکم منسجم بشه و یکساعت میزارم روی حرارت کم تا دم بکشه بعد توی ظرف سرو برعکس میکنم بهمین راحتی😊 جنس قابلمه خیلی مهمه باید نسوز باشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍🌵من عاشق گلم 😍🌵 ولی هر چی گل میخریدم خراب میشد😢☹️ تا اینکه با کانال زیرآشنا شدم👌 فوق العادس💯 💯رموزنگهداری از در و کانال ایتا و کشور 👈- من # تو 👇 http://eitaa.com/joinchat/4114874384C356b10d38b الان همه گلهام و
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با خمیر بنیه مواد لازم :👇 پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی من از نصف مواد استفاده کردم شیر یک ششم پیمانه ماءالشعیر لایت نصف پیمانه تخم مرغ دو عدد ارد تقریبا یک پیمانه نمک ، فلفل، پودر سیر ب میزان لازم آبلیمو دو ق غ مایه خمیر نصف ق غ دستور تهیه :👇 تخم مرغ، مایه خمیر، ماالشعیر، شیر رو با هم مخلوط کنید با همزن دستی هم بزنید سپس ارد و نمک ، فلفل و پودر سیر رو کم کم اضافه کنید .من از یک پیمانه + دو قاشق غذاخوری کاملا سر پر بیشتر زدم ( مثل ماست چکیده ) در نهایت ابلیمو رو اضافه کنید درشو ببندین خمیر رو یه ربع الی بیست دقیقه استراحت بدین سپس میگو ها رو داخل خمیر بذارید باز یه ربع بهش استراحت بدین. سپس در حالی ک تمام سطح میگو ب این خمیر اغشته ست داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کنید. . برای مزه دار کردن میگو پیاز رو خرد کنید و بهش نمک بزنید و خوب با دست ورز بدین تا پیاز به اب بیافته فلفل و دو تا لیموی تازه رو با پوست بهش اضافه کنید و باز خوب ورز بدین میگو رو داخل این مواد و ظرف دربسته قرار بدین به مدت ۸ الی ۱۲ ساعت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای شربت : ۲ لیوان شکر ۱ لیوان آب نوک ق چ پودر هل نصف لیوان گلاب یک ق چ زعفران پودر شده طرز تهیه شربت : آب و شکر رو داخل یه قابلمه میریزیم،پودر هل رو بهش اضافه میکنیم میزاریم حل بشه ، حل که شد زعفران پودر شده رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم،یک دقیقه میمونیم،گلاب رو اضافه میکنیم و شربت رو از روی شعله ورمیداریم میزاریم کنار. مواد لازم برای حلوا : آرد گندم ۲ لیوان ۴۰۰ گرم روغن مایع یک و نیم لیوان کره ۲۰ گرم طرز تهیه حلوا : آرد گندم رو داخل قابلمه الک میکنیم ، الک که شد قشنگ یک ساعت با شعله متوسط تفت میدیم،تو این فاصله باید بی وقفه آرد رو هم بزنین تا خامیش گرفته بشه و بوی آرد بلند بشه ، تایمش رو دقت کنین(یکسره باید هم زد وگرنه ته میگیره،بعد که تفت دادیم دوباره از قابلمه خارج میکنیم و الک میکنیم(میتونین اینجا ۲ باز الک کنین،به کیفیت حلواتون کمک میکنه)،الک که کردین دوباره میریزیم داخل قابلمه و سریع روغن و کره رو اضافه و با سرعت هم میزنیم،بعد یکم میمونیم تا یه جوش ریز بزنه ، اینجا در این مرحله شربت رو اضافه میکنیم❌شعله گاز رو کمِ کم کنین❌ به سرعت هم بزنین تا حلوا جمع بشه ، سعی کنین زیاد رو حرارت بالا نباشه چون حلوا خشک میشه. بعد دستکش فر رو بپوشید و قابلمه رو بلند کنین و به سمت چپ و راست کج کنین تا به اصطلاح حلوا قنداق پیچ بشه و اگه روغن اضافی داره گرفته بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوشمزه سالاد ميگو 🍤سرخ شده با كنجد مواد لازم -ميگو -كلم بروكلى-سيب زمينى شيرين-لوبيا سبز-قارچ-روغن كنجد -پودر سير -پودر پياز -گوجه گيلاسى- طرز تهيه -سيب زمينى را مكعبي خرد كرده وبا روغن كنجد و نمك به مدت ٤٥ دقيقه با دماى ٤٠٠ درجه كبابى و رست كرده - كوجه گيلاسى با روغن كنجد و نمك كباب كرده -ميگو هم با پودر سير و پودر پياز و روغن كنجد با دماى ٤٠٠درجه ٣٠دقيقه در فر مى پزيم تا كريسپى بشه و تمام مواد را در يك تابه ريخته با باقى سبزيجات(كلم بروكلى و لوبيا سبز و قارچ )با كمي روغن در تابه تفت داده و در نهايت مقداري كنجد سياه بر روي آن مي پاشيم، حالا سالاد ما آماده است.البته به جاي ميگو مي تونيد از مرغ هم استفاده كنيد. 🔸شما هم اگر فرصت داشيد درست كنيد و از خوردنش لذت ببريد🔸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای گلم خوبید؟ممنون که از کانال خودتون حمایت میکنید امروزم با یه غذای ترکی دیگه اومدم پیده یکی از غذاهای اصیل ترکیه و در واقع یه جور پیتزای ترکی هستش که با انواع گوشت و مرغ و سبزیجات تهیه میشه و اسم اصلیش لاح ماجون هستش طرز تهیه ش بسیار آسونه مواد لازم خمیرمایه فوری ۲ق چ شکر ۱ق چ اب ولرم ۲/۳لیوان روغن ۱/۳لیوان مواد رویه گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم جعفری یا ریحون ساطوری پیاز ۱عدد رب گوجه ۱قاشق غذاخوری ادویه نمک و فلفل و اوبشن به مقدار لازم فلفل دلمه در صورت تمایل دستور اصلی پنیر پیتزا نداره من دوست داشتم زدم😜 بریم سراغ خمیر اب ولرم و خمیرمایه و شکر رو مخلوط کنید بذارید یه گوشه فعال بشه بعد مایه خمیر نمک آرد و یک لیوان آب ولرم رو مخلوط و در اخر روغن رو اضافه کنید انقدر ارد اضافه کنید که خمیر به دستتون نچسبه بذارید یک ساعت و نیم بمونه تا ور بیاد مواد رویه همون مواد ماکارونی هستش اما بدون آب بعد خمیرو به ۵ قسمت تقسیم کنید به حالت بیضی باز کنید و مواد رویه رو بریزید و کناره هارو جمع کنید و انتهاش رو یه نشگون بگیرید😜 بذارید فر ۲۰۰درجه به مدت ۳۵دقیقه تا طلایی بشه میتویند روی کاغذ روغنی رو چرب کنید پیده هارو روش بچینید یا کف سینی فر رو ارد بریزید که نچسبن😋همین تمام😜 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پنيرى آرد,شير,تخم مرغ,مرغ,پنير پيتزا,خوشمزه😋 كرپ پنيرى ؛ مواد لازم: شير٢ ليوان، تخم مرغ٢ عدد آرد١ ليوان نمك يك ق م طرز تهيه: تخم مرغها را با همزن مى زنيم نا يك دست بشه بعد شير آرد و نمك را مى ريزم و خوب مخلوط مى كنيم و بعد از صافى رد مى كنيم تا يكدست بشه بعد يك ملاقه از مواد داخل تابه نچسب مى ريزم حرارت كم ميزاريم هر دو طرفش كمى طلاى بشه مواد داخل كرپ هر چى دوست داشتيد بزاريد و كمى پنير پيتزا بريزيد و كرپ را از چهارطرف ببنديد يا رول كنيد بعد داخل روغن كمى سرخ كنيد خيلى خوشمزه ميشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
صبح یعنی یک سبد لبخند..🌸 یک بغل شادی😍 🌸یک دنیا عشق و خندیدن از اعماق وجود...💞 به‌شکرانه‌داشتن نفسےدوباره🌸 😊☀️ 🌹❤️