#کیک_شکلاتی
مواد لازم :
آرد2پیمانه_تخم مرغ 3عدد_ شکر 1/5پیمانه_ماست یا شیر1پیمانه_روغن مایع نصف پیمانه _پودر کاکائو نصف پیمانه _بکینگ پودر 2 ق م شکلات چیپسی 3ق غ وانیل کمی
طرزتهیه:تخم مرغ و شکر را باهم حدود 7دقیقه میزنیم وانیل هم اضافه میشه؛ روغن و ماست یا شیر هم اضافه شد و همه را با همزن میزنیم؛ آرد و کاکائو وبکینگ پودر الک شده رو به این مخلوط اضافه میکنیم و با لیسک فولد میکنیم ؛شکلات چیپسیارو هم اضافه میکنیم کف قالب کاغذ روغنی انداخته چرب و آرد پاشی میکنیم و خمیر را داخل آن میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده (بسته به فرتون داره) در دمای 180 درجه حدود 50 دقیقه میپزیم برای فلیلنیگ کیک خامه قنادی رو خوب فرم میدبم بعد بهش کمی پودرکاکائومیزنیم(من دو ق غ) بهش کرم فیل وانیلی هم زدم کرم فیل با طمعهای مختلف رو لوازم قنادی فروشها دارند
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنک_با_نان_باگت 🥪
مواد لازم:
▫️ژانبون ۳۰۰ گرم
▫️فلفل دلمه ۱ عدد
▫️سس مایونز ۲ قاشق پر
▫️پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
▫️نان باگت دوعدد بزرگ
▫️آویشن نمک فلفل
طرز تهیه:
ژانبون و فلفل دلمه را ریز خرد میکنیم وبا هم مخلوط کرده.بعد سس و نمک و فلفل و آویشن را اضافه میکنیم.
ودر آخر پنیر را اضافه کرده خوب مخلوط کرده و در دستگاه میزاریم گرم بشه.در این فاصله نون رو از وسط برش میدیم.داخلش مواد رومیریزیم. و داخل دستگاه میگذاریم تا آماده شود
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_شیر_خرما 🍮 😋
خرما ۱۵عدد
فندق یک پیاله
پودر ژلاتین به اندازه هرلیوان شیر یک ق غ خوری
شکر هم نصف لیوان(اکه شیرین دوست دارین زیادتر کنید یا میتونید شکر و حذف کنید)
🔸اول از همه شیر و شکر و ژلاتین رو رو حرارت گاز بن ماری میکنیم در حد جوشیدن بعد میذاریم از داغی بیافته خرما رو بهش اضافه میکنیم میذاریم یکم بمونه خنک بشه خرما شیر و فندق رو داخل میکسر میکس میکنیم قالب رو چرب کرده میریزیم داخلش میذاریم یخچال تا ۶ساعت بمونه کاملا ببنده راحت از قالب در بیاد.
مواد رو بعد میکس شدن از صافی رد کنید من نکردم ته قالب از پوست خرما و فندق ته نشین شده بذارید بمونه
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ جو هفترنگ 🌈🌱🤩😍
تقدیم به همه شما...
.
#نواب_ابراهیمی
برای ۴ یا ۵ نفر:
جو پوست کنده: ۲۰۰ گرم
آب: سوپ همیشه باید آبدار باشه تا به قوام برسه
هویج: ۲ عدد
نخود فرنگی: حدود ۱ لیوان
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: ۲ قاشق غذا خوری
آبغوره: نصف فنجان (تا یک فنجان)
فلفل قرمز: یک سوم قاشق چایخوری (اختیاری)
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق جایخوری
نمک: ۳ قاشق جایخوری (تست کنید)
رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری.
.
پخت اول: (جو رو بشورید)
جو با آب: ۹۰ دقیقه
(تو این مرحله تند تند به جو سر بزنید و اگه آب خواست اضافه کنید)
.
پخت دوم:
جو با هویج و آب: ۶۰ دقیقه
.
پخت سوم:
جو، هویج، نخود فرنگی و آب: ۴۰ دقیقه
.
پخت نهایی:
اضافه کردن زرشک، جعفری و آبغوره: ۱۰ دقیقه
.
در همه مراحل حرارت کم و در نیمه باز باشه. از آب مرغ هم میشه استفاده کرد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلقه های سیر سیب زمینی!
موادلازم: جگر - 1 کیلوگرم 2 قطعه میخک سیر -2 روغن نباتی - 2 قاشق کره نمک ، فلفل سیاه ، سبزیجات ———————————————————————
طرز تهیه:
همه رگه ها را بردارید و به قطعات طولانی برش دهید (تقریباً مثل انگشت) به مدت 1 ساعت شیر را در یخچال بریزید. بعد از یک ساعت آبکشی و خشک می کنیم. پیاز را به مکعب های کوچک برش می دهیم و تفت می دهیم تا قهوه ای طلایی شود. جگر را اضافه می کنیم خیلی سریع حرارت را زیاد کنید. حدود پنج دقیقه سرخ کنید ، مرتباً هم بزنید و کره ، فلفل سیاه ، سیر ، نمک اضافه کنید. هم بزنید ، جعفری را بپاشید و نوش جان کنید😋😋
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمبوسه پنيري دوست دارین آیا؟ 🌶🥔🧀😋
نگم براتون که چقد خوشمزه شد اونم با سس تند😉👌
.
مواد لازم براي ١٠ عدد سمبوسه:
سيب زميني ٤ عدد درشت
جعفري و گشنيز خرد شده ١ پيمانه
پياز ٢ عدد متوسط
پنير پيتزا ١ پيمانه
نان لواش ٥ عدد
نمك ١ قاشق غ
فلفل قرمز و سياه هر كدام ١ ق چ
اويشن ١ ق چ
فلفل تازه به دلخواه
فلفل دلمه
سوسیس
.
نكته :
شما ميتونيد براي رژيمي شدنش پنير داخلش نريزيد و هنگام پخت فقط روي دو طرف نان رو با روغن زيتون كمي چرب كنيد و با شعله كم بزاريد نان برشته بشه. .
ولی من تو روغن فراوان سرخ کردم🙂😋
.
پیاز رو سرخ کردم بهش زردچوبه زدم و بعد سوسیس ها رو اضافه کردم خوب ک سرخ شدن فلفل دلمه و سبزی معطر رو اضاف کردم و بعد خوب با قاشق له کردم ک ب شکل پوره در اومد.سیب زمینی ها رو بعد از پختن با گوشتکوب خوب کوبیدم بهش اویشن نمک فلفل سیاه قرمز زدم و پنیر پیتزا و پیاز داغ و سوسیس رو بهش اضافه کردم
و در نون به صورت رولی پیچیدم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_میوه_ای 🍓🥝😋
🔸برای تهیه این دسر زیبا ابتدا میوه های مورد نظرتون و برش بزنید و اماده کنید بعد به سلیقه خودتون کف قالب بچینید .سپس دو بسته ژله الوورا و اماده کنید فقط دقت کنید برای هر بسته فقط یک تا یک و نیم لیوان اب جوش استفاده کنید و به صورت بن ماری کاملا ژله رو حل کنید . برای اینکه بعضی از میوه ها مثل کیوی یا توت فرنگی باعث بسته نشدن ژله میشه پس باید مایع ژله غلیظ تر از حالت عادی باشه.
🔸میوه ها رو که کف قالب چیدید مقدار خیلی کمی ژله الوورا روشون بریزید و بزارید داخل یخچال تا فیکس بشه دقت کنید اگر زیاد ژله بریزید میوه ها نظمشون به هم میخوره پس در مرحله اول فقط چند قاشق بریزید بعد از فیکس شدن میوه ها می تونید کامل ژله تون و اضافه کنید و بعد برای لایه های بعدی به سلیقه خودتون می تونید از ژله بستنی، پاناکوتا یا پودینگ استفاده کنید.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
کوکی شکلاتی نرم و خوشمزه
125 گرم کره
1 لیوان شکر دانه ریز
1 پیمانه نمک
1 عدد تخم مرغ
1 فنجان قهوه ترک کوچک شیر + 1 قاشق چای خوری قهوه فوری
1 لیوان شیر گرم + 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 فنجان کاکائو
1 بسته بکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری)
1 بسته وانیل یا نصف قاشق چایخوری
2 فنجان آرد + 1 قاشق غذاخوری آرد
برای مواد میانی:
200 گرم خامه
180 گرم شکلات مخلوط شیرین و تلخ
آماده سازی؛
کره نرم را با شکر دانه ریز و کمی نمک با همزن انقدر بزنید تا پوک شود.
بعد تخم مرغ را اضافه کرده و به مخلوط کردن ادامه دهید.
بعد 1 فنجان شیر را گرم کرده و با قهوه دانه ریز مخلوط کنید. و روی کره بریزید و مخلوط کنید.
بعد 1 قاشق غذاخوری آب لیمو را به 1 لیوان شیر گرم اضافه کنید ، آن را مخلوط کرده تا شیر ببرد و باتر میلک تشکیل شود. بعد مخلوط شیر را در کره بریزید و مخلوط کردن را ادامه دهید.
2 فنجان آرد در یک کاسه (لطفا 1 قاشق غذاخوری را اگر نیاز بود اضافه کنید شاید نیازی نباشد ، اما من آن را اضافه کردم.) بیکینگ پودر ، وانیل و کاکائو را الک کنید و به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید .
بعد خمیر را در یک قیف بریزید و میتونید کلا ماسوره نزارید و لی من از ماسوره ساده استفاده کردم و در سینی ای که کاغذ روغنی انداخته اید قیف بزنید همچنین می توانید این کار را با قاشق هم میتوانید انجام دهید ، اما با قیف مرتب تر است.
بعد هم سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزیم. این یک کلوچه بسیار ظریف است که بیش از حد پخته شود ، تمام خواص خود را از دست می دهد ، بنابراین تمام توجه و توجه شما باید در فر باشد.
بعد کوکی ها را بر عکس کنید تا خنک شود.
برای گاناش ، خامه را گرم کنید ، شکلات ها را اضافه کرده و مخلوط کنید. وقتی سرد شد در یخچال بگذارید تا سفت شود.
گاناش سفت شده را درون قیف بریزید و روی یکی از کوکی ها بریزید و یکی دیگه از کوکی ها را روی ان بگذارید و با شکلات سفید و پسته تزئین کنید.
کوکی ها را چند ساعتی در یخچال بگذارید و بعد سرو کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشي_خيار
اینم یه ترشی ساده و راحت
خیار هارو میشوریم بعد خشک میکنیم
بعد با رنده خلال کن خلالی شون میکنیم . یا میتونید باچاقو خلال کنید. یا مثل سالاد شیرازی مکعبی خورد کنید ولی خلال زیباتره.
دوتا هویج هم برای زیبایی و ترکیب رنگش ابتدا نیم پز کردم بعد خلالی کردم.
سیر رنده شده. فلفل قلمی تند. شوید و نعنای و ریحان خشک و پودر گلپر. نمک و کمی شکر هم اضافه کردم. اگه سرکه زیادی ترش بود داخل قابلمه بریزید و بهش آب اضافه کنید تا میزان ترشیش کم بشه بعد حدود ده دقیقه بجوشونید و زیرشو خاموش کنید وقتی از داغی افتاد روی خیارها بریزید و مخلوط کنید برای خوشرنگ شدنش رنگ زرد خوراکی اضافه کنید(اختیاری) و داخل شیشه بریزید. بهتره تمام ترشیا داخل یخچال نگهداری بشن که طعمشون عوض نشه. یک هفته بعد قابل استفاده است.
بجای خیار از خیارچمبر هم میشه استفاده کرد.سبزی های خشک رو
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_نخودچی🌹👇😍
مواد لازم
گوشت چرخ کرده گوسفند یا گاو ... نیم کیلوگرم
پیاز ... 2 عدد
آرد نخودچی ... 300 گرم
آبلیمو یا سرکه ... 1 فنجان
زعفران ... نصف قاشق چایخوری
شکر ... 4 قاشق غذا خوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
تخم مرغ : 1 عدد
آب : به میزان لازم
طرز تهیه
1- ابتدا پیاز رنده شده را به همراه گوشت مخلوط کنید.
2- آرد نخودچی و تخم مرغ را به همراه زعفران دم کرده به گوشت اضافه کنید.
3- سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب ورز دهید و به مواد نیم ساعت استراحت دهید.
4- در تابه پیاز دیگری را خرد کنید و تفت دهید و بعد به آن زردچوبه را اضافه کنید.
5- سپس به آن نمک و آب را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد.
6- از مواد کوفته که از قبل آماده کرده اید به صورت گلوله های کوچک درآورید و در روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید.
7- سپس کوفته های سرخ شده را به همراه آبلیمو یا سرکه و شکر درون آب جوشیده بریزید.
8- سپس زمان بدهید تا کوفته ها خوب
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
☝️مانتو پاییزه بالا 80 تومن😍
🌺🌺امکان تعویض و مرجوع
❌نصف قیمت مغازه❌
#پرداخت درب منزل حتی روستاها 😍
❌پسند نکردین پس میگیریم👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
❤️خرید حضوری و غیرحضوری