#مرغ_پرتقالی
مرغو با پیاز ونمک ویک حبه سیر وفلفل وزعفرون مرینت کردم ودو ساعت بهش استراحت دادم بعد تو فر گذاشتم حدود چهل وپنج دقیقه با دمای صدو هفتاد
تو تابه ای یک پیاز تفت دادم البته ه با کره خوشمزه تر میشه یک قاشق رب زدم نمک وفلفل ویک قاشق زعفرون اب شده اضافه کردم و یک لیوان اب پرتقال هم افزوده مرغ را از فر در اوردم وگذاشتم داخل سس وبا حرارت کم نیم ساعت گذاشتم با در بسته تا مرغ طعم بگیره در اخر یکی دو قاشق ابلیمو هم اضافه کرده ونمکشم اندازه کردم
😍 🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
🍛خورش خلال بادام
ی دونه پیاز خرد و تفت داده زردچوبه،فلفل اضافه کرده و گوشت ترجیحا گوسفندی خرد شدهی ریزتر از قیمه و چوب دارچین رو اضافه می کنیم تفت میدیم وقتی تغییر رنگ داد دو لیوان آبجوش میریزیم و ذاریم تا بپزه وقتی گوشت نیمپز شد خلال بادام رو که یک ساعت قبل با آب و گلاب خیس شده رو داخل کمی روغن و کره تفت داده ، همراه با لیمو عمانی و دو ق رب تفت داده شده و نمک به گوشت اضافه می کنیم. چوب دارچین رو خارج کرده می ذاریم خورش جا بیفته ده دقیقهی آخر زرشک سیاه رو دو ثانیه تفت میدیم به خورشت اضافه می کنیم و در نهایت گلاب و زعفرون میریزم و تمام روی برنج هم که روغن مخصوص کرمانشاهی بدید عالی میشه.
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_تابه_ای
۳۰۰گرم گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز رنده شده ونمک وفلفل وادویه وزردچوبه خوب ورز میدیم تا چسبناک بشه وبعد به اندازه نارنگی از گوشت برداشته وبیضی میکنیم وسیخ چوبی رو تو گوشت فرو میکنیم وتو ماهی تابه کمی روغن گذاشته تا داغ بشه وسیخها رو تو ماهیتابه میچینیم واول حرارت رو زیاد میکنیم تا گوشت اب نندازه وبعد حرارت رو کم میکنیم تا مغز پخت بشه وگوجه فرنگی وفلفل رو تو ماهیتابه چیده تا سرخ بشه وبعد سرو میکنیم نوش جان.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈•
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_بیگ_مک
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۲۴۵ گرم
پنیر چدار یا موتزارلا رنده شده ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه کمی
مواد میانی:
گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۱ عدد
خیارشور ۳ عدد
پیاز قرمزکوچک ۱ عدد
کاهو به میزان لازم (چند برگ)
نمک ، فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
برای سس:
ماست ۲ ق غ
سس کچاپ ۱ ق غ
سس خردل ۱ ق غ
طرزتهیه :
تخم مرغ ها ، ماست ، پنیر را به همراه ادویه ها با هم مخلوط کنید تا یکدست شود سپس آن را کف سینی فر کاغذ انداخته بریزید به طوری که یک لایه نازک روی سینی را بگیرد.در فربا دمای ۱۸۰ به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه تا طلایی شود بپزید.اجازه دهید خنک شود.
برای تهیه مواد میانی :
گوشت چرخکرده را بدون روغن تفت دهید نمک و فلفل بریزید و از روی حرارت بردارید. خیارشور و گوجه و پیاز و کاهو خرد کنید و کنار بگذارید.
برای تهیه سس همه مواد را با هم مخلوط کنید.
رولت خنک شده را از سینی خارج کنید،نیمی از سس را روی آن پخش کنید گوشت سرخ شده را روی آن بریزید و روی آن سبزیجات خرد شده و در آخر باقی مانده سس و به آرامی رول کنید.
🦋🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان لایه ای🔻
مواد لازم برای دو عدد نان
1 کیلوگرم آرد / 6 لیوان آرد
2 لیوان شیر
1 استکان ماست یا نصف لیوان (ماست سفت)
1 قاشق چایخوری نمک
1 بسته بکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری
مواد میانی🔻
125 گرم کره
نصف استکان روغن مایع
طرز تهیه🔻
2 عدد تخم مرغ ،را برای رومال خمیر نگه دارید و بیکینگ پودر نمک ماست شیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و آن را به آرامی مخلوط کنید و آرد را اضافه کنید. تا جایی که خمیر نرم بدست اید ، اگر خمیر سفت شد میتوانید کمی شیر اضافه کنید اجازه دهید خمیر به مدت 10-15 دقیقه بماند ، سپس به ۸ چانه تقسیم کنید ، یک چانه را روی میز ارد پاشی شده به کمک وردنه باز کنید خوب نازک کنید و بین آنها را مخلوط کره و روغن بمالید کره و روغن را بزارید روی حرارت در حد باز شدن کره و بعد که از حرارت افتاد روی خمیر بکشید و چهار لایه به همین ترتیب روی هم بزارید و کره بمالید بعد از یک طرف خمیر را رول کنید و کمی بکشید و به صورت گرد بپیچید مثل فیلم و چهار تا چانه ی دیگر را به همین ترتیب باز و لابه لای هر لایه کره بمالید و روی هر دو نان را به مدت یکساعت با پلاستیک بپوشانید و بعد هر چانه را روی کاغذ روغنی که سایز سینی فر بریدید بزارید و با وردنه به اندازه ی سینی فر باز کنید و ، یک تخم مرغ را روی نان بشکنید و روی نان بمالید و نان را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه تا زمانی که نان کاملا خوشرنگ شود بپزید.ن🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_داوود_پاشا
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 2 عدد
نعنا خشک 1 ق غ
رب انار ملس 3 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
یه دونه از پیاز ها رو ریز رنده کردم و آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کردم و خوب ورز دادم بعد گذاشتم یخچال تا کمی بمونه وقت نداشتین اشکالی نداره بعد از به اندازه یه گردو برداشتم و کوفته قلقلی درست کردم روغن رو توی تابه ریختم و قلقلی ها رو توش تفت دادم ، بعد بیرون آوردم یه پیاز دیگه رو ریز خرد کردم و داخل روغن تفت دادم حالاقلقلی ها رو به پیاز اضافه کردم و نعنا خشک پودر شده رو بهش اضافه کردم یه کوچولو تفت دادم رب انار رو با یک لیوان آب حل کردم و داخل خورش ریختم درش رو گذاشتم تا بمونه و خورشت با حرارت ملایم قوام بیاد حدود نیم ساعت زمان لازم داره نمک و فلفل خورش رو هم بچشین کم بود بهش اضافه کنین.
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_به_آلو
● اول از همه گوشت رو با پیاز و فلفل و زردچوبه و روغن تفت دادم، بعد یه قاشق رب گوجه (اختیاری) اضافه کردم تا با هم سرخ بشن. آب اضافه کردم و گذاشتم تا نیم پز بشه. بعد از اون بِه های خرد شده رو با دو قاشق رب انار و یه قاشق شکر و یه کوچولو زعفرون و دارچین اضافه کردم تا کامل بپزه. آخرای پخت بهش آلوها رو اضافه کردم🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#پلو_میگو 🍛 😋
🔸میگو های پاک شده را در ظرفی ریخته دو عدد پیاز ودو حبه سیرریز خرد شده را به همراه نمک ابلیمو فلفل سیاه وپاپریکا وکمی زردچوبه وزعفران دم شده به ان اضافه کرده وخوب مخلوط کنید ودر ظرف را گذاشته ویک ساعت در یخچال بذارید بعد با کمی کره ان را تفت دهید
دو تا هویج خلالی شده را با کمی اب پخته وبعد مقداری پیاز داغ وکمی کره اضافه کرده وهویج را تفت دهید سپس دو ق غ جعفری خرد شده و مقداری زرشک هم اضافه کرده میگو ها را هم افزوده چند دقیقه تفت داده واز روی حرارت بردارید
برنج را ابکش کرده و از این ترکیب لابه لای برنج ریخته ویا موقع سرو از ان استفاده کنید
ترکیبات سالاد هم که کاملا مشخصه شامل خیار کلم بروکلی پخته شده نخود فرنگی پخته شده ذرت پخته شده و پیاز بنفش و گوجه گیلاسی با ابلیمو وروغن زیتون 🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات اناری
عزیزان این شگلات ها خیلی راحت درست میشه
تو فیلم همه چیز واضح ومشخصه ☺
فقط چند نکته
از ظرف استیل برای آب کردن شکلات استفاده کنید به هیچ عنوان با آب تماس نداشته باشه باید فقط با بخار آب روان شه از قاشق تمیز برای هم زدن استفاده کنید قاشق خیس نباشه
رو کاغذ روغنی با لیوان دایره های بکشید شگلات آب شده رو از مرکز دایره بریزد وبا پشت قاشق به حالت دایره وار بزنید تا یکدست پهن شه
کاغذ روغنی چرب کردن نمیخواد
به هیییییچچچچچ وجهههههه از روغن مایع یا خامه داخل شگلات استفاده نکنید فقط شگلات باشه
توش دمای محیط یک ساعته سفت میشه
آجیلی که رو شگلات میریزید اختیاریه
عزیزان وقتی شگلات رو بخار آب گذاشتی مرتب بزنید تا از هم باز شن وقتی داره روان میشه گاز رو خاموش کنید ومرتب بزنید تا یکدست شه
از داغی که افتاد بریزید تو قیف کاغذی
آگه قیف هم نداشتید با قاشق بریزید
من کمی هم رو بیسکویت ساقه طلای شگلات ریختم خیلی خوشمزه بود امتحان کنید😋🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات اناری
عزیزان این شگلات ها خیلی راحت درست میشه
تو فیلم همه چیز واضح ومشخصه ☺
فقط چند نکته
از ظرف استیل برای آب کردن شکلات استفاده کنید به هیچ عنوان با آب تماس نداشته باشه باید فقط با بخار آب روان شه از قاشق تمیز برای هم زدن استفاده کنید قاشق خیس نباشه
رو کاغذ روغنی با لیوان دایره های بکشید شگلات آب شده رو از مرکز دایره بریزد وبا پشت قاشق به حالت دایره وار بزنید تا یکدست پهن شه
کاغذ روغنی چرب کردن نمیخواد
به هیییییچچچچچ وجهههههه از روغن مایع یا خامه داخل شگلات استفاده نکنید فقط شگلات باشه
توش دمای محیط یک ساعته سفت میشه
آجیلی که رو شگلات میریزید اختیاریه
عزیزان وقتی شگلات رو بخار آب گذاشتی مرتب بزنید تا از هم باز شن وقتی داره روان میشه گاز رو خاموش کنید ومرتب بزنید تا یکدست شه
از داغی که افتاد بریزید تو قیف کاغذی
آگه قیف هم نداشتید با قاشق بریزید
من کمی هم رو بیسکویت ساقه طلای شگلات ریختم خیلی خوشمزه بود امتحان کنید😋🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#بقچه_بادمجون 🍆
بادمجان را به صورت نواری برش بزنید و در آب و نمک 1 ساعت بماند سپس دوطرف آنها راسرخ کنید.
برای مواد داخلی بادمجانها پلو را بپزید .دو یا سه برش بادمجان سرخ شده را به صورت به علاوه روی هم بگذارید و پلو را اماده و پخته شده را روی بادمجانها
ریخته و بادمجانها را به صورت بقچه ببندید و کمی آب روی آنها بریزید و در فر بگذارید تا بپزند و طلایی شوند.
برای روی بادمجانها 150 گرم گوشت خرد شده و پخته شده را در تابه تفت دهید وسپس روی ان کمی کره و رب ویک عدد گوجه کوچک پوست گرفته خرد شده و فلفل و نمک بریزید و دوباره تفت دهید و در آخر این مخلوط را روی بادمجانها بریزید و با جعفری تزیین کنید و سرو کنید.
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛