#پیتزا_فوری_خونگی
.ابتدا کف ظرف یا سینی رو کمی چرب کردم ، بعدش روی نونا سس کچاپ زدم ( البته میتونید خودتون سس درست کنید که قبلا نوشتم دستورشو ) بعد ورقه های ژامبون ( میتونید مرغ پخته یا گریل شده بریزین یا سس گوشت چرخکرده فقط نباید اب داشته باشه کاملا خشک باشه ) ، و بعد قارچها رو پوس بکنید و ورقه کنید روی پنیر بزارین ، قارچ خیس نباشه فقط ، بعدش پنیر پیتزا و بعد فلفل دلمه و زیتون پرکنید و داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه به مدت حدود یک ربع و درنهایت پنج دقیقه حرارت بالا .. حالا دمای فرها متفاوته اگر دیدین هنوز نونا شل هست کمی بهش زمان بیشتری بدین برشته بشه اما نه اینکه خشک بشه . .
. نون تست حتما تازه باشه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_رسپی_کیک_نارگیلی
🔻مواد لازم : 📝
▫️آرد ۲ لیوان
▫️پودر نارگیل ۳/۴ لیوان
▫️روغن مایع نصف لیوان
▫️شیر نصف لیوان
▫️وانیل نصف ق چ
▫️بکینگ پودر ۲ ق چ
▫️تخم مرغ ۳ عدد
▫️شکر ۱ لیوان
✍ ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد شیر و روغن مایع رو اضافه میکنیم و میزنیم تا یکدست بشه بعد آرد و بکینگ پودر رو ۳ بار الک کرده و طی دو مرحله به مواد اضافه کرده بعد با لیسک به صورت دورانی هم بزنید و در آخر پودر نارگیل و اضافه و هم میزنیم تا یکدست بشه . موادمون داخل قالب کیک که چرب شده و کاغذ روغنی انداختیم میریزیم و داخل فر رو حرارت ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر میزاریم تا کاملا بپزه .
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رنگینک_خرما
اول صد گرم خرما رو بشورید و هسته شو دربیارید و توش گردو بزارید
بعد یک و نیم لیوان آرد (میتونید نصفشو آرد نخودچی بریزید تا خوشمزه تر بشه ) رو ده دقیقه تو تابه تفت بدین تا کمی رنگش تغییر کنه وبعد صد گرم کره بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه حالا شعله رو خاموش کنید و بهش دو ق پر پودر قند کمی پودر هل و کمی پودر دارچین و اگر دوست داشتین کمی پودر زنجبیل اضافه کنید خوب مخلوط کنید
ته ظرف متناسب (۱۲×۱۶) نایلون بندازید نصف مواد و روش پخش و صاف کنید حالا خرما ها رو یه ردیف بچینید و لایه اخر هم از مواد آردی روش بریزید وصاف کنید بزارید تو یخچال حدود یکساعت بمونه بعد برش بزنید و نوش جونتون
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رنگینک_خرما
اول صد گرم خرما رو بشورید و هسته شو دربیارید و توش گردو بزارید
بعد یک و نیم لیوان آرد (میتونید نصفشو آرد نخودچی بریزید تا خوشمزه تر بشه ) رو ده دقیقه تو تابه تفت بدین تا کمی رنگش تغییر کنه وبعد صد گرم کره بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه حالا شعله رو خاموش کنید و بهش دو ق پر پودر قند کمی پودر هل و کمی پودر دارچین و اگر دوست داشتین کمی پودر زنجبیل اضافه کنید خوب مخلوط کنید
ته ظرف متناسب (۱۲×۱۶) نایلون بندازید نصف مواد و روش پخش و صاف کنید حالا خرما ها رو یه ردیف بچینید و لایه اخر هم از مواد آردی روش بریزید وصاف کنید بزارید تو یخچال حدود یکساعت بمونه بعد برش بزنید و نوش جونتون
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سیب_زمینی_ترد_خوشمزه
مواد لازم:
سیب زمینی
۲قاشق روغن زیتون
پونه کوهی خشک
نمک و فلفل
طرز پخت:
ابتدا سیب زمینی را حدود چن دقیقه ابپز کرده تا کمی نرم شود سپس به دایره های نازک برش دهید و با روغن زیتون و پونه و نمک و فلفل مزه دار کنید و داخل فر ک از قبل گرم شده است در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تا زمانی که سیب زمینی ترد و طلایی شود و با سس دلخواه میل کنید نوشجان 😋❤
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سیب_زمینی_ترد_خوشمزه
مواد لازم:
سیب زمینی
۲قاشق روغن زیتون
پونه کوهی خشک
نمک و فلفل
طرز پخت:
ابتدا سیب زمینی را حدود چن دقیقه ابپز کرده تا کمی نرم شود سپس به دایره های نازک برش دهید و با روغن زیتون و پونه و نمک و فلفل مزه دار کنید و داخل فر ک از قبل گرم شده است در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تا زمانی که سیب زمینی ترد و طلایی شود و با سس دلخواه میل کنید نوشجان 😋❤
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دمی_باقلا ( باقلای زرد )
مواد لازم :
برنج 4 پیمانه
باقلا 2 پیمانه
پیاز 4 عدد درشت
برای داخل غذا و برای تزیین روی غذا
روغن کمی
زردچوبه 2 تا 3 قاشق مربا خوری
تخم مرغ به تعداد نفرات یکعدد .
پیاز را خرد کرده با روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود در انتها زردچوبه را در آن تفت میدهیم . باقلا را که قبلا تمیز کرده و شسته و خیس کرده ایم ، داخل پیازها میریزیم و کمی تفت میدهیم تا هنگام پخت وا نروند . سپس 2 تا3 لیوان آب در آن میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک بآن اضافه مینمائیم میگذاریم کمی باقلا نیمه پز شود و در آخر آبش بخور باقلا برود و کم شود .( حدود 10 دقیقه کافیست( برنج را که قبلا شسته و با نمک خیس کرده ایم .اکنون روی باقلا می ریزیم و هم میزنیم و بعد حدود 3 لیوان آب اضافه میکنیم و حرارت را ملایم میکنیم و کمی هم کره به آن اضافه می کنیم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود . اگر برنج زنده بود کمی هم آب اضافه میکنیم .اکنون اگه برنج مغز پخت شده دم کنی میگذاریم و دم میکنیم . هنگام کشیدن ازپیازداغ های کنارگذاشته شده ونیمرورویش راتزیین می کنیم و با ترشی سرو میکنیم .
باقلای زردرویکی دوساعت زودترخیس کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغ پربازده ترنج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
🎂 دلت میخواد همه این کیک ها👆بدون کلاس رفتن و هزینه کردن یاد بگیری؟؟😱😱
💫 باور نداری آموزش تمامییییی اینها تو این کانال #رایگان🤑🤑و #مرحله ایه و تو هیچچچ کانالی پیداش نمیکنی🤩🤩
💫واسه #ولنتاین ❤️کلی ایده های #تک و #خاص داریم که تا حالا تو عمرت ندیدی 😳😳
خودت بیا ببین تا باور کنی 🏃♀🏃♀🏃♀👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2669215798C99b384fb56
هدایت شده از تبلیغ پربازده ترنج
#سورپرایز امروز ما اینجاست😍👇🏼
۷۰مدل #شیرینی_خشک با #فر #بدون #فر #مجلسی
#مخصوص_نوروز
#نکات_ترفند_پخت_کیک
#علت_پف_نکردن_کیک
بانو شما هم امسال #شیرینی_عیدوخودت درست کن وهمه رو سورپرایز کن 😍
https://eitaa.com/joinchat/2669215798C99b384fb56
#ماکارونی_صدفی
#جامبو_شلز
روش اول اینکه مثل من،ماکارونی رابه مدت 15 دقیقه_من کمی بیشترمیگذارم چون این ماکارونی کمی ضخیم وسفته ولی مراقب باشین که له نشوند_ درابی که کمی نمک وروغن ریخته اید بجوشانیدسپس ابکش کنیدداخل انها راازمایه ماکارونی _مواددلخواه_پرکنید،سپس کف ظرف کمی روغن بدهیدسیب زمینی ورقه ای بچینیدوماکارونی ها راداخل ظرف چیده وبه مدت 45دقیقه تایک ساعت دم کنید.
روش دوم اینکه بعدازابکشی وپرکردن بامایه ماکارونی روی انها پنیرپیتزابریزید. داخل ظرف بچینید_کف ظرف می تونین کمی سس سفید_بشامل_بریزید ودرفرقراردهیدتا پنیراب شود و ماکارونی پخته تر_می تونین روی ظرف هم فویل بکشید وچندسوراخ بزنید_
یک روش دیگرپختن این نوع ازماکارونی به صورت لازانیا است یعنی وقتی ازمایه پرشدن کف ظرف یک لایه سس بشامل وپنیرپیتزا ریخته سپس یک ردیف کامل ماکارونی بچینیدوبه همین صورت ادامه دهیدتاماکارونی تمام شوددست اخرسس وپنیرفراوان بریزیدودرفرقراردهیدتاپنیراب شودوبه خوردموادرود، پس ازپخت برش بزنیدوسروکنید.
*داخل این نوع ازماکارونی ها رامی توان نیز باانواع سالادها مثل سالادماکارونی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❇️جعفری ترشی
#ضیافت_سفره_گیلانی
❇️مواد لازم
💠جعفری ریز خرد شده ... دو لیوان
💠انار سابیده شده ... یک سوم لیوان
💠پیاز رنده شده ... یک عدد
💠نمک و فلفل ... به میزان لازم
💠آب انار ... به میزان لازم
❇️طرز تهیه
1⃣همه مواد باید ریز خرد بشوند
و با هم مخلوط و اگر غلیظ بود مقدار خیلی کم آب انار به آن اضافه می کنیم
این کنار غذایی هم مانند انار آغوز نباید ترش و تند باشد.
❇️نکته
⏺اگه این ترشی رو با مرغ یا گوشت مخلوط کنیم و چندین ساعت بهش استراحت بدیم و بعد داخل گمج بپزیمش میشه یه نوع گمج کباب ازیاد رفته که قدیما درست می کردن
و این که حتما موقع پخت بهش کمی زردچوبه و کمی روغن و گلپر بزنید🥰
این گمج کباب با گوشت خوشمزه تره😋
👩🍳نوش جان👩🍳
#تجربه_آشپزی
#آشپزی_گیل_بانو
#ضیافت_سفره_گیلانی
#رشت_شهر_خلاق_خوراک
#جعفری_ترشی
#ترشی
#مزه
#کنار_غذایی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛