#روزتون_بخیر
صبحتون پراز انرژی مثبت
الهی امروزتان آغازی باشد برای
شکر بیکران از نعمتهای الهی
دل هایتان جایگاه محبت
زندگیتان سرشار از شادی
روحتان غرق در آرامش وجسم و جانتان
درسلامت و عافیت کامل باشد
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای مهربونم روز بخیر 😍
این همون کوکو #سیب_زمینی من که همیشه درست میکنم یه گزینه ی راحت و آسون و خوشمزه مخصوص این ایام که برای #افطار عالیه
#کوکو_سیب_زمینی_سحر
روشی که ساده اس و من درست میکنم و گزینه ی خوبی برای افطار
من معمولا برای هر نفر یه سیب زمینی متوسط در نظر میگیرم اینم
پنج عدد سیب زمینی متوسط رو گذاشتم ابپز بشه بعد گذاشتم کنار تا خوب خنک بشه بعد رنده ریز کردم +یک عدد پیاز متوسط که ابش رو گرفتم +دو حبه سیر و بعد بهش نمک ،فلفل،زردچوبه،و دو عدد تخم مرغ +سبزی زدم و خوب مخلوط کردم در آخر دستم و با روغن چرب میکردم و سیب زمینی هارو حالت دادم و تو روغن سرخ کردم ❌ما معمولا سبزی خشک می ریزیم که معطر هست مثل ترکیب جعفری،نعنا،شنبلیله هست که اگر تازه در دسترس نبود بزنیم
من سبزی تازه ریختم جعفری خورد شده و چند پر سبزی اوجی که مخصوص اینجاس بیشتر مواقع همون جعفری خالی می ریزم خیلی خوشبو هم میشه
امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید ❤
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_شیرخشک 🍮 😋
آرد1پیمانه
شیرخشک1پیمانه
شکر1پیمانه
آب2پیمانه
گلاب نصف پیمانه
پودرهل وزعفران کمی
روغن یاکره1پیمانه سرخالی
🔸اول آردروبومیدیم تارنگش عوض بشه بعدشیرخشک وکره میریزیم حسابی تفت میدیدم تارنگش مثل آردرنگینک بشه میذاریم کنارتاازداغی بیفته..بعدشکروگلاب وزعفرون و آب میجوشونیم درحدیکه شکر آب بشه.کم کم وبااحتیاط به آرداضافه میکنیم خوب هم میزنیم وظرف روتکون میدیم که حلوایکجاجمع بشه.حدوددوسه دقیقه روی حرارت خیلی کم میذاریم بعدسرومیکنیم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_با_سس_سیر_و_ریحان 🍗 😋
▫️مرغ بدون پوست و استخوان: ۴ تکه
▫️شیر : یک لیوان
▫️آرد : سه چهارم قاشق غذاخوری
▫️ریحان : نصف قاشق غذاخوری
▫️پودر سیر : نصف قاشق غذاخوری
▫️روغن زیتون یا کره
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
▫️سیر تازه: ۳ حبه
۱.مرغ ها را با نمک ،فلفل سیاه ،سیر تازه و ریحان به مدت نیم ساعت مرینیت می کنیمش
۲.سپس در روغن کمی داغ مرغ ها را به طور کامل سرخ می کنیم
۳.در ظرفی شیر ،فلفل ،نمک ،پودر سیر ،ریحان خشک شده و آرد را هم میزنیم تا جایی که یک دست مخلوط شوند
۴.مرغ ها را روی کم ترین شعله ی گاز قرار می دهیم و مایع خود را به آن اضافه می کنیم
۵.صبر می کنیم تا مرغ ها جا بیفتند
۶.پس از اتمام لیمو را به صورت اسلایس شده روی مرغ ها قرار دهید
۷.می توان باز هم نمک ، فلفل سیاه و ریحان خشک شده روی مرغ ها بریزیم
در مرحله ۵ می توان به دلخواه مارچوبه نیز اضافه کرد
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#نان_دورنگ #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_دورنگ
آرد ۵۰۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
شیر ۲۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
تخم مرغ درشت یک عدد
مخمر ۱۲ گرم
نمک ۸ گرم
پودر کاکائو ۱۰ گرم
آرد، شکر و مخمر رو با هم مخلوط کنین.
تخممرغ رو در شیر مخلوط کنین و به مواد خشک اضافه کنین، ۵ دقیقه با دست یا دستگاه ورز بدید. کره را اضافه کنین و همچنان ورز بدید و حدود ۳ دقیقه تا کاملا کره با مواد مخلوط بشه و در آخر نمک رو اضافه کنین و ۳تا۲ دقیقه دیگه ورز بدید، خمیر رو نصف کنین و ۲۰ گرم پودر کاکائو رو بهمراه حدود ۱۰ گرم آب به نصف خمیر اضافه کنین و ورز بدید تا خمیر کاملا یکدستی داشته باشین.
یک ساعت به هردو خمیر استراحت بدید.
هر دو خمیر را به دو قسمت تقسیم کنین و به چونه ها ۱۰ دقیقه استراحت میانی بدید، از قبل قالب لوف رو چرب کنین و کاغذ روغنی بذارید و روی کاغذ هم مقداری با کره چرب کنین.
یک چونه از خمیر ساده رو روی میز به اندازه طول قالب با قطر ۲ سانتیمتر پهن کنین و حالا یک چونه از خمیر شکلاتی رو هم پهن کنین و به آرومی و با دقت روی هم قرار بدید و خمیر رو از سمت طول رول کنین و در قالب قرار بدید.
مجدد ۴۵ دقیقه به خمیر استراحت بدید و فر رو از قبل گرم کنین با دمای ۱۹۰ درجه.
قالب ها را بعد از استراحت مقداری رومال تخممرغ بزنین و در فر داغ برای مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بذارید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_مرغ_بدون_تخم_مرغ 🍘 😋
🔸سینه مرغ چرخ شده +سیب زمینی خام رنده شده + پیاز رنده شده بدون اب+ سیر رنده شده + نمک فلفل دارچین زعفران پودر زنجبیل + ارد سوخاری
همه رو با هم مخلوط و بعد سرخ کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باورتون میشه اینجا تراسه یه خونس😳😍👆
این گروه پر از خانمای باسلیقه س که خیلی نرم و نامحسوس دور از چشم خارشوعر و مادرشوهر و جاری پاری اینجا عضون و کلی حسود دارن☺️🙈
هر روز کلی ایده از تمیزی و نظافت وشیطنتهای خانمانشون اینجا به اشتراک میزارن که بدنیست شمام یچیزایی یادبگیرید
😅 بیاید عالیه خانما😜👇
https://eitaa.com/joinchat/4036231218Cdbc7a00952
#مرغ_با_سس_کره_لیمو_و_سیر
مواد لازم🍗
▫️مرغ کوچک حدود ۴۰۰گرم
▫️ سیر: سه حبه
▫️ پوست لیمو یه قاشق
▫️آب لیموترش تازه نصف لیوان
▫️جعفری خرد شددو قاشق غذاخوری
▫️نمک، فلفل و روغن:به میزان لازم
▫️ادویه :شامل فلفل ،پاپریکا، پودر سیر ،رزماری،زردجوبه
▫️کره ی به دمای محیط رسیده ۱۰۰گرم
طرز تهیه🥘
مرغ رو به شکل پروانه ایی برش بزنید حسابی نمک و فلفل و پودر سیر بزنید
سیر رو خرد کرده با کره و ادویه و جعفری خرد شده مخلوط کرده به شکل خمیر در بیاورید به همه جای مرغ بمالید .
مرغ رو داخل کیسه ی مخصوص پخت و در فر به مدت ۱ساعت بپزید هر چند وقت یک بار به مرغ سر بزنید تا نسوزه و ته نگیره ویا خشک نشه
از مقداری سبزیجات برای دور چین استفاده کنید من امروز کلی لوبیای سبز با حال خریده بودم همراه با گوجه فرنگی و فلفل کاپی و پیاز های گوگولی و سیر و پوست لیموی تازه برای عطرش کنار این مرغ بی نظیر پختنم که عالی شد
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لوبيا_چشم_بلبلي_پلو
مواد لازم
▫️برنج ۲ پیمانه
▫️لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
▫️شوید ۲ پیمانه
▫️گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
▫️پیاز ۱ عدد
▫️نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه🍛
ابتدا برنجتون رو با نمک چند ساعت خیس کنید
سپس لوبیا رو بزارید با مقداری آب کامل بپزد ،بعد آب رو بزارید جوش بیاد و برنج رو داخل اب جوش بریزید وقتی برنج قد کشید و موقع آبکش کردنش بود لوبیا رو هم اضافه کنید و مخلوط کنین و سپس داخل آبکش بریزید ،داخل قابلمه رو روغن بریزید و هر ته دیگی که دوست داشتین بزارید و بعد یه کفگیر از برنج بریزید و روش رو شوید تازه که خرد کردید رو بریزید سپس لایه بعدی برنج و شوید به همینصورت ادامه بدین تا موادتون تمام بشه و روش آب و روغن بریزید و اجازه بدید که بپزه
در ظرفی پیاز رو رنده کرده و با گوشت چرخکرده و نمک و زردچوبه و فلفل مخلوط کنین،وقتی خوب ورز دادید قلقلی کنین ،و داخل تابه ای با حرارت زیاد سرخ کنین و بعد زعفرون دم کرده با نصف لیوان آب بهش اضافه کنین و اجازه بدین بپزه و به روغن بیوفته
این غذا و میتونین با مرغ هم سرو کنین
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كرانچى_نارگيل 🥥 😋
پودر یا تفاله نارگیل تازه 250 گرم
شکر 250 گرم
تخم مرغ 3 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
کمی پودر پسته
مواد را مخلوط می کنیم، از خمیر حاصل، گلوله هایی اندازه یک گردو درست می کنیم و کمی پودر پسته رویشان می ریزیم و در ده دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد، می پزیم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_بادمجان_کبابی 🍆 😋
🔸ابتدا روی گاز بادمجان ها رو کبابی کنید باید کامل پوست بادمجون بسوزه و بادمجون نرم بشه حدود ده دقیقه طول می کشه
بعد که بادمجون ها از حرارت افتاد و تا هنوز گرمه پوست رو جدا کنید می تونید
بعد بادمجون رو با ساطور یا چاقوی بزرگ روی تخته ساطوری کنید تا کاملا له بشه
بعد تخم مرغ رو با چنگال خوب بزنید تا یکدست بشه بعد بهش سیر و نمک اضافه کنید بعد بادمجان رو اضافه کنید و هم بزنید بعد هم آرد سوخاری و پنیر پیتزا رو اضافه کنید تا حدی آرد سوخاری بزنید که کاملا سفت بشه و شل نباشه بعد روغن رو داغ کنید و از مایه کوکو یک قاشق داخل تابه بریزید من کمی سبزیجات خورد شده هم روش ریختم وقتی یک ظرف سرخ شد برگرودنین و ظرف دیگه رو سرخ کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛