💫 آشپز بانو 💜
مژده 📣📣 #حراج بزرگ #امشب 📣 كار بالا #حراج ❌شد فقط 70 هزار 🤩😍 حذف واسته ها ارسال مستقيم😍 از #تول
❌گـــــران نخــــریـــد❌
📣کانال دوستمه باخیال راحت خریدکنین👆👆💃
کانال #60تومنی_ رو از دست ندین👇😍💃
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
📛همه نوع لباس بخوای هست فقط70ت😍👆💃
شنبه تون پُراز یاد خدا🌸🍃
امروز را با لبخند😊🌸🍃
شروع کنید و ازهیچ🌸🍃
چیزایرادنگیرید🌸🍃
مےبینید🌸🍃
خورشیددرخشانتر☀️🌸🍃
مردم مهربانتر💑🌸🍃
وحتےکسب و کار تون🌸🍃
پُر برکت ترخواهد شد🌸🍃
#سلام_صبح_اول_هفتهتون_بخیر🌸🍃
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسرهای_مجلل
#ماه_رمضان
شیر ۳لیوان
نشاسته ی گل ۳ ق غ
شکر ۶ق غ
گلاب ۴ ق غ
بستنی وانیلی 100 گرم
زرده ی تخم مرغ ۱ عدد
خامه ی صبحانه 2 ق غ
طرز تهیه :
همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه
بعد مواد رو دو قسمت کرده ؛و با زعفران دم کشیده زعفرانی کنیم .
بسیار خوشمزه و عالی هست در یخچال بزارید و بعد نوش جان کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#باقلوا #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر فیلو آماده یک بسته
مغز پسته 200 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
شکر 1/4 پیمانه
پودر هل نصف قاشق چایخوری
کره 50 گرم برای چرب کردن
شکر 3/4 پیمانه
آب 3/4 پیمانه
عسل 3/4 پیمانه
طرز تهیه:
فر رو روی دما 170 درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شه.پسته و در صورت دلخواه گردو رو با غذا ساز یا با گوشت کوب خرد کنید. مقداری از پسته رو برای روی باقلوا و تزیین کنار بذارید و بقیه رو با گردو و دارچین و هل و شکر مخلوط کنید و در ظرف جداگانه ای نگه دارید.کره رو با دمای خیلی ملایم کمی ذوب کنید که برای چرب کردن راحت تر باشه. کف ظرف مناسبی رو با کره و قلمو (فقط در حد چرب کردن) چرب کنید.لایه ای از خمیر رو جدا کنید و کف ظرف پهن کنید و روی خمیر رو هم با کره چرب کنید.مخلوط مواد میانی که همون پسته، گردو، دارچین و… رو روی خمیر بریزید و مجددا روش رو خمیر دیگه ای قرار بدید و باز روی خمیر رو چرب کنید.لایه ای دیگه از خمیر بذارید و باز چرب کنید. روی خمیر دوباره مخلوط مواد میانی رو بریزید و باز خمیر بذارید و چرب کنید.بعد از چرب کردن با چاقو به شکل مربع یا لوزی برش بزنید و میزارید در دمای 170 درجه سانتی گراد به آرومی در حدود 45 دقیقه بپزه و طلایی رنگ بشه.بعد از اینکه طلایی شد، از فر خارج کنید و مجددا برش ها رو تکرار کنید تا کاملا از هم جدا بشن.
طرز تهیه شهد باقلوا:
برای شهد، شکر، آب و عسل رو با هم مخلوط کنید و برای 10 دقیقه روی حرارت بذارید تا قوام پیدا کنه.
نکته اول: زمانی که باقلوا در حال خنک شدن هست شهد رو تهیه کنید. (بهتره باقلوا داغ نباشه و تقریبا خنک شده باشه)
نکته دوم: شهد رو بعد از اینکه آماده شد، قبل از اینکه خنک بشه روی باقلوا بریزید تا در بافت شیرینی نفوذ کنه در انتها پسته هایی که خرد کرده بودید و کنار گذاشته بودید، برای تزیین روی باقلوا بپاشید.
#باقلوا
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کماج (تابه ای)
#آشپزی
🔻مواد لازم:
آرد برنج 1 لیوان(دسته دار فرانسوی)
آرد سفید قنادی(یا آرد گندم) 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
شکر سه چهارم لیوان
ماست 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران 1 قاشق چایخوری
پودر هل مقداری
شیر یک چهارم لیوان
پودر نارگیل یک قاشق مرباخوری
💢 طرز تهیه
ابتدا آرد برنج و آرد گندم را با ماست کاملا مخلوط کردم(با قاشق) بعد تخم مرغها را اضافه کردم و خوب هم زدم بعد شکر،گلاب،شیر،پودر نارگیل،بکینگ پودر و زعفران و هل را اضافه کردم و هم زدم(چون شکر آب میندازه خیلی هم نزدم) حالا تو تابه نچسب روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد حرارت را کم کردم کل مواد رو تو تابه ریختم درشو گذاشتم تا پف کنه بعد برگردوندم تا طرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه.(برای رویه ی دیگر درش رو نزارید). میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین و سرخ کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فرنچ_تست_رولی
اول یک عدد نان تست رو کناره هاشو با چاقو جدا میکنیم بعد با وردنه صافش میکنیم یه لایه شکلات صبحانه بعد کمی توت فرنگی خرد شده بعد رولش میکنیم, تو یه کاسه یه دونه تخم مرغ به همراه یک قاشق شیر رو قشنگ هم میزنیم بعد رولمون رو داخل کاسه میزاریم و به تخم مرغ و شیر آغشته میکنیم ,بعد داخل تابه ای که توش کره ریختیم سرخ میکنیم, بعد از سرخ شدن روی رول ها مخلوط شکر و دارچین رو میپاشیم.نوش جان 😉😋 من متاسفانه نان تست هام تازه نبود خوب رول نشدن😐.بهتره از نان تست تازه استفاده کنید.😉
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_رنگين_كمان
دستور تهیه:
اول از همه به ٦ رنگ ژله احتياج داريم من به ترتيب از پايين به بالا از ژله انگور، بلوبري ، كيوي، آناناس، پرتقال و آلبالو استفاده كردم
و يك بسته ژله آلوورا ، نصف ليوان شير يا (نصف ليوان بستني وانيلي)
ژله انگور رو طبق دستور روي جلد درست كنين به اين صورت كه پودر ژله رو با يك ليوان آب جوش مخلوط كنيد و وقتي كامل حل شد يك ليوان آب سرد اضافه كنين(كه من پيشنهاد ميكنم نصف ليوان آب سرد اضافه كنين كه بافت ژله منسجم تر بشه) و توي ظرف مورد نظر بريزين و حدود بيست دقيقه بذارين توي يخچال تا ببنده(اگر كه وقتتون محدوده و ميخواين زودتر به نتيجه برسين ٨ دقيقه بگذارين توي فريزر ولي مواظب باشين يخ نزنه) حالا ژله آلوورا رو طبق روش بالا درست كنيد و به جاي نصف ليوان آب سرد، شير اضافه كنين و به انذاره دلخواه(بهتره ضخيم نباشه) روي ژله بسته شده بريزين و به مدت ٣ دقيقه بذارين توي فريزر تا ببنده
اين روش رو براي ژله بلوبري ، كيوي، آناناس، پرتقال و آلبالو انجام بدين تا يه ژله رنگين كماني جذاب تحويل بگيرين.
اگر كه ميخواين اين ژله رو توي قالب پلاستيكي درست كنيد قبل از ريختن ژله با پنبه و روغن نباتي قالبتون رو چرب كنين.
پيشنهاد ميكنم پودر ژله رو به روش بن ماري(حمام آب گرم) درست كنيد كه لايه هاي شفافي داشته باشين.
موقع اضافه كردن لايه ها روي سطح ژله حباب تشكيل ميشه كه حتما با خلال دندون حباب هارو از بين ببرين تا سطح يكدست و مرتبي داشته باشين.
در رابطه با كاكائويي كه دور ليوان هست و خيلي هاتون پرسيدين بگم كه اگر از شكلات تخته اي استفاده كنيد به هيچ عنوان سرريز نميشه كافيه شكلات تخته اي رو آب كنين گوشه كيسه فريزر بريزيد، نوكش رو سوراخ كنيد و دور تا دور ليوان بريزيد(با فشار دست يه قسمت رو بيشتر و يه قسمت رو كمتر بريزين)امتحان كنين متوجه ميشين كه چقد كار ساده و آسوني هست.
و در آخر اينكه نه به خط كش احتياج دارين نه قيف فقط كافيه دقت كنيد و لايه هارو يك اندازه بريزين من كاملا چشمي انجام دادم با كمي صبر و حوصله.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ دسر کارامل شیرعسلی 😋
✍مواد لازم:
پودرکارامل یک بسته
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شیر سه پیمانه
بیسکویت پتی بور یک بسته
شیر عسلی نصف قوطی
پودر کاکائو یک قاشق مرباخوری
پودر نسکافه یک قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری + نصف لیوان آب
🍜 طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب بن ماری کنید.
شیر و پودر کارامل را داخل قابلمه ای ریخته بهم بزنید تا حل شود و بعد روی حرارت بگذارید که داغ شود ولی لازم نیست که بجوشد.
سپس خامه و شیرعسلی و بیسکویت خرد شده و پودر نسکافه و پودر کاکائو را در مخلوط کن ریخته و چند دور میزنید و بعد مخلوط شیر و کارامل را اضافه و مجددا خوب میزنید و در آخر پودر ژلاتین بن ماری و سس پودر کارامل را افزوده و دو دقیقه با مخلوط کن خوب بزنید.
در نهایت در قالب چرب شده بریزید و به مدت شش تا هفت ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
#دسر_شیر_عسلی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان-بربری
آب ۲۴درجه ۲۰۰ گرم
پودر خمیر مایه ۷گرم
شکر ۱قاشق چایخوری
ارد سفیدقوی ۴۵۰ گرم
نمک دریایی تصفیه شده ۱و۱/۲قاشق چایخوری .
برای رومال: ۱ق چ اب + ۱ق چ ماست + ۱ق چ تخم مرغ زده شده .
.شکر وخمیر مایه را به ارد اضافه کنید ،آب را کم کم اضافه کنید ،۱۰ دقیقه بزنید با همزن .ده دقیقه استراحت دهید ،نمک را اضافه کنید ،با سرعت متوسط بزنید تا نرم ویکدست شود ،در کاسه ای روغن بزنید وبا پلاستیک بپوشانید تا دوبرابر شود
خمیر را به ۶قسمت مساوی تقسیم کنید ،چون گیری کنید ،وبگذارید یک ربع بماند
هر چونه را با انگشتان خیس شکل دهید و رومال بزنید ودر فر از قبل گرم شده ۲۳۰ درجه برای مدت ۱۵ دقیق بگذارید .
.
پ.ن؛در فر را بعد دودقیقه باز کنید و اسپره آب بزنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قیمه پیچاق
مواد لازم:
گوشت قیمه ای 350 گرم . پیاز 1 کیلو سرخ شده . خلال بادام 150 گرم
تخم مرغ 4 عدد . نمک و فلفل . زعفران سائیده . زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پیازها را خلالی نموده و با کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شود.
در این مرحله گوشت را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا آب گوشت کشیده شود فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم سپس آب را افزوده و اجازه میدهیم گوشتها بپزند.
خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت میدهیم و به همراه زعفران به گوشتهای پخته شده اضافه میکنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید نمک آن را اندازه میکنیم.
پس از آن تخممرغها را تک تک روی خورش میشکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاشیده و سپس در ظرف را میبندیم تا تخممرغها بسته شود ، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو میکنیم.
نکته ها :
میتوان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین میتوانید تخممرغها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛