eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
آموزش ساخت سبد نان با سبد میوه و کلی آموزش خوب دیگه 😍 اینجا همه چیز با چاشنی خلاقیت همراهه محاله بیای تو کانال و لذت نبری 🙋‍♀ یاد میدیم با کمترین ها بهترین ها رو بسازی 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2032140341C79141d3509 ایده های و باکلاس 🌸🍃
زن نیسی اگه قدیمی تو بخاطر وارفتن کش بندازی بره😳😡 سوتینات از سرشونه واشده؟😭 کج وخراب شده؟📎😫 میخوای همین سوتینای کهنه رو کنی واسه همسری؟😍🙈 بیااینجا خوجل کن😛👇 https://eitaa.com/joinchat/2032140341C79141d3509
🔰چهمجه 💐 نوعی غذای محلی سولدوز (نقده) است و روش پخت خاص خودش رو دارد و به همین دلیل هرکسی نمی‌تواند به درستی این غذا را طبخ کند. این غذا سبزی مخصوص به خود را به اسم اولیک که یک گیاه خودرو می باشد دارد. برای پخت و پز از خشک شده این گیاه استفاده می شود زیر اگر خیس باشد طعم تلخی دارد.💐 ❇️مواد لازم برای ۴ نفر 💠گوشت گوسفند ... ۲۵۰ گرم 💠لپه ... یک پیمانه 💠اولیک ... به مقدار لازم 💠برنج ... ۴ پیمانه 💠نمک و زردچوبه ... به میزان لازم ❇️طرز تهیه 1⃣مقداری گوشت گوسفند را در آب بپزید. 2⃣موقعی که گوشت نیم پز شد یک پیمانه لپه به آن اضافه کنید و بگذارید تا هر دو کامل بپزند. 3⃣حواستان باشد تا جایی بپزید که نهایتا ۴ پیمانه و نیم از آب گوشت داخل ظرف باقی بماند. 5⃣در یک ظرف دیگر هم اولیک را در آب بریزید و بجوشانید. 6⃣وقتی جوشید، آب جوشیده شده را خالی کرده و سبزی را از آن سوا کنید. با این کار تلخیه اولیک از بین می رود. 7⃣حال ۴ پیمانه برنج را که از قبل خیس کرده اید داخل قابلمه ای ریخته و به آن آب گوشت پخته شده، مخلوط گوشت، لپه و اولیک پخته شده و مقداری نمک و زردچوبه اضافه می کنیم و مانند برنج کته می گذاریم بپزد. ❇️نکته ⏺به جای گوشت گوسفند از گوشت غاز نیز می توان استفاده کرد. 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
سوپ جو قرمز اگر هم آب مرغ نداريد يك عدد پياز رو نگيني ميكنيد با مقداري روغن و كره تفت ميديد و بعد زرچوبه و ادويه كاري و فلفل قرمز رو خيلي كم تفت ميديد به همراه يك الي دو قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي بعد از اينكه تفت داديد چهار تا ليوان آب اضافه ميكنيم و بعد جو پرك شسته شده رو اضافه ميكنيم تا بجوش مياد بعد از جوش اومدن يكعدد عصاره مرغ ياسبزيجات اضافه ميكنيم به همراه زعفرون تا كاملاً جو پرك پخته بشه و سوپ تون جا بيفته و نوش جان ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌ 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
کوکو پیازچه و ژامبون یک لیوان پیازچه خرد شده را با یک لیوان ژامبون خرد شده ونصف لیوان فلفل دلمه ای خرد شده ویک پیاز ‌کوچک خرد شده یا رنده شده در ظرفی ریخته وسه عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده نمک وفلفل وزردچوبه افزوده حسابی هم بزنید به این ترکیب دو ق غ آرد هم اضافه کنید ودوباره هم زده تا کاملا مواد مخلوط شود حالا هم میتونید در تابه ای کمی روغن ریخته و با قاشق از مواد برداشته ودر تابه ریخته و کوکو را سرخ کنید یا ظرفی را انتخاب کرده چرب کنید ومواد را داخل ظرف ریخته واگر دوست داشتید پنیر پیتزا هم روی آن بریزید ودر فر با درجه شصت به مدت تقریبی بیست دقیقه ودو دقیقه هم گریل گذاشته واز طعم فوق العاده این کوکو لذت ببرید. لایک 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ با سس زرشک تازه تکه های مرغ را شسته و بذارین تو صافی تا آب اضافیش بره ، سپس روش کمی نمک و فلفل قرمز بپاشین و توی ماهیتابه گود با مقداری روغن روی حرارت متوسط رو به بالا دوطرفشو سرخ کنید ، یه پیاز متوسط رو ریز خرد کنید و تو همون روغن بریزین و بذارین طلایی بشه ، زرشک تازه که پاک شده و شسته و آبش کاملا رفته رو به پیاز اضافه کرده و کمی تفت بدین ، درصورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر بریزین و سپس حدود یه لیوان آب اضافه کرده و وقتی جوشید مرغ سرخ شده رو اضافه کنید ، حرارت رو کم کنید و بذارین با در نیمه باز به آرومی بجوشه تا مرغ کاملا بپزه و سس هم غلیظ بشه ، درانتها دو یا سه قاشق زعفران دم شده بریزین و نمک و فلفل رو هم اندازه کنید و با برنج سرو کنید. نکته: درانتهای پخت دونه های زرشک رنگشون تغییر میکنه و میتونین برای شکیل تر شدن سس باز کمی زرشک بریزین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ای: گوشت چرخ کرده 500 گرم، پیاز بزرگ 1عدد رنده شده، سیر پنج حبه له شده یا رنده ریز،پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری، نمک و فلفل به میزان لازم، گشنیز یا جعفری ساطوری شده نصف پیمانه، زیره سیاه آسیاب شده یک قاشق چایخوری گوشت چرخ کرده رو با کل مواد مخلوط کنید و حداقل ده دقیقه ورز بدین و ضربه بزنید به گوشت و برای یکساعت بزارید یخچال، در تابه کمی روغن بریزید و از گوشت به اندازه یه گردو بزرگ بردارید و لول کنید هم اندازه انگشت بزارید تو روغن و سرخ کنید و با پلوی زعفرانی و دوغ میل کنید اگر غذا ساز دارین بجای ورز دادن گوشت و ادویه با دست پنج دقیقه در غذا ساز هم بخورد، استراحت در یخچال باعث منسجم شدن کباب میشه، این کباب با نان و ریحان هم عالی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر عیش اسریا ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : نان تست نصف بسته ؛شير ٤ل؛شكر١/٤پ؛خامه يك بسته ٢٠٠گرمى ؛گلاب ٣ق غ ؛نشاسته٥ق غ ؛پودر پسته يا خلال به اندازه لازم. شهد:آب ١پ ؛شكر ١و١/٢پ آب ليموى تازه ١ق غ طرز تهيه: اطراف نان تست را گرفته مكعبى برش بزنيد داخل فر گذاشته تا طلايى شود بعد آب ولرم و يك پيمانه شكر را مخلوط تا شكر كامل در آب حل شود ؛ نصف پيمانه شكر را روى حرارت ملايم گذاشته تا كاراملى شود بعد محلول آب و شكر را ريخته اولش كارامل سفت ميشه اجازه دهيد روى حرارت ملايم بماند تا دوباره ذوب شود وقتى ريز جوشيد آب ليمو را بريزيد و ٥ دقيقه با حرات ملايم بجوشد بعد خاموش كرده و گرم نگه داريد بعد شير وشكر را با هم مخلوط كرده نصف ليوان از شير را برداريد و نشاسته را با آن حل كنيد و كنار بزاريد باقى شير وشكر را روى حرارت ملايم قرار دهيدتا بجوشد بعد محلول شير و نشاسته را اضافه مرتب هم بزنيد كمى كه غليظ شد خامه و گلاب را اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد و ٥دقيقه روى حرارت ملايم بماند هم زدن يادتون نره داخل ظرف مورد نظر اول نان تست بچينيد بعد روى نونها شهد بريزيد بعد فرنى بعد پودر پسته يا خلال همينطور لايه لايه بريزيد تا مواد تمام بشه آخرين لايه فرنى بريزيد وبا پودر پسته و خلال و غنچه گل محمدى تزيين كنيد بعد داخل يخچال بزاريد تا خنك بشه نكته : تمام مواد بايد گرم باشد نزاريد سرد بشه نكته :براى خوشمزه تر شدن دسر علاوه بر گلاب از پودر هل هم بریزید. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله_بستنی_توت_فرنگی مواد لازم ژله توت فرنگی نصف بسته بستنی وانیلی ۲لیوان طرز تهیه نصف بسته ژله را با نصف لیوان آبجوش توی یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا تمام ذراتش حل بشه .دو تا لیوان بستنی به دمای محیط رسیده را توی مخلوط کن بریزید و ژله را روش بریزید و حدود پنج دقیقه بزنید تا کاملا یکدست بشود .اگه کم بزنید موقع بسته شدن , ژله از بستنی جدا میشه . بعد بریزید تو ظرف مورد نظرتون و بزارید یخچال .یک ساعته دسرتون می بنده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد مورد نیاز روغن برای سرخ کردن نمک و فلفل 8 عدد سیب زمینی 1 عدد تخم مرغ 6 ورق ژامبون خرد شده 12 ورق پنیر امنتال 100 گرم آرد 3 عدد زرده تخم مرغ 150 گرم آرد سوخاری طرز تهیه 1. سیب زمینی ها را پوست کنده سپس در آب جوش همراه با نمک بپزید سپس له کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ، نمک و فلفل را به پوره سیب زمینی اضافه کرده و مخلوط کنید. 2 ورق از پنیر امنتال را روی یک ورق ژامبون قرار دهید. این مراحل را با باقیمانده پنیر و ژامبون تکرار کنید. 2. برش های مستطیلی شکل روی ورقه های پنیر و ژامبون بزنید سپس مانند ویدئو به شکل مربع های کوچک خرد کنید. هر کدام از مربع ها را داخل پوره سیب زمین قرار داده و دور تا دور آن را بپوشانید. سپس به آرد سوخای، آرد و زرده تخم مرغ هم زده آغشته کنید. 3. مکعب های کوچک را داخل یک تابه در روغن داغ سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای طلایی شود. سپس با سالاد سرو کنید. نوش جان 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چند عدد سیب زمینی رو خلال کردم وسرخشون کردم وته قالب کمربندی رو کاغذ روغنی انداخته وسیب زمینیها را روش بچینید نمک وفلفل هم بزنید روی سیب زمینیها سس کچاپ ریخته و آویشن بپاشید وبه مقدار فراوان پنیر پیتزا وکوفته قلقلیهایی که از قبل سرخ کردید بزارید روش ولابلاش هم گوجه فرنگی تکه شده وفلفل دلمه ای واونو بزارید داخل فر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛