خوراک مرغ و سبزیجات چگونه تهیه میشود؟😋😍
سینه مرغ نگینی خرد شده : نصف سینه
قارچ ورقه شده : ۱۰۰ گرم
هویج خلال شده : ۲عدد (بخار پز)
فلفل دلمه رنگی : 1 پیمانه
کدو خلال شده : 1 عدد
روغن مایع یا زیتون : یک قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده : 1 عدد
دستور تهیه:📝
جهت تهیه خوراک مرغ و سبزیجات اول پیاز رو با روغن تفت می دهیم. کمی که تفت خورد سینه مرغ رو می ریزیم و با حرارت زیاد چند دقیقه تفت می دهیم تا مرغ کاملا بپزد.
بعد قارچ هم اضافه می کنیم وتفت می دهیم تا آب قارچ کشیده شود (اگه خیلی تفت بدهیم سینه مرغ سفت می شود)
بعد از ماهی تابه خارج می کنیم و درون همان ماهی تابه اول کدو بعدفلفل دلمه وبعد هویج رو تفت می دهیم(هر کدوم ۵ دقیقه تا تقریبا نرم بشوند)
بعد سینه مرغ تفت خورده هم می ریزیم نمک وادویه وکمی فلفل هم می ریزم وشعله رو خاموش میکنیم .(سبزیجاته این غذا نباید له بشوند)
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
18.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عصرانه
عصرا نمیدونی چی بخوری؟ با مواد دم دست اینو درست کن🤌😋
🟩مواد لازم:
سه چهارم پیمانه شیر ولرم
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری خمیر مایه
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری وانیل
نصف قاشق چایخوری نمک
دو و دو سوم پیمانه آرد سفید
۳۰ گرم کره یا روغن (۲ و نیم قاشق غذاخوری)
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
شامی ماهی چگونه تهیه میشود؟😋😍
ماهی تن 300 گرم
سیب زمینی اب پز متوسط 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ماهی
ارد 1 ق غ
گشنیزتازه 300گرم
شنبلیله تازه 50 گرم
فلفل سبز 2 عدد
سیر 2 عدد
پیاز 1 عدد
ماهی را با کمی اب و نمک و زردچوبه چند دقیقه فقط در حدی که روی ماهی پخته بشه اب پز کنیدگوشت ماهی باید خام بمونه استخوان ماهی رو جدا میکنیم و چرخ میکنیم با سیب زمینی پیاز سیر گشنیز و شنبلیله فلفل سبز هم چرخ میکنیم ب مواد تخم مرغ و ارد و ادویه ها اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم از مایه به اندازه دلخواه برمیداریم و فرم میدهیم و در روغن داغ فراوان با حرارت ملایم سرخ میکنیم .
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
11.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_فوری
نیم کیلو سیب زمینی رو پوست بگیرید و قاچ کنید.
داخل قابلمه منتقل کنید و روش آب جوش بریزین و با کمی نمک بزارین آبپز بشه .
سیب زمینی ها رو با گوشتکوب پوره کنین .
مقداری نمک و فلفل سیاه،
کمی جعفری خرد شده،
سه قاشق غذاخوری پنیر پیتزا،
سه قاشق غذاخوری آرد گندم یا آرد سوخاری
و یک تخم مرغ
اضافه و خوب باهم ترکیب کنین .
دستتونو چرب کنید و بهشون شکل بدین .
در آخر هم داخل روغن فراوان و داغ سرخ کنین.
بفرمایید از عطر و طعمش براتون نگم که بی نظیره 👌 مطمئنم خوشتون میاد.
نوش جان
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
17.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_هویج
خـورش هویــج تـبـریـزی🥕👩🏻🌾
انقدر این هویج خوبه که حتی خورشش هم خوشمزه میشه 😋
*هم میتونین از هویج و هم از زردک استفاده کنین
📋مواد لازم
پیاز: ۲ عدد (متوسط نگینی خرد شده)
گوشت گوسفندی یا گوساله: ۵۰۰ گرم
هویج یا زردک: ۵۰۰ گرم
آلو خورشتی: ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
رب گوجه: ۱ ق غ خوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه: به میزان لازم
شکر: ۱-۲ ق غ خوری
عصارهی قلم: ۵۰ گرم
آب لیمو: ۱ ق غ خوری
آب و روغن: به میزان لازم
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
13.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بنیه_میگو
ميگو ٥٠٠ گرم
نصف پيمونه آرد گندم
١ق چ بكينگ پودر
زردچوبه نصف ق غ خ
دو عدد سفيده تخم مرغ
غلظت خمير بنيه بايد مثل عسل شُل باشه
نه خيلي سفت نه خيلي شُل
سس تارتار
خيارشور
ليمو ترش
جعفري
شويد
پياز قرمز
سس مايونز
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
11.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکتل_خونگی
✅ مواد لازم :
سینه مرغ ۲ عدد کامل
سس تند چیلی ۱ قاشق چایخوری
حریره سیر ۱ قاشق چایخوری
پودر نشاسته ذرت نصف پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
بگینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
✅ ادویه ها : پودر پیاز و سیر / فلفل قرمز /پاپریکا/ آویشن/ پودر تخم گشنیز/ پودر کاری/ فلفل سیاه/ کمی زردچوبه
روغن ۲-۳ قاشق غذاخوری
✅ طرز تهیه :
سینه های مرغ رو خورد کنید و سیر و سس چیلی، نشاسته ذرت،بکینگ پودر، نمک و ادویه ها،تخم مرغ همرو باهم خوب میکس کنید میتونید از چرخ گوشت هم استفاده کنید
در آخر ۲ قاشق غذاخوری روغن بریزید و دوباره میکس کنید ؛ مواد رو به ظرفی که چرب کردین منتقل کنید و از مواد روی نایلون بزارید و به کمک پشت چاقو بکشید تا سوسیس ها شکل بگیره.بعد داخل ظرفی که کاغذ روغنی چرب شده گذاشتین بچینید بزارید رو بخار روش رو هم بپوشونید و ۱ ساعت زمان بدید در این حین حتما چندین بار پشت و رو کنید بعد ۱-۲ ساعت هم با در باز بهش زمان بدید اینطوری روش کامل خشک میشه
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
25.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کالباس_خانگی
نکته اول❤️( ترکیب رون و سینه استفاده کنین) و مساوی باشه
با این ادویه ها اول طعم بده به مرغ
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک ۴ ق غ
فلفل سیاه نکوبیده ۲ ق چ
تخم گشنیز ۲ ق چ
برگ بو ۲
بزارید مرغ با این مواد پخته بشه
چوب دارچین
پودر هل ۲ عدد
پودر فلفل سیاه ۱ ق چ
سیر یک حبه اگر کوچک بود دو حبه
نمک یک قاشق غ خوری
پودر دارچین یک قاشق چ خوری
پاپریکا یک قاشق چ خوری
پودر تخم گشنیز یک قاشق چ خوری
پودر رنجه بیل یک قاشق چ خوری
پودر آویشن یک قاشق چ خوری
💛نکته طلایی💛 و راز اصلی عطر و طعمش جوز هندی که یک عدد بگیرید و کنی رنده کنید
💛نکته طلایی 💛 عطر خوبش برای سیر تازه هست که استفاده میکنید لطفا از پودر سیر استفاده نکنید
پودر لبو ۲قاشق غ خوری داخل آب سرد بریزید
پودر ژلاتین ۳ ق غ
نصف لیوان آب مرغ گرم بهش اضافه کنید همبزنید تا ترکیب بشه
نکته❤️: مدت زمان لازم برام پخت مرغ ۲ ساعت هست و سه لیوان آب برای پخت نیاز داره
نکته❤️:ژلاتین رو که با نصف آب مرغ که از صافی رد شده ترکیب کردید روی حرارت کتری هم بزنید تا کاملا ترکیب شه و به مایع اضافه کنید
نکته❤️: بعد از این مایع رو داخل بطری نوشابه ریختید سرش رو با سلفون بپوشونید و بگذارید ۲۴ ساعت داخل یخچال و کالباس شما آماده
داخل هر ظرفی هم میتونید بریزید نکته ❤️حتما هویج و پسته و قارچ هاتون رو داخل آرد ذرت یا آرد سفید قرار بدید اضافیشون بگیرید و بعد اضافه کنید من هویج رنده شده اضافه کردم که لازم به این کار نبود
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
کودکــــــم#کودکــــی کـــــن♨️💛
یکی از #اشـــــتباه های مـــا ایـــن اســــت که نمــــی گــــذاریم کودکمـــان کـودکی کند🙄❌
راهکار هایی که تا #امـــروز نمیدونستی👇😱
https://eitaa.com/joinchat/1652031595Cb152fa869a
35.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_فوری
یکی از خوشمزه ترین ساندویج هایی بود که امتحان کردم و عاشقش شدم😍😋
ترکیب مواد ساندویجی با اون سس جذابش محشر بود محشر😍
مرغ نصف سینه مرغ
پیاز بنفش ۱ عدد متوسط
قارچ متوسط ۱۰ عدد
رب ۱ ق م ( من پودر کچاپ زدم)
نصف لیوان اب جوش
پنیر گودا ۳ ورق
ادویه ها( نمک و فلفل سیاه و پول بیبر و اویشن ( من اوریگانو) زدم و زردچوبه)
مواد سس( پیاز خلالی نازک و خیار شور رنده شده و سس مایونز و دو سه قاشق جعفری ساتوری شده)
نون باگت یا همبرگری
✅میتونی اول سس بزنی روی نون ها و بعد مواد گوشتی یا عین من اول مواد گوشتی بعد سس
✅میتونی تو ساندویج ساز هم گریل کنی
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
17.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان_شکمپر
بادمجون رو سرخ میکنیم
داخل شکمش رو باز میکنیم
و با مایه گوشتی مون پر میکنیم
از هرچیزی میتونید برای مایه گوشت استفاده کنید. من از این ترکیبات استفاده کردم:
پیاز نگینی، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ای، ذرت، رب و گوجه رنده شده، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز
در صورت تمایل پنیر پیتزا بزنید
سس:
دو قاشق رب گوجه رو سرخ کردم تا حسابی رنگ باز کنه. کمی نمک و زردچوبه اضافه کردم. یک لیوان اب جوش ریختم و گذاشتم یه کم غلیظ شه.
درب تابه رو میزاریم روی حرارت ملایم یک ساعت پخته بشه.
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
18.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قلیه_ماهی
من قلیه ماهی رو به این روش درست میکنم
مواد لازم:
پیاز دو عدد بزرگ
نمک فلفل زردچوبه فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
سیر ۵ حبه
سبزی گشنیز ۴ دسته
سبزی شنبلیله ١ دسته
تمبر هندی ۵٠ تا ١٠٠ گرم
آب دو تا سه لیوان
آرد ١ قاشق غذاخوری
ماهی یک تا دو کیلو گرم
نکات مهم:
من بعد از سرخ شدن ماهی، قبل از اضافه کردن قلیه، پوستش رو جدا کردم اینطوری بنظرم بهتره👌🏻
شنبلیله زیاد باعث تلخ شدن قلیه میشود به همین خاطر مقدار شنبلیله و گشنیز را حتما رعایت کنید❌
اگر مقدار ترشی غذا کمه میتونید مقداری از تمر هندی را اب و صاف کرده و به خورشت اضافه کنید😋
برشهای ماهی را ضخیم بزنید تا توی قلیه له نشه🐟
در اواخر پخت هم ترشی و نمک و فلفل رو اندازه کنید.
🧑🍳آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7