eitaa logo
دانلود
3.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ران مرغ خامه ای مواد لازم: 8 عدد ران مرغ 150 میلی خامه صبحانه مقدار خیلی کم فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری نمک 3_2 قاشق غذاخوری روغن زیتون کمی آویشن 1 و یا 2 حبه سیر 4_3 عدد برش لیمو طرز تهیه: ران ها را بشویید و داخل ظرف بریزید تمام مواد سس را روی ران ها بریزید و هم بزنید در آخر برش های لیمو را روی مرغ بذارید. روی ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید و حدود 30 دقیقه داخل فر 200_180 درجه بپزید. 10 دقیقه آخر کاغذ روغنی را بردارید و تا وقتی که کاملا سرخ شود بپزید (میتوانید شعله بالا را روشن کنید) هم راحت هم خیلی خوشمزه است حتما امتحان کنین 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت سیر انار چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
2.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میلک شیک تیرامیسو چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دستور تهیه را حتما ببینید 👆 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
10.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ سوخاری در فِر چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دستور پخت را حتما ببینید 👆 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلات موزاییکی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دستور تهیه را حتما ببینید 👆 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک لوبیارو بااین روش درست کن لعابش فوق العاده میشه🤌😍 موادلازم: لوبیا چیتی پیاز متوسط یک قاشق رب نمک فلفل سیاه زردچوبه پاپریکا قارچ جوپرک آسیاب شده 📍لوبیاترجیحا چیتی باشه چون لعاب بهتری به غذامیده 📍حتما لوبیارو از۲۴ساعت قبل خیس کنید. 📍این مقداری که من درست کردم برای سه نفر هست 📍 میتونید بجای پودرجو سیب زمینی نگینی شده اضافه کنید. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
5.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هلو منجمد نیم کیلو آب یک عدد لیمو ترش یا آب یک عدد پرتقال 🍊 پودر کرم شانتی یک بسته(پودر خامه قنادی ۱۰۰ گرم یا جایگزین خامه فرم گرفته قنادی 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
17.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واسه مرغ شکم پر من همیشه مرغ دو کیلویی یا حتی کوچکتر انتخاب میکنم . مرغم رو یک ساعت توی آب و سرکه و نمک و شکر قهوه ای ( اختیاری) و چند برش لیمو میذارم که بوی زهم اش گرفته شه. قبل از مزه دار کردن مرغ رو با خلال دندون حسابی سوراخ میکنم تا مزه ها کاملا به خورد گوشت بره. بعد با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه حسابی ماساژ میدم و توی پیاز و آبلیمو و زعفرون دوازده ساعت استراحت میدم. مواد داخل شکم مرغ پیازداغ، آلو ،گردو،زرشک و کشمش و رب انار هست.(من اصلا سبزی داخل مرغ شکم پر نمیریزم و دوست ندارم) شکم مرغ رو پر کردم و دوختم و با کره و زعفرون رومال کردم .پیازهایی که مرغ داخلش استراحت کرده بود پوره کردم و اطراف مرغ ریختم.فویل کشیدم و توی فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲ ساعت گذاشتم.نیم ساعت آخر بدون فایل باشه تا مرغ رنگ بگیره. برای دورچین من بروکلی و سیب زمینی و ذرت و گوجه گیلاسی ریختم رو با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر و پاپریکا و ادویه ذرت مزه دار کردم و توی ایر فرایر گذاشتم ،(بروکلی و گوجه زودتر میپزن واسه همین اوسط پخت اونا رو بیرون آوردم) 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7