خسته شدی از پختن غذاهای تکراری🍜🍜🤯
تا حالا چندتا کتاب آشپزی خوندی📚
ولی بی فایده اس نه؟😑
از قیمت کلاس های آشپزی که نگم برات😱💰
دوست داری کلی دسر 🍧و غذاهای سنتی🍲 و مدرن🍔 یاد بگیری 😉😉
بدون هیچ هزینه ای 😯💵💴
وبا کمترین زمان 👌👌
اینجا همه نوع غذایی که باب میل تو باشه داره😋👇
بدو بیا تا پاک نشده ♨️♨️♨️ 😱
https://eitaa.com/joinchat/1894973782Cda30400b98
May 11
10.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #سالاد_ماکارونی 😍😋
فوت و فن یه سالادماکارونی خوشمزه😍
تو سالاد ماکارونی چی میزنی که خوشمزه بشه؟😉
مواد لازم:
نصف بسته ماکارونی شکلی(با مقداری آب و نمک و روغن بپزید آبکش کنید ولی نباید آبش کاملا کشیده بشه وخشک بشه چون باعث میشه حالت خمیری داشته باشه)
هویج رنده شده(میتونید پخته یا خام استفاده کنید)
میتونید سیب زمینی آب پز خرد شده هم بزنید ولی خیلی سنگین میشه
زیتون خرد شده
ذرت
خیارشور خرد شده
سس مایونز و سس هزارجزیره
میتونین سس فرانسوی،خردل یا ماست اضافه کنین
نمک و فلفل و آویشن
مقدار مواد هم به دلخواه قابل تغییره
✋🏼نکته:ماکارونی رو خیلی نپزید که حالت خمیری داشته باشه
میتونید مقداری از سس رو جدا کنید و موقع سرو به سالادتون اضافه کنید
@Ashpazkhaney_man
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کرم_زعفران 😋😍
آموزش کرم بسیاررررررر خوشمزه زعفران👌😎
مواد لازم:
زرده تخم مرغ ۵ عدد
تخم مرغ کامل ۱ عدد
شکر ۱۵۰ گرم
زعفران ۱/۲ق چ
آرد ۱ ق غ
شیر ۱ پیمانه
پودر ژلاتین ۳ ق غ سر پر
آب سرد ۱/۲پیمانه
گلاب ۱/۳پیمانه
خامه قنادی شل شده ۷۰۰گرم
طرز تهیه:
🌼🌼🌼
در ابتدا تخم مرغ و زرده ها و شکر را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه زده تا کرم رنگ و پفدار بشه بعد بهش زعفران و آرد هم افزوده هم زده در آخر هم شیر را کمکم افزوده تا مواد یکدست بشن،بعد بزارید روی حرارت ملایم اجاق گاز تا کم کم مواد غلیظ بشه مثل فرنی بعد از روی حرارت برداشته تا خنک بشه،
🌼🌼🌼
توو این فاصله پودر ژلاتین و آب سرد را ترکیب وقتی حالت سفت و اسفنجی گرفت روی بخار کتری بن ماری کنید تا روان و شفاف بشه بعد که کمی از داغی افتاد به همراه گلاب به دسر افزوده هم بزنید تا یکدست بشه.
🌼🌼🌼
خامه قنادی شل شده را کمکم به مواد افزوده خوب هم زده تا یکدست بشه بعد قالب را کمی چرب کنید و مواد را درون قالب ریخته و به مدت ۶ تا ۸ ساعت بزارید داخل یخچال.
🌼🌼🌼
بعد از سفت شدن قالب از کناره ها با چاقو آزاد کنید و دسر را روی بشقاب برگردانید مثل داخل کلیپ و بعد با خلال پسته و گل محمدی تزیین کنید
@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_نوستالژی 😍😋
کیک بهشتی به این میگن🤌🏻
.
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف ق چ
شکر ۱ پ
شیر ۱ پ سرپُر
روغن ۲/۳ پ
آرد ۲ پ سرخالی + ۱/۴ پ
بکینگ پودر ۲ ق م سرخالی
.
نکات مهم:
☑️مواد به دمای محیط رسیده باشند
☑️تخم مرغ هارو به خوبی بزنید تا پف کنه و کرمرنگ و کشدار بشه
☑️آرد و بکینگ پودر رو چندین بار الک کنید
☑️دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت حدودا یک ساعت.حتما بعد از ۵۰ دقیقه چک کنید
☑️کیک رو روی توری فلزی برگردونید تا سرد بشه
☑️از خلال پسته یا بادوم برای روی کیک استفاده کنید
@Ashpazkhaney_man
#نان_خرمایی
دستور تهیه :
250گرم خرما رو پوست و هسته بگیرید(حتی الامکان ازخرمای نرم استفاده کنید،اگه خرما سفت بود یکی دو قاشق آب اضافه و روی حرارت ملایم قرار بدید تا نرم بشه)حدود 3/4لیوان گردوی نگینی+1قاشق چایخوری دارچین+نصف قاشق چایخوری زنجبیل را به خرما افزوده و مخلوط کنید.
نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر رو در ظرفی بریزید و 1لیوان شیر ولرم به اون اضافه کنید؛روی ظرف را بپوشانید 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند.
در کاسه ای 2 قاشق عذاخوری شکر+نصف لیوان روغن مایع+1/3قاشق چایخوری وانیل ریخته و خمیرمایه عمل آمده را افزوده و حدود 450 گرم آرد الک شده را به تدریج اضافه کنید...روی سطح کار به صورت مویی آرد بریزید و خمیر که کمی جمع شد روی سطح کار قرار بدید و به صورت مویی آرد اضافه و ورز بدید تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد که به دست نمیچسبه.
حدود 10 دقیقه ورز بدید یا 100 مرتبه به سطح کار بکوبید.
مقدار آرد در تهیه نانها تقریبی ست و باید کم کم آرد را اضافه کنید...اگه یکباره بریزید خمیر سفت و خشک و ترک میخوره و نان پوک نمیشه.
خمیر آماده را در کاسه چرب قرار دهید و +روی آن ایجاد کنید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در جای گرمی برای حدود 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید و از خمیر چانه هایی به اندازه نارنگی بگیرید.برای اندازه گیری دقیق تر میتونید از ترازو کمک و چانه های 50 گرمی از خمیر بگیرید.
حدود 15 تا 16 عدد چانه 50 گرمی به دست میاد.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و چرب کنید و چانه ها را در سینی بچینید.
داخل هر چانه مقداری از مواد خرمایی قرار داده و گوله کنید.
سپس با کف دست یا توسط مهر آغشته به آرد مقداری سطح گوله ها را صاف و مسطح کنید.
سپس با مخلوط زرده تخم مرغ+کمی زعفران+1قاشق غذاخوری شیر+1قاشق غذاخوری شکر روی نانها را رومال کنید.
این نان نیازی به استراحت دوم نداره
از ربع ساعت قبل فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد رو شن و کف فر ظرف آب قرار دهید.
بعد نانهای خرمایی رو در فر قرار بدید برای حدود 25 تا 30 دقیقه تا نانها بپزند...
مواظب باشید نانها را بلافاصله بعد از پخت از فر خارج کنید تا خشک نشن
👨🍳@Ashpazkhaney_man
🥤مواد لازم برای تهیه ی لواشک آلبالو:
🍬آلبالو 1 کیلوگرم
🍬نمک به مقدار لازم
🍬آب 1 لیوان
طرز تهیه لواشک البالو خانگی :
🍰برای تهیه ی لواشک آلبالو، ابتدا ساقه ها و برگ های آن را جدا کنید و آلبالوها را تمیز بشویید و آبکش کنید. بعد از شستن آلبالوها آن ها را درون قابلمه ای بریزید و روی آن ها نمک بپاشید. به میزان خیلی کم آب بریزید که به پختن آلبالوها کمک کند خود آلبالوها آب می اندازند.همانطور که می دانید میوه ی آلبالو زیاد گوشت ندارد و لواشک زیادی از آن بدست نمی آورید.
🍮پس از اینکه آلبالوها کاملا نرم شدند و پختند با پشت قاشق آن ها را له کنید مایه ی آن باید غلیظ باشد و شل نباشد. بعد از آن اجازه بدهید خنک شوند. سپس سبدی روی در ظرفی قرار بدهید و آلبالوها را داخل آن بریزید و با دست روی سبد فشار بدهید تا گوشت آن از سبد خارج شود و داخل ظرف زیری بریزد.
هسته های آن کامل باید جدا شوند و آنها را دور بریزید.
🍮اکنون آن را هم بزنید تا مواد آن یکدست شود. روی سینی سلفون یا کیسه فریزر قرار بدهید و آن را کمی چرب کنید و از مواد لواشک روی آن به ضخامت نیم سانتی بریزید و به مدت 2 یا 3 روز در آفتاب باشد
👨🍳@Ashpazkhaney_man
#نان_تافتون_خانگی
#نان_تافتون
مواد لازم:
آرد گندم به مقدار لازم
آب 2 لیوان
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه : 🧇🧇🧇
۱- درون کاسه ای آب ولرم، شکر و خمیر مایه را مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه استراحت دهید سپس روغن و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۲- قاشق قاشق آرد اضافه کنید و مخلوط نمائید تا جایی که احساس کنید خمیر به دست نمیچسبد سپس 10 دقیقه خمیر را ورز دهید.
۳- خمیر آماده را درون کاسه ای که چرب کرده اید به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت قرار دهید.
۴- روی سینی کمی آرد بپاشید. تکه کوچکی از خمیر بردارید و با وردنه خوب باز کنید ، کف ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس خمیرهای باز شده را کف ماهیتابه پهن کنید تا نان ها پخته شوند ( میتوانید مقداری کنجد روی خمیر بپاشید ) . پس از مدتی برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد و نان اماده شود.
🥯نکته: هرچه خمیر نازک تر پهن شود نان شما تردتر خواهد بود
👨🍳@Ashpazkhaney_man
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا با طعم سوهان اما با یه بافت بسیار لطیف😋😍
برای درست کردن شهد
یک لیوان شکر
یک لیوان شیر
دو قاشق غذا خوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه و هم بزنید ( روی حرارت ملایم باشه و اصلا نیازی نیست شیر جوش بیاد)
نصف ق چایخوری پودر هل
نصف لیوان گلاب اضافه کنید شکرها که حل شد قابلمه را کنار بذارید تا خنک بشه
برای درست کردن حلوا
یک لیوان آرد سنگک
۳/۴لیوان روغن مایع
نصف لیوان شیر لازم داریم
آرد رو داخل تابه الک کنید ،
روغن مایع
شیر
اضافه کنید و با حرارت کم مرتب هم بزنید
چند دقیقه بعد از هم زدن حالت دون دون پیدامیکنه
آروم هم بزنید تا رنگ آرد به رنگ دلخواهتون دربیاد
شهد آماده شده رو اضافه و مرتب هم بزنید که به غلظت برسه تا جایی که به این صورت به راحتی داخل تابه تکون بخوره
برای سرو میتونید ماسوره بزنید یا داخل قالب بریزید
👨🍳@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
مسقطی سریع و خوشمزه😍😋
@Ashpazkhaney_man
👨🍳