#خورشت_مرغ_و_زرشک
مرغ و نیمپز کردم بعد تو روغن کم سرخش کردم یکمسرخ بشه کافیه نباید خشکبشه مرغارو خارج کردم یه پیاز و نگینی خورد کردم سرخ شه یه قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کردم و تفت دادم وحالا یه لیوان اب اضافه میکنیم میذاریم جوش بیاد یه مقدار زرشک و ک ازقبل با یه قاشق گلاب خیس کرده بودم و بهش اضافه کردم تکه های مرغ و توش میچینیم و در قابلمه رو میبندیم تا خودشتمون جابیفته
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربا_پوست_هندوانه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#غذای_رژیمی
برای تهیه این شام، یک عدد تخم مرغ را آبپز و آن را با ۲ لیوان از سبزی هایی مانند کدوی سبز حلقه حلقه شده، فلفل دلمه ای ورقه شده و هویج ریزریز و پخته شده با کمی آبلیمو و شکر سرو کنید.
برای طعم دار کردن سبزی ها بهتر است آنها را در یک قاشق مرباخوری روغن کانولا تفت دهید. این غذا بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ کیلوکالری انرژی دارد.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
13.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#خوراک_لوبیا_سبز
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#خوراک_لوبیا_سبز
مواد لازم:
1/2 کیلو گرم لوبیا سبز پهن
1 عدد پیاز
7-8 حبه سیر
2 عدد گوجه فرنگی
نمک، فلفل و مقداری زنجبیل تازه
طرز تهیه:
پیاز را نگینی و کمی سرخ کنید.
لوبیا را خرد کنید و با پیاز تفت دهید.
2 لیوان آب روی آن بریزید وزنجبیل را به آن اضافه کنید و بجوشانید تا لوبیا نرم شود.
گوجه را نگینی خرد کنید یا بنا به سلیقه خود می توانید رنده کنید. سیرها را خرد یا رنده کنید و با گوجه به مواد اضافه کنید بگذارید بجوشد تا خوب جا بیفتد.
هنگام صرف غذا میتوانید روغن زیتون روی آن بریزید.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
13.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فلافل_خونگی_ترد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ماهیچه_و_آلو_بخارا
ماهیچه با قلم گوسفندی: 1 کیلو
پیاز: 4 عدد متوسط
آلو بخارا: 250 گرم
آلو قیسی: 250 گرم
فلفل قرمز: 2 قاشق چایخوری
زعفران آب کرده: 1 قاشق غذاخوری
روغن و نمک: به مقدار لازم
یک عدد پیاز را 4 قاچ خرد کرده، به همراه گوشت و اندکی نمک در 6 پیمانه آب روی آتش ملایم قرار داده و حدود 3 ساعت زمان دهید تا بپزید، سپس در دیگ را باز بگذارید تا آب اضافی گوشت تبخیر شود.3 عدد پیاز را رنده کرده و با 3 قاشق روغن در تابه ای دیگر تفت دهید تا طلایی رنگ شود، آلو بخارا، آلو قیسی و فلفل را به پیاز اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید، سپس مواد مخلوط شده را ب ماهیچه اضافه کنید، در آخر زعفران را اضافه کرده، در قابلمه را بگذارید، 30 دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا مواد به خورد هم رفته و جا بیافتد.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳