eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.9هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســـلام 🌿روز زیـبــاتـون بـخـیـر 🌸ان شــاءالله تـعــالــی 🌿در پناه قاضِیَ الْحاجات 🌸امروزتون بخیر و نیکی 🌿حال دلتون خوب خوب 🌸رزق و روزیـتـون زیـاد 🌿جسم و جانتون سلامت 🌸و زنـدگـیـتـون غـرق در 🌿سـعـادت و آرامـش بـاشـه 🌸دوشنبه تون پراز خیر و برکت ﹝@Jomlax
فیله رو قطعه ای کوچک برش میدهیم بعد با ملیت تمپورا آغشته کرده یه ساعت در یخچال استراحت میدهم وآخر در روغن عمیق وداغ سرخ میکنیم تا پف کنن وطلایی رنگ بشن بعد با رتب چیلی مخلوط میکنیم رتب چیلی رو با یه قاشق آب لیمو و یه قاشق رتب سویا مخلوط کرده هم میزنیم حالا تمپورها رو بهش میکنیم وهم میزنیم رتب چیلی تند یا شیرین بستگی به طعم خونواده داره نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
300 گرم گوشت چرخ شده 1 قاشق غفلفل 2 سیر 1 هویج 2 فلفل سبز گوجه فرنگی دو تکه فلفل سیاه نصف بسته ماکارونی آب گرم 1 کاسه پنیر رنده شده ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات متفاوت مخصوص عید😍 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلوق میوه ای درست کن😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی🤤 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی مربایی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ هات داگ با سس مخصوص ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: گشنیز ۲ دسته برنج نیم دونه ۱ لیوان گوشت چرخ‌کرده ۱۰۰ گرم یا بیشتر پیاز برای داخل آش ۲ تا نمک،فلفل،آب نارنج یا لیمو به دلخواه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت اول اندازه ی مواد نصف سینه ی مرغ ( من از ران مرغ استفاده کردم) یک استکان بلغور جو یک استکان جو پرک سه تا هویج متوسط یه حبه سیر دو عدد پیاز متوسط یک ق سر پر رب گوجه فرنگی دو عدد گوجه فرنگی پوره شده ۵۰ گرم کره ( به دلخواه) نمک فلفل سیاه زردچوبه پودر پاپریکا پودر گوجه ( به دلخواه) دو سه قاشق جعفری خرد شده و آب لیمو ترش تازه به میزان لازم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتونید بعد از خشک شدن در کیسه نگهداری کنید و موقع مهمونی و دورهمی هاتون تو روغن سرخ کنید و از مهمانها شیک پذیرایی کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍟🥔🍟🥔🍟🥔🍟
مواد لازم آرد سه چهارم لیوان شکر یک لیوان گلاب نصف لیوان روغن نصف لیوان آب انار سه چهارم لیوان پودر هل یک ق چ طرزتهیه دو عدد انار متوسط را دونه کنید و آب آن را بگیرید. سعی کنید از انارهای شیرین و پررنگ استفاده کنید تا رنگ حلوا خوشرنگ شود. می توانید از آب میوه های انار هم استفاده کنید ولی میزان شکر را کمتر بریزید . درون قابلمه گلاب و شکر را روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر در گلاب حل شود. احتیاجی به جوشیدن شهد نیست ، سپس آب انار و پودر هل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید . سپس آرد را با حرارت کم روی حرارت قرار دهید و مدام با قاشق چوبی آرد را هم بزنید. فقط مواظب باشید خیلی تیره نشود در حدئیکه بوی خامی آرد گرفته شود کافی هست . سپس آرد را الک کنید و دوباره درون تابه برگردانید و بهش روغن مایع را اضافه کنید . شهد را کم کم به حلوا اضافه کنید تا حلوا وسط تابه جمع شود و سپس به حالت گهواره ای حلوا را تکان دهید تا به روغن بیفتد و سپس با سلیقه خود تزئین کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
مواد لازم خيار؛ دو عدد آب جوش؛ یک پيمانه گوجه فرنگى؛ دو عدد فلفل دلمه زرد؛ يك عدد انار دانه شده؛ یک پیمانه فلفل دلمه سبز؛ يك عدد فلفل دلمه قرمز؛ يک عدد روغن زيتون؛ نصف پیمانه بلغور دانه ريز؛ نصف پيمانه آب ليموى تازه؛ نصف پیمانه گردوى خرد شده؛ نصف پيمانه نمك و فلفل سياه؛ به ميزان لازم جعفرى ساطورى شده؛ يك پيمانه طرز تهيه بلغور را همراه آب جوش به مدت ده دقیقه خيس كنيد. سپس آبكش كرده و با پشت قاشق فشار دهيد تا آب اضافى آن خارج شود. خيار و فلفل دلمه قرمز و زرد و سبز و گوجه فرنگى را نگينى خرد كنید. سپس به بلغور اضافه كرده و مخلوط كنيد. انار دانه شده و جعفرى ساطورى شده و گردوى خرد شده را به مواد اضافه كرده و مخلوط كنيد. روغن زيتون و آب ليموى تازه و نمك و فلفل سياه را مخلوط کنید. سس را به سالاد اضافه كنيد. سالاد را در ظرف سرو ریخته و با دانه هاى انار تزيين كنيد. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
مواد لازم تخم مرغ 3عدد شکر 1.5پیمانه آرد 2ویک چهارم پیمانه روغن نصف پیمانه کره 25گرم آلبالو بدون هسته یک پیمانه شربت البالو یک ق (دو سه ق از آب آلبالو هم که موقع هسته گرفتن در اومد ریختم تو مواد کیک) ماست یک پیمانه بکینگ پودر 2ق م وانیل نوک ق م (هر پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی) طرز تهیه اول تخم مرغها و وانیل رو با همزن خوب زدم بعد شکر رو ریختم و تا وقتی که کرم رنگ و کشدار شد هم زدم. مرحله بعد روغن و کره ابشده. و هم زدم.شربت و آب آلبالو و ماست رو هم ریختم و مخلوط کردم. آرد و بکینگ پودر رو چندبار الک کردم و کم کم به مواد اضافه و خوب مخلوط کردم. چند ثانیه به همزن زدم تا آرد خوب, مخلوط شد. در این مرحله کار تمومه(میشه اول یه لایه مواد کیک تو قالب ریخت بعد آلبالوهای, بدون هسته رو و بعد, بقیه مواد رو. ) من در این که ارد رو مخلوط کردم آلبالوها رو هم ریخت داخل مواد و مخلوط کردم. قالب رو کاغذ روغنی انداختم و چرب کردم و مواد رو داخلش ریختم و در فر حدود 170درجه به مدت حدود 50 دقیقه پخت نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍒🍰🍒🍰🍒🍰🍒
مواد لازم آرد سفید ۳ لیوان زعفران نصف نیم مثقال پودر شده خیلی نرم شکر ۳ لیوان جوهر هل چند قطره گلاب ۲ لیوان (یک و نیم با شکر بجوشه و نصف لیوان داغ شده در زعفران ریخته بشه ) روغن در حد خیس شدن آرد طرز تهیه ابتدا شکر و یو نیم لیوان گلاب را در ظرفی روی حرارت گذاشته تا شکر کاملا حل شود بعد حرارت را خاموش کنید و زعفران پودر شده را در نصف لیوان گلاب که قبلا به نقطه جوش رساندید حل کنید آرد را در قابلمه بزرگ با حرارت بسیارکم به مدت چهار تا شش ساعت تفت دهید (هرچه زمان تفت با حرارت کمتر طولانی تر شود حلوا خوشمزه تر خواهد شد) تا کاملا طلایی و خوش رنگ شود سپس آرد را الک کنید و روغن مایع پختنی در حدی بریزید که آرد خیس شود و مانند ماست نه شل باشد و نه سفت کمی با روغن آرد را تفت داده سپس از روی حرارت برداشته و شیره و زعفران آب کرده و جوهر هل را اضافه کرده مرتب بهم بزنید تا از حالت شلی درآید وقتی مانند تافی شد حدود هفت تا ده دقیقه بستگی به حرارت زیر حلوا دارد در این حالت حلوا آماده ست نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
یک کلم برگ کوچک یا نصف کلم برگ بزرگ خرد شده و کمی نمک را مخلوط کنید ، سه عدد هویج متوسط رنده شده ، یک پیمانه گردو خرد شده ریز ، یک پیمانه ذرت ،سه حبه سیر رنده شده و یک دسته کوچک شوید خرد شده و خردل و مایونز و ماست چکیده و روغن زیتون و فلفل اضافه کنید و مخلوط کرده و در ظرف کشیده و تزیین کنید . اگر دوست دارید میتونید کمی کشمش پلویی شسته شده ریز هم داخلش بریزید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
مواد لازم بادمجان.....2عدد سیب زمینی.....2عدد متوسط مایع ماکارانی.....به مقدار لازم نخود و ذرت و هویج ......یک کاسه کوچک پنیر ورقه ای.....2عدد بادمجان با پوست حلقه کرده.بعد روش نمک می ریزیم.می زاریم چند ساعت بماند.بعد شسته سرخش می کنیم.البته در حدی که خیلی تغییر رنگ ندهد.سیب زمینی را پخته خوب له می کنیم.بهش کره و شیر اضافه می کنیم.باید به صورت پوره در بیاید.مایع ماکارانی که همه دوستان بلد هستن.نخود و ذرت و هویج را می پزیم. بعد شروع می کنیم به چیدن.کف ظرف را با روغن چرب می کنیم.قالب من سیلیکونی بود. ابتدا بادمجان هم کف و دیواره های قالب چیده سپس رویش پوره سیب زمینی می دهیم.روی پوره از مایع ماکارانی می دهیم .بعد پنیر ورقه ای سپس سبزیجات پخته می ریریم.این کار را تا آخر انجام می دهیم تا گوشت و سبزیجات تمام شود.در آخر روی مواد را با پوره می پوشانیم. داخل فر می گذاریم به مدت 30 دقیقه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
حدود 3تا4 قاشق پودرانبه رو با 1لیوان آب حل کن 1قاشق روغن و1قاشق سرکه بزن بذار روگاز غلیظ بشه 1کوچولو بعدازسرد شدن سفت ترمیشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚