eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم کلم سفید کلم بنفش هویج رنده شده کالباس خیارشور نگینی خورد شده ذرت نخود فرنگی سس مایونز آبلیمو فلفل سیاه نمک طرزتهیه همه مواد رو با هم ترکیب میکنیم آبلیمو و نمک و فلفل را به سس مایونز اضافه میکنیم و سس را به سالاد اضافه میکنیم اگر می‌خوایید رژیمی بشه ، نصف سس را بجای مایونز ، از ماست استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینکه خوردنه پیتزا خوبه یا بد !!!! بستگی به مقدار استفاده ، کیفیت مواد و نوع استفاده تون داره تو آشپزی نکته های ریزی هست که توی سلامتیمون خیلی اثرگذاره پس با کمی دقت و توجه به این نکات ، هم طول عمرمون و هم کیفیت زندگیمون بالاتر میره ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
مواد لازم تخم مرغ ۱ عدد پودر خردل ۱ قاشق چایخوری سرکه ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو ۴ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۱ قاشق چایخوری فلفل 1 پنس روغن یک لیوان طرز تهیه تخم مرغ , پ خردل , نمک , شکر , سرکه , آبلیمو , فلفل میریزیم داخل مخلوط کن , دستگاه رو روشن کنید چند ثانیه تا مواد مخلوط بشه حالا کم کم روغن مایع رو اضافه میکنیم (سرعت ریختن روغن باید کنترل شده و یکسان باشه ) به غلظت دلخواه رسید ریختن روغن رو متوقف و دستگاه رو خاموش میکنیم , نیم ساعت تو دمای اتاق بمونه بعد تو ظرف مخصوص پر میکنیم و در یخچال نگهداری میکنیم . موقع سرو چاشنی مورد علاقه رو اضافه کنید و نوش جان نسبت غلظت سس بستگی به مقدار روغن دارد , هر چه روغن بیشتر , سس سفت تر (تو دستور توضیح دادم که سرعت ریختن روغن قابل کنترل باشه) , اگر روغن بیش از حد باشه سس تیکه تیکه میشه سس رو از غلظت دلخواه شل تر بردارید چون وقتی خنک شد سفت تر میشه این مقدار دستور ۲ تا شیشه کوچیک سس در میاد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
طرز تهیه برای تهیه خمیر این نون به نصف پ ماست و نصف پ شیر نیاز داریم که باهم مخلوط میکنیم و یک چهارم پ روغن مایع رو به این مخلوط اضافه میکنیم یک ق غ پودر خمیر مایه داریم که روی ماست میپاشیم، یک ق غ شکر هم اضافه کرده و دو دقیقه ای صبر میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاد، دو و نیم پ آرد داریم و یک ق غ بیکینگ پودر و نصف ق چ نمک که باهم الک کرده و به بقیه مواد میافزاییم خمیر یکدست شده را یک ساعت تو جای گرمی استراحت میدیم، از خمیر دوازده چونه گرفته باز میکنیم و لاشو با یه گلوله از هر حلوای دلخواهی پرمیکنیم ، خمیر رو بسته، دوباره بازش میکنیم و با تیغ قنادی دورشو برش میدیم،و رومال میکنیم، میزاریم تو فر صدوهشتاد درجه به مدت سی دقیقه نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم سینه مرغ نگینی پیاز درشت نگینی یک سوم کنسرو نخود فرنگی گشنیز سرخ شده ۳۰۰ گرم هویج متوسط نگینی گوجه بزرگ نگینی رب گوجه ادویه کاری.نمک.فلفل.دارچین.پودر لیموعمانی (تندیش سلیقه ایه) موادو طبق کلیپ درست کنید و لایه به لایه برنج بریزید. کف قابلمه نون یا سیب زمینی بزارید بعد یساعت نووووش جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
مواد لازم آب هویج ۲ و نیم لیوان آب سرد:نصف لیوان پودر ژلاتین :۲ قاشق غذاخوری شکر :۳ قاشق غذاخوری بستنی وانیلی یا زعفرانی: ۱ لیوان اول پودر ژلاتین رو با اب سرد روی بخار کتری بزارید که شفاف بشه و شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بزارید شکر حل بشه .حالا اب هویج و بستنی رو با هم میکس کنید و ژلاتین و که کمی از حرارت افتاد رو بهش اضافه کرده هم بزنید و داخل قالب ریخته و بزارید یخچال تا حدود ۴ ساعت که خوب ببنده نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام فوری ✅4 الی 5 عدد سیب زمینی ✅300 گرم گوشت چرخ شده ✅2 عدد فلفل سبز ✅1 ق غ رب ✅1 عدد پیاز ✅2 حبه سير ( اختیاری) ✅1 ق مربا خوری سس فلفل ( اختیاری) ✅نمک و فلفل سیاه ✅ پنیر پیتزا به اندازه اي که دوست دارید ( هر چی بیشتر خوشمزه تر ) ❌مواد لازم برای سس بشامل ✅1 ق غ روغن مایع ✅1 ق غ کره ✅یک و نیم ق غ سرپر آرد ✅2 لیوان شیر ✅1 ق چ فلفل سیاه ✅1 ق چ نمک ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
يكی از انتخابهای جذاب و خوشمزه براي دورهمي هاست و براي هم خیلی مناسبه. با میوه های فصل تهیه کنید و براي سس از ترکیب آب پرتقال+ليموي تازه+عسل استفاده کنید. کمي برگ نعناع تازه هم اگر استفاده کنید عالیه. نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎
مرغ ها رو نمک و زردچوبه بپاشید بعد داخل روغن سرخ کنید بزارید کنار بعد پیاز خلال کنید این غذا هرچی پیاز بیشتر باشه خوشمزه تره پیاز ها رو سرخ کنید تا طلایی بشن بعد داخل یه ظرف پیاز ها رو بریزید وبرای هر 3 یا 4 نفر یک قاشق غذاخوری پر سس مایونز رو با یک لیوان آب و آبلیمو به میزان دلخواه من خودم زیاد میریزم که ترش بشه و زعفران دم کرده و ادویه مخلوط کنید مرغ ها کف تابه یا قابلمه بچین سس آماده شده رو بریز با شعله کم بزار بپزه بعد که پخت یه ظرف استیل کوچولو بزار وسط قابلمه توش روغن بریز یه زغال لیمو رو سرخ کن بنداز داخل اون ظرف سریع درب قابلمه ببند بعد که دود کامل به خورد مرغ ها رفت میل کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
روی بیسکوییت ها پنیر سه گوش بزار و با هویچ و انگور گوش درست کن و دونه فلفل چشم بزار و با پیازچه سیبیل و دم درست کن ‍‌‌‌‌‌‌‌نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
مواد لازم ۱ لیتر شیر ۳ ق غ آرد ۲ ق غ نشاسته ۱ لیوان شکر ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱ ق غ کره ۱ پاکت خامه مایع ۱ پاکت وانیل ۲ پاکت بیسکوییت خرد شده در میکسر (من از بیسکوییت لوتوس استفاده کردم) مقداری توت فرنگی ☆ [اگه دوست ندارین از خامه مایع استفاده کنین وقتی محلبی گرمه بهش یک بسته کرم شانتی اضافه کنین و اگه قوامش خیلی زیاد شد یکمی شیر سرد بهش اضافه کنین اینجوری خیلی خوب میشه] ‌‌ ‌ طرز تهیه داخل قابلمه مناسبی آرد، نشاسته، شکر و زرده تخم مرغ رو اضافه کرده شیر رو هم آروم آروم بهش اضافه و همزمان همش میزنیم اگه اینطور کنیم گلوله گلوله نمیشه بعد محلبی رو تا وقتی به نقطه جوش برسه هم میزنیم و ۲ دقیقه دیگه رو شعله متوسط هم می زنیم تا بپزه، محلبی پخته شده رو میذاریم خنک بشه و گهگاهی همش میزنیم تا روش لایه نبنده. محلبی رو بعد از خنک شدن ۲ دقیقه با میکسر هم میزنیم و ۱ پاکت خامه مایع رو داخل محلبی ریخته و ۵ دقیقه دیگه هم می زنیم. سپس ته لیوان های پایه دار ۱ قاشق غذاخوری بیسکوییت میریزیم و توت فرنگی های برش زده رو کناره های لیوان هامون قرار می دیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
کوکتل شکلات یکی از لذت بخش‌ترین نوشیدنی‌هایی است که هم سالم بوده و هم طعم فوق العاده‌ای دارد و با انواع میوه‌ها، بستنی شکلاتی و … تهیه می‌گردد کوکتل شکلات و موز برای تهیه آن دو عدد موز را پوست گرفته و با هم مخلوط کنید. 300میلی لیتر شیر را به همراه یک لیوان ماست و شکلات رنده شده به مخلوط موز اضافه کنید، بعد از 5 دقیقه که ترکیبات به حالت یکنواختی رسیدند، می‌توانید نوشیدنی خود را میل کنید و از طعم خاصش لذت ببرید. میتونید از یخ هم استفاده کنید کوکتل شکلات با کاکائو در این طرز تهیه کوکتل شیر را درون مخلوط کن بریزید و کمی آن را مخلوط کنید. بعد پودر کاکائو، وانیل، شکر و بستنی را اضافه کنید.بعد از 5 دقیقه نوشیدنی شما آماده بوده و می‌توانید روی آن شکلات رنده شده بریزید و از تکه های یخ هم استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧋🧋🧋🧋🧋🧋🧋
پودر ژله ی آلوورا یک بسته پودر ژله به رنگ دلخواه (برای تهیه این گلها از پودر ژله ی شاه توت استفاده شده )قالب گل رز در دو سایز شیر -میزان مواد لازم بستگی به تعداد گل‌های که شما میخواهید تهیه کنید دارد ابتدا عزیزان یک بسته پودر ژله ی دلخواه تان را با یک لیوان آب جوش روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود و وقتی سرد شد در حد چند قاشق به آن شیر اضافه میکنید تا مات شود ،ژله را در قالبهای سایز کوچک می ریزید ( توجه کنید که ژله باید به صورت غلیظ تهیه شود تا راحت از قالب سیلیکونی جدا شود ) و در یخچال می گذارید تا ببندد وقتی کامل بست از قالب خارج میکنید ، چرب کردن قالبها فراموش نشود در مرحله ی بعد یک بسته پودر ژله ی آلوورا را با یک لیوان و نصفی آب جوش روی بخار کتری بنماری میکنید و سپس در حد چند قاشق در قالبهای سایز بزرگ تر می ریزید به طوری که حدود یک سانت کف قالب شما را پر کند قالبها را داخل یخچال قرار میدهید تا ژله ببندد سپس گلهای کوچکتر که قبلا از قالب خارج کردید را داخل قالبهای بزرگتر قرار میدهید و باقی مانده ی ژله ی آلوورا را داخل قالبها می ریزید و در یخچال قرار می دهید نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
انار: ۱ الی ۲ عدد گردو: ۱/۲ پیمانه هویج: ۲ عدد کلم بروکلی: ۱ عدد کلم قرمز: نصف ۱ عدد سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری لیموترش: ۱ عدد نمک به مقدار لازم ۱. برای تهیه این سالاد ابتدا کلم بروکی رو به تکه‌های کوچک تقسیم میکنیم. ۲. بعد برای ۵ دقیقه داخل آب در حال جوشیدن میذاریمشون تا نرم بشن و بعد هم آبکششون میکنیم. ۳. حالا کلم قرمز هارو داخل غذاساز میریزیم. ۴. چند پالس میزنیم تا کاملا ریز بشن. ۵. هویج هارو هم خلالی میبریم. ۶. همه مواد سالاد یعنی بروکلی، هویج، کلم، گردو‌ای که کمی خرد کردیم و انار دون شده رو داخل کاسه میریزیم. ۷. خوب با هم مخلوشون میکنیم. ۸. برای درست کردن سس سالاد ابتدا سس مایونز و روغن زیتون رو خوب با هم مخلوط میکنیم تا یکنواخت بشن. ۹. بعد آب لیموترش و نمک هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم. ۱۰. حالا فقط میمونه مخلوط کردن سس با مواد سالاد. ۱۱. بهتره این سالاد حدود ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال بمونه و بعد سرو بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
ابتدا سینه های مرغ رو خرد کنید و در پیاز و سیر و نمک و فلفل و زعفران و ماست به مدت 4 تا 6 ساعت بخوابونید 1 ساعت آخر آب لیمو رو هم اضافه کنید بعد جوجه ها رو به سیخ چوبی بکشید تابه گریل رو با برس کمی چرب کنید و سیخ های کباب را در آن بچینید در تابه رو. به مدت 10 دقیقه ببندید و حرارت رو کم کنید که جوجه ها با آب خودشون خوب مغز پخت بشن بعد در تابه رو باز کنید و حرارت رو کمی بیشتر کنید که جوجه ها طلایی بشن برای سس کباب کمی کره رو ذوب کرده و با کمی آب نارنج یا لیمو ترش مخلوط کنید و در حیت طلایی شدن کباب با برس این سس رو روی دو طرف جوجه ها بکشید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍢🍗🍢🍗🍢🍗🍢
مواد لازم شعیریه پاکستانی ۱بسته خامه ۱۷۰گرم شیرخشک ۱ پیمانه آرد سمولینا(سمید) ۱ پیمانه شکر ۱پیمانه خمیر یوفکا به میزان لازم شکلات سفید وقهوه ایی وسس پسته برای تزیین طرز تهیه در تابه ایی آرد سمولینا و شیرخشک و شکر را باهم مخلوط کرده و در حرارت کم تفت میدیم تا طلایی بشه . بعد از تفت دادن مواد بالا بهش خامه رو اضافه میکنیم وهم می نیم واز حرارت برمیداریم تا خنک بشه . حالا خمیر های یوفکا را به صورت مستطیل برش میدیم و مقداری از خمیر به دست آمده بالا برمیداریم و در وسط خمیر یوفکا قرار میدیم و مقداری از شعریه پاکستانی را به صورت طولی وکمی بزرگتر از طول خمیر یوفکا برش میدیم و در وسط خمیر میزاریم و خمیر یوفکا را رول میکنیم ودر انتهای خمیر مقداری از مخلوط آب وآرد که درست کرده بودیم آغشته میکنیم وخمیر را میبندیم و در روغن فراوان سرخ میکنیم و بعد موقع سرو روی شیرینی را با شکلات سفید وشکلات قهو هایی ذوب شده و سس پسته تزیین میکنیم نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
مواد لازم انار : یک عدد دان کرده کلم قرمز : یک عدد کوچک هویج : یک عدد گردو : در صورت تمایل سس: سس مایونز : یک قاشق غذاخوری خامه : یک قاشق غذاخوری ماست چکیده : دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به میزان لازم کلم رو ریز خرد کنید و هویج رو رنده کنید گردو رو ریز خرد کنید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید مواد سس را با هم مخلوط کنید و بعد با سالاد مخلوط کنید نمک و فلفل بزنید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار بدید تا جا بیافته نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم تخم مرغ آبپز کمی ساقه کرفس خورد شده کمی پیازچه سس مایونز نمک میتونیدازخیارشور خردنگینی شده هم به دلخواه استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥚🥗🥚🥗🥚🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم آرد دو پیمانه ‏ بکینگ سودا یک ق چ ‏ نمک یک پنس کره نرم سه چهارم پیمانه ‏ شکر قهوه ای یک دوم پیمانه ‏ عصاره وانیل دو ق چ تخم مرغ یک عدد چیپس شکلات یک پیمانه ‏ کره بادام زمینی یک دوم پیمانه ‏ بستنی به میزان دلخواه ‏ طرز تهیه ‏ فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. در ظرفی آرد بکینگ سودا و نمک را مخلوط کنید . در ظرفی دیگر کره نرم ، شکر را مخلوط کنید تا کرمی شود سپس عصاره وانیل و تخم مرغ را افزوده و ترکیب کنید. مخلوط آرد را به کرم اضافه و ‏مخلوط کنید . چیپس شکلات را به خمیر اضافه و فولد کنید . نصف خمیر را در قالب که از قبل چرب کرده اید ریخته و سطح را ‏کاملا صاف و پرس کنید .کره بادام زمینی را روی خمیر ریخته و نصف دیگر خمیر را در قالب ریخته ومجددا صاف و پرس کنید ‌‏. و برای مدت 35 الی 40 دقیقه در فر بگذارید تا لبه ها کاملا طلایی شوند . کوکی مغزدار قالبی را پس از برش با بستنی دلخواه ‏سرو کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
مواد لازم بیسکوئیت دو بسته ، شکر ۱/۳ لیوان ، وانیل نصف قاشق چایخوری ، آرد ذرت سه قاشق غذاخوری، خامه ۱۰۰ گرم ، کره یک قاشق غذاخوری ، شیر ۴ لیوان ، زرده تخم مرغ یک عدد طرز تهیه : شیر شکر وانیل کره آرد ذرت و زرده تخم مرغ رو داخل قابلمه مخلوط میکنیم بعد روی حرارت میذاریم مدام هم میزنیم ک گوله نشه بعد ک غلیظ شد خامه رو اضاف میکنیم از روی حرارت بر میداریم و خوب هم میزنیم بیسکوییتها رو داخل شیر میزنیم و کف ظرف میچینیم و سس رو روی اونا میریزم مقداری پودر نارگیلم روی سس میریزم همینطور لایه لایه بیسکوییتها رو میچینیم روی لایه آخر سس میریزم با پودر نارگیل میذاریم یخچال تا ۴ ساعت بمونه نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
گوشت راسته گوساله ۱ کیلوگرم روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم روغن گیاهی به مقدار لازم راسته‌ها را به قطر 2 الی 3 سانتیمتر می‌بریم و دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته می‌کنیم و آنها را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌نماییم منقل گازی یا زغالی را آماده می‌کنیم. اگر منقل زغالی باشد، باید بگذاریم تا زغال‌ها کاملاً داغ شود و بگیرد و سفید شود. ظرف چدنی مناسب استیک را روی زغال‌ها می‌گذاریم و کمی روغن روی سطح آن اسپری می‌کنیم پس از اینکه کمی ظرف داغ شد، استیک‌ها را روی آن یا روی صفحه گریل می‌گذاریم. اگر استیک آبدار بخواهیم، هر طرف آن را 8 دقیقه روی حرارت می‌گذاریم. اگر نیمه آبدار بخواهیم، 10 دقیقه هر طرف را کباب می‌کنیم. پس از آن، استیک‌ها را از روی حرارت بر می‌داریم و 2 دقیقه می‌گذاریم تا کمی خنک شود، سپس سرو می‌کنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩