eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
انار: ۱ الی ۲ عدد گردو: ۱/۲ پیمانه هویج: ۲ عدد کلم بروکلی: ۱ عدد کلم قرمز: نصف ۱ عدد سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری لیموترش: ۱ عدد نمک به مقدار لازم ۱. برای تهیه این سالاد ابتدا کلم بروکی رو به تکه‌های کوچک تقسیم میکنیم. ۲. بعد برای ۵ دقیقه داخل آب در حال جوشیدن میذاریمشون تا نرم بشن و بعد هم آبکششون میکنیم. ۳. حالا کلم قرمز هارو داخل غذاساز میریزیم. ۴. چند پالس میزنیم تا کاملا ریز بشن. ۵. هویج هارو هم خلالی میبریم. ۶. همه مواد سالاد یعنی بروکلی، هویج، کلم، گردو‌ای که کمی خرد کردیم و انار دون شده رو داخل کاسه میریزیم. ۷. خوب با هم مخلوشون میکنیم. ۸. برای درست کردن سس سالاد ابتدا سس مایونز و روغن زیتون رو خوب با هم مخلوط میکنیم تا یکنواخت بشن. ۹. بعد آب لیموترش و نمک هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم. ۱۰. حالا فقط میمونه مخلوط کردن سس با مواد سالاد. ۱۱. بهتره این سالاد حدود ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال بمونه و بعد سرو بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
ابتدا سینه های مرغ رو خرد کنید و در پیاز و سیر و نمک و فلفل و زعفران و ماست به مدت 4 تا 6 ساعت بخوابونید 1 ساعت آخر آب لیمو رو هم اضافه کنید بعد جوجه ها رو به سیخ چوبی بکشید تابه گریل رو با برس کمی چرب کنید و سیخ های کباب را در آن بچینید در تابه رو. به مدت 10 دقیقه ببندید و حرارت رو کم کنید که جوجه ها با آب خودشون خوب مغز پخت بشن بعد در تابه رو باز کنید و حرارت رو کمی بیشتر کنید که جوجه ها طلایی بشن برای سس کباب کمی کره رو ذوب کرده و با کمی آب نارنج یا لیمو ترش مخلوط کنید و در حیت طلایی شدن کباب با برس این سس رو روی دو طرف جوجه ها بکشید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍢🍗🍢🍗🍢🍗🍢
مواد لازم شعیریه پاکستانی ۱بسته خامه ۱۷۰گرم شیرخشک ۱ پیمانه آرد سمولینا(سمید) ۱ پیمانه شکر ۱پیمانه خمیر یوفکا به میزان لازم شکلات سفید وقهوه ایی وسس پسته برای تزیین طرز تهیه در تابه ایی آرد سمولینا و شیرخشک و شکر را باهم مخلوط کرده و در حرارت کم تفت میدیم تا طلایی بشه . بعد از تفت دادن مواد بالا بهش خامه رو اضافه میکنیم وهم می نیم واز حرارت برمیداریم تا خنک بشه . حالا خمیر های یوفکا را به صورت مستطیل برش میدیم و مقداری از خمیر به دست آمده بالا برمیداریم و در وسط خمیر یوفکا قرار میدیم و مقداری از شعریه پاکستانی را به صورت طولی وکمی بزرگتر از طول خمیر یوفکا برش میدیم و در وسط خمیر میزاریم و خمیر یوفکا را رول میکنیم ودر انتهای خمیر مقداری از مخلوط آب وآرد که درست کرده بودیم آغشته میکنیم وخمیر را میبندیم و در روغن فراوان سرخ میکنیم و بعد موقع سرو روی شیرینی را با شکلات سفید وشکلات قهو هایی ذوب شده و سس پسته تزیین میکنیم نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
مواد لازم انار : یک عدد دان کرده کلم قرمز : یک عدد کوچک هویج : یک عدد گردو : در صورت تمایل سس: سس مایونز : یک قاشق غذاخوری خامه : یک قاشق غذاخوری ماست چکیده : دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به میزان لازم کلم رو ریز خرد کنید و هویج رو رنده کنید گردو رو ریز خرد کنید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید مواد سس را با هم مخلوط کنید و بعد با سالاد مخلوط کنید نمک و فلفل بزنید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار بدید تا جا بیافته نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم تخم مرغ آبپز کمی ساقه کرفس خورد شده کمی پیازچه سس مایونز نمک میتونیدازخیارشور خردنگینی شده هم به دلخواه استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥚🥗🥚🥗🥚🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم آرد دو پیمانه ‏ بکینگ سودا یک ق چ ‏ نمک یک پنس کره نرم سه چهارم پیمانه ‏ شکر قهوه ای یک دوم پیمانه ‏ عصاره وانیل دو ق چ تخم مرغ یک عدد چیپس شکلات یک پیمانه ‏ کره بادام زمینی یک دوم پیمانه ‏ بستنی به میزان دلخواه ‏ طرز تهیه ‏ فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. در ظرفی آرد بکینگ سودا و نمک را مخلوط کنید . در ظرفی دیگر کره نرم ، شکر را مخلوط کنید تا کرمی شود سپس عصاره وانیل و تخم مرغ را افزوده و ترکیب کنید. مخلوط آرد را به کرم اضافه و ‏مخلوط کنید . چیپس شکلات را به خمیر اضافه و فولد کنید . نصف خمیر را در قالب که از قبل چرب کرده اید ریخته و سطح را ‏کاملا صاف و پرس کنید .کره بادام زمینی را روی خمیر ریخته و نصف دیگر خمیر را در قالب ریخته ومجددا صاف و پرس کنید ‌‏. و برای مدت 35 الی 40 دقیقه در فر بگذارید تا لبه ها کاملا طلایی شوند . کوکی مغزدار قالبی را پس از برش با بستنی دلخواه ‏سرو کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
مواد لازم بیسکوئیت دو بسته ، شکر ۱/۳ لیوان ، وانیل نصف قاشق چایخوری ، آرد ذرت سه قاشق غذاخوری، خامه ۱۰۰ گرم ، کره یک قاشق غذاخوری ، شیر ۴ لیوان ، زرده تخم مرغ یک عدد طرز تهیه : شیر شکر وانیل کره آرد ذرت و زرده تخم مرغ رو داخل قابلمه مخلوط میکنیم بعد روی حرارت میذاریم مدام هم میزنیم ک گوله نشه بعد ک غلیظ شد خامه رو اضاف میکنیم از روی حرارت بر میداریم و خوب هم میزنیم بیسکوییتها رو داخل شیر میزنیم و کف ظرف میچینیم و سس رو روی اونا میریزم مقداری پودر نارگیلم روی سس میریزم همینطور لایه لایه بیسکوییتها رو میچینیم روی لایه آخر سس میریزم با پودر نارگیل میذاریم یخچال تا ۴ ساعت بمونه نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
گوشت راسته گوساله ۱ کیلوگرم روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم روغن گیاهی به مقدار لازم راسته‌ها را به قطر 2 الی 3 سانتیمتر می‌بریم و دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته می‌کنیم و آنها را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌نماییم منقل گازی یا زغالی را آماده می‌کنیم. اگر منقل زغالی باشد، باید بگذاریم تا زغال‌ها کاملاً داغ شود و بگیرد و سفید شود. ظرف چدنی مناسب استیک را روی زغال‌ها می‌گذاریم و کمی روغن روی سطح آن اسپری می‌کنیم پس از اینکه کمی ظرف داغ شد، استیک‌ها را روی آن یا روی صفحه گریل می‌گذاریم. اگر استیک آبدار بخواهیم، هر طرف آن را 8 دقیقه روی حرارت می‌گذاریم. اگر نیمه آبدار بخواهیم، 10 دقیقه هر طرف را کباب می‌کنیم. پس از آن، استیک‌ها را از روی حرارت بر می‌داریم و 2 دقیقه می‌گذاریم تا کمی خنک شود، سپس سرو می‌کنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩
چطوری رب سیب درست کنیم؟ برای تهیه رب سیب در منزل، می‌توان روش زیر را به کار برد یا آماده آن را از سلامتکده‌های معتبر طب سنتی تهیه نمود: به میزان ۲ لیتر آب سیب گرفته شود و به روش بنماری روی شعله غیر مستقیم گاز قرار دهید (مثلاً روی کتری در حال جوش) یا یک ظرف بزرگ پر از آب بر روی شعله گذاشته و ظرف آب سیب را داخل ظرف پر از آب گذاشته به طوری که آب داخل ظرف آب سیب نشود. آنقدر بماند تا به مرور زمان آب سیب تبخیر و غلیظ شود و به قوام رب برسد و در نهایت یک رب بسیار خوشمزه و مقوی به دست می‌آید. نکته: رب سیب، مشابه شیوه اول رب به نیز قابل تهیه است، طوری که سیب رنده یا چرخ شود نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎
پنیر خامه ای 1 بسته پنیر چدار 1 فنجان خامه ترش 1 فنجان زیتون خرد شده 1 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده 1 فنجان پیازچه خرد شده 1/2 فنجان پودر سیر مقداری نمک مقداری نان لواش نازک به تعداد لازم تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کنید. پنیر چدار و خامه ترش را اضافه کنید. یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را رو آن قرار دهید. پنیرخامه ای را روی نان لواش با کاردک بزنید. از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید. رول نان لواش را با سلفون درون یچخال برای چند ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود. رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
موادلازم کره یا مارگارین 125 گرم (دمای اتاق) 5 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 پیماته پودر قند 1 تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری نشاسته 1 بسته وانیل نصف بسته بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری کاکائو آرد 2.5 پیمانه 60 گرم شکلات تلخ طرزتهیه کره ، پودر قند و روغن را در ظرف مخلوط می کنیم.سپس سایر مواد را به جز کاکائو اضافه می کنیم. (آرد را به صورت کنترل شده اضافه می کنیم) یک خمیر نرم به دست می آید که به دست نمی چسبد. سپس اندازه یک سوم از خمیر جدا کرده و کاکائو را به خمیر جدا شده اضافه می کنیم و دوباره ورز می دهیم. خمیر ساده را به اندازه گردو می گیریم و با دست پهن می کنیم. نوارهای نازکی از خمیر کاکائویی را داخل آن خمیر ساده میگذاریم حالااز لبه ها تا زده و می بندیم همین روند را ادامه می دهیم تا تمام خمیر تمام شود حالا کوکی ها رو در سینی فر چیده ودر فر از قبل روشن شده با درجه حرارت۱۸۰ سانتی گراد قرار میدیم وبه مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه میپزیم . وقتی کوکی ها از فر بیرون آمدند شکلات را که به سبک بن ماری ذوب کرده بودیم روی آنها می ریزیم. نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
مقوی معده است. موجب لاغری شکم و پهلو می شود. کلسترول و چربی خون را کاهش می دهد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
لايه ها بترتيت از بالا به پايين زرده تخم مرغ هويج رنده شده سفيده تخم مرغ كنسرو ماهى سيب زمينى پخته نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
موادلازم 1 - شیر 6 لیوان 2 - پودر ژلاتین 5 قاشق غذا خوری 3 - پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری 4 - شکر 1 لیوان 5 - وانیل 1/8 قاشق چای خوری طرز تهیه ژلاتین راروی شیرریخته وهم زده وروی شعله کم گذاشته وهم میزنیم تا ژلاتین حل شودولی شیرنجوشد شکررابه شیراضافه کرده وهم میزنیم تا کامل حل شود وانیل رابه مواداضافه کرده واز روی حرارت برمیداریم موادرانصف کرده وبه نصف موادپودرکاکائورااضافه میکنیم ظرف مستطیلی پیرکس رابرداشته ویک لایه ازدسرسفیدراریخته ودریخچال به مدت نیم ساعت قرارمیدیم وقتی لایه سفیدمقداری بست یه لایه قهوه ای میریزیم وبه همین ترتیب تاموادمون تموم بشه وقتی آخرین لایه روریختیم به مدت دوساعت دریخچال گذاشته تاکاملا خودش روبگیره ظرف روبه مدت کم درآب گرم میزاریم ودسررودرآورده وبرش میزنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
مواد لازانیارو آماده کنید. من از گوشت و قارچ و فلفل دلمه ای و پنیر استفاده کردم. ورق ها رو بپزید. حالا ورق رو بزارید روی سطح صاف. از مواد روش بریزید.‌ با پنیر. رول کنید. من از قالب کمربندی استفاده کردم. طبق شکل رول ها رو کنار هم بچینید. روی همه رول ها پنیر بریزید. حدود نیم ساعت توی فر موند نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🫔🥓🫔🥓🫔🥓🫔
مواد لازم شکلات سفید 150 گرم روغن 3 قاشق مرباخوری رنگ ژله ای قرمز و سبز شکلات چیپسی یا رنگ ژله ای سیاه طرز تهیه 150 گرم شکلات سفید را روی بخار کتری بن ماری کردم. شکلات را به سه قسمت تقسیم کردم. نکته : من به ازای هر 50 گرم شکلات یک ق م خ روغن داخل شکلات میریزم و خوب مخلوط می کنم و یا کلا میتونید یک ق غ خ بریزید. بعد رنگ ژله ای قرمز و سبز رو به دو قسمت از شکلاتم اضافه و خوب همزدم. قالب شکلاتم را داخل یک سینی گذاشتم. اول کمی شکلات قرمز داخل قالبم ریختم و به مدت 2 دقیقه داخل فریزر گذاشتم. بعد شکلات سفید را ریختم روش و ته قالب رو آروم کوبیدم روی زمین تا شکلات صاف بشه. دوباره گذاشتم فریزر و در آخر شکلات سبز را روی شکلات سفید ریختم و دوباره آروم کوبیدم روی زمین تا شکلات صاف بشه. برای بار آخرگذاشتم فریزر به مدت 5 دقیقه تا خودشو بگیره و سفت بشه. بعد از قالب دراوردم. قالبم سیلیکونی بود و احتیاج به چرب کردن نداره. نکته: میتونید از رنگ ژله ای سیاه و خلال دندون و شکلات چیپسی برای تخمه های شکلات هندوانه استفاده کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینکه خوردنه پیتزا خوبه یا بد !!!! بستگی به مقدار استفاده ، کیفیت مواد و نوع استفاده تون داره تو آشپزی نکته های ریزی هست که توی سلامتیمون خیلی اثرگذاره پس با کمی دقت و توجه به این نکات ، هم طول عمرمون و هم کیفیت زندگیمون بالاتر میره ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
مواد لازم کلم سفید کلم بنفش هویج رنده شده کالباس خیارشور نگینی خورد شده ذرت نخود فرنگی سس مایونز آبلیمو فلفل سیاه نمک طرزتهیه همه مواد رو با هم ترکیب میکنیم آبلیمو و نمک و فلفل را به سس مایونز اضافه میکنیم و سس را به سالاد اضافه میکنیم اگر می‌خوایید رژیمی بشه ، نصف سس را بجای مایونز ، از ماست استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
طرز تهیه برای تهیه خمیر این نون به نصف پ ماست و نصف پ شیر نیاز داریم که باهم مخلوط میکنیم و یک چهارم پ روغن مایع رو به این مخلوط اضافه میکنیم یک ق غ پودر خمیر مایه داریم که روی ماست میپاشیم، یک ق غ شکر هم اضافه کرده و دو دقیقه ای صبر میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاد، دو و نیم پ آرد داریم و یک ق غ بیکینگ پودر و نصف ق چ نمک که باهم الک کرده و به بقیه مواد میافزاییم خمیر یکدست شده را یک ساعت تو جای گرمی استراحت میدیم، از خمیر دوازده چونه گرفته باز میکنیم و لاشو با یه گلوله از هر حلوای دلخواهی پرمیکنیم ، خمیر رو بسته، دوباره بازش میکنیم و با تیغ قنادی دورشو برش میدیم،و رومال میکنیم، میزاریم تو فر صدوهشتاد درجه به مدت سی دقیقه نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
مواد لازم تخم مرغ ۱ عدد پودر خردل ۱ قاشق چایخوری سرکه ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو ۴ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۱ قاشق چایخوری فلفل 1 پنس روغن یک لیوان طرز تهیه تخم مرغ , پ خردل , نمک , شکر , سرکه , آبلیمو , فلفل میریزیم داخل مخلوط کن , دستگاه رو روشن کنید چند ثانیه تا مواد مخلوط بشه حالا کم کم روغن مایع رو اضافه میکنیم (سرعت ریختن روغن باید کنترل شده و یکسان باشه ) به غلظت دلخواه رسید ریختن روغن رو متوقف و دستگاه رو خاموش میکنیم , نیم ساعت تو دمای اتاق بمونه بعد تو ظرف مخصوص پر میکنیم و در یخچال نگهداری میکنیم . موقع سرو چاشنی مورد علاقه رو اضافه کنید و نوش جان نسبت غلظت سس بستگی به مقدار روغن دارد , هر چه روغن بیشتر , سس سفت تر (تو دستور توضیح دادم که سرعت ریختن روغن قابل کنترل باشه) , اگر روغن بیش از حد باشه سس تیکه تیکه میشه سس رو از غلظت دلخواه شل تر بردارید چون وقتی خنک شد سفت تر میشه این مقدار دستور ۲ تا شیشه کوچیک سس در میاد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم سینه مرغ نگینی پیاز درشت نگینی یک سوم کنسرو نخود فرنگی گشنیز سرخ شده ۳۰۰ گرم هویج متوسط نگینی گوجه بزرگ نگینی رب گوجه ادویه کاری.نمک.فلفل.دارچین.پودر لیموعمانی (تندیش سلیقه ایه) موادو طبق کلیپ درست کنید و لایه به لایه برنج بریزید. کف قابلمه نون یا سیب زمینی بزارید بعد یساعت نووووش جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
مواد لازم آب هویج ۲ و نیم لیوان آب سرد:نصف لیوان پودر ژلاتین :۲ قاشق غذاخوری شکر :۳ قاشق غذاخوری بستنی وانیلی یا زعفرانی: ۱ لیوان اول پودر ژلاتین رو با اب سرد روی بخار کتری بزارید که شفاف بشه و شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بزارید شکر حل بشه .حالا اب هویج و بستنی رو با هم میکس کنید و ژلاتین و که کمی از حرارت افتاد رو بهش اضافه کرده هم بزنید و داخل قالب ریخته و بزارید یخچال تا حدود ۴ ساعت که خوب ببنده نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮