فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لیموناد_هندوانه
مواد لازم
۸ پیمانه هندوانه بدون هسته مکعبی
۱/۲ پیمانه آبلیمو یا آب لیمو ترش تازه
۱/۴ پیمانه عسل
۴ پیمانه یخ
برای تزئین
برگ نعنا تازه
برش های هندوانه
برش های لیمو
طرز تهیه
مکعب های هندوانه را بگذارید ۳ ساعت یخ بزند سپس مکعب های هندوانه یخ زده ، آب لیمو ترش ، عسل و یخ را در مخلوط کن بریزید مخلوط کنید تا یک دست شوند اگر کمی ترش دوست دارید میتونید آب لیمو بیشتر اضافه کنید لیموناد هندوانه آماده است میتونید همون موقع سرو کنید یا اگر خواستید داخل یخچال بذارید تا خنک تر بشه آن را با برش های هندوانه و لیمو و نعنا تزئین کنید
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍷🍉🍷🍉🍷🍉🍷
#دسر_خاگینه_لقمه_ای_با_ماست
مواد لازم
ماست شیرین : یک قاشق غذاخوری ( ماستی که نه سفت باشد نه شل )
آرد : یک قاشق عذاخوری
تخم مرغ : یک عدد
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
شکر: یک لیوان
آب : نصف لیوان
زعفران: مقداری
روغن مایع فراوان
طرز تهیه
شکر و آب رو بزارید بجوشه و قوام بیاد بعد زعفرون رو بهش اضافه کنید وازرو گازبردارید و بزارید تو یخچال کاملا خنک بشه.
آرد ماست تخم مرغ وانیل و بکینگ پودر رو خوب باهم مخلوط کنید ، روغن رو داغ کنید و ازمایع با قاشق بریزید توروغن، پخت این خاگینه قلق خاص خودش رو داره ، اولا باید قاشق رو عمودی بگیرید تا تا سطح کمتر بشه درثانی روغن نه زیاد اغ باشه و نه زیاد سرد! با رعایت این شرلیط باز هم ممکنه خاگینه ها نمای خوبی پیدا نکنند ، چند بار که پختید قلقش دستتون میاد.
وقتی خاگینه ها سرخ شدند
اونها رو بندازید تو شربت خنک و بعد از 10 دقیقه ازتو شربت خارج کنید، توجه کنید که سطح خاگینه ها نباید به هیچ عنوان سوراخ بشه چون پفش میخوابه. بعد با انواع مغزها تزئین کرده و سرو کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_آموزشي
#دسر_خوشمزه_و_خوشبو
مخصوص این فصل
خیلی عالی و پر طرفداره
طالبی کوچک(حدودا 500گرم)
شیر 3/4 لیوان
شکر(بستگی به شیرینی طالبی) 2 ق غ ریختم
پودر ژلاتین 1/5 ق غ
خامه صبحانه 100 گرم
پود ژله طالبی یک بسته
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍈🍨🍈🍨🍈🍨
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_کوبیده_داخل_فر
ابتدا ۷۰۰ گرم گوشت_چرخکرده گوساله و سیصد گرم گوشت سینه_مرغ دو عدد پیاز متوسط رنده شده دو قاشق آردگندم فلفل_سیاه و نمک و پاپریکا و یک لیوان جعفری و گشنیز را خوب مخلوط می کنیم و برای ده دقیقه ورز می دهیم توی ظرف با سرپوشیده یکساعت داخل یخچال قرار می دهیم . دوباره خوب ورز داده با سیخ چوبی کباب های خود را درست کرده ظرف فر را کمی چرب کرده سیخ های کباب به همراه یک استکان آب قرار داده با دمای ۲۰۰ درجه سی تا چهل دقیقه می پزیم و همراه پیاز و گوجه سماق زده نوش جان می کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
.
🎁 یک #هدیه ویژه به مناسبت
افتتاح فروشگاه دریافت کنید.
دریافت هدیه ↙️
https://eitaa.com/joinchat/637206880C5ca7d4fc1e
.
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سرخ_کردن_بادمجون_كمترروغن
اين راه حلى كه ميگم آرد سفيد معمولى هستشما وقتى بادمجونو به ارد آغشته كنيد باعث ميشه كه روغن زياد جذبش نشه
بادمجون ها رو به این شکل و ضخامت برش بدین و بزارین روغنتون داغ بشه البته روی حرارت متوسط
(روغن زیاد ریختیم که بهتون نشون بدیم آخر کار هیچی از حجم روغن کم نمیشه)
بادمجون ها رو توی آرد بزنین و بزارین تو روغن تا سرخ بشه
و بعد از اینکه دو طرفش سرخ و خوشرنگ شد از روغن دربیارین
میبینین که روغن همونقدر هست که قبلا بود و میتونین کلی بادمجون دیگه توش سرخ کنین
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
#دسر_شير_خرما
٤ ليوان شير رو با١٧ ،١٨ عدد خرماو ٤،٥عدد گردو ميكس كنيد،با دو ق گلاب،حالا سه ق غ آرد رو با سه غ ق كرده تفت بديد تا خاميش بره و كمي كرم رنگ بشه،دو ليوان شير اضافه كنيد همراه ١٠ ق غ شكر تا كم و زياد نشه چون شيريني خود خرماكافي نيست و هم بزنيد تا بجوشه، در آخر يك بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمي رو بزنيد تا باز بشه به مواد اضافه كنيد ونوك ق وانيل بزنيد و زير اجاق رو خاموش كنيد تا از داغي بيفته،سه ق غ پودر ژلاتين رو روي سه ق آب سرد بريزيدتا اسفنجي بشه،بعد هم شير خرما رو به اين مواد اضافه كنيدو بعد مخلوط شدن ،ژلاتين رو اضافه كنيد و قالب رو چرب كنيد و داخل قالب ريخته و در يخچال به مدت ٧الي ٨ ساعت بگذاريد تا كاملا ببنده..در آخر كنارهاي قالب رو با كارد آزاد كنيد و ته قالب رو دو سه ثانيه داخل آب گرم فرو كنيد و به ظرف مورد نظر برگردونيد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اسکناس_شکلاتی
بدون تهیه خمیرمایه ، تهیه آسان و سریع ، اسکناس های پر از شکلات ، امتحان کردن آنها فوراً یک لذت است!
موادلازم
250 گرم آرد 00
50 گرم پودر قند
5 گرم جوش شیرین یا 5 گرم جوش شیرین
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
25 میلی لیتر روغن دانه
150 میلی لیتر شیر
خامه فندق
پودر قند برای پاشیدن
طرزتهیه
آرد را با مایه قند ، جوش شیرین ، عصاره وانیل ، روغن دانه ، شیر ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید.
خمیر را رول کرده و با استفاده از قالب دایره ای دیسک درست کنید.
دیسک ها را با آب خیس کنید ، کرم فندق را در مرکز آن ریخته و با دیسک دوم آن را بپوشانید. روی لبه ها خوب محکم کنید.
ساندویچ ها را از دو طرف داخل ماهیتابه بپزید.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯
#ترفند_آشپزی
ادویه هایی که در سالاد و ترشی خیلی استفاده میکنم تا سردی و نفخ سبزیجات رو میگیره و از دل درد جلوگیری میکنه
این ادویه ها گرم هستن هم طعم خوبی داره
گل سرخ_ پیازچه خشک _تخم گشنیز_زنیان_شوید_نعنا_آویشن_فلفل قرمز_کنجد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#دسر_زبرا
شیر ۵ لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد ۴ قاشق غ
نشاسته ذرت ۲ قاشق غ
پودر ژلاتین ۲ قاشق غ
پودر کاکائو ۲ قاشق
وانیل نوک قاشق
همه مواد رو بجز پودر کاکائو و وانیل نصف کردم و داخل دوتا قابلمه جدا ریختم و به یکی پودر کاکائو و به یکی دیگه وانیل اضافه کردم و خوب با همزن دستی زدم تا یکدست بشه و گلوله ها حل بشه بعد سر گاز قرار دادم و مدام مخلوط کردم تا ته نگیره و به جوش بیاد بعد از جوش اومدن و قوام اومدن مواد از سر گاز برداشتم قالبهای مورد نظر که بهتره کاسه گرد و گود باشه رو چرب کردم و یک قاشق از مواد سفید ریختم بعد یک قاشق از مواد کاکائویی دقیقا در وسطش ریختم و دوباره از مواد سفید در مرکز روی مواد قهوه ای ریختم و همینجور ادامه دادم تا ظرفم پر بشه بعد ۶ ساعت داخل یخچال قرار دادم تا سفت بشه بعد از قالب جدا کردم و روش رو با پودر نارگیل پوشوندم و سرو کردم
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮