#ترفند_آشپزی
ادویه هایی که در سالاد و ترشی خیلی استفاده میکنم تا سردی و نفخ سبزیجات رو میگیره و از دل درد جلوگیری میکنه
این ادویه ها گرم هستن هم طعم خوبی داره
گل سرخ_ پیازچه خشک _تخم گشنیز_زنیان_شوید_نعنا_آویشن_فلفل قرمز_کنجد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#دسر_زبرا
شیر ۵ لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد ۴ قاشق غ
نشاسته ذرت ۲ قاشق غ
پودر ژلاتین ۲ قاشق غ
پودر کاکائو ۲ قاشق
وانیل نوک قاشق
همه مواد رو بجز پودر کاکائو و وانیل نصف کردم و داخل دوتا قابلمه جدا ریختم و به یکی پودر کاکائو و به یکی دیگه وانیل اضافه کردم و خوب با همزن دستی زدم تا یکدست بشه و گلوله ها حل بشه بعد سر گاز قرار دادم و مدام مخلوط کردم تا ته نگیره و به جوش بیاد بعد از جوش اومدن و قوام اومدن مواد از سر گاز برداشتم قالبهای مورد نظر که بهتره کاسه گرد و گود باشه رو چرب کردم و یک قاشق از مواد سفید ریختم بعد یک قاشق از مواد کاکائویی دقیقا در وسطش ریختم و دوباره از مواد سفید در مرکز روی مواد قهوه ای ریختم و همینجور ادامه دادم تا ظرفم پر بشه بعد ۶ ساعت داخل یخچال قرار دادم تا سفت بشه بعد از قالب جدا کردم و روش رو با پودر نارگیل پوشوندم و سرو کردم
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#آش_رشته
مواد لازم
نخود دو پیمانه
لوبیا یک پیمانه
عدس یک پیمانه
رشته یک بسته
َسبزی اش 300 گرم
کشک به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه هم به میزان لازم
سیر داغ، پیاز داغ، نعناع داغ هم به میزان لازم
طرز تهیه:
خب من حبوبات و از روز قبل خیس می کنم نخود ولوبیا وبعد عدس میپزیم
اب و می زارم جوش بیاد وقتی که جوش اومد سبزی اش و بهش اضافه می کنم می زارم سبزی بپزه در ظرفتونو نزارین چون باعث میشه رنگ. سبزی تیره بشه وقتی که سبزی پخت رشته رو اضافه می کنم رشته هم که پخت و نزدیک جا افتادن اش بود حبوباتم اضافه می کنم اگه رشتتون زیاد لعاب نداد و آشتون جانیفتاد حتما سه چهار ق غ آرد گندم و با کمی آب رقیق کنید
آخر کار هم نمک و فلفل سیاه و پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ و اضافه می کنم
کشکم که موقع سرو می ریزیم
دوست داشتین با کشک و نعناع داغ و سیر داغ و پیازداغ ترینش کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#شیرینی_پفکی_گردویی
زرده تخم مرغ ۳ عدد
پودر قند نصف لیوان
گردو نصف لیوان
وانیل کمی
آرد ۱ قم
زرده تخممرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند، بعد پودر قند را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، آرد را اضافه و مخلوط میکنیم و در آخر گردو را افزوده و با لیسک هم میزنیم، با قاشق چایخوری از مواد برداشته و کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم، کم بریزید چون پخش میشه، بعد توی فر ۱۳۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید...
حواستون باشه در فر رو باز نکنید، همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر درش بیارید، یه ربع تو فضای آشپزخونه بزارید بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جداکنید، میتونید قبل از گذاشتن توی فر کمی خلال بادوم و پسته و گردو روی شیرینی بریزید، تا مثل شیرینی های بیرون بشه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#_کوفته_تبریزی
مواد لازم
گوشت 500 گرم
لپه پخته1 پیمانه
برنج نیمپز1 پیمانه
سیب زمینی پخته1 عدد
فلفل، نمک، زردچوبه، سبزی کوفته
تخم مرغ 2 عدد
پیاز متوسط1 عدد
آرد سفید1 ق سوپخوری
طرز تهیه
گوشت، سیب زمینی، پیاز و لپه را با هم چرخ کرده و بعد با آرد، سبزی خرد شده، تخم مرغ، برنج و ادویه مخلوط میکنیم و خوب آنها را ورز میدهیم تا خمیر بدست آمده حالت چسبندگی پیدا کند. خمیر آماده شده را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و به صورت ۴ کوفته بزرگ درمیآوریم. وسط هر کوفته را باز کرده و داخل آن نصف یک عدد تخم مرغ پخته شده، پیاز داغ، چند عدد آلو خشک، کمی مغز گردو و زرشک میگذاریم. سپس کوفته را کاملا گرد میکنیم. در ادامه کار یک عدد پیاز را خرد کرده، و در روغن سرخ میکنیم. بعد همراه با زردچوبه، نمک، فلفل، رب گوجه فرنگی و آب میگذاریم تا جوش بیاید. سپس کوفتهها را در آن میاندازیم و با حرارت ملایم آنها را میپزیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#یک_صبحانه_متفاوت_با_تخم_مرغ_و_پنیر_پیتزا و کالباس
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🥗🍱🥗🍱🥗🍱
#دسر_کرم_پنیری_بلوبری
مواد لازم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
کارامل نصف قوطی(منظور شیر عسلی که حدودا ۴ ساعت جوشیده و غلظت پیدا کرده.)
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
بستنی وانیلی نصف لیوان
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاری
اب سرد یک سوم لیوان
ژله بلوبری یک بسته
طرز تهیه
اول از همه پنیر و خامه رو با هممخلوط میکنیم به همراه کارامل.وقتی یک دست شد بستنی رو هم اضافه میکنیم.پودر ژلاتین رو روی اب سرد میپاشیم حالت اسفنجی که شد بنماری میکنیم.بعد به موادمون اضافه میکنیم.یک بسته ژله رو طبق دستور درست میکنیم و بعد از هم دما شدن با محیط به موادمون اضافه میکنیم و داخل قالب میریزیم.حدود ۳ ساعت در یخچال میزاریم تا سفت بشه.و اگه قالبتون سیلیکونی بود یک ربع هم فریزر بزارید تا راحت دسر از قالب جدا بشه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🫐🥮🫐🥮🫐🥮
#چیکن_برگر
مواد لازم برای۲ نفر
مرغ چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیازچه خرد شده ۲ عدد
سیر کاملا خرد شده ۱ حبه
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری ۴۰ گرم
برای ساندویچ:
نان همبرگر ۲ عدد
کاهو به مقدار لازم
گوجه فرنگی ورقه شده به مقدار لازم
خیار ورقه شده به مقدار لازم
سس مایونز به مقدار لازم
سس فلفل قرمز (چیلی) به مقدار لازم
دیپ مایونزو فلفل قرمز:
سس مایونز ۳ قاشق غذا خوری
سس فلفل قرمز (چیلی) ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
مرغ و پیازچه و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل رو در ظرفی خوب مخلوط می کنیم.
آرد سوخاری رو اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم و به دایره هایی اندازه متناسب با نان ها ی ساندویچی به ضخامت 1 سانت شکل می دهیم.
برگر ها رو در تابه ای نچسب در مقدار کمی روغن سرخ می کنیم.
روی نان ها کمی کره مالیده در تابه کمی برشته می کنیم.
روی نان ها کمی مایونز می زنیم.
در ظرفی مایونز و سس چیلی رو مخلوط می کنیم.
در هر نان ساندویچی کاهو و گوجه فرنگی و خیار و یک چیکن برگر می گذاریم و کمی از مخلوط سس می زنیم.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
#نوشیدنی_اسموتی_شاتوت_و_نارگیل
مواد لازم برای۲ نفر
شاتوت ۱ پیمانه
موز رسیده ۱ عدد
پرک نارگیل ۱/۴ پیمانه
ماست یونانی ۱ پیمانه
تخم شربتی ۲ قاشق چای خوری
تخم کدوی خام ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه
۱- موز و ماست را داخل دستگاه غذاساز یا مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد نرم و کرممانند شود.
۲- شاتوتها را در چند مرحله اضافه کنید. البته چند عدد را برای تزیین نگه دارید. بعد از اضافه کردن شا توت به هم زدن و پوره کردن ادامه دهید تا اسموتی، یکدست و پورهمانند شود.
۳- اسموتی آماده و نرم را در کاسههای مناسب برای سرو بریزید و با چند عدد شاتوت تزیین کنید. تخم شربتی و تخم کدو را به همراه پرک نارگیل در گوشه دیگر آن بریزید و سرو کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥤🥤🥤🥤🥤🥤🥤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احساساتی که ما را غرق خود میکنند، آنهایی هستند که از ترس میآیند؛ و احساساتی که به ما انرژی بیشتری میدهند، آنهایی هستند که از عشق میآیند.
اگر دست از سرزنش خود برداریم، می بینیم که چه انرژی عظیمی از درونمان آزاد می شود. خود را عالی بدانیم، خود را موهبتی از طرف خدا تلقی کنیم، خود را دوست بداریم، خود را دوست داشتنی ببینیم. همه احترامات را نثار خود کنیم، آن گاه در کمال شگفتی می بینیم که:
هنگامی که انسانیت خود را می ستاییم، برای انسانیت همه آدم ها ارزش قائلیم، آنگاه زندگی را تقدیس می کنیم و ظلم نمی کنیم. اگر خود را دوست بداریم، از هیچ کس متنفر نخواهیم بود.
•🍃🌺🕊🌺🍃•
─┅─═ঊঈ🐅ঊঈ═─┅─
🍃درود بر شما
🌸صبح پنجشنبه تان به شادی
🍃نسیم آرامش، احساسی ست که...
🌸هر لحظه در قلبتان جاری است
🍃کافی است پنجره دلتان را
🌸کمی بگشایید...
🍃بارالها، در این روز زیبا
🌸بهترین تقدیر و سرنوشت را
🍃نصیب مردم سرزمینم گردان
🌸آمین🌸
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍃🌹☕️🍃🌹☕️🍃🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام صبحتون بخیر
طاعات و عبادات قبول
ایام ضربت خوردن و شهادت
حضرت مولا تسلیت باد
خدایا به حق مولا علی(ع)
در کسب و کار همه برکت
در وجودشان سلامتی
در زندگیشان خوشبختی
و درخانه همه آرامش قراربده.
🌺الهی_آمین
🌷روزتون مملو از یاد خدا..
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#شربت_بیدمشک_گلاب
برای افطار این شربت خوشمزه رو درست کنید و نوش جان کنید. شربت_زعفرانی رو با بیدمشک ، گلاب کمی آبلیمو و تخم شربتی و آب و یخ مخلوط کرده و سرو می کنیم.من چند تکه توت_فرنگی هم داخل لیوان انداختم . با برش های لیمو هم خیلی خوب می شه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
#پاناکوتا_وانیلی
۴ لیوان شیر و ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و نصف لیوان شکر رو با هم مخلوط کردم و گذاشتم روی بخار آب تا پودر ژلاتین و شکر حل بشه.
بعد ۵ قاشق غذاخوری خامه صبحانه و ۲ قاشق گلاب اضافه کردم و داخل قالب ریختم و گذاشتم تو یخچال تا ببنده .بعد از دو ساعت از یخچال خارج کردم و داخل ظرف سرو برگردوندم .
این دسر چون خامه داره و چرب هست نیازی به چرب کردن قالب نیست و راحت از قالب درمیاد.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍮🍮🍮🍮
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
❌لووتروکسین نخورید❌
چند ساله دارید از این قرص پر عوارض استفاده میکنید؟
ده سال؟پنج سال؟ پونزده سال؟
از عوارض این قرص بخوام بگم 👇👇
1 باعث ریزش مو و یا کم شدن تراکم موهاس
2 به مرور روی عملکرد قلبتون تاثیر داره
3 پوکی استخوان
4 گاها بی خوابی
5 افزایش وزن
6مشکلات عصبی
و کلی عوارض دیگه
دیگه وقتشه به صورت قطعی درمان بشید
برای کسب اطلاعات بیشتر فرم زیر را پر کنید
👇👇👇👇
https://formafzar.com/form/kb254
https://formafzar.com/form/kb254
#شیرینی_کلمپه_خرمایی
۱۲۵ گرم روغن جامد پخت و پز و ۱۲۵ گرم روغن قنادی و ۱۲۰ گرم پودر قند رو حدود ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم میزنیم. ۱ عدد تخم مرغ و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل رو افزوده وکمی هم میزنیم ۱/۸ لیوان آب و۱/۴ لیوان شیر و ۳_۴ لیوان آرد رو کمکم افزوده و در حد جمع شدن خمیر آرد اضافه کنید و با نوک انگشتان ورز دهید به هیچ وجه خمیر رو با کف دست ورز ندهید ۰/۵ ساعت تو یخچال بزارید خمیر رو حدود ۰/۵ میلیمتر پهن کنید با قالب بزنید حدود ۱/۴ ق چ مواد میانی بریزین و بپیچین داخل مایکروفر ۱60 درجه به مدت ۱۵ _۲۰ دقیقه در حد طلایی شدن زیر خمیر، مواد میانی شامل گردوی ریز شده، خرمای پوست گرفته و پوره شده، جوز هندی، دارچین، پودر زنجبیل و یک قاشق روغن مایع می باشد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
#دمي_گوجه
مواد لازم
پياز 1عدد
برنج 2 لیوان
سیب زمینی 1 عدد
نمک به میزان لازم
گوجه فرنگی 5 عدد
روغن نصف استکان
زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید.برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.
در ظرف مناسب پیازداغ کنید و کمی زردچوبه و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید
برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده و سرخ شدهرا به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍کانال جدید حسن ریوندی افتتاح شد 👇
https://eitaa.com/joinchat/942145660C5090edef8f
https://eitaa.com/joinchat/942145660C5090edef8f
جوین شید بخندید😂😂👆👆💦💦
🔴❌😂❌💦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه_متنوع
برای امروز درست کنید،که یه جورایی صبحانه_ناهار باشه (برانچ)، این ساندویچ املت پنیری میتونه انتخاب خوبی باشه.
مراحل در ویدیو مشخصه،من مواد لازم رو براتون مینویسم:تخم مرغ،نمک و فلفل، گوجه فرنگی،پیاز،گشنیز
بینشم پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا میتونید بذارید.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#ایده_تزیین_لبه_لیوان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥂🍻🥂🍻🥂🍻🥂
#کال_کباب
یکی از مزه های اصلی گیلانه ودر کنار بیشتر غذاها خورده میشه این غذای لذیذ دقیقا شبیه زیتون پروردست وبا همون مواد فقط به جای زیتون از بادنجان کبابی وریش ریش شده استفاده میشه وبعد از مخلوط شدن توی یخچال میره وسرد خورده میشه ...
بادمجان: ۱ کیلوگرم
رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان
گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
گلپر: ۱ قاشق چایخوری
سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه رنده شده
بتدا بادمجانها را بشورید و کباب کنید. بادمجانها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجانهای کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آنها را با هم بکوبید. در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲