6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_آموزشي
#ذرت_مکزیکی_متفاوت
مواد رو رو میتونید کمتر بزنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽
#مربای_قیسی_یا_برگه_زردآلو
برگه زردآلو 1 کیلو
شکر 750 گرم
آب 4 لیوان
هل 10 عدد
آبلیمو 1 ق غ
گلاب 4 ق غ
زعفران دم کرده 2 ق غ
برگه ها را میشوییم و اگر خشک و سخت بودند به مدت 2 ساعت در آب ولرم خیس میکنیم و اگر تازه بودند نیازی به خیس کردن نیست.
چهار لیوان آب را روی حرارت میگذاریم، شکر را به آن اضافه میکنیم، بعد از اینکه کمی جوشید، برگه ها را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا پخته شوند و شیره قوام بیاید.
در اواسط کار دانه های هل را با سوزن سوراخ میکنیم و داخل مربا می اندازیم، در اواخر پخت گلاب و زعفران دم کرده را اضافه میکنیم، در دقایق آخر، آبلیمو را می افزاییم و بعد از دوتا قل زدن حرارت را خاموش میکنیم و یک پارچه تمیز را به عنوان دم کنی روی مربا میگذاریم تا کاملا خنک شود سپس دانه های هل را خارج میکنیم.
نکته ... اگر مقدار مربا کم باشد، داخل یخجال نگهداری میکنیم، در غیر اینصورت برای ماندگاری بیشتر بهتر است در ظرفهای پلاستیکی و داخل فریزر نگهداری کنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯
#پیراشکی_لقمه_ای
آرد: 2 لیوان، شیر: 1 لیوان،تخم مرغ:1 عدد،کره نرم شده: 1/4 لیوان،شکر: 4 قاشق غذاخوری،بکینگ پودر: 4 قاشق چایخوری،نمک:1/2 قاشق چایخوری، شکلات تخته ای: مقداری
طرز تهیه :
شیر و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود.مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، شکر ) را باهم مخلوط کنید. سپس کره و مواد خشک را به شیر و تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود.
داخل قابلمه گودی مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد با قاشق تکه هایی به اندازه گردو از خمیر بردارید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند ( مدام با قاشق پشت و رو کنید تا پیراشکی نسوزد ) سپس روی توری قرار دهید تا سرد شوند با شکلات آب شده و پودر پسته تزیین کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
#_رولت_گوشت_و_پاستا
طرزتهیه
برای تهیه رولت گوشت و ماکارونی ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو با یه عدد پیاز کوچیک رنده شده که آبشو گرفتم و یک عدد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل و نمک و ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری مخلوط کردم و ورز دادم ونیم ساعت تو یخچال استراحت دادم. نصف بسته ماکارونی سایز بزرگ و ابکش کردم وگوشت رو رو سلیفون پهن کردم و ماکارونی رو رو گوشت چیدم و بعد بکمک سلیفون رول کردم و تو سینی چرب شده تو فر با ۲۰۰درجه ۴۰دقیقه گذاشتم تا گوشت بپزه البته ۲۰دقیقه اخر پخت رو سینی کاغذ الومینیومی کشیدم تا رولت مغز پخت بشه و تو ماهیتابه کمی کره ورب وادویه وزردچوبه ونمک وپودر سیر رو تفت دادم نصفشو و رو رولت ریختم و باز چند دقیقه گذاشتم تو فر و بعد سرو کردم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#دسر_هویجی_پرتقالی
شیر سرد......۲/۵لیوان
نشاسته ذرت ۴۰گرم معادل سه ق غ سرپر
شکر ۶۵گرم معادل چهارق غ سرپرکه میتونید بیشتر یا کمتر باشه
هویج یک هویج متوسط ونصفی پخته ونگینی خرد شده
رنده پوست یه عددپرتقال..... حذف نکنین عطر خوبی به دسر میده
وانیل....نصف ق چ
توی مخلوط کن یاغذا ساز هویج وشیر سرد وشکر ونشاسته ذرت ورنده پوست پرتقال ووانیل را دو دقیقه مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد از صافی رد کنید تا رنده پوست پرتقال جدا بشه کمی با پشت قاشق فشار بدین تا عصاره اش خارج بشه یه دور مخلوط کنید وروی حرارت ملایم روبه کم بذارید ومرتب بهم بزنید تا کمکم شروع به سفت شدن کنه وقتیکه سفت وحبابهای سنگین زد از روی حرارت بردارید وتا داغ است توی ظرف سرو بریزید وبا مغز دلخواه تزیین کنید بعد سه چهار ساعت بذارید یخچال وبعد سرو کنید عاشقش می شین
بچه ها من از صافی رد نکردم
و اینکه نصف دسر و تو لیوان ریختم بینش هم پسته و خلال بادام ریختم بعد مابقی دسرو ریختم خیلی خوشمزه شد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#سوپ_ذرت_شيرين
1.سه عدد پياز خرد شده را با دو عدد ساقه كرفس ريز شده، مقداري رازيانه، يك حبه سير و يك عدد فلفل تند در روغن تفت دهيد تا زمانيكه مواد نرم شوند.
2. يك دسته گشنيز را خرد كنيد. همزمان 18عدد ذرت را دان كرده آماده طبخ كنيد. گشنيز را كمي تفت داده بقيه مواد را به آن اضافه كنيد.
3. يك ليتر آب مرغ به مواد اضافه كرده ذرتها را نيز اضافه كنيد. بگذاريد مواد براي 30دقيقه آرام بجوشند.
4. 40 گرم خامه تازه به آن اضافه كنيد و چند دقيقه بعد سوپ را از روي حرارت برداريد. هنگام سرو، سوپ را با آتش ملايم گرم كرده و كمي آبليمو به آن اضافه كنيد. ميتوانيد سوپ خود را با خامه و گشنيز خرد شده تزیين كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌽🍿🌽🍿🌽🍿🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_کدو_سبز
مواد لازم
3 عدد کدو سبز
2 عدد تخم مرغ
200 میلی لیتر کفیر
2 قاشق غذاخوری آرد 00
80 میلی لیتر روغن زیتون
10 گرم بیکینگ پودر برای شیرینی های خوشمزه
فلفل
نمک
چیلی خرد شده
پیازچه
جعفری
شوید
پنیر چدار
طرز تهیه
دلمه ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی برش دهید. آنها را با تخم مرغ ، کفیر ، آرد 00 ، نمک ، فلفل ، چیلی ، بکینگ پودر برای پای ، روغن زیتون ، پیازچه ، شوید و جعفری مخلوط کنید.
قالب را روغن زده و مخلوط را بریزید. به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بپزید.
پنیر چدار را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر بپزید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوشمزه_جان
مواد لازم
4 عدد سیب زمینی
4 زرده تخم مرغ
120 گرم ژامبون
1 تخم مرغ
60 گرم آرد یا نشاسته ذرت
نمک و فلفل برای چشیدن؛
روغن سبزیجات.
طرز تهیه
سیب زمینی ها را به صورت نواری برش داده و ژامبون را ریز خرد کنید.
سیب زمینی ها را با ژامبون ، آرد ، نمک ، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید.
روغن را در ماهیتابه گرم کرده و با مخلوط سیب زمینی و ژامبون 4 لانه درست کنید.
در مرکز هر لانه یک زرده تخم مرغ بریزید. از هر طرف 5 دقیقه بپزید.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
#خربزه_ژله_ای
خربزه رو بشورید از وسط نصف کنید و تخمه های داخلشو با قاشق کاملا خارج کنید حالا یه بسته ژله با هر طعمی که دوست دارید رو با ۱/۵ لیوان آب جوش مخلوط کنید بزاربد خنک بشه خربزه دونیم شده رو بشکل عمودی قرار بدید و ژله رو داخلش بریزید و بزارید تو یخچال تا ژله کاملا سفت بشه بعد خربزه رو مثل خیار پوست بکنید و به شکل حلقه حلقه برش بزنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍈🍣🍈🍣🍈🍣🍈