eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
26هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این رسپی شما ۱۸ تا کلوچه خواهید داشت کلوچه ها در ظرف دربسته تا یک هفته تازه و نرم میمونه.نکته اش را پایین براتون نوشتم که چکار کنید که خشک نشه. . دوستان مراحل کار را روی ویدیو کامل نشون دادم اینجا به علت محدودیت فقط مواد لازم و نکات مهم را مینویسم. نکات مهم: از آرد سبک استفاده کنید تا بافت کلوچه ها سِفت و سنگین نشه. خمیر این کلوچه کشداره.قرار نیست سفت باشه.پس آرد زیادی به خوردش ندید. ماست پر چرب و شیرین استفاده کنید. اگر پودر قند نداشتید شکر را آسیاب کنید و بعد از چند بار الک کردن استفاده کنید.شکر دانه درشت مناسب این رسپی نیست برای اینکه خمیر کلوچه به دستتون نچسبه دستتون را کمی چرب کنید و مقداری آرد کف دستتون بپاشید.اضافی آرد را بتکونید و بعد با خمیر کار کنید.با این ترفند دیگه خمیر به دستتون نمی چسبه زمان پخت کلوچه با توجه به اینکه دما و قدرت فرها متفاوته بین ۱۵ تا ۱۸ دقیقه است. کلوچه اگر زیاد تو فر بمونه بافتش خشک و ترکدار میشه. بعد از پخت کمی که از حرارت افتاد کلوچه ها را در ظرف دربسته نگهداری کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
کیک اسفنجی4 تخم مرغی: یک عدد کمپوت سیب: یک عدد خامه فرم گرفته: 350 گرم طرز تهیه کیک اسفنجی را به اندازه دلخواه برش داده و بین لیوان ها تقسیم کنید. سپس به وسیله قلم مو روی کیک های اسفنجی را با آب کمپوت مرطوب کنید و کمپوت سیب را روی کیک قرار دهید. در ادامه مقداری خامه داخل لیوان ها ریخته و مجددا این عمل را تکرار کنید یعنی کیک اسفنجی، خامه و سیب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل لیوان ها پر کنید. با برگ های تازه نعنا تزئین کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
که فریز میکنیم سیاه نشه قارچها رو بشویید و کنار بزارید دریک قابلمه آب رو بزارید بجوشه سپس کمی نمک اضافه کنید قارچهای درسته رو در آب در حال جوش اضافه کنید و بزارید سه الی چهار دقیقه بجوشه سپس قارچ هارو از روی حرارت بردارید و آب سرد بریزید و درون آبکش بریزید و بزارید خنک بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
ژله کاری از آزیتا جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
۴ نفر (اندازه سرو: ½ هلو، ½ فنجان بستنی، ۳ قاشق غذاخوری سس توت) میوه تازه که در اوج فصل گرفته می شود، بهترین دسر است. این هلوها را حتی با یک قاشق غذاخوری بستنی و سس توت شیرین تر کنید. بستنی وانیلی خود را با یک سس توت و غنی از آنتی اکسیدان تزیین کنید. به جای خامه از این سس توت بدون کالری، سالم و شیرین استفاده کنید. مواد لازم ۱ فنجان توت تازه (تمشک، توت فرنگی، یا ترکیبی) ۲ قاشق غذاخوری عسل ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه ۲ هلو، خرد شده و بریده شده ۲ فنجان بستنی کم چرب وانیلی طرز تهیه توت ها، عسل، آب لیمو را در مخلوط کن ترکیب کنید. مخلوط را پوره کنید. دانه ها را خارج کنید. ۴ تکه هلو را در هر ۴ کاسه دسر قرار دهید و ۲/۱ فنجان بستنی را به هر کدام اضافه کنید. ترکیب را با سس توت تزیین کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه پیش غذا و کنار غذای خاص و شیک و آسون براتون آوردم دوستای عزیز مواد روی پیاز : ۴۰۰ گرم آرد ۵۰ گرم نشاسته ذرت ۱۰۰ میلی لیتر آب نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧅🧅🧅🧅🧅🧅🧅
مواد لازم مواد اولیه برای 4 نفر خمیر پیتزا 1 عدد پنیر چدار رنده شده 3/4 فنجان پنیر موزارلا رنده شده 3/4 فنجان گوشت قرمزفیله نازک پخته و خرد شده 5 عدد سالاد سالسا 340 گرم خامه ترش (اختیاری) به مقدار لازم طرز تهیه داخل یک ظرف چرب نشده، خمیر پیتزا را ورز دهید و به شکل یک دایره 30 سانتیمتری دربیاورید. پنیرها و فیله را روی نصف خمیر پراکنده کنید. خمیر را روی پنیر و فیله تا کنید و لبه‌های آن را بچسبانید. سپس به مدت 9 الی 11 دقیقه داخل فر با دمای 220 درجه سانتی‌گراد (425 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته و طلایی شود و با سالسا و خامه‌ترش سرو کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
ابتدا ماکارونی با مقداری اب و نمک بپزید بعد داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. در ظرفی دیگر پیاز را همراه روغن زیتون تفت می‌دهیم تا سبک شود بعد کدو و سیر رنده شده را افزوده به تفت دادن ادامه میدهیم تا کاملا سرخ شوند در نهایت نمک، نعنا و فلفل را می ریزیم. سس را روی ماکارونی ریخته و سرو میکنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍝🍝🍝🍝🍝🍝
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای ۴ نفر گوشت گوسفندی یا گوساله ۴۰۰ گرم (تیکه های درشت) پیاز نگینی ۴ عدد متوسط هویج ۱ عدد حلقه شده فلفل دلمه ای ۱ عدد خلال شده چوب دارچین ۱ تیکه فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشف رب گوجه ۲ قاشق کره ۱ قاشق نمک ب مقدار کافی طرز تهیه ابتدا پیاز رو تفت میدهیم (لازم نیست سرخ بشه) بعد هویج ک نسبت به بقیه سبزیجات بافت سفتی داره رو اضافه میکنیم. بعد از تفت دادن هویج، گوشت رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا زمانی رنگ گوشت تعییر کنه بعد زعفران و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم . توی ی ماهیتابه کره رو میزاریم آب بشه بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم با شعله کم تفت میدیم تا زمانی کره نارنجی رنگ بشه. بعد ب گوشت اضافه کرده مواد رو مخلوط میکنیم. ۴ لیوان آب جوشیده داغ اضافه میکنیم ( ب این دلیل آب داغ اضافه میکنیم ک گوشت سفت نشه و راحت پخته بشه). میزاریم گوشت پخته بشه و در آخر نمک رو اضافه میکنیم ک گوشت در زمان پخت سفت نشه. ۴۰ دقیقه زمان میدیم تا گوشت کاملا پخته بشه و سس غلیظی داشته باشیم نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍖🍛🍖🍛🍖🍛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوب براى تهيه سمبوسه طرز تهيه هاى مختلفى وجود داره كه اين ساده ترينش هست، ميتونيد به موادتون پياز و گوشت چرخ كرده يا سوسيس يا پنير پيتزا اضافه كنيد، . مواد لازم: سيب زمينى ٤-٥ عدد متوسط جعفرى خرد شده ٤-٥ قاشق غذاخورى (ميتونيد طبق سليقه خودتون بيشتر هم بريزيد) نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه: سيب زمينى هامون رو آب پز ميكنيم و بعد نگينى خرد ميكنيم، جعفرى رو هم خرد ميكنيم، بعد جعفرى خرد شده رو به سيب زمينى ها اضافه ميكنيم و نمك و فلفل هم ميزنيم و همه ى مواد رو با هم مخلوط ميكنيم، نون هامون رو به سايز دلخواهمون برش ميزنيم و بعد مواد رو داخل نون ها ميريزيم و نون رو ميپيچيم، بعد هر كدوم رو كه پيچيديم، ميتونيم داخل يك ظرف كه روش كيسه فريزر كشيديم بذاريم كه تا بقيه سمبوسه ها رو ميپيچيم نون هامون خشك نشن، بعد داخل روغن سرخ ميكنيم و روى دستمال ميذاريم تا روغن اضافيش گرفته بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥔🌮🥔🌮🥔🌮🥔
مواد لازم خرده برنج 1 پیمانه آب مرغ 8 پیمانه پیاز خرد شده 1 عدد متوسط سیر رنده شده 2 حبه هویج نگینی شده 2 عدد کرفس خرد شده 2 ساقه کدو سبز نگینی شده 1 عدد کره 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز تند ¼ قاشق غذاخوری سبزیجات معطر ¼ پیمانه نمک به میزان لازم. طرز تهیه برنج رو نیم ساعت خیس کنین. قابلمه کارال رو روی حرارت بذارین روغن بریزین و پیاز رو بهش اضافه کنین. پیاز که خوب تفت خورد و سبک شود. سیر، هویج، کرفس ، کدو سبزو سبزیجات معطر رو اضافه کرده و تفت میدیم. آب مرغ رو با برنج به مواد قبلی اضافه کرده و در مرحله ی آخر، نمک و فلفل رو اضافه میکنیم. سوپ رو به مدت نیم ساعت روی حرارت میذاریم تا جا بیفته نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
به هیچ عنوان برنج پخته شده ای که در یخچال نگهداری کرده اید را «سرد» نخورید. دراین برنج باکتری باسیلوس رشد کرده است که درصورت گرم نکردن موجب اسهال و استفراغ در بدنهای ضعیف و آسیب میشود نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
موادلازم پودر کاکائو 5 قاشق غذا خوری کره 2 قاشق غذاخوری شیر عسل 1 قوطی ترافل برای تزیین به میزان لازم طرزتهیه کره را در یک تابه مناسب ریخته تا ذوب شود. سپس پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. شیر عسل را هم به آنها اضافه کنید و با حرارت ملایم مرتب مواد را هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند و غلیظ شود. حالا یک ظرف پیرکس را انتخاب کنید و آن را چرب کنید سپس مایه شکلات را درون آن ریخته و درون یخچال بگذارید تا خنک و سفت شود. بعد از اینکه شکلات سفت شد آن را بیرون آورده و دست خوب را با کره چرب کنید و مقداری از مواد بردارید و آنها را به صورت توپ دربیاورید. توپ های شکلاتی را درون ترافل شکلات بغلتانید و داخل کاغذهای مخصوص شکلات بگذارید و نوش جان کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل کلم وهویج وسیررا داخل ظرف بریزید یک پارچ آب ودواستکان سرکه ونمک بمقدارلازم اضافه کنیدچندبرگ جعفری بزاریددرظرف درشوببندیددوتاسه هفته آماده ست. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦
شیر سرد :1 لیوان نشاسته گل :۲ ق غ شیره انگور ۲ تا ۳ ق غ گلاب ۱ ق غ زعفران دم کرده دلخواه شیر و نشاسته گل رو با هم مخلوط کنین روی حرارت کم شیره را اضافه و مدام روی حرارت ملایم هم بزنین مواظب باشین که ته نگیره اواخر پخت یه کم گلاب اضافه کنین داخل ظرف بریزین و بزارین یخچال تا سفت بشه بعد هم تزیین کنین نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
مواد لازم ژله آلوئه ورا دو سوم بسته، ژله بلوبری یک سوم بسته، ژله آلبالو یک بسته و نصفی، اکلیل خوراکی صدفی نصف قاشق چای خوری مارک رولکم، اکلیل خوراکی آبی یک سوم قاشق چای خوری مارک ویلتون، اکلیل خوراکی قرمز یک قاشق چای خوری مارک ویلتون طرز تهیه: ابتدا ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آبجوش بنماری کردم، زمان دادم تا خنک بشه بعد با اکلیل صدفی مخلوط کردم و در قالب ریختم یخچال گذاشتم تا نیم بند بشه بعد ژله آلبالو رو با دو لیوان و نصفی آبجوش بنماری کردم و زمان دادم تا خنک شد و با اکلیل قرمز مخلوط کردم ودر قالب ریختم، یخچال گذاشتم تا کاملاً ببنده بعد در ظرف سرو برگردون کردم چون قالب من حفره دار بود برای زیبایی بیشتر از ژله بلوبری که با نصف لیوان آب جوش بنماری کردم وبعد از خنک شدن با اکلیل آبی مخلوط کردم، استفاده و حفره قالبمو پر کردم مجدداً یخچال گذاشتم و بعد از اینکه کامل بست تزئین کردم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
کره : 150 گرم شکر : 3/4 پیمانه وانیل : 1/8 قاشق چایخوری تخم مرغ : 3 عدد شیر : 1/2 پیمانه آرد : 2 و 1/2 پیمانه بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری مارمالاد دلخواه : 1/2 پیمانه فر را با درجه 180 روشن تا گرم بشه. قالب 23 سانت ( ترجیحا کمربندی ) را کاغذ بندازید و چرب کنید. کره نرم را با شکر 5 الی 6 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده . آرد و بکینگ پودر را داخل مواد به تناوب الک کنید . و مابینش شیر را بیفزایید .مایه کیک تقریبا سفته 1/4 از مایه کیک را کنار بزارید و مابقی را داخل قالب بریزید و روشو صاف کنید. مارمالاد را روی مایه کیک طوری بریزید که به دیواره های قالب نچسبه . مابقی مایه کیک را یکی دو قاشق آرد بزنید تا خمیری بشه که به دست نچسبه روی سطح آرد پاشی پهن و نوارهای باریکی ازش درست کنید و روی کیک را باهاش تزیین کنید با زرده روی نوارها را رومال کنید و 40 تا45 دقیقه بپزید بعد از پخت کاملا سرد بشه بعد از قالب جدا کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇