eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
تزیین کاری از زرین جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
‍ ‍ مواد لازم نان تست : رژیمی یک عدد ژامبون بدون چربی یا کم چرب : ۶۰ گرم (حدود چهار ورق) زرده تخم مرغ : یک عدد نمک : به میزان لازم پنیر لبنه : به میزان لازم به چه وسایلی احتیاج داریم؟ ظرف مخصوص مایکروفر، افشانه روغن طرزتهیه در روزهای رژیم آدم دلش برای کوچکترین چیزها تنگ می شود مثل اسنک پنیری؛ به همین دلیل به شما یاد می‌دهیم چگونه در خانه یک اسنک کم کالری و خوشمزه درست کنید. بچه‌ها هم از این اسنک استقبال می‌کنند و عصرانه سالم وخوبی برای بچه‌ها محسوب می شود. ۱ – تست‌ها را برشته کنید تا کاملا ترد شوند. سپس ژامبون‌ها را در ظرف مخصوص مایکروفر چیده و مدت ۲۰ ثانیه حرارت دهید تا کمی گرم شوند. روی هر تکه تست، یک برش ژامبون بگذارید. ۲ – کف ظرفتان، کمی روغن بپاشید. زرده تخم‌مرغ، رنگ خوراکی و پنیر را که قبلا خرد کرده‌اید، در ظرف ریخته و خوب هم بزنید. ۳ – مخلوط تخم مرغ و پنیر را مدت یک دقیقه در مایکروفر حر نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
اول لیموهارو‌خوب بشویید و خشک کنید بعد با یک چاقوی تیز اسلایس کنید و هسته هاشو بگیرید _اگر منطقه تون گرمه بذارید جلوی آفتاب تا خشک بشه ولی الان که هوا کمی خنک شده و آفتاب ضعیف ،بهتره که داخل فر خشکش کنید _ فر رو روی کمترین درجه ای که داره بذارید ولیموهارو در سینی فر بچینید و بذارید خشک بشه ،بهتره یک قاشق لای در فر بذارید تا رطوبتش خارج بشه _ هر یکی دوساعت لیموهارو پشت و رو کنید تا سریعتر خشک بشن این چیپسای لیمو هم برای انواع غذا ها مناسبه و هم میتونید باهاش دمنوش پاییزی درست کنید و یا داخل چای بندازید و از طعم عالیش لذت ببرید برای تهیه ی دمنوش پاییزی دو سه تا از این لیموهارو در لیوان بذارید و روش ابجوش بریزید و درپوش بذارید تا دم بکشه سپس با عسل یا نبات و کمی دارچین و زنجبیل میل کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍋🍹🍋🍹🍋🍹🍋
مواد لازم تخم مر غ :۴عدد پودر نارگیل :۱لیوان روغن :نصف لیوان ماست نصف لیوان آرد :۱لیوان وانیل :کمی بکینگ پودر :۱قاشق چ برای شربت :۱لیوان شکر نصف لیوان آب نصف لیوان گلاب وزعفران طرز تهیه ابتدا شکروآب را مخلوط کرده با حرارت ملایم میگذاریم تا چن دقیقه بجوشه بعد زعفران وگلاب رو اضافه کرده و بعد از دو دقیقه جوشیدن خاموش میکنیم تا شربت خنک بشه. تخم مرغاروبا وانیل باهمزن میزنیم تا حسابی کف کنه بعد پودرنارگیل رو اضافه کرده وبعداز کمی زدن ماست وروغن رانیز اضافه میکنیم ودر آخر آرد رابا بکینگ پودر الک کرده وبه موادمان اضافه کرده یا همش رو در قالب بریزین وبذارین تو فر دمای ۱۷۰ درجه یا نصف موادرو ریخته و وسطش گردو وپودرهل و پودر گل سرخ ریخته ونصف دیگش رو بریزین روش وبذارین تو فر (من وسطش از پودر گردو وهل وکمی پودر گل محمدی (سرخ )زدم بعد از بیست دقیقه که از فردراوردین بیرون بذارین کمی از دما بیفته وشربت خنک رو روش بریزین ،طعمش عالیه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⠀ جامبالایا یک غذای اسپانیایی راحت و خوشمزه است. یک انتخاب هیجان‌انگیز برای مهمانی‌ها و یا وقتی دل‌تان یک غذای جدید می‌خواهد.⠀ ⠀ مواد لازم⠀ سینه مرغ 450 گرم⠀ روغن مایع به میزان لازم⠀ نمک به میزان لازم⠀ فلفل قرمز به میزان لازم⠀ پیاز خرد شده 1 عدد⠀ فلفل دلمه‌ای خرد شده یک دوم عدد⠀ کرفس خرد شده 1 ساقه⠀ زردچوبه به میزان لازم⠀ سوسیس 450 گرم⠀ گوجه فرنگی قطعه قطعه شده روژین به میزان لازم⠀ برنج خیس خورده 1 پیمانه⠀ آب 1 لیوان⠀ ⠀ دستور پخت⠀ سینه‌ی مرغ را به همراه نمک و فلفل تفت داده و جدا بگذارید. پیاز، فلفل‌دلمه، زردچوبه، کرفس، سوسیس و گوجه‌فرنگی قطعه‌قطعه شده را نیز تفت دهید. پس از سرخ شدن، برنج خیس‌خورده، سینه‌ی مرغ تفت خورده و آب را اضافه و اجازه دهید خوب پخته شود نوش‌جان‌💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
طرز تهيه:گوشت چرخكرده+پياز رنده شده+نمك و فلفل و زردچوبه رو مخلوط كنيد و اندازه گردو كوچيك قلقلي كنيد و داخل روغن سرخ كنيد .كوفته ريزه هاي سرخ شده رو از قابلمه بيرون بياريد و داخل همون روغن يدونه پياز (كوچك) خرد شده رو تفت بديد تا كمي طلايي بشه ،سه چهارم ليوان نخودفرنگی خام و كمي نمك و فلفل و نوك ق زردچوبه اضافه كنيد(ميتونيد در اين مرحله كمي رب هم بزنيد) و بعد يك و نيم ليوان برنج شسته شده رو بريزيد و دو و نيم ليوان آب (يا آب مرغ) بريزيد و به صورت دمي برنج رو درست كنيد.وقتي آب برنج خشك شد،كوفته ريزه ها رو روي برنج بريزيد و در قابلمه رو بذاريد و اجازه بديد با شعله ملايم برنج دم بكشه. موقع سرو كمي جعفري خرد شده روي غذا بريزيد. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
که از غذاهای رومی و به ویژه سنتی اندلس در جنوب اسپانیا است، به همراه انگور، سیب یا طالبی و نان مصرف می‌شود. مواد لازم: ۱۰۰ گرم خورده نان سفید ۱۵۰ گرم بادام ۲ حبه سیر ۱۰۰ میلی لیتر روغن زیتون ۵۰ میلی لیتر سرکه نمک ۱ لیتر آب طرز تهیه: در مخلوط‌کن بادام‌های پوست گرفته‌شده، نمک، سیر پوست‌شده و خرده نان‌هایی که از قبل در آب خیس خورده‌‌‏اند را در مخلوط کن می‌ریزیم تا یک خمیر متراکم بدست آوریم. بعد آرام آرام روغن زیتون، آب و سرکه را هم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا شبیه سس مایونز شود و به آن نمک اضافه می کنیم. سوپ آخو بلانکو به همراه انگور، سیب یا طالبی و نان استفاده می‌شود. می‌‌‏توانیم مواد را از صافی رد کنیم و سوپ را مانند نوشیدنی در کنار غذا مصرف کنیم. این سوپ سرد یا حتی بسیار خنک سرو می‌شود. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
دوعدد تخم مرغ دونيم ليوان شير يك ونيم ليوان آرد يه قاشق چاي خوري نمك يك چهارم ليوان هم روغن مايع تخم مرغ روباهمزن بزنيدتا يكدست وكمي روشن بشه . بعد روغن و شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيد به همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيد. حالا دونه دونه سرخش كنيد و براي مواد داخلي هم من ازپياز داغ وگوشت و فلفل دلمه استفاده كردم شما ازهرچيز ديگه براى داخلش میتونین استفاده كنين. بعد از رول كردن كرپها ،كنارهم بچينيد وروش پنير بريزيد وچند دقيقه توفربزاريد كه پنيرها آب بشن نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
عالی واسه سرماخوردگی سبزی آش (اسفناج حتماً داشته باشه) سیصد تا پانصد گرم عدس نصف پیمانه برنج نیم دونه نصف پیمانه پیاز دو عدد نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل(تازه باشه رنده کنین بهتره) پیاز رو ریز خورد کنید و همه ی مواد رو‌باهم در قابلمه بریزید آب اضافه کنید و‌ بزارید بپزه و خوب لعاب بندازه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
دهنت سرویس از وقتی رفتم تو این کانال فقط میخندم😂😂 https://eitaa.com/joinchat/3397583103C6a827bef53 https://eitaa.com/joinchat/3397583103C6a827bef53 🤣☝️ با پستاش دوستات رو جِر بده از خنده😂☝️
مواد لازم: گوشت قرمز يا سفيد ٥٠٠ گرم ٣ عدد پياز متوسط ١٠ عدد قارچ متوسط يك عدد فلفل دلمه ٢ عدد گوجه فرنگي ( ريز رنده شده ) نمك فلفل به ميزان لازم روغن مايع ٥ ق غ سيب زميني سرخ كرده براي سرو طرز تهیه: ابتدا گوشت رو ورقه هاي نازك ميكنيم دو تا از پيازهارو رنده ميكنيم با روغن مايع و كمي فلفل سياه مخلوط و گوشت رو ٢ ساعت داخلش ميخوابانيم ( در يخچال ) پياز باقي مانده رو خلالي خرد كرده تفت ميديم تا كمي سبك بشه سپس قارچ و فلفل دلمه اي رو اضافه ميكنم ( يك ق غ ابليمو ميزنيم تا قارچمون سياه نشه ) وقتي اب قارچ كاملا كشيده شده گوجه فرنگي رنده شده رو ميريزيم و تفت ميديم تا به خرد هم برن گوشت رو بعد از استراحت در تابه چرب شده با حرارت بالا گريل ميكنيم اگه حرارت كم باشه گوشت جمع ميشه پس حتما در حرارت بالا گريل كنيد سپس گوشت رو به مابقي مواد اضافه كنيد و در انتها نمك و فلفل بزنيد سپس امادست .كنار غذا زيتون پرورده و بِيبي اسفناج هست نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
به ازای یک کیلو زرشک، یک و نیم لیتر آب بریزید و بیست و چهار ساعت در یخچال بذارید و بعد توی مخلوط کن بریزید بعد از ریختن توی مخلوط کن، سه بار از صافی عبور بدید و کمی نمک اضافه کنید و حداقل یکساعت تو یخچال بذارید و با یه لیوان کوچیکش مستقیم برید بهشت در صورت تمایل علاوه بر نمک از گلپر هم می تونید استفاده کنید. (وقتی تو یخچال میره شفاف تر و خوشرنگ تر هم میشه، مدت زمان نگهداری آب زرشک با این روش توی یخچال یک تا حداکثر دو هفته ست) اگه بخواید مدت طولانی نگهداری کنید بعد از صاف کردن بجوشونید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷
مواد لازم شکر :750گرم گلوکز:500گرم آب:300میلی لیتر گردوی خرد شد ه :600گرم سفیده تخم مرغ :10عدد وانیل :4/1قاشق چای خوری نان بستنی(میکادو):به میزان لازم روش تهیه شکر و آب را مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید تا جوش آید در این هنگام گلو کز را به ان بیفزایید هنگامی که شربت غلیظ شد،چند قطره از آن داخل آب بریزید زمانی که گلوله شد آماده است. سپس سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا خوب سفید شود و فرم بگیرد حالا شربت را از روی حرارت بر دارید و کم کم در هنگام هم زدن تخم مرغ ها به ان بیفزایید در آخر گردو را به مواد اضافه کنید . اکنون نان بستنی را داخل سینی بگذارید و روی آن مایه ی نوقا را بریزید و پس از خنک شدن به صورت مستطیل ببرید و میل نمایید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : گوشت ۳۵۰گرم پیاز خرد شده۱عدد روغن کرفس ۱کیلو نعناع خشک۱ق غ جعفری ۲۰۰گرم نمک وادیه ابلیمو ترش یا اب نارنج ۲ق غ دستور تهیه : گوشت خرد شده رو با پیاز داخل قابلمه تفت میدیم تا رنگ گوشت تغییر کنه ودو لیوان اب میریزیم ومیذاریم گوشت بپزه کرفس رو پاک کرده ونخ های روی ساقه هارو میگیریم خرد میکنیم وبرگهای تازشو هم جدا خرد میکنیم ساقه های خرد شده رو با یک لیوان آب اب پز میکنیم تا نرم شود بعد با یک قاشق روغن زیتون تفت میدهیم وبرگای خرد شده کرفس وجعفری خرد شده ونعنا خشک رو اضافه میکنیم و تفت میدیم وهمه سبزی هارو داخل گوشت پخته اضافه میکنیم ونمک وادویه میزنیم ومن دوسه تا لیمو عمانی اضافه کردم ومیذاریم اب خورش کشیده بشه و جا بیفته واواخر پخت اب نارنج و زعفران دم کرده اضافه میکنیم میتوانید داخل خورشتتون یک قاشق رب هم اضافه کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
مواد لازم ارده کنجد ۱/۵ پیمانه، خرما ۲۰ عدد، وانیل ۱/۲ ق.چ، پودر کاکائو ۲ق.غ، کنجد و پودر نارگیل جهت تزئین طرز تهیه: هسته ی خرما را خارج کنید و به همراه ارده و وانیل و پودر کاکائو داخل مخلوط کن، مخلوط کنید و گلوله کنید و داخل کنجد بغلتونید میتونید مثل حلوا داخل بشقاب پهن کنید و پودر نارگیل و کنجد بپاشید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام‌صبحتـون بـخیر آدینه تون زیبا از آسمان عشق و عظمتش ازخورشید مـهــــربانـی اش از دنیا تمام خوبی هایش و از خـدا لـطف بـی کرانـش نصیب لحظه هاتون باشد صبحتون پراز زیبایی امروزتان متبرک به نگاه خدا ﹝@Jomlax
‌ مواد لازم شیر ولرم دوپیمانه خمیر مایه یک ونیم قاشق سوپ خوری شکر یک ونیم قاشق سوپ خوری بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری پر نمک یک قاشق چایخوری روغن مایع نصف پیمانه ماست معمولی نصف پیمانه آرد به میزان لازم بهتره یکبار الک بشه ‌ طرز تهیه: شیر ولرم وخمیرمایه وشکر وبکینگ پودررا مخلوط کنید بعد ماست را اضافه ومخلوط کنید وبعد دوپیمانه ارد را اضافه ومخلوط کنید وسلفون بکشید حدود 15تا20دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل کنه ودوبرابر بشه بعد روغن ونمک را اضافه ومخلوط کنید دراین مرحله کم کم ارد را اضافه کنید تا خمیری لطیف ونرم وبدون چسبندگی بدست بیاد اگر زیاد ارد بخورد خمیر بدین لطافت خمیر کم می شه پس به این نکته توجه کنید بعدظرف را کمی چرب وخمیر را یکساعت استراحت دهید تا حجمش دوبرابر بشه بعد هوای خمیر را خارج واماده است که با خمیر کار کنیم پست بعدی با خمیر فطایر اسفناج درست می کنم شما میتونید واسه پیتزا یا هر چیزی استفاده کنید . داخل خمیر موادش به دلخواهه،میتونین حتی سیب زمینی روپوره کنین بافلفل دلمه وپنیر واین موارد مخلوط کنین، یا سویا وقارچ ‌ نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐