#ته_انداز_ماهی_کیلکا
اول از همه ماهی ها رو تمیز کنید ، زیر شکمش رو یه برش بزنیدو داخلش رو خالی کنیدو بعد بشورید برای مزه دار کردن ماهی از سیر و پیاز و نمک و آبلیمو استفاده کنید و یک شب داخل ظرف دربسته تو یخچال بزارید.
برنج رو خیس کرده و کنار گذاشته .
قبلمه ی تفلون یا چُدَن سالمی رو چرب کرده وماهی ها رو به ترتیب داخلش چیده وکنار گذاشته
داخل قابلمه ی دیگری روغن ریخته و یه پیاز کوچک ریز رنده شده رو یه تفت داده بعد یه حبه سیر رو رنده کرده وبه پیاز اضافه کرده و تفت بدید بعد سبزی پلویی رو اضافه کرده و تفت بدید . برنج رو اضافه کرده و یه بند انگشت آب روش ریخته وصبر کرده تا آبش جمع بشه مثل برنجی که می خوایم دَم بندازیم ولی تو این قابلمه نه ...داخل اون قابلمه ای که ماهی رو چیدیم.برنج رو آروم می ریزیم تا ماهی ها جا به جا نَشَن
(من به این روش میگم از این قابلمه به اون قابلمه بعد دَمکنی میذاریم و صبر می کنیم تا برنج دَم بِکشه
نکته:
(حتما از شعله پخش کن استفاده کنید) استخوان های ماهی به هیچ عنوان مشکل ایجاد نمیکنه چونکاملا برشته میشه و قابل هضم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تست_مرغ_پارمزان🥪
یه غذای خیلی آسون، سریع و خوشمزه
این غذا مخصوصا برای کسایی خوبه که وقت زیادی ندارن تا غذای گرم خونگی درست کنن و مجبور میشن از غذاهای آماده استفاده کنن
ترکیب مرغ، پنیر پارمزان و ادویههای معطر بین بافت نرم نون تست یه نتیجه رویایی رو میسازه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪
#ماهی_سرخ_شده
ماهی رو تمیزکردم روی ماهی و داخل شکمش آبلیمو ونمک زدم نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم .حالا ۲ق غ آرد روبا ۱ ق چ زردچوبه. به اندازه دلخواه فلفل قرمز و سیاه.پودرسیر.نمک مخلوط کردم داخل شکم و روی ماهی رو با این پودر پوشش دادم.برای داخل شکمش سبزی پلویی رو تفت دادم یه ق غ رب انار بهش زدم داخل شکم ماهی گذاشتم. بعدم داخل تابه یه پیاز رو چهارقاچ کردم دوحبه سیر هم گذاشتم روغن ریختم ماهی رو هم داخل تابه گذاشتم تا با حرارت ملایم سرخ بشه با کفگیر برگردوندم تا اون طرفشم سرخ بشه ۱۰دقیقه درتابه رو گذاشتم تا مغزپخت بشه.
سبزی_پلو
برنج رو آبکش کردم کف قابلمه ته دیگ نون گذاشتم یه لایه برنج یه لایه سبزی پلویی( تره- جعفری- گشنیز- شوید- شنبلیله و کمی سیر )ریختم تا زمانیکه برنج تموم بشه بعدم درقابلمه رو گذاشتم تا دم بکشه اواسط پخت آب روغن روی برنج دادم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#_سالاد_لوبیا_چشم_بلبلی_وذرت
مواد لازم
یک لیوان ذرت پخته یا کنسروی + دو لیوان لوبیا چشم بلبلی پخته + یک دونه فلفل دلمه ای قرمز رد شده + دو تا پیازچه رد شده + نصف لیوان زیتون حلقه شده + یک چهارم لیوان گشنیز خرد شده +سرکه سیب دو ق غ + آبلیموی تازه دو ق غ +روغن زیتون دو ق غ + نمک وفلفل و کمی زیره همه رو مخلوط و سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_تزیین
کاری از فری جون
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
#کاپ_کیک_ژله_انار
۳تا تخم مرغ
۲پیمانه آرد
ی لیوان آب جوش
ی بسته ژله انار
ی ق چ بکینگ پودر
کمی وانیل
یک پیمانه شکر
یک سوم پیمانه روغن
اول ازهمه ژله تو آب جوش حل کنید بذارید خنک شه
تخم مرغارو با وانیل و شکر حدود ۵دیقه میزنیم تا کرم و کش دارشه بعد روغن رو اضافه میکنیم و بعد ژله ک دمای محیط رسیده و حدود ی دیقه میزنیم.حالا ارد و بکینگ پودر ک ۳بار الک شدن رو تو ۳مرحله ب مواد اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم.حدود دو سوم از کپسول هارو پر میکنیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ برای ۲۰ دیقه.میتونین کل مایه رو بریزین تو ی قالب بزرگ و بصورت کیک بپزین.
.برای روش هم من از خامه قنادی استفاده کردم روشم شکلات چیپسی و دونه انار ریختم
برای نگهداری کاپ کیک ها فقط کافیه اونارو بچینین تو ی ظرف دربسته و تو یخچال بذارین ک برای چند روزی تازه میمونه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
سبزی هایی که قراره برای داخل سوپ و آش استفادهکنید داخل قالب یخ بریزید و بعد یخزدن داخل زیپ کیپ گنید و برای استفاده قالبی بردارید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
#نودالیت_با_تیکه_های_فیله_مرغ
مواد لازم برای ۲ نفر:
نودالیت با طعم مرغ = ۱ بسته
عصاره پیاز الیت= ۱ عدد
تکه های فیله مرغ = ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای= ۱ عدد
قارچ = ۲۵۰ گرم
کره= ۵۰ گرم
آبلیمو= به مقدار کافی
فلفل سیاه= به مقدار کافی
طرز تهیه
نودالیت را با یک و نیم لیوان آب در حال جوش با چاشنی مخصوص نودالیت بپزید و سپس آن را آبکش نمایید
فلفل را با عصاره پیاز الیت در کره کمی تفت دهید سپس قارچ و تکه های فیله مرغ را به آناضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد تا کاملا غلیظ شود
در پایان کمی فلفل سیاه و آبلیمو به آن اضافه نمایید
مواد آماده شده را روی نودالیت آبکش شده اضافه کرده و میل نمایید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#سالاد_مرغ_تایلندی
تعداد: ۶ نفر
مواد لازم
یک کیلوگرم مرغ پخته شده
۴ پیمانه آب
۱۷۰ گرم نودل
¾ پیمانه کره بادام زمینی پرچرب
¾ پیمانه شیر نارگیل
¼ پیمانه گشنیز تازه
¼ پیمانه آب لیموترش
یک قاشق غذاخوری شکر
¾ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
یک عدد خیار کوچک
پیازچه
طرز تهیه
استخوان و پوست مرغها را جدا کنید و سپس آنها را به رشتههای باریک برش بزنید.
در یک قابلمه متوسط، آب را بگذارید بجوشد. نودلها را طبق دستور نوشته شده روی پاکت بپزید و سپس از روی حرارت بردارید. اجازه دهید ۵ دقیقه در آب بماند.
در این فاصله، در یک کاسه بزرگ، کره بادامزمینی، شیر نارگیل، گشنیز، آب لیموترش، شکر، نمک و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغها، خیار و پیازچه را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نودلها را آبکش کنید. در یک کاسه دیگر، مخلوط مرغ و نودلها را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#نوشیدنی_کوکتل_سیندرلا
مواد لازم ؛
آب لیموی تازه ؛ ۱ پیمانه
آب پرتقال ؛ ۴ پیمانه
آب آناناس ؛ ۴ پیمانه
یخ ؛ مقداری
طرز تهیه ؛
آب لیموی تازه ، آب پرتقال و آب آناناس را به همراه یخ در مخلوط کن ریخته ، مخلوط کرده و بعد از آن آماده است . برای تزئین میتوان از لیمو استفاده نمود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انار_پخته(انار کبابی)
#پنی_سیلین
#سرماخوردگی
یه انار بدون ترک خوردگی روی شعله پخش کن بذارید تا همه اطرافش کباب
بشه و دونه های داخلش پخته بشه (حدودا یه نیم ساعتی زمان برد (البته فک کنم توی فر و ماکروویو هم میشه انارو پخت، اما اونا رو نرسیدم تست کنم ...) بعد سر انار رو جدا کنید و تمام دانه ها رو با پره های وسط انار رو تا یه کم گرمه بخورید (البته اون قسمتای سفید ضخیم داخل انار خیلی تلخه اونا رو سخت میشه خورد، فقط پوستشو نخورید)
با پختن انار آنتی بیوتیک قوی بوجود میاد که هر نوع عفونت ناشی از سرماخوردگی، گلو درد، و سرفه های مداوم و پی درپی و خشک و التهاب گلو رو درمان میکنه
تا سه شب امتحان کنید ...
حتما آخر شب بخورید و بخوابید..
و اینم بدونید همیشه داروی گیاهی هرچی باشه بیضررتره ...
البته آویشن دم کرده هم خیلی خیلی واسه سرفه موثره ...
کدو حلوایی و خوردن مایعات گرم، شلغم و ... خیلی تاثیر داره
امیدوارم هیچوقت مریض نشید، اما این درمان رو امتحان کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#سوپ_ورمیشل
پیاز بزرگ ....۱ عدد
سینه مرغ......۱عدد
هویج متوسط .....۲ عدد
روغن مایع .....به اندازه کافی
رشته ورمیشل خرد شده..... ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی...... ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی.....۱عدد
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
جعفری و لیمو ترش برای طعم دهی و تزیین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#کوکی_اسمارتیز
کاری از مهتاب جون
موادلازم
۱لیوان کره گیاهی اب شده
۱لیوان شکر قهوه ای
۱لیوان شکر
۲عدد تخم مرغ
۱ق چای خوری جوش شیرین
۱ق چای خوری بیکینگ پودر
نصف لیوان شکلات چیپسی
نصف لیوان اسمارتیز
۴لیوان ارد
طرز تهیه
شکر،شکر قهوه ای، تخم مرغ و کره را در کاسه ای بریزید و هم بزنید .
در مرحله ی بعد تمام مواد بجز شکلات چیپسی و اسمارتیز را اضافه کنید و هم بزنید و در اخر شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید و با اسکوپ از مواد بردارید و داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن شده با فاصله قرار دهید و رویش را کمی فشار دهید تا پهن شود.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت ۱۲دقیقه تا زمانی که کنارهای کوکی ها کمی رنگ بگیرد بپزید.
از فر خارج کنید و اجازه دهید داخل سینی فر کاملا سرد شوند .داخل ظرف در بسته میتوانید زمان طولانی نگه داری کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#خورش_هویج_تبریزی
پنج عدد هویج درشت رو با رنده آلمانی رنده می کنم. داخل ماهی تابه می ریزم (فقط به اندازه کف ماهی تابه می ریزم) . نصف لیوان آب و نصف ق روغن می ریزم و درش و می ذارم تا هم بپزه و هم سرخ شه. حدودا ده دقیقه بعد وقتی هویج پخته و آبش کشیده شد ،یک ق چایخوری آبلیمو می ریزم تا وقتی هویج ها رو با قاشق هم می زنم نشکنن و له نشن. بعد از اینکه سرخ شد ، از ماهی تابه بر میدارم و باز دو مشت هویج می ریزم و همین کار تکرار می کنم تا همهی هویج ها پخته و سرخ بشن . در آخر هویج ها رو یکجا می ریزم و نصف ق رب گوجه، دو ق غذا زعفرون، نمک، روغن و به مقدار دلخواه آبلیمو اضافه می کنم و هممی زنم، درش و می ذارم تا ده دقیقه با بخارش، جا افتاده بشه و کنار گوشت یا مرغ سرو می کنم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥕🍱🥕🍱🥕🍱🥕
#حلوا_به
یک کیلو به بشورید پوست بگیرید چند قاچ کنید با کمی آب و تقریبا یک استکان شکر میزارید بپزه وقتی خوب پخت و له شد به پوره کنید کنار بزارید.
یک کیلو آرد با روغن تفت بدید تا طلایی بشه به اضافه کنید خوب مخلوط کنید حالا یک لیوان شکر اضافه کنید(حلوا بچشید اگه شکر کم بود بهش اضافه کنید نیاز نیست شکر با آب بجوشونید همون جور خشک با حلوا اضافه کنید ) در نهایت زعفران هل، گلاب، تخم گشنیز آسیاب شده با هم مخلوط کنید داخل حلوا بریزید خوب به هم بزنید در تابه بگذارید 20 دقیقه تا دم بیاد.حلوای بهشتی ما آماده شد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
#شیرینی_اسکاتلندی_رزت
کره ۲۵۰ گرم
شکر ۷۵ گرم
آرد برنج ۳۵ گرم
آرد ۲۳۵ گرم
کره و شکر را مخلوط کنید و با همزن بزنید آرد و آرد برنج را مخلوط کنید و به مواد بیفزایید و خمیر درست کنید.
این خمیر رو به روش های مختلف میتونید درست کنید.اگر از قالب چوبی استفاده میکنید خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید و داخل مهر بیندازید و آن را پرس کنید و داخل سینی برگردانید و یا میتوانید خمیر را به شکل مستطیل، گرد، یا هر کاتر دیگه شکل بدین و روی خمیر را چنگال بزنید و در فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد ۳۰ دقیقه قرار دهید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#دسر_کدوحلوایی
کاری از ریحانه جون
نیم کیلو کدوحلوایی پوست گرفته و خرد شده رو با یک لیوان آب میزاریم خوب بپزه و آبشو بکشه،بعد میزاریم خنک بشه،بعد با میکسر خوب هم میزنیم تا به صورت پورهی یکدست دربیاد،یک لیوان شیرو با یک لیوان شکر میزاریم روی حرارت تا شکر حل بشه و از روی حرارت برمیداریم،نوک قاشق چایخوری وانیل و یک قاشق مرباخوری پودر هل میریزیم،سهقاشقغذاخوری ژلاتین رو با نصف لیوان آب روی کتری بنماری میکنیم میتونین توی مایکروویو هم اینکارو انجام بدین،بعد که خوب شفاف شد از رو حرارت بردارین کمی که خنک شد همهیموادرو باهم مخلوط کنید و یک بسته خامه صبحانه اضافه کنید خوب هم بزنید تا مواد یکدست بشه،قالبتونو چرب کنید مایه رو بریزین بزارین یخچال۳الی چهار ساعت بمونه بعد میتونین به بهترین نحو ممکن نوش جان کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮