eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
تعداد: ۶ نفر مواد لازم یک کیلوگرم مرغ پخته شده ۴ پیمانه آب ۱۷۰ گرم نودل ¾ پیمانه کره بادام زمینی پرچرب ¾ پیمانه شیر نارگیل ¼ پیمانه گشنیز تازه ¼ پیمانه آب لیموترش یک قاشق غذاخوری شکر ¾ قاشق چایخوری نمک ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز یک عدد خیار کوچک پیازچه طرز تهیه استخوان و پوست مرغ‌ها را جدا کنید و سپس آنها را به رشته‌های باریک برش بزنید. در یک قابلمه متوسط، آب را بگذارید بجوشد. نودل‌ها را طبق دستور نوشته شده روی پاکت بپزید و سپس از روی حرارت بردارید. اجازه دهید ۵ دقیقه در آب بماند. در این فاصله، در یک کاسه بزرگ، کره بادام‌زمینی، شیر نارگیل، گشنیز، آب لیموترش، شکر، نمک و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ‌ها، خیار و پیازچه را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. نودل‌ها را آبکش کنید. در یک کاسه دیگر، مخلوط مرغ و نودل‌ها را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم ؛ آب لیموی تازه ؛ ۱ پیمانه آب پرتقال ؛ ۴ پیمانه آب آناناس ؛ ۴ پیمانه یخ ؛ مقداری طرز تهیه ؛ آب لیموی تازه ، آب پرتقال و آب آناناس را به همراه یخ در مخلوط کن ریخته ، مخلوط کرده و بعد از آن آماده است . برای تزئین میتوان از لیمو استفاده نمود نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(انار کبابی) یه انار بدون ترک خوردگی روی شعله پخش کن بذارید تا همه اطرافش کباب بشه و دونه های داخلش پخته بشه (حدودا یه نیم ساعتی زمان برد (البته فک کنم توی فر و ماکروویو هم میشه انارو پخت، اما اونا رو نرسیدم تست کنم ...) بعد سر انار رو جدا کنید و تمام دانه ها رو با پره های وسط انار رو تا یه کم گرمه بخورید (البته اون قسمتای سفید ضخیم داخل انار خیلی تلخه اونا رو سخت میشه خورد، فقط پوستشو نخورید) با پختن انار آنتی بیوتیک قوی بوجود میاد که هر نوع عفونت ناشی از سرماخوردگی، گلو درد، و سرفه های مداوم و پی درپی و خشک و التهاب گلو رو درمان میکنه تا سه شب امتحان کنید ... حتما آخر شب بخورید و بخوابید.. و اینم بدونید همیشه داروی گیاهی هرچی باشه بیضررتره ... البته آویشن دم کرده هم خیلی خیلی واسه سرفه موثره ... کدو حلوایی و خوردن مایعات گرم، شلغم و ... خیلی تاثیر داره امیدوارم هیچوقت مریض نشید، اما این درمان رو امتحان کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز بزرگ ....۱ عدد سینه مرغ......۱عدد هویج متوسط .....۲ عدد روغن مایع .....به اندازه کافی رشته ورمیشل خرد شده..... ۱ پیمانه رب گوجه فرنگی...... ۱ قاشق غذاخوری سیب زمینی.....۱عدد نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی جعفری و لیمو ترش برای طعم دهی و تزیین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
کاری از مهتاب جون موادلازم ۱لیوان کره گیاهی اب شده ۱لیوان شکر قهوه ای ۱لیوان شکر ۲عدد تخم مرغ ۱ق چای خوری جوش شیرین ۱ق چای خوری بیکینگ پودر نصف لیوان شکلات چیپسی نصف لیوان اسمارتیز ۴لیوان ارد طرز تهیه شکر،شکر قهوه ای، تخم مرغ و کره را در کاسه ای بریزید و هم بزنید . در مرحله ی بعد تمام مواد بجز شکلات چیپسی و اسمارتیز را اضافه کنید و هم بزنید و در اخر شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید و با اسکوپ از مواد بردارید و داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن شده با فاصله قرار دهید و رویش را کمی فشار دهید تا پهن شود. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت ۱۲دقیقه تا زمانی که کنارهای کوکی ها کمی رنگ بگیرد بپزید. از فر خارج کنید و اجازه دهید داخل سینی فر کاملا سرد شوند .داخل ظرف در بسته میتوانید زمان طولانی نگه داری کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
پنج عدد هویج درشت رو با رنده آلمانی رنده می کنم. داخل ماهی تابه می ریزم (فقط به اندازه کف ماهی تابه می ریزم) . نصف لیوان آب و نصف ق روغن می ریزم و درش و می ذارم تا هم بپزه و هم سرخ شه. حدودا ده دقیقه بعد وقتی هویج پخته و آبش کشیده شد ،یک ق چایخوری آبلیمو می ریزم تا وقتی هویج ها رو با قاشق هم می زنم نشکنن و له نشن.‌ بعد از اینکه سرخ شد ، از ماهی تابه بر میدارم و باز دو مشت هویج می ریزم و همین کار تکرار می کنم تا همه‌ی هویج ها پخته و سرخ بشن . در آخر هویج ها رو یکجا می ریزم و نصف ق رب گوجه، دو ق غذا زعفرون، نمک، روغن ‌و به مقدار دلخواه آبلیمو اضافه می کنم و هم‌می زنم، درش و می ذارم تا ده دقیقه با بخارش، جا افتاده بشه و کنار گوشت یا مرغ سرو می کنم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥕🍱🥕🍱🥕🍱🥕
یک کیلو به بشورید پوست بگیرید چند قاچ کنید با کمی آب و تقریبا یک استکان شکر میزارید بپزه وقتی خوب پخت و له شد به پوره کنید کنار بزارید. یک کیلو آرد با روغن تفت بدید تا طلایی بشه به اضافه کنید خوب مخلوط کنید حالا یک لیوان شکر اضافه کنید(حلوا بچشید اگه شکر کم بود بهش اضافه کنید نیاز نیست شکر با آب بجوشونید همون جور خشک با حلوا اضافه کنید ) در نهایت زعفران هل، گلاب، تخم گشنیز آسیاب شده با هم مخلوط کنید داخل حلوا بریزید خوب به هم بزنید در تابه بگذارید 20 دقیقه تا دم بیاد.حلوای بهشتی ما آماده شد نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
کره ۲۵۰ گرم شکر ۷۵ گرم آرد برنج ۳۵ گرم آرد ۲۳۵ گرم کره و شکر را مخلوط کنید و با همزن بزنید آرد و آرد برنج را مخلوط کنید و به مواد بیفزایید و خمیر درست کنید. این خمیر رو به روش های مختلف میتونید درست کنید.اگر از قالب چوبی استفاده میکنید خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید و داخل مهر بیندازید و آن را پرس کنید و داخل سینی برگردانید و یا میتوانید خمیر را به شکل مستطیل، گرد، یا هر کاتر دیگه شکل بدین و روی خمیر را چنگال بزنید و در فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد ۳۰ دقیقه قرار دهید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
کاری از ریحانه جون نیم کیلو کدوحلوایی پوست گرفته و خرد شده رو با یک لیوان آب میزاریم خوب بپزه و آبشو بکشه،بعد میزاریم خنک بشه،بعد با میکسر خوب هم میزنیم تا به صورت پوره‌ی یکدست دربیاد،یک لیوان شیرو با یک لیوان شکر میزاریم روی حرارت تا شکر حل بشه و از روی حرارت برمیداریم،نوک قاشق چایخوری وانیل و یک قاشق مرباخوری پودر هل میریزیم،سه‌قاشق‌غذاخوری ژلاتین رو با نصف لیوان آب روی کتری بن‌ماری میکنیم میتونین توی مایکروویو هم اینکارو انجام بدین،بعد که خوب شفاف شد از رو حرارت بردارین کمی که خنک شد همهی‌موادرو باهم مخلوط کنید و یک بسته خامه صبحانه اضافه کنید خوب هم بزنید تا مواد یکدست بشه،قالبتونو چرب کنید مایه رو بریزین بزارین یخچال۳الی چهار ساعت بمونه بعد میتونین به بهترین نحو ممکن نوش جان کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان دوشنبه تون عالی ان شاءالله امـروز بهترین روز زندگیتون باشـه حال خوب دلخوشی فراوان رزق و برکت بسیار لبریز از شادی و آرامش موفقیت پی درپی و نگاه مهربان خدا نصیبتون ﹝@Jomlax
مواد لازم ۳ عدد لبو متوسط ۳ عدد سیب زمینی متوسط ۲ حبه سیر رنده‌ شده ۲ ق غ پنیر لبنه ۲ ق غ سس مایونز ۱ کاسه ماست بدون آب (یا ماست چکیده) نمک شوید برای تزیین ترشی بیبی کرن طرز تهیه سیب زمینی ها را مربعی و کوچک خرد کرده و‌سرخ کنید لبو های خام را رنده کرده و داخل تابه ای روغن زیتون بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود سپس لبو رنده شده را داخلش تفت دهید تا موقعی که نرم شود و آبش کشیده شود وقتی هر دوی آنها خنک شدند با هم داخل یک ظرف بریزید داخل کاسه دیگری پنیر لبنه و سس مایونز و سیر رنده شده و نمک و ماست را با هم خوب مخلوط کنید و سس آماده شده را روی سیب زمینی و لبوها بریزید و مخلوط کنید سالاد را داخل ظرف های سرو تک نفره ریخته و با شوید و ترشی بیبی کرن تزیین کنید. من این رسپیو با لبو پخته شده رنده شده درست کردم و پنیر را هم حذف کردم خیلی خوشمزه میشه نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
در یک ظرف چهل گرم کره و چهل گرم پنیر خامه ای یک دوم قاشق چایخوری وانیل را خوب هم بزنید . به اون صد گرم شکر دانه ریز ( اگه شکرتون دانه درشته کمی پودرش کنید ) اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکر حل شود و مایه سبک شود. یک عدد تخم مرغ به مایه اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا مایه کمی حجم بگیره . یک قاشق چایخوری رنده پوست لیمو و دو قاشق غذا خوری آب لیمو ترش تازه اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست بشه . دویست و پنجاه گرم آرد را با دو‌قاشق چایخوری بکینگ پودر الک کرده اضافه کنید ؛ در آخر چند قطره رنگ زرد خوراکی ( دلخواه ) به مایه اضافه کنید . در ظرف را ببندید و چند ساعت ( چهار ، پنج ساعت ) در یخچال به اون استراحت بدید . بعد از استراحت خمیر ؛ آن را به گلوله هایی به اندازه گردو در دست فرم بدید و در کاسه ای که نصف لیوان پودر قند ریختید کامل بغلتانید طوریکه یه لایه کامل روی خمیر را بگیره . کوکی ها را در فر ۱۸۰ درجه( که حتما نیم ساعت پیش گرمایش شده ) به مدت تقریبی بیست دقیقه ( یا تا زمانی که زیر کوکی ها کمی تغییر رنگ بده ) قرار میدهیم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍋🍪🍋🍪🍋🍪🍋
کیک اسفنجی درست کنین..وبه صورت گرد برش بزنین.. 200 گرم پنیر ماسکار پونه رو با 200 خامه با همزن بزنید..تا مخلوط بشن.. وبعد 1/4 پیمانه پودر قند بهش اضافه کنین. 1/5 ق چ پود رژلاتین رو با 1/3 پیمانه آب سرد بن ماری کنین تا شفاف بشه و بزارید تا خنک بشه.. 1/4 پیمانه اب آناناس به موادمون اضافه میکنیم وبعد ژلاتین بن ماری شده رو میریزیم..این مواد رو روی کیک اسفنجی میریزیم..وداخل بخچال میزاریم تا خودشو بگیره.. ژله بستنی آناناس رو درست میکنیم..دیگه فکر میکنم همه بلد باشن..فقط وقتی بستنی رو اضافه کردیم زیاد هم نمیزنیم..تا دو رنگ بشه..وبعد ژله بستنی رو روی مواد چیز کیک میریزیم..وبعد روشو با آناناس تزیین میکنیم.. یه توضیح در مورد قالب بدم..من شیشه های عرقیجات رو نگه میدارم..سر وته اون رو برش میزنم.وبه عنوان قالب از اون استفاده میکنم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍍🧁🍍🧁🍍🧁🍍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادسس مایونز+خیارشور+سس خردل+پودرسیر+پاپریکا دودی+فلفل سفید+شکر+پودر پیاز+سرکه سفید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧅🥩🧅🥩🧅🥩🧅
مواد لازم خمير روغن مايع. يك چهارم پ ماست. نصف پ تخم مرغ. يك عدد شكر. يك ق س وانيل. نوك كارد خمير مايه فوري. يك ق س اب ولرم. يك چهارم پ سبوس گندم. سه ق س ارد گندم به مقدار لازم طرز تهیه اب ولرم و نصف شكر رو داخل ليوان شيشه اي مخلوط كنيد،خمير مايه را به اين مواد افزوده و روي ان را بپوشانيد تا عمل كند ، تخم مرغ ،روغن و ماست ،نمك و باقي شكر رو هم داخل ظرف گود مخلوط كنيد ،يك ليوان ارد روي مواد ريخته و هم بزنيد ،خمير مايه عمل امده رو در اين مرحله اضافه كنيد ، مواد رو مخلوط كنيذ ،سپس ارد كم كم اضافه شود تا خمير بدست نچسبد ،خمير را ده مين ورز داده يا صد بار در ظرف بكوبيد ، يكساعت استراحت داده و سپس پف گيري كنيد ، خمير را به نه چانه تقسيم كرده و به كمك يك استكان روي ان را شكل داده و مواد گوشتي و دلخواه رو داخلش پر كنيد ، در سيني فر ده مين استراحت داده سپس با كمك برس روي خمير را زرده تخم مرغ بزنيد ،در فر ١٨٠ بپزيد نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک سُس محبوب فرانسوی به اسم تارتار این سس بسیار خوشمزه و پر طرفدار چند مدل رسپی داره یک لیوان سس مایونز ۳ قاشق غذا خوری خیارشور خرد شده ۲ قاشق غذاخوری جعفری ۱قاشق غذاخوری پیازچه ۱ عدد تخم مرغ سنگ پز شده نمک و فلفل برای اینکه به رسپی اصلی نزدیک بشید باید مواد زیر را داشته باشید ۱ قاشق چای خوری سُس ورکسترشایر ۱/۲ ق چ سُس خردل ۱ ق غ کیپر و شوید در کنار کمی آب لیمو ترش من سس های تارتار زیادی رو امتحان کردم ولی این مدلی که آموزشش رو براتون گذاشتم مواد اصلیش دردسترس هست و پیدا میشه و در نهایت سس خوبی از کار در میاد راستی تو همین سس میتونید کمی لیمو ترش بریزید و من اگر بخوام مجدد درست کنم پیازچه کمتری میریزم و یا شوید استفاده میکنم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
طرز تهیه همیشه میشه با مواد غذایی موجود در منزل غذای خوشمزه حاضر کرد. اگه گوشت مرغ اضافه از غذای دیروز دارید دست به کار شوید ابتدا کمی قارچ را در کره تفت داده سپس به آن فلفل دلمه ای خرد شده و آویشن و نمک و فلفل و کمی پودر پاپریکا اضافه کنید سپس وقتی سبزیجات نرم شد گوشت مرغ را اضافه کرده و در انتها کمی پنیرپیتزای رنده شده واسه انسجام مواد بریزید و از روی حرارت برداشته در خمیرهای یوفکای آماده بپیچید و در روغن شرخ کنید یا در فر بگذارید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🍗🌯🍖🌯🍗🌯
مواد لازم تخم مرغ ۳عدد شکر ۱پیمانه سیب دو عدد (من سیب‌قرمز استفاده کردم) کره آب شده ۱/۴ پیمانه ماست ۲/۳ پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری گلاب ۱/۴ پیمانه آرد دو‌لیوان پکینگ پودر ۱قاشق چایخوری طرز تهیه تخم مرغ هارو با شکر مخلوط میکنیم و تا کرم رنگ شود. حالا وانیل،کره اضافه کرده دوباره مخلوط‌میکنیم. ماست و گلاب و با هم خوب مخلوط و به مواد کیکمون اضافه میکنیم دوباره در حد مخلوط شدن هم میزنیم... در اخر آرد الک شده و پکینگ پودر در چند مرحله اضافه کرده و به صورت دورانی با لیسک هم می زنیم... قالب با ارتفاع کم انتخاب کنید کاغذ روغنی گذاشته و چرب میکنیم. مواد کیکو میریزیم داخل قالب. سیب هارو از وسط نصف میکنیم هسته هاشم در میاریم و برش نازک میزنیم... من به صورت گل یکم با فاصله(حتما با فاصله بچینیدکیک بتونه پف کنه)چیدم. به مدت ۳۰تا ۴۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰درجه میزاریم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍎🍰🍏🍰🍎🍰
گوشت گوسفندى ٤٠٠ گرم خلال بادام دو سوم پيمانه زرشك سياه اگه در دسترس نبود زرشك قرمز يك سوم پيمانه پياز درشت يك عدد زعفران ابليمو دو ق غ شكر يك ق چ رب دو ق غ نمك فلفل زردچوبه ليمو امانى دو عدد اول پياز رو ريز خرد كنيد و سرخ كنيد بعد يه ق چ زردچوبه بزنيد و رب رو اضافه كنيد گوشت رو ريز خرد كنيد با رب تفت بديد حال دو ليوان اب اضافه كنيد تا روى مواد رو بگيره يك ساعت بعد ادويه ها و ابليمو شكرو ليمو امانى رو اضافه كنيد بزاريد خوب بپزه نيم ساعت اخر پخت زرشك شسته شده و خلال زعفرون رو اضافه كنيد تا خوب جا بيافته و روغن بندازه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱