ســـــلام
یه صبح دیگه از
فصل زیبای
تابستان آغاز گشت
آرزو میکنم
قلبتون پر باشد
از مـهر و محبت
تنتون سلامت
روحتون سرشار از آرامش
و روزی و برکتتون روز افزون
صبح دوشنبهتون دل انگیز و شاد
﹝@Jomlax ﹞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی
#بدون_وسیله_هم_میتونید_یه_تزیین زیبا داشته باشید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشک آلبالو به روش بازاری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کشمشی بدون فر
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_چیپس_پاستا
میتونید بعد از خشک شدن در کیسه نگهداری کنید و موقع مهمونی و دورهمی هاتون تو روغن سرخ کنید و از مهمانها شیک پذیرایی کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍟🥔🍟🥔🍟🥔🍟
#ساندویج_مرغ
سینه مرغ دو تیکه
پیاز یک عدد بزرگ
زعفران دم کرده یک ق غ خ
ادویه شامل فلفل سیاه ادویه مرغ زردچوبه و نمک
نصف فلفل دلمه
سینه مرغ رو خوب سرخ میکنیم و ادویه و زعفران و پیاز رو هم اضافه میکنیم یه تف میدیم پیازها که خوب سرخ شدن فلفل دلمه رو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میزاریم با شعله کم نیم ساعت بعدنصف لیوان آب جوش اضافه میکنیم و با همون شعله کم میزاریم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ترکیب بهشتی با دالگونا😍•
حسابی قراره عاشقش بشید و مطمئنم پایه ثابت هرروزتون میشه🧋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•خورشت کرفس قرمز😋•
~🧡مواد لازم:
ران مرغ ۴ تا ۶ عدد
کرفس خورد شده ۲ پیمانه(۲ دسته کرفس)
گوجه خشک ۲/۳ پیمانه
غوره ۱/۲ پیمانه
آبغوره ۱/۳ پیمانه
رب گوجه ۱ ق غ خ
رب فلفل ۱ ق غ خ (اجباری نیست البته در صورت تمایل برای خوشرنگ شدن و خوشعطر تر شدن خورشت)
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
زعفران دم شده
ادویه(نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ترکیب پودر پیازچه و پور سیر)
کره ۲ ق غ خ
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#دسر_لیوانی_مخصوص
لايه زيري مخلوط ژله آلوورا، شير و تخم شربتي هست
لايه وسط دسر توت فرنگي آماده با شير هست كه دوتا توت فرنگي خرد شده توش ريختم
لاله بالايي ام پودينگ شكلاتي آماده با شير هست
هر لايه رو كه ميريزين حدودا يك ساعت توي يخچال بذارين و وقتي لايه بعد رو ميخواين اضافه كنين اجازه بدين موادتون از حرارت بيوفته كه لايه زيري آب نشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥤🥤🥤🥤🥤🥤🥤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•نوتلا خونگی🍫•
یعنی هست کسی که عاشق نوتلا نباشه؟؟🥲🤎
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•چیز کیک اورئو🍰•
بی شک این خوشمزه ترین چیز کیکِ:)🤌🏻
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_صبحانه_یونانی
200 گرم تره فرنگی نازک ورقه شده
400 گرم اسفناج، رنده شده
تخم مرغ 10 عدد
شوید خوشه بزرگ، خرد شده
20 گرم پیاز سبز
۷۰ گرم فتا خرد شده
کره برای چرب کردن سینی
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#روانی_پرتقالی
مواد لازم
4 عدد تخممرغ
یک استکان روغن مایع
یک استکان شکر
یک لیوان ماست
یک لیوان آرد
یک لیوان ایرمیک(آرد سمولینا)
یک پاکت 10 گرمی بیکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری)
پوست رنده شدهی یک عدد پرتقال
آب یک عدد پرتقال
مواد شربت:
سه لیوان شکر
سه لیوان آب
یک برش لیمو
یک استکان آب پرتقال
طرز تهیه
ابتدا شربت را آماده میکنیم شکر و آب و لیمد را داخل قابلمه ریخته بعد از به جوش آمدن 10_15 دقیقه جوشانده و هز روی حرارت برمیداریم.
تخممرغ و شکر را با همزن برقی یا دستی میزنیم تا کرم رنگ شود پوست پرتقال ماست و آب پرتقال و روغن مایع را هم اضافه میکنیم مواد خشک را مخلوط کرده و هم میزنیم تا یکدست شود خمیر را داخل قالب یا ظرف پیرکس چرب شده بریزید و در فری که روی 170 درجه گرم شده با کنترل بپزید.
وقتی شربت ولرم شد یک استکان آب پرتقال به شربت اضافه میکنیم.
سه دقیقه بعد از خارج کردن از فر شربت را روی کیک میریزیم و 2 ساعت داخل یخچال میگذاریم و به دلخواه تزئین کرده و سرو میکنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍊🥧🍊🥧🍊🥧🍊
#ته_چین_کباب_دلبر_و_خوشمزه
۳۰۰ گرم گوشت رو با یک عدد پیاز ،نمک و فلفل مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم و کف ماهیتابه رو چرب میکنیم و گوشت رو توی اون پهن میکنیم و بعد تابه رو روی حرارت میزاریم تا دو طرف کباب پخته بشه.
در ظرفی یک عدد تخم مرغ با دو قاشق ماست پرچرب و سه قاشق غذاخوری زعفران ترکیب میکنیم و نصف برنج آبکش شده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد کف قابلمه رو چرب میکنیم و مواد رو کف قابلمه میریزیم و بعد از اون کباب رو روی برنج میزاریم و سماق روی کباب میریزیم و بعد دو عدد گوجه حلقه شده رو روی کباب میچینیم و باقی برنج روی مواد میریزیم و سطح برنج رو صاف میکنیم و میزاریم برای یک ساعت تا ۴۵ دقیقه دم بکشه.
بچه ها من دوپیمانه برنج برای این مقدار گوشت استفاده کردم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#ران_مرغ_بريان_و_سبزيجات
ران مرغ با پوست
ادويه دلخواه
نمك
فيله ليمو ترش
روغن زيتون
سبزيجات دلخواه (قارچ ،سيب زميني، هويج)
طرز تهيه :
فر را با حرارت ١٦٠ درجه روشن كنيد ( فر گازي ١٨٠ )
مرغ را به نمك و ادويه آغشته كنيد و رويش كمي روغن ريخته و فيله هاي ليمو را روي آن قرار ميدهيم و در سيني تفلون به مدت يكساعت و نيم در فر قرار دهيد.
سپس سبزيجات خرد شده را اضافه كرده و روي آن فويل كشيده و يكساعت و نيم ديگر در فر قرار دهيد.
هر نيم ساعت روغن زير مرغ با برس روي مرغ زده شود
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#ترشی_بامیه_با_سبزی_معطر
مواد لازم : بامیه سبز یک کیلو ، سیر پنج حبه ، فلفل سبز سیصدگرم، سرکه، نمک و فلفل ، ادویه ترشی دلخواه ، برگ نعنا و ترخون خرد کرده.
طرز تهیه : سبزی دلخواه رو پاک کرده و شسته خشک و خرد کنین .این ترشی بدون سبزی هم درست میشه . .
نمک ید دار برای شور و ترشی مناسب نیست .از نمک معمولی استفاده کنید .
سر بامیه ها را به قاعده جدا کرده و و می شوییم و با کمی آب نمک و یک چهارم پیمانه سرکه می گذاریم ، نیم پخت بشه و بعد خنک میکنیم . سیر رو هم رنده یا ریز ریز خرد می کنیم . فلفل ها را هم می شوییم و ریز خرد می کنیم . مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و نمک و #ادویه_ترشی می زنیم و در شیشه ای میریزیم اگرسرکه اش کم شد باز کمی سرکه به آن اضافه میکنیم . بعد از دو هفته دیگر ترشی آماده است . .
معمولا سر بامیه ها رو از ته جدا نمیکنیم و قسمتی از آن را می گذاریم بماند تا بامیه بعد از رسیدن متلاشی نشود ، هم برای ترشی و هم برای خورش .
استریل_کردن_شیشه_ها ظرف ترشی رو توی فر صدو هشتاد درجه حدود ده دقیقه بذارین تا استریل بشه . یا داخل آب در حال جوش داخل قابلمه ای قرار بدین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی شرایطی که ذهن، خود را به آن چسبانده و با آن یکی شده است، یا دگرگون می شود یا از بین میرود. ذهن نمیتواند این تغییر را بپذیرد.
ذهن، خود را به آن وضعیت نابود شده میآویزد و در برابر تغییر مقاومت نشان میدهد.
واکنش ذهن مانند آن است که عضوی از بدن را از آن جدا کرده باشند، در حالیکه حیاتی ترین مرحله به سوی روشن شدگی این است که:
"یاد بگیریم تا از همهویتشدگی و یکی پنداشتن خودمان با ذهن، رها شویم."
•🍃🌹🕊🌹🍃•
─┅─═ঊঈ🐅ঊঈ═─┅─
درود بر شما
روزتان شیریـن
تنور دلتان گرم
فنجان حیاتتان پر مهر
دستانتان بخشنده
نگاهتان زیبا
و زندگیتان پر برکت
صبح زیبایتان به شادی
🙏آمین🙏
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
#هویچ_پلو_تهچین
مواد لازم
۴ پیمانه برنج
۴ عدد هویج درشت خلال شده
۲ عدد پیاز متوسط
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۸ ق غ زرشک
۱ ق غ رب
یک ق غ کره
زعفران دم کرده یک استکان در دو مرحله برای مواد و تهچین
شکر یک قاشق غذاخوری
ادویه ها : نمک، فلفل قزمز و سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، جوز هندی و دارچین هر کدام یک قاشق چای خوری سر پُر.
دستور تهیه:
ابتدا پیاز ها رو سرخ کنید بعد گوشت را اضافه کنید کمی نمک بزنید و بزارید تفت ببینه حالا ادویه ها و یک قاشق رُب را اضافه کنید بعد خلال هویج رو اضافه کنید و درب ظرف رو ببندید تا با بخار هویج ها نرم و تفت داده شوند در این مدت چندبار مواد را هم بزنید(مراقب باشید له نشوند) یک قاشق کره را به همراه زرشک و شکر و زعفران دم کشیده با مواد مخلوط کنید بعد از یک دست شدن
مایع هویج و گوشت را روی لایه تهچین بریزید و صاف کنید برنج را روی مواد ریخته و بزارید تا دم بکشه ما از پلو پز استفاده کردیم که یک ساعت و نیم زمان نیاز داشت اما برای روی گاز یک ساعت یا ۴۵ دقیقه کافی میباشد.
این غذا برای ۸ نفر کافیه اگر تعداد کمتر هست مواد رو کم کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
#بادمجان_لاکچری
۳۵۰ گرم گوشت چرخ شده
۳ عدد بادمجان
۱ و نیم پیاز
۱ فلفل قرمز
۲-۳ فلفل سبز
۳-۴ حبه سیر
۱ و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۴-۵ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
۱ قاشق روغن زیتون
جعفری
فلفل سیاه ، زیره ، پاپریکا ، نمک
بادمجانها را از وسط مانند شکل نصف کنید و روی سینی فر قرار دهید و در فر کباب کنید یا روی گاز سرخ کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید. حالا گوشت را اضافه کنید و خوب تفت دهید. نمک، فلفل و سایر ادویه ها را اضافه کنید. فلفل دلمه ای و فلفل سبز را نگینی خرد کنید و اضافه کنید. اجازه دهید تا نرم شوند.
برای سس، رب گوجه فرنگی را با روغن زیتون تفت بدید. پوره گوجه فرنگی را هم به آن اضافه کنید و باز تفت دهید. یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا روی حرارت به قوام نسبی برسد.
بادمجان ها را در ظرف مناسب بچینید. مواد را روی آن بریزید. سس را هم به ظرف اضافه کنید. به اندازه ده دقیقه در فر قرار دهید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کاسرول مرغ و سیب زمینی🤩•
اکه درستش نکنی قشنگ از دستت رفته اینقدر این غذا خوشمزس🫠
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳