#کرانچی_سیب_زمینی
سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم
نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه
پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه
جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید.
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟
#خوراک_جگر
مواد لازم
جگر،دل ،قلوه پیاز یک عدد
رب گوجه نصف قاشق غذاخوری
نمک ،فلفل،زردچوبه
آب جوش نصف استکان
سیب زمینی سرخ شده به مقدار لازم
طرزتهیه
ابتدا پیاز خرد شده را تفت دهید و ادویه ها را اضافه کرده جگرو دل وقلوه را شسته و برش زده به پیازها اضافه کرده مقداری تفت دهید و نصف استکان آب جوش اضافه کرده درب ظرفتون رو ببندید و با شعله ی ملایم اجازه بدید خوب پخته بشن و وقتی آب غذا تمام شد یک قاشق رب را به مواد اضافه کرده خوب تفت دهید و کنار سیب زمینی سرخ شده سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_ڪباب_لقمه
گوشت چرخ ڪرده:۱ڪیلو(مخلوط)
پیاز:۵عدد آب گرفته
رب گوجه فرنگی:۱قاشق غذاخوری
جعفری:۱۰۰گرم
تخم مرغ:۳عدد
پودرسوخاری:۲قاشق غذاخوری
زرچوبه:۱قاشق چایخوری
نمڪ،فلفل سیاه،فلفل قرمز به مقدار دلخواه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
#کرپ_پلیسه_ای_گوشت
برای کرپ
دو عدد تخم مرغ
یک تا یک ونیم لیوان شیر
۶قاشق غذاخوری سر پر آرد سفید قنادی
۱/۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۴لیوان روغن
یک پنسه نمک
مواد میانی که میتونید از مرغ و بیکن ،کالباس انواع سبزیجات استفاده کنید)
۲۰۰گرم گوشت چرخکرده
یک پیاز ریز خرد شده
خامه
پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه
مواد سس گوجه
رب گوجه فرنکی یا پوره گوجه فرنگی
رب فلفل
مقداری آب و روغن
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
#کباب_ترش_گیلانی
موادلازم
فیله گوساله: 1کیلو
مغزگردوی چرخ کرده:100گرم
آب انار ترش: یک سوم لیوان
آب پیاز:1عدد کوچک
نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم
روغن مایع:4قاشق غذاخوری
طرز تهیه
گوشت فیله را کاملا پاک کرده وتمام چربی ها ورگه هارا میگیریم وبه تکه های کوچک قطعه قطعه میکنیم. آب انار، مغز گردوی خرد شده ،آب پیاز و روغن مایع ونمک وفلفل را باهم مخلوط میکنیم.
گوشت را در مواد ریخته حدود پنج دقیقه با دست ورز میدهیم ( این مواد باید 24ساعت در یخچال بماند تا مواد بخوبی جذب گوشت شود.) گوشت را به سیخ معمولی میکشیم وپس از کباب شدن وچیدن در ظرف ،رویش جعفری خرد شده میریزیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
#طرزتهیه_حلوا_شیره_انگور
یک لیوان آرد و نیم ساعت با شعله ملایم بو بدید تا بوی خامیش گرفته شه و مدام هم بزنید.یک لیوان شیره انگور و نصف استکان گلاب و یک سوم استکان زعفران دم شده مخلوط کردم و گذاشتم بمونه,اگه دوس دارید حلوا شیرین تر باشه دو ق غ شکر هم اضافه کنید چون شیره انگور شیرینیش خیلی نیست.ارد که کمی تغییر رنگ داد دو سوم لیوان روغن مایع بریزید کمی هم بزنید تا ارد تو روغن تغت داده بشه ولی نه خیلی چون رنگش تیره میشه و از اونجایی که با شیره داریم درست میکنیم حلوا خودش رنگش قهوه ای خواهد شد.بعد از روغن شیره رو کم کم اضافه کنید و تند تند هم بزنید وقتی حلوا تو تابه جمع شد و نچسبید و حالت گهواره ای گرفت حلوا آماده اس
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
#حلوا_سر_شیر
موادلازم
آرد ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
سرشیر ۱ لیوان
آب ۲ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
کره ۵۰ گرم
زعفرون ۲ ق س غلیظ
هل به میزان لازم
طرزتهیه
آرد رو با شعله خیلی کم حدود یک و نیم ساعت تفت میدیم وقتی طلایی شد الک میکنیم و سرشیر و کره رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشه و دوباره هم میزنیم تا کمی تفت بخوره.شربت حلوا رو از قبل درست میکنیم نمیذاریم بجوشه به محض جوش خوردن از روی شعله بر میداریم و میذاریم کاملا سرد بشه . آرد رو از روی شعله برمیداریم و شربت رو کم کم اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا جمع بشه فقط هم در یک جهت دورانی هم میزنیم تا حلوای نرم و لطیف و کشداری داشته باشیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#شیرینی_شکلاتی_شستی
کره خرددشده یک دوم پیمانه در دمای محیط
شکر قهوه ای روشن یک دوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
آرد دوسوم پیمانه
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
جوی پرک یک پیمانه
شکلات آب شده 5 تا 6 قاشق سوپخوری
فر را با دمای 175 درجه گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و کنار بگذارید.
در ظرفی کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی شود. تخم مرغ و آرد و پودر کاکائو و جوش شیرین و جو را به کره اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. به اندازه یک قاشق از خمیر را با دست گلوله کرده و با فاصله در سینی بگذارید. شست خود را در آرد زده و وسط شیرینی ها را کمی فشار دهید تا گود شود. شیرینیها را به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید. سپس به مدت دو دقیقه در سینی سرد کرده و روی پنجره فلزی بگذارید تا کاملا سرد شود. با قاشق کمی از شکلات آب شده را روی شیرینیها در گودی آن ریخته و بعد از بستن شکلات سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
دوست داری توهم یه بچه خلاق و نقاش داشته باشی؟؟؟🤨
پس یه سر به کانال بزن با آموزش نقاشی های کودکانه من😎 بچت یه پله از هم سن وسال های خودش بالاتر میره !!!🌈😉
نقاش آینده باش😌🎨
#آموزش_نقاشی🎨
#پاستل🎀
#نقاشی_با_دست🖐✨
#اکرلیک🖼🪄
#ایده_مدادرنگی🌙💥
#آبرنگ❄️🌟
#آموزش_سیاه_قلم🌸🌿
#راپید⚡️🍁
https://eitaa.com/joinchat/820314574C84269051db
اینجا هر روز نقاشی رایگان داریم👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شیک کاپوچینو🧋•
خیلی راحت و خوشمزس 🥰
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#شیرینی_ماستی
موادلازم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 3 پیمانه
ماست 3 پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
شکر 3 پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه
پودر نارگیل یک پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
آرد دو و نیم پیمانه
برای شربت
شکر 3 پیمانه
آب 3 پیمانه
آب لیمو ترش یک قاشق چایخوری
تخم مرغ ها را با شکر چند دقیقه بزنید تا سبک شود سپس بقیه مواد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آرد با بقیه مواد خوب مخلوط شود. مواد را در یک پیرکس با قطر 15 سانت بریزید و در فری که از قبل با حرارت 180 درجه گرم کرده اید به مدت نیم ساعت بپزید تا روی آن طلایی شود. برای تهیه شربت شکر و آب را بجوشانید شربت که غلیظ شد آب لیمو را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید سپس از روی شعله بردارید و بگذارید تا خنک شود. شیرینی را از فر خارج کرده و هنوز داغ داغ شربت سرد شده را روی آن بریزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•فست فود فوری😋•
قول میدم مزهش غافلگیرت کنه🤌
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•املت قرتی🍳😎•
خیلی جذاب ، خیلی دلبر ، خیلی شیک و بیییینهایت خوشمزه است تضمینی😂🤤🤌
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ماکتیل گرین بلک🍾•
اصن یجوری خنک و خوش طعم که فقط باید امتحانش کنی بفهمی چی میگم 🤌🏻🥲
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•رول ژامبون و پنیر سوخاری🌭•
ولی به نظرم هرچی پنیر داشته باشه خوشمزس🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#پودینگ_چیا
دانه چیا، (تخم شربتی) نصف پیمانه - شیر یک پیمانه - عسل۳ ق غ - موز له شده ۲ عدد
دانه چیا رو با شیر مخلوط کنید و بذارید یخچال بعد از یک ساعت که دانه چیا حجم گرفت عسل و موز له شده رو اضافه کنید و داخل لیوان بریزید نوش جان کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧋🧋🧋🧋🧋🧋🧋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_مینی_پیده_ترکیه_ای
یه بسته پنیر تازه موزارلا
سوجوک سولیکو
و یه بسته خمیر هزارلای شورینی کاپو
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســلام به یکشنبه
خوش آمدید
روزتون پر از عشق و محبت
پر از موفقيت و سرافرازی
پر از صلح و سازش
پر از دوستی و مهربانی
پر از دلخوشى
و پراز خبرهای خوب
روزتون بینظیر
دلتون گرم به عشق به خدا
﹝@Jomlax ﹞
#بوریتوی_سفیده_تخم_مرغ
این نوع صبحانه مقدار زیادی پروتئین در اختیار شما قرار می دهد. سه عدد تخم مرغ تازه بردارید، زرده ها را از سفیده های آن ها جدا کنید، سفیده ها را هم بزنید و با مقداری گوشت کم چربی، مثل گوشت بوقلمون یا مرغ مخلوط کنید. اگر گوشت نمی خورید، به جای آن از لوبیا، پنیر کم چرب، یا سبزی تازه و یک قاشق سس سالسا استفاده کنید. ترجیحاً از یک نان گندم سالم و کم کالری استفاده کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#فیلم_مرحله_به_مرحله_جوجه_تابه_ای_با_رب_نارنج
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_دسر_نارنگی
۳ لیوان آب نارنگی
۱ لیوان شکر
۳ ق غ نشاسته
برای محلبی:
۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
۲ ق غ نشاسته
۱ ق چ وانیل
نصف فنجان آرد سمولینا(یاپودر ژلاتین)
آب نارنگی و شکر و نشاسته رو روی حرار ت هم میزنیم تا مواد یکدست بشه بعد داخل قالب مورد نظر رو چرب کرده و میریزیم و یکساعت در یخچال میذاریم و بعد شیر و شکر و سمولینا(اگه نداشتین پودر ژلاتین) و نشاسته رو روی حرارت گذاشته و هم میزنیم تا غلیظ و یکدست بشه بعد وانیلو اضافه و در قالب میریزیم و در یخچال گذاشته تا ببندد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🍊🥮🍊🥮🍊🥮
#ترشی_قاشقی
موادلازم
1کیلو گوجه فرنگی بورسا(گوجه فرنگی تخم مرغی آبدار)
نیم کیلو فلفل سبز
1 کیلو هویج
1 کیلو خیار محلی
2 بوته سیر
2 لیوان سرکه انگور
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری جوهر لیمو
2 قاشق غذاخوری سنگ نمک یا نمک معمولی هم میشه
1 بسته جعفری (بسته کوچک)
طرز تهیه
تمام مواد را مکعبی خرد کنید. سیر را در هاونگ له کنید، وقتی له میکنید طعم خوبی میدهد(اگه له شده دوست ندارید میتونید خرد کنید). تمام مواد را داخل ظرفی بریزید. سرکه ، شکر ، نمک ، جوهر لیمو و جعفری را اضافه کنید و هم بزنید. داخل شیشه ها بریزید و آب باقیمانده را بین شیشه ها تقسیم کنید. وقتی آب روی ترشی رسید برای اینکه هوا نگیرد پلاستیک تمیزی را ببرید زیر در شیشه بذارید و ببندید. روز بعد اگر آب داخل شیشه کم شده بود کمی آب نمک بریزید و مجدد ببندید(برای ترشی آب جوشیده سرد شده استفاده کنید)
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
#دسر_كيك_بستنى
مواد زير رو بصورت لايه لايه توى ظرف قرار بديدو سرو كنيد
بستنى
توت فرنگى يا هر ميوه ايى
كيك اسفنجى
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#_املت_لیواني
مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1 قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای خرد شده 1 قاشق غذاخوری
پیازچه 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
یک ماگ نشکن را با کمی روغن چرب کنیدتخم مرغها را داخل ماگ بشکنید. یک قاشق شیر اضافه کنید و با چنگال آن را هم بزنیدپنیر رنده شده، پیازچه، فلفل دلمهای و نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید ماگ را به مدت 30 ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید. سپس آن را خارج کنید و هم بزنید. در آخر ماگ را به مدت 4 دقیقه در مایکرویو قرار دهید تا املت حاضر شود.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳
#شور_سیر
مواد لازم
750 گرم سیر حبه پوست کنده
سه پیمانه آب
یک پیمانه سرکه سفید
دو ق غ نمک درشت دونه وغیر ید دار
دو ق غ دونه فلفل سیاه
طرز تهیه
چند شاخه بزرگ ترخون و شوید
اب و سرکه و نمک رو مخلوط کنید بزارید جوش بیادسیر ها رو پنج دقیقه در مایه بجوشونید تا کمی نرم بشن. بعد توی شیشه مورد نظر لاب لای سیرها برگ شوید و تلخون و دونه فلفل بریزید.
اون رو بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و درش رو ببندید. این کار باعث می شه که ظرف در اثر حرارت مایه استریل بشه و خطر کپک زدن کمتر بشه. درش رو ببندید بعد یک روز ک تو دمای آشپزخونه موند بزاریدش یخچال بعد ۱۰ روز آمادست. و تا یکسالم داخل یخچال میمونه. بسته ب مقدار سیرتون میتونید مواد اولیه رو کم و زیادش کنید
اگه روش سیاه دونه هم بریزید عالی میشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄
#پارفه_آلبالو
٢ليوان شير، ١پاكت كرم شانتي، ١كاسه البالو، ١پاكت ژله البالو، ١بسته بيسكوييت يولاف دار (جو دوسر) (یا ساقه طلايي)، شكلات چيپسي ميزان دلخواه. ژله البالو رو با دو ليوان اب داغ حل كنيد. شير و كرم شانتي رو با همزن بزنيد .البالو رو با ميكسرميكس كنيد و ژله و کرم شانتی رو اضافه كنيد. بيسكويت ها رو داخلش خرد كنيد.داخل قالبتون سفلون بكشيد و مواد رو داخلش بريزيد و روش رو با سفلون بپوشونيد.چند ساعت يا يك شب در يخچال قرار دهيد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
#پاپس_مرغ_خامه_ايي
براي مواد مياني از مرغ پخته شده ، فلفل دلمه ايي قرمز خورد شده ،جعفري خورد شده ،پنير خامه ايي ،سماق ،فلفل سياه ،نمك
يك لايه تست ميذاريم بعد مواد رو وسط ميذاريم و لايه دوم تست رو ميذاريم و به وسيله ي كاتر دايره ايي برش ميزنيم و چوب بستني را فرو ميكنيم وسط توست ها و ابتدا در تخم مرغ زده شده با پودر سير و بعد در پودر سوخاري ميغلطونيم و در روغن با حرارت متوسط سرخ ميكنيم اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱