هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
دوست داری توهم یه بچه خلاق و نقاش داشته باشی؟؟؟🤨
پس یه سر به کانال بزن با آموزش نقاشی های کودکانه من😎 بچت یه پله از هم سن وسال های خودش بالاتر میره !!!🌈😉
نقاش آینده باش😌🎨
#آموزش_نقاشی🎨
#پاستل🎀
#نقاشی_با_دست🖐✨
#اکرلیک🖼🪄
#ایده_مدادرنگی🌙💥
#آبرنگ❄️🌟
#آموزش_سیاه_قلم🌸🌿
#راپید⚡️🍁
https://eitaa.com/joinchat/820314574C84269051db
اینجا هر روز نقاشی رایگان داریم👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شیک کاپوچینو🧋•
خیلی راحت و خوشمزس 🥰
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#شیرینی_ماستی
موادلازم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 3 پیمانه
ماست 3 پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
شکر 3 پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه
پودر نارگیل یک پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
آرد دو و نیم پیمانه
برای شربت
شکر 3 پیمانه
آب 3 پیمانه
آب لیمو ترش یک قاشق چایخوری
تخم مرغ ها را با شکر چند دقیقه بزنید تا سبک شود سپس بقیه مواد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آرد با بقیه مواد خوب مخلوط شود. مواد را در یک پیرکس با قطر 15 سانت بریزید و در فری که از قبل با حرارت 180 درجه گرم کرده اید به مدت نیم ساعت بپزید تا روی آن طلایی شود. برای تهیه شربت شکر و آب را بجوشانید شربت که غلیظ شد آب لیمو را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید سپس از روی شعله بردارید و بگذارید تا خنک شود. شیرینی را از فر خارج کرده و هنوز داغ داغ شربت سرد شده را روی آن بریزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•فست فود فوری😋•
قول میدم مزهش غافلگیرت کنه🤌
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•املت قرتی🍳😎•
خیلی جذاب ، خیلی دلبر ، خیلی شیک و بیییینهایت خوشمزه است تضمینی😂🤤🤌
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ماکتیل گرین بلک🍾•
اصن یجوری خنک و خوش طعم که فقط باید امتحانش کنی بفهمی چی میگم 🤌🏻🥲
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•رول ژامبون و پنیر سوخاری🌭•
ولی به نظرم هرچی پنیر داشته باشه خوشمزس🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#پودینگ_چیا
دانه چیا، (تخم شربتی) نصف پیمانه - شیر یک پیمانه - عسل۳ ق غ - موز له شده ۲ عدد
دانه چیا رو با شیر مخلوط کنید و بذارید یخچال بعد از یک ساعت که دانه چیا حجم گرفت عسل و موز له شده رو اضافه کنید و داخل لیوان بریزید نوش جان کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧋🧋🧋🧋🧋🧋🧋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_مینی_پیده_ترکیه_ای
یه بسته پنیر تازه موزارلا
سوجوک سولیکو
و یه بسته خمیر هزارلای شورینی کاپو
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســلام به یکشنبه
خوش آمدید
روزتون پر از عشق و محبت
پر از موفقيت و سرافرازی
پر از صلح و سازش
پر از دوستی و مهربانی
پر از دلخوشى
و پراز خبرهای خوب
روزتون بینظیر
دلتون گرم به عشق به خدا
﹝@Jomlax ﹞
#بوریتوی_سفیده_تخم_مرغ
این نوع صبحانه مقدار زیادی پروتئین در اختیار شما قرار می دهد. سه عدد تخم مرغ تازه بردارید، زرده ها را از سفیده های آن ها جدا کنید، سفیده ها را هم بزنید و با مقداری گوشت کم چربی، مثل گوشت بوقلمون یا مرغ مخلوط کنید. اگر گوشت نمی خورید، به جای آن از لوبیا، پنیر کم چرب، یا سبزی تازه و یک قاشق سس سالسا استفاده کنید. ترجیحاً از یک نان گندم سالم و کم کالری استفاده کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#فیلم_مرحله_به_مرحله_جوجه_تابه_ای_با_رب_نارنج
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_دسر_نارنگی
۳ لیوان آب نارنگی
۱ لیوان شکر
۳ ق غ نشاسته
برای محلبی:
۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
۲ ق غ نشاسته
۱ ق چ وانیل
نصف فنجان آرد سمولینا(یاپودر ژلاتین)
آب نارنگی و شکر و نشاسته رو روی حرار ت هم میزنیم تا مواد یکدست بشه بعد داخل قالب مورد نظر رو چرب کرده و میریزیم و یکساعت در یخچال میذاریم و بعد شیر و شکر و سمولینا(اگه نداشتین پودر ژلاتین) و نشاسته رو روی حرارت گذاشته و هم میزنیم تا غلیظ و یکدست بشه بعد وانیلو اضافه و در قالب میریزیم و در یخچال گذاشته تا ببندد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🍊🥮🍊🥮🍊🥮
#ترشی_قاشقی
موادلازم
1کیلو گوجه فرنگی بورسا(گوجه فرنگی تخم مرغی آبدار)
نیم کیلو فلفل سبز
1 کیلو هویج
1 کیلو خیار محلی
2 بوته سیر
2 لیوان سرکه انگور
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری جوهر لیمو
2 قاشق غذاخوری سنگ نمک یا نمک معمولی هم میشه
1 بسته جعفری (بسته کوچک)
طرز تهیه
تمام مواد را مکعبی خرد کنید. سیر را در هاونگ له کنید، وقتی له میکنید طعم خوبی میدهد(اگه له شده دوست ندارید میتونید خرد کنید). تمام مواد را داخل ظرفی بریزید. سرکه ، شکر ، نمک ، جوهر لیمو و جعفری را اضافه کنید و هم بزنید. داخل شیشه ها بریزید و آب باقیمانده را بین شیشه ها تقسیم کنید. وقتی آب روی ترشی رسید برای اینکه هوا نگیرد پلاستیک تمیزی را ببرید زیر در شیشه بذارید و ببندید. روز بعد اگر آب داخل شیشه کم شده بود کمی آب نمک بریزید و مجدد ببندید(برای ترشی آب جوشیده سرد شده استفاده کنید)
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
#دسر_كيك_بستنى
مواد زير رو بصورت لايه لايه توى ظرف قرار بديدو سرو كنيد
بستنى
توت فرنگى يا هر ميوه ايى
كيك اسفنجى
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#_املت_لیواني
مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1 قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای خرد شده 1 قاشق غذاخوری
پیازچه 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
یک ماگ نشکن را با کمی روغن چرب کنیدتخم مرغها را داخل ماگ بشکنید. یک قاشق شیر اضافه کنید و با چنگال آن را هم بزنیدپنیر رنده شده، پیازچه، فلفل دلمهای و نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید ماگ را به مدت 30 ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید. سپس آن را خارج کنید و هم بزنید. در آخر ماگ را به مدت 4 دقیقه در مایکرویو قرار دهید تا املت حاضر شود.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳
#شور_سیر
مواد لازم
750 گرم سیر حبه پوست کنده
سه پیمانه آب
یک پیمانه سرکه سفید
دو ق غ نمک درشت دونه وغیر ید دار
دو ق غ دونه فلفل سیاه
طرز تهیه
چند شاخه بزرگ ترخون و شوید
اب و سرکه و نمک رو مخلوط کنید بزارید جوش بیادسیر ها رو پنج دقیقه در مایه بجوشونید تا کمی نرم بشن. بعد توی شیشه مورد نظر لاب لای سیرها برگ شوید و تلخون و دونه فلفل بریزید.
اون رو بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و درش رو ببندید. این کار باعث می شه که ظرف در اثر حرارت مایه استریل بشه و خطر کپک زدن کمتر بشه. درش رو ببندید بعد یک روز ک تو دمای آشپزخونه موند بزاریدش یخچال بعد ۱۰ روز آمادست. و تا یکسالم داخل یخچال میمونه. بسته ب مقدار سیرتون میتونید مواد اولیه رو کم و زیادش کنید
اگه روش سیاه دونه هم بریزید عالی میشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄
#پارفه_آلبالو
٢ليوان شير، ١پاكت كرم شانتي، ١كاسه البالو، ١پاكت ژله البالو، ١بسته بيسكوييت يولاف دار (جو دوسر) (یا ساقه طلايي)، شكلات چيپسي ميزان دلخواه. ژله البالو رو با دو ليوان اب داغ حل كنيد. شير و كرم شانتي رو با همزن بزنيد .البالو رو با ميكسرميكس كنيد و ژله و کرم شانتی رو اضافه كنيد. بيسكويت ها رو داخلش خرد كنيد.داخل قالبتون سفلون بكشيد و مواد رو داخلش بريزيد و روش رو با سفلون بپوشونيد.چند ساعت يا يك شب در يخچال قرار دهيد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
#پاپس_مرغ_خامه_ايي
براي مواد مياني از مرغ پخته شده ، فلفل دلمه ايي قرمز خورد شده ،جعفري خورد شده ،پنير خامه ايي ،سماق ،فلفل سياه ،نمك
يك لايه تست ميذاريم بعد مواد رو وسط ميذاريم و لايه دوم تست رو ميذاريم و به وسيله ي كاتر دايره ايي برش ميزنيم و چوب بستني را فرو ميكنيم وسط توست ها و ابتدا در تخم مرغ زده شده با پودر سير و بعد در پودر سوخاري ميغلطونيم و در روغن با حرارت متوسط سرخ ميكنيم اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#_بیسکویت_شور
ابتدا ۲ لیوان آرد با نصف ق غ بکینگ پودر مخلوط کرده و الک میکنیم نصف لیوان آرد و کنار میزاریم تا کم کم اضافه کنیم . بعد ۱۰۰ گرم کره پاستوریزه نرم شده +یک چهارم لیوان روغن مایع +یک عدد سفیده تخم مرغ و زرده آن برای رومال + یک ق غ شکر +یک ق غ پودر نشاسته ذرت + یک ق غ سرکه +یک ق مرباخوری سر صاف نمک رو باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه . بعد کم کم آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید تاخمیر نرم و لطیفی به دست بیاد بعد یک ربع خمیر رو استراحت بدید . خمیر رو بین دوتا کیسه فریزر نازک باز کرده و قالب میزنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم .و روش زرده تخم مرغ کشیده و کنجد و سیاه دانه میریزیم و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه یک ربع تا بیست دقیقه میزاریم تا بپزه و آخر گریل فر را روشن کنید تا طلایی بشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_خوشمزه_و_آسون
مواد اولیه
سیب زمینی ۴_۵ عدد
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
ادویه و نمک به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غذاخوری
آب یک لیوان
سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید.
مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد.
در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#سیب_زمینی_انگشتی
موادلازم
۴ عدد سیب زمینی آبپز له شده
۴ ق غ ارد سمولینا ریز
۴ ق غ آب
۱ ق غ روغن جامد
نمک
پاپریکا
گشنیز تازه
آرد سوخاری
آرد
تخم مرغ ۱ عدد
طرزتهیه
ابتدا سیب زمینی ابپز له شده را با نمک و
پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن ارد سمولینا و اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکس درمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده اس
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔