eitaa logo
آشپزی آسان
18.9هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.9هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد مورد نیاز نیم کیلو گوشت بره حاوی درصدی چربی است 1 فلفل سبز 3 عدد فلفل قرمز 1 پیاز کمی جعفری 3-4 حبه سیر نصف قاشق چای خوری (فلفل سیاه ، فلفل تند ، پاپریکا ، زیره) نمک در غذاساز مخصوص ، همه سبزیجات را برش می دهیم و آنها را با گوشت و ادویه مخلوط می کنیم تا مخلوط شوند در بشقاب نگه دارید و حدود 15 دقیقه روی یخچال را بپوشانید سیخ کباب درست می کنیم. در یک ماهیتابه ، آن را با کمی روغن تلنگر کنید تا پخته شود نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
ابتدا زعفران را بدون شکر و قند خوب پودر میکنم. یک قاشق چاخوری از زعفران توی یه لیوان یا ظرفی میریزم و به ازای هر قاشق چایخوری زعفرون دو قاشق غذاخوری آب جوش میریزیم و بلافاصله دو الی سه قالب کوچیک یخ میندازیم تا شک وارد بشه و رنگ بیشتری باز کنه . بعدش این زعفرون دم کرده ی غلیظ رو توی ظرف در دار پلاستیکی توی فریزر نگهداری کنید چون اگر تو یخچال بمونه بعد از چند روز عطر و طعمش از دست میده اما توی فریزر خراب نمیشه . و بعد هر وقت خواستین کمی از روی اون بر میدارم . دوباره مابقی رو فریز میکنیم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷
مواد لازم قارچ ورق شده 250 گرم پیاز ورق شده 150 گرم پنیر پیتزا 100 گرم کره 50 گرم عصاره مرغ 1 عدد آب نیم لیتر طرز تهیه قابلمه را روی حرارت گرم میکنیم. باید قارچ را با یک عامل حیوانی مثل کره یا شیر میپزیم که در اینجا کره استفاده میکنیم. وقتی ظرف گرم شد کره را به ظرف اضافه میکنیم وقتی کمی ذوب شد قبل از اینکه دوغ کره بسوزد قارج را اضافه میکنیم و حرارت را زیاد میکنیم تا قارچ آب نیندازد. مرتب هم میزنیم و تفت میدهیم. عصاره گوشت مرغ را در یک لیوان آب پودر میکنیم. پیاز ورق شده را هم به قارچ اضافه میکنیم و تفت میدهیم. دو عدد نان تست شده را به اندازه های حبه قندی خرد میکنیم. به قارچ و پیاز عصاره را اضافه میکنیم و میگذاریم بجوشد بعد از اینکه آماده شد در ظرف میریزیم و وقتی که داغ است روی آن پنیر و نان تست حبه قندی شده میریزیم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
4سیب زمینی متوسط 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری آرد (اختیاری) 1 قاشق غذاخوری پاپریکا 1 قاشق غذاخوری پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز 1/2 قاشق غذاخوری نمک 1/2قاشق غذا خوری فلفل قرمز 2قاشق پودر پنیر پارمسان(اختیاری) فر را از قبل گرم کنید با دمای 220 در جه سانتیگراد، سیب زمینی ها را خوب بشویید با پوست، خشک کنید و برش دهید (هر سیب زمینی به 8-10 قطعه بریده شود) و سپس 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی سیب زمینی بریزید. در یک کاسه کوچک آرد ، پاپریکا ،پنیر، پودر سیر ، پودر پیاز،فلفل و نمک را مخلوط کنید و روی سیب زمینی های روغنی بپاشید(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق) هم بزنید که همه آنها با مواد پوشیده شود. یک کاغذ روغنی یا فویل کف سینی فر بکشید و با 1 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده چرب کنید. سیب زمینی ها را توی سینی کنار هم قرار دهید و برای 35-40 دقیقه پخت کنید تا سیب زمینی ها ترد و طلایی شوند از فر در آورده با سس کچاپ نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه عدد نان میکادو را کاتر زدم، نانها را کنار هم چیدم با آبپاش که گلاب ریخته بودم مخلوط اب و گلاب بود نانها را خیس کردم، با دستم بهش فرم دادم داخل سینی فر چیدم گذاشتم تا برشته بشن، بعداز سرد شدن داخلشو با بستنی پر کردم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
این اش حتما سبزی کوهی که اسمش (آق پنجر) هست میخواد. سبزی خشک هست اول خیس میکنیم چند بار ابشو عوض میکنیم میزاریم جدا یه ربع بجوشه ابش رو عوض میکنیم میزاریم کنار. پیاز رو نگینی خرد کرده و درون قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود. ۳. سپس سبزی و بلغور (شسته شده) یک پارچ اب ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد در قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گاهی آش را هم میزنیم موادی که نیم پز شد نخود پخته هم اضافه میکنیم اندازه هاش به سبزیتون بستگی داره سبزی که پخت با دست کشیدنی باز میشه یعنی کشدار نرم میشه شروع به جا افتادن کرد عدس پخته شده و نمک اضافه میکنیم بعد میزاریم خوب بپزه باید زود زود بهم بزنیم ته نگیره اگر ابش کم بود کمی اب قلم باشه به جای اب استفاده کنید اخرای پخت کشک رو اضافه میکنیم میزاریم نیم ساعت کشک بپزه روش پیاز داغ فراوان میزیزیم. (میتونین سه حبه سیر رنده شده هم اضافه کنین) نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
بسیااار خوشمزززه مواد لازم آب دو سوم پیمانه کره یک چهارم پیمانه شکر یک دوم پیمانه وانیل یک دوم قاشق چای خوری آرد یک پیمانه تخم مرغ یک عدد نکته این نان بستنی را در دستگاه وافل هم میتوان آماده کرد بهتر است ماهیتابه یا دستگاه وافل را با کره چرب کنید باید مواد را به صورت یک لایه ی نازک درون ماهیتابه پهن کنید برای هر نان بستنی دوقاشق از مواد کافیست این مواد حدود 12 عدد نان بستنی میدهد نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اَز واژه ی پُر مهر سلام موج لطیفی بساز و درگوش تمـام اهـالــی ِصـبـح زمـزمه کـن روزتون سـرشاراز انرژی آرامش و موفقیت ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌺 ﹝@Jomlax
سینه‌مرغ وبه هراندازه ای که دوست دارین خردکنین نبایدخیلی بزرگ باشه تا سریع بپزه.اگرفرصت کافی دارین مرغ ویکی دوساعت طعمدارکنین من عجله داشتم ونکردم. برنج وآبکش کردم ودم گذاشتم.اگردسترسی به برنج ایرانی دارین که حتما یه کته نرم وخوشبودرست کنین. دوتاهویج وبا ابزار رشته کن رشته ای کردم وتومقداری‌کره تف دادم همینکه نرم شد زرشک شسته شده اضافه کردم. یه تابه دیگه رو داغ کردم مقداری کره ریختم وباحرارت بالاسینه مرغ وتف دادم وقتی رنگش عوض شد نمک وفلفل سیاه اضافه کردم بهمراه زعفران وآب یه لیموی تازه بعددرتابه روبستم واجازه دادم مرغابپزه حدودهفت هشت دقیقه کمی برنج زعفرونی‌وخلال هویج وزرشک وخلال پسته ومرغای زعفرونی ومیشه لابلای چلوی ساده توظرف سروکشید.چون حجم غذای من کم بود فقط روی برنج ریختم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم سیب زمینی برش حلقه ای نازک: ۱۵۰ گرم فیله ماهی سوخاری شده: ۳۵۰ گرم آب جوش: ۱ فنجان شیر: ۱/۲ فنجان پنیر پیتزا: ۲ فنجان کره: ۲ قاشق غذاخوری هویج برش چوب کبریتی: ۱ فنجان سس گوجه فرنگی: ۱ قاشق چایخوری نمک: ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری طرزتهیه: شیر، آب جوش، پنیر پیتزا، سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای مخلوط کنید. ظرف پیرکس را با کره چرب کنید. مقداری از ورقه های سیب زمینی را کف پیرکس چیده و مقداری هویج را روی آن پاشیده و مقداری از سس را روی آن بریزید، چند لایه را تکرار کنید تا سیب زمینی ها تمام شود. در آخر ماهی هایی که آرد سوخاری خورده اند را روی آن چیده و درون فری که از قبل با درجه ۲۵۰ گرم شده، به مدت ۳۵ دقیقه بگذارید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
کافیه یه چوب دارچین و دو عدد هل که بشکونیدش و با دانه و پوستش بریزید و کمی زعفران و دو عدد غنچه گل محمدی و یک ق س گلاب را داخل قوری بریزید و رویش شیر بریزید و بگذارید بجوشه. کسانی که طعم شیر خالی را دوست ندارن اینجوری خیلی دلچسب تره براشون. طعم بستنی سنتی می گیره. می تونید با یه کم عسل میل کنید تازه وقتی خنک بشه داخل يخچال بره خنکشم خیلی خوردنیه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍶🍶🍶🍶🍶🍶🍶
کره 1 پیمانه شکر 1 پیمانه تخم مرغ 3 عدد رنده پوست لیموترش 2 ق غ آبلیموترش 1/4 پیمانه آرد 1 پیمانه پودر بادام 1 پیمانه بیکینگ پودر 2 ق چ نمک 1/2 ق چ بادام پرک 1/4 پیمانه برای شربت لیمو شکر 1/2 پیمانه آبلیموترش 1/4 پیمانه شکر و کره را با هم زن بزنید تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید آبلیمو ترش و پوست لیموترش را اضافه کنید و هم بزنید. آرد و پودر بادام و نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید مواد را در قالب چرب شده ریخته روی آن بادام پرک بریزید و در فر از قبل گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت یا تا زمانی که روی آن طلایی شود و مواد کیک به خلال دندان نچسبد قرار دهید. 20 دقیقه صبر کنید تا کیک خنک شود سپس شربت لیمو را روی آن ریخته تا کاملا به خورد کیک برود برش زده سرو کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
علت اینکه شهد زولبیا و بامیه تون شکرک میزنه اینکه شهد و نباید هم بزنید وقتی آب و شکر و میذارید رو حرارت بذارید شکر حل بشه بعد آبلیمو بریزید بعدش گلاب و زعفرون بذارید به علظت برسه دیواره های کف قابلمه هم با برس آغشته به آبلیمو تمیز کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯
برای مواد داخل دلمه ها از‌ گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...‌برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
راسته یا فیله گوساله ۳۰۰ گرم سینه مرغ ۳۰۰ گرم ماست یا خامه ۱/۳ لیوان روغن زیتون ۱/۶ لیوان پیاز ۲ عدد فلفل دلمه ای ۳ عدد نمک و فلفل مقدار لازم ماست، روغن زیتون و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. گوشت گوساله و سینه مرغ را به تکه های درشت و یک اندازه برش بزنید و داخل کاسه ای بریزید، سس ماست را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید سپس روی کاسه را بپوشانید و ۲ – ۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید. پس از استراحت به صورت یکی در میان گوشت و مرغ را به سیخ بکشید و بین آنها تکه های فلفل دلمه ای و پیاز قرار قرار دهید سپس سیخ ها را روی کباب پز بگذارید و کباب کنید (در طول پخت روی کباب را با کره برس بکشید و نمک بپاشید)، میتوانید داخل فر با حرارت بالا نیز کباب ها را آماده کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
سيب زميني آبپز كردم گذاشتم خنك شدبعد بهش سبزي معطر نمك فلفل آويشن پودر سير پودر كاري زدم و با هم مخلوط كردم. اندازه يه گردو برداشتم داخلش پنير گذاشتم .هر پنيري كه دوست داشتيد پيتزا گودا گيلاسي... پنيرهم اگر دوست نداشتيد ميتونيد گوشت بزاريد و قلقلي كنيد. اول بزنيد توي آرد گندم بعد تخم مرغ و آخر پودر سوخاري. روغن سرخ كردني رو بزاريد داااغ داغ بشه تا جاي كه روي كروكتهارو بگيره. همرو داخل روغن سرخ كنيد حدود ١دقيقه و بعد با سس كچاپ نوش جااان كنيد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
مواد لازم سیب زمینی 4عدد بادمجان 4عدد گوجه فرنگی 6عدد سیر 5 حبه نمک، فلفل،زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا بادمجانها را به صورت یکی در میان پوست کنده و به شکل مکعبهای کوچک خورد کنید، سپس به آنها نمک زده و برای مدتی تا زمان سرخ کردن بگذارید بمانند تا موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند، سیب زمینی های پوست کنده شده را هم به صورت مکعب های کوچک یا همان نگینی خورد کرده و داخل روغن سرخ کنید و بعد از آنها بادمجانها نیزسرخ شوند که بهتر است اینکار در روغن زیتون انجام شود. سیرهای ریز شده را نیز به مدت 2 دقیقه در ظرفی جداگانه تفت داده ، نمک، فلفل، زردچوبه را به همراه گوجه فرنگیهای رنده شده به آنها اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا آب گوجه فرنگیها کاملا کشیده شود و مخلوط به حالت سس درآید، در این مرحله سس حاصله را روی بادمجان و سیب زمینی ها ریخته و 5 دقیقه حرارت دهید، غذای شما حاضر است نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
مواد لازم: پوره ۳ عدد خرمالو شکر ۱ لیوان آرد سفید ۲و۲/۳لیوان جوش شیرین ۱ ق م تخم مرغ ۲عدد وانیل ۱ ق م پودر دارچین ۱ ق م نمک ۱/۴ق چ کره ذوب شده ۱۰ ق غ گردو ۳/۴لیوان کشمش ۳/۴لیوان طرز تهيه تخم مرغ رو از قبل بیرون بزارید تا هم دمای محیط شود ودرون کاسه ای با شکر ووانیل خوب همزده سفید وکشدار شود .بعد پوره خرمالو (پوست گرفته وداخل غذا ساز پوره کنید)وروغن را بترتیب افزوده وهم بزنید (تا اینجا با همزن برقی کار کنید) آرد وجوش شیرین ونمک ودارچین رو مخلوط و۳بار از الک رد کنید ودر دومرحله به مواد بیافزاییدوبا لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید ودر آخر کشمش وگردو رو اضافه ومخلوط نمایید.داخل قالب چرب شده کاغذ روغنی بیاندازید ومواد رو بریزید وتو فر از بیش گرم شده با دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه بزارید.(چون دمای فرها با هم متفاوته بعد از ۴۵ دقیقه با خلال چک کنید اگر مواد به خلال نچسبید زمان پخت کافیه .برای من ۵۰ دقیقه طول کشید تا کامل بپزه).بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده وتزیین کنید. نوش جان ❤ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم 300 گرم برنج پخته شده 4 تخم مرغ 200 گرم ریکوتا 50 گرم شکر 5 گرم شکر وانیل 50 گرم چیپس شکلات آماده سازی ریکوتا را با تخم مرغ ، شکر و شکر وانیل مخلوط کنید. برنج پخته شده را با مخلوط مخلوط کنید. مخلوط برنج را به ماهیتابه منتقل کرده و چیپس شکلات را بپاشید. در دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
از شب مانده مواد لازم 1 کاسه برنج آب پز شده(یا از شب مانده) 1قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری پول بیبر(فلفل پرک ترکی) 4 عدد پیازچه ربز خرد شده جعفری و نعنا ریز خرد شده 1عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد نصف قاشق چای خوری جوش شیرین طرز تهیه تمام مواد را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.با دست تکه هایی به بزرگی گردو بگیرید و در دست پهن کنید و روی حرارت متوسط در روغن داغ سرخ کنید نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم میگو پاک کرده 300 گرم سیب زمینی آبپز دو عدد متوسط پیاز یک عدد متوسط سیر سه حبه درشت گشنيز خرد شده سه تا چهار ق غ با کمی شويد آرد سوخاری 2 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه گرام ماسالا یا کاری یا ادویه ميگو بمیزان لازم میگو و سیر و پیاز و سیب زمینی رو تو غذا ساز،بریزید تا میکس بشه بعد نمک، فلفل و ادویه ها و.سبزی (همه مواد) رو مخلوط،کنید و خوب ورز بدید و یه مقدار از مواد بردارید توی آرد سوخاری،بزنید،هر شکلی که دوست دارید در بیارید و توی روغن سرخ کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هر لایه ای که داخل قالب میریزیم رو به حالت کج در یخچال میزاریم نیم بند شد لایه ی بعدی تا آخر این ژله ی سیب دارچین هست و ژله بستنی آلوورا نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮