#فینگرفود
نان را به شکل مثلث برش دهید.
پنیر را با گردو خرد شده و سبزی خوردن خرد شده مخلوط کنید و روی نان ها بمالید.
با کمی تخم خرفه،کنجد،گوجه فرنگی خرد شده و یک چوب شور تزیین کني
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
#نکات_کتلت
سیب زمینی روز قبل پخته شود و در یخچال گذاشته شود تا کاملا سرد بشه
یکی از مهمترین علت های وا رفتن کتلت و شامی گرم بودن سیب زمینی پخته شده هست...
و هم کمتر روغن جذب میکنه در حین سرخ شدن.
نسبت سیب زمینی ب گوشت ۲ ب ۱ است.
آب گوشت و پیاز گرفته بشه...
حتما از سیر رنده شده استفاده کنید..طعم کتلت و بینظیر میکنه..
از زردچوبه بیشتری استفاده کنید تا کتلت خوشرنگ بشه.
اگه تعداد کتلت ها زیاده ب نصف ک رسید روغن و دور بریزید و روغن تازه استفاده کنید.چون کتلت های انتهایی کاملا سیاه میشند
حرارت هم ملایم باشه..اگه حرارت زیاد باشه هم کتلت سیاه میشه.
و بعد از مخلوط کردن مواد ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها جا بیفته
در هنگام سرخ کردن
یک کاسه اب سرد کنار دستتون باشه ..کف دست و مرطوب کنید و بعد کتلت و حالت دهید و بعد در روغن سرخ کنید..این مرطوبی دست باعث کرانچی شدن لایه ی بیرونی میشه
کتلت هایی ک داخل ماهیتابه سرخ شدن و همه رو خارج میکنید و بعد کتلت های جدید میگذارید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#شربت_زعفرونی_خوشمزه
طرز تهیه
من برای درست کردن نوشیدنی تخم شربتی زعفرونی از شیره زعفرونی که خودم درست کردم استفاده می کنم.
یک لیوان شکر ، دو لیوان آب و کمی زعفرون روی حرارت میگذارم تا غلیظ بشه.
در پایان یک قاشق چایخوری آبلیموی تازه بهش اضافه میکنم و میگذارم کنار سرد بشه.
از این شیره داخل شربت تخم شربتی هم استفاده کردم چون آب را به خودش جذب میکنه، وقتی میخوریم به مدت زیادی تشنه نمیشیم.
تخم شربتی را ازچند دقیقه قبل با آب جوش خیس کرده و بعد داخل شربت استفاده کنید.
من داخل تخم شربتی زعفرانی عرق بیدمشک و گلاب هم استفاده می کنم تا عطر و طعم بهتری بگیره
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹
#راگوی_مرغ_سبزیجات
مواد لازم
فیله مرغ
پیاز
آبلیمو
زعفران
هویج پخته خلال شده
فلفل دلمه خلال شده
لوبیا سبز درشت خرد شده و پخته
قارچ ورقه شده
پودر سوخاری
تخم مرغ
سس مایونز
طرز تهیه
فیله های مرغ رو بعد از خرد کردن توی پیاز و زعفرون و آبلیمو می خوابونیم تا مزه دار بشه بعد از چند ساعت یک لیوان آب بهش اضافه می کنیم می زاریم با موادش بپزه بعد از پخت فیله ها رو جدا می کنیم بعد از سرد شدن اول توی آرد بعد توی تخم مرغ زده شده بعد توی پودر سوخاری وسپس سرخش می کنیم
خلال های سبزیجاتمون رو به ترتیب فلفل دلمه و هویج پخته و لوبیا سبز و قارچ رو توی کره تفت می دیم و کمی نمک و آبلیمو بهش می زنیم تا مزه دار بشه سیب زمینی هامونم خلالی کرده و سرخ می کنیم بعد موقع سرو کردن مقداری سس مایونز به سبزیجاتمون اضافه می کنیم توی ظرف می ریزیم و مرغ ها و سیب زمینی هامون رو روش می ریزیم همراه با سالاد و لیمو ترش تازه میل می کنیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشي
#شام_راحت_مفید_مجلسی_و_بسیار خوشمزه که حتما پیشنهاد میکنم امتحان کنید
مواد لازم:
۲۴ عدد نان تست
۲۴ عدد پنیر موزارلا کوچک
یک چهارم فنجان آرد
یک چهارم فنجان آب
۲ فنجان پنیر پارمسان
پودر سیر
جعفری یک قاشق غذاخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
#پنکیک_پنیر_موز_عسل
مواد لازم
۲۰۰ گرم پنیر خامه ای
۱ عدد تخم مرغ
۱ عدد موز
۳ قاشق غذاخوری آرد
وانیل
۳ قاشق غذاخوری روغن
۲ قاشق غذاخوری شکر
نمک
عسل
طرز تهیه
پنیر، موز، تخم مرغ، وانیل و شکر را در مخلوط کن بریزید تا زمانی که به یک خمیر نرم تبدیل شود آن را هم بزنید.
۱ قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس بقیه آرد را هم در آن بریزید تا خمیر کمی سفت شود.
روغن را در تابه گرم کنید و خمیر را با یک قاشق غذا خوری در آن قرار دهید تا پنکک های کوچک بپزد.
هر دو طرف پنکیک را برای دو تا سه دقیقه سرخ کنید.
پنکیک های پخته را با برش های عسل و موز تزئین کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍌🥞🍌🥞🍌🥞🍌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_لقمه_ای_خانگی
گوشت چرخ کرده 650گرم
پیازداغ 1 ق س
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پودر سوخاری 2 ق س
گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به صورت لوله های 10 سانتی متری درآورده و در روغن سرخ کنید.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖
#خوراک_گوجه_بادمجون
مواد لازم برای ۲ نفر
2 عدد بادمجون سرخ شده
2 عدد گوجه فرنگی
1 عدد پیاز نگینی خرد شده
نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
روغن مقداری
آبلیمو تازه مقداری
۱ قاشق غذاخوری عصاره گوشت
پیاز را با روغن تفت دهید، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید، گوجه فرنگی را نگینی خرد و تفت دهید؛ عصاره گوشت را اضافه کنید سپس بادمجانها را روی گوجهها گذاشته و اجازه دهید بپزد
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍅🍆🍅🍆🍅🍆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_املت_خوشمزه
پیازروخردکرده داخل تخم مرغ میریزیم
نمکوفلفل سیاه میزنیم مطابق فیلمروکفکیرداخل تابه که روغنداغ توش هستمیریزیم اخرسرپیازهاراهم بهش اضافه میکنیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥚🍳🥚🍳🥚🍳🥚
#کوکوی_کاهو
مواد لازم برای۳ نفر
کاهو ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
گردو ۵۰ گرم
طرز تهیه
۱- کاهو را بشویید و سپس خرد کنید.
۲- تخممرغها را با کاهو مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
۳- گردوها را اضافه کنید و سپس نمک و فلفل را بیفزایید.
۴- روغن را داغ کنید و مواد را داخل آن سرخ کنید.
۵- بعد از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد طرف دیــگر را هم سرخ کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#آش_ماسوآ
مواد لازم
پیاز متوسط ۱ عدد- بلغور گندم نصف پیمانه- لوبیا سفید نصف پیمانه- جعفری- تره- گشنیز اسفناج نیم کیلو خرد شده- کشک ساییده ۵ قاشق غذاخوری- روغن گیاهی به مقدار لازم- سیر به مقدار لازم- نعناع خشک به مقدار لازم- فلفل به مقدار لازم- نمک به مقدار لازم- زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا حبوباتی را که از قبل خیس کرده ایم با مقداری آب میپزیم.پس از پخت حبوبات بلغور را که از قبل خیس کرده ایم در حبوبات پخته شده میریزیم تا پخته شود.پس از حدود ۲ ساعت که حبوبات و بلغور خوب پخته شد سبزی را خرد کرده به آن اضافه میکنیم.
در آخر کشک، پیاز داغ و زردچوبه، نمک و فلفل را به مواد اضافه میکنیم.پس از اینکه همه مواد را با هم مخلوط کردیم حدود ۱ ساعت یا کمتر بستگی به پخت سبزی دارد اجازه میدهیم آش بپزد و به قوام مورد نظر برسد پس آن میتوانید سرو کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#پاپ_کیک_خوشمزه
مواد لازم
شکلات تخته ای۲۰۰ گرم ترافل به مقدار لازم
نی پلاستیکی
به تعداد لازم
کیک پودر شده۲ لیوان
خامه صبحانه۱ بسته
پودر نارگیل۱/۳ لیوان
روغن مایع۵۰ گرم
ابتدایک کیک ساده کاکائویی تهیه نمایید سپس وقتی به دمای محیط رسید با استفاده از دست یا میکسر آن را پودر کنید
در این مرحله به کیک پودر نارگیل و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید
از این خمیر حاصله توپ هایی به اندازه یک اسکوپ درست کنید و خوب بین دو دوست خود بچرخانید تا گرد شوند
سپس توپک هارا ۱تا۲ ساعت درون یخچال قرار دهید برای کم شدن وقت میتوانید آنهارا نیم ساعت درون فریزر قرار دهید
در این مرحله شکلات هارا به روش بن ماری آب کنید همراه با روغن
بعد از اینکه شکلات هارا آب کردید و توپک های شما آماده هستند ابتدا نی را درون شکلات آب شده بزنید و بعد وارد توپک ها کنید و توپک هارا در شکلات بغلطونید.
توپک هارا در اسفنج ثابت کنید تا شکلات اضافی آن چکه کند
در پایان کار توپک هارا با استفاده از ترایفل رنگی و یا پودر نارگیل و انواع مغزها تزیین کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_لقمه_ای_خانگی
گوشت چرخ کرده 650گرم
پیازداغ 1 ق س
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پودر سوخاری 2 ق س
پنیر پیتزا 100گرم
گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به صورت لوله های 10 سانتی متری درآورده و در روغن سرخ کنید.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖
#ترفند_آشپزی
اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب بیش از حد نمک اضافه کردید شور شد میتوانید داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید
سیب زمینی شوری غذا را به خود جذب میکند.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#خورشت_پیچاق_قیمه_اردبیل
گوشت بهتره گوسفندی باشه
خلال بادم نصف لیوان
زعفرون رب زرد چوبه فلفل ونمک
پیاز ۳عددخلال شده
برا تزئین پیاز وخلال بادام
زرده تخم مرغ دوتا
ابتدا گوشتهارو با پیاز حسابی تفت بدین بعد بزارین بپزه
خلال بادام رو تو آبجوش بریزید نیم ساعت بمونه بعد پختن گوشت اضافه کنین بعدادویه ونمک ورب بزنید وبزارید حسابی جا بیفته دوست داشتید میتونید یه قاشق آبغوره بزنین بعدآلو خورشتی هم به سلیقه بستگی دارهبعد که جا افتاد حالا نوبت انداختن زرده هاس گاها تخم مرغ کامل هم میزنن بعد وسط خورشت رو یه مقدار باز کن وبنداز اونجا زرده رو درظرف رو بزار
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐سلامی گرم باعطر گـل
💓و به لطافت لبخند خدا
💐برایتان چیدهام
💓تـا روزتـان بخیر
💐دلتان شاد و زندگیتان
💓هر لحظه زیباتر شود
💐صبح سه شنبهتون گلبارون
﹝@Jomlax ﹞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_بامیه_خوشمزه
بامیه: ۳۰۰ گرم
گوشت خورشتی: ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۶ عدد
پیاز بزرگ: ۲ عدد
لپه: ۳/۴ پیمانه اختیاری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب غوره، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم
طرز تهیه
اول پیاز داغ درست میکنیم بعد که تفت خورد دو حبه سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه میکتیم و سرخش میکنیم بعد زرچوبه و فلفل سیاه و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم دو لیوان اب اضافه میکنیم بعد از جوش اومدن کاملا شعله رو کم میکتیم تا گوشت کاملا پخته بشه بعد بامیه ها یکمی تهش رو میگیریم زیاد نشه که خورشت لیز میشه بعد کمی تفت میدیم و و یک ساعت اخر بامیه سرخ شده و نمک و زعفرون و دو تا لیمو عمانی رو اضافه میکتیم و اجازه میدیم تا کاملا جا بیفته
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#آبگوشت_با_آب_انار
مواد لازم
نیم كیلو گوشت سردست
دو عدد پیاز متوسط
یك فنجان نخود و لوبیا سفید
چند عدد فلفل سبز ریز
250 گرم سیب زمینی استانبولی
1 لیوان آب انار
یك قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
به میزان كافی نمك و فلفل وزردچوبه
طرز تهیه
گوشت را پس از پاك كردن و شستن، چند تكه كرده و با پیاز خرد شده و روغن كمی تفت دهید. نخود و لوبیا را از قبل خیس كنید. بعد از خیس خوردن، آنها را با زردچوبه و 2 لیوان آب داغ روی شعله ملایم بپزید.رب گوجه فرنگی را كمی تفت دهید. سپس آب انار، سیب زمینی، نمك و فلفل را اضافه كنید. پس از آماده شدن غذا، آن را سرو نمایید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲