فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک یخچالی🍫•
باورتون میشه یکی از راحت ترین و خوشمزه ترین کیک های یخچالیه 😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پودینگ شکلات خامەای🍨•
فقط با این رسپی درست کنید عاشقش میشید🍮
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌸ســـ🌸ــلام
🍃سلامی به قشنگی بهشت
🌸به بیانتهایی هستی
🍃به زیبایی بـهار
🌸به گرمی تابستان
🍃بهجلوه برگهای پاییزی
🌸وسفیدی وپاکی برفها
🍃سلامی به محکمی پیوندقلبها
🌸که یادآورخوبیهاست
🌸صبح زیباتون زيبـا🌸
◍⃟⚘🍃࿐ྀུ༅࿇༅═
﹝ @Jomlax ﹞
#کروکت_گوشت_و_پنیر
مواد لازم
چرخكرده ٥٠٠گرم- تخم مرغ دو عدد- نمك يك ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها- فلفل نصف ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها - آويشن نصف ق.م- پياز رنده شده و آب گرفته يكعدد متوسط- سير رنده شده دوحبه
آرد سوخاري و آرد سفيد به ميزان لازم
چرخكرده رو با نمك و فلفل و آويشن و پياز ورز ميديديد،به اندازه پنجاه گرم ازش برداريد ،كف دست پهنش كنيد ،بينش پنير موزارلا بذاريد و به شكل لوله اي بهش فرم بديد،تخم مرغهارو با يك ق.چ نمك و فلفل بزنيد تا از لختگي دربياد،كروكتهارو اول در آرد سفيد بغلتونيد،بعد تخم مرغ ،در آخر آرد سوخاري ،بذاريد يكساعت داخل فريزر،بعد در روغن داغ و شناور سرخ كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#كيك_موهيتو
موادلازم
تخم مرغ 4عدد
شکر150گرمیک پیمانه
روغن مایع 1پیمانه
آرد 300گرم
پودر ژله موهیتو یک بسته
نمک یک پنسه
بکینگ پودر یک ق م
آب میوه موهیتو دوسوم پیمانه
طرزتهيه
تخم مرغها رو با شکر حسابی مخلوط میکنیم , تاتغییر رنگ بدهدسپس روغن مایع را اضافه و درحد مخلوط شدن هم میزنیم.
مواد خشک را که شامل ارد,پودر ژله ،نمک،بکینگ پودر است را باهم مخلوط کرده و به همراه ابمیوه به مواد فوق اضافه کرده و مواد را با لیسک مخلوط میکنیم.
مایه کیک را داخل قالب ریخته , در فر ازقبل گرم شده 180 به مدت 45 دقیقه میپزیم.
قالب رو با روغن مایع ودوقاشق آردپوشش دادم بعد موادکیکوریختم به راحتی کیک ازقالب جداشد
برای گاناش70گرم خامه روگرم و70گرم شکلات سفیدر و اضافه کرده وقتی ذوب و خنک شد کاورکیک بزنيد
از ژله دلخواه آبمیوه هم مزه استفاده کنیدمثلا آب پرتقال با ژله پرتقال
حتما اردوبیکینگ پودر ونمک رو سه بارالک کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
🍆طرز تهیه خوراک کدو بادمجان
🍥مواد لازم: بادمجان قلمی ۳ عدد – کدو قلمی ۳ عدد – گوجه فرنگی ۵ عدد کوچک – کره ۷۵ گرم – نمک و فلفل به مقدار لازم
🥘طرز تهیه:
سرهای بادمجان و کدو را بگیرید و آنها را پوست کنید و به صورت حلقه حلقه ببرید. اما حلقه ها را از هم جدا نکنید. یعنی انتهای حلقه ها را از هم جدا نسازید تا فرم کدو و بادمجان محفوظ بماند. گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه و بین هر حلقه کدو و بادمجان یک حلقه گوجه فرنگی قرار دهید و مقدار کمی روی آن نمک بپاشید.بادمجانها و کدوها را یک در میان در ظرف گرد نسوزی بچینید و کره را قطعه قطعه کرده، روی بادمجان و کدو بگذارید و ظرف را در فر با حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید بمدت نیم ساعت تا سه ربع بماند تا کدو و بادمجان بپزد ولی له نشود.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_آش_گشنیز
مواد لازم:
گشنیز ۲ دسته
برنج نیم دونه ۱ لیوان
گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم یا بیشتر
پیاز برای داخل آش ۲ تا
نمک،فلفل،آب نارنج یا لیمو به دلخواه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣
🍳املت فوری به اضافه کمی خلاقیت
🥚مواد لازم:
▫️ ۲ عدد گوجهفرنگی
▫️ ۱ عدد تخممرغ
▫️ به میزان لازم پنیر پیتزا
▫️نمک و فلفل، ۱ ق س
▫️روغنزیتون
🍳طرز تهیه: ابتدا سر گوجه را برش بزنید و گوشت آن را با قاشق خالی کنید. کمی نمک و فلفل روی آن بریزید و تخممرغ را اضافه کنید. حالا کمی روغن و پنیر پیتزا هم بریزید و سپس آن را داخل فر یا مایکروفر قرار دهید تا تخممرغها بسته شوند.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز ۱۵ دسامبر، روز جهانی چای است
🔹روزانه میلیونها نفر از مردم جهان حداقل روزی یک فنجان چای مینوشند. این روز توجه به حقوق کارگران صنعت چای است
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥬سالاد کاهو با نان برشته
🥗یک بوته متوسط کاهو
🥗نصف فنجان روغن زیتون با طعم سیر
🥗نصف فنجان پارمسان رنده شده
🥗خمیر پیتزا ۱۲۵ گرم
🥗۲ یا ۳ قاشق آب لیمو تازه
🥗نمک وفلفل سیاه
🍱طرز تهیه
روغن را در تابه ریخته میگذاریم داغ شود. خمیر پیتزا را پهن کرده، به ضخامت یک سانت و به شکل نوارهای تقریبا ۲ تا ۳ سانتی برش میدهیم. وقتی روغن داغ شد، این نوارها را با قیچی به مربعهای کوچکتر برش میدهیم و داخل روغن سرخ میکنیم تا کاملا برشته شود. نانهای برشته شده را درون صافی میریزیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. قبل از این که سرد بشوند آنها را در ظرفی که پنیر پارمسان ریز رنده شده میریزیم تا پنیرها به آنها بچسبند.
کاهوها را خرد کرده و در ظرفی که میخواهیم سالاد را سرو کنیم میریزیم. کاهوهای خرد شده را همراه با آبلیمو و کمی روغن زیتون مخلوط کرده، در نهایت نانهای برشته شده و چسبیده به پنیر پارمسان را اضافه میکنیم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم.
به مقداری که دوست داریم نمک وفلفل میافزاییم و برای تزئین بیشتر آن هم میتوانیم از پنیر پارمسان که کمی درشتتر رنده شده همراه با کنجد استفاده کنیم.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کدوی_کبابی
مواد لازم
4 کدوی متوسط، که طولی نصف شده و سپس در قاچهای درشت خورد شده باشد- 1 پیاز قرمز کوچک، که نصف شده و سپس به صورت حلقههای نازک در آمده باشد- 1 قاشق سوپخوری پوست رنده شدۀ لیمو- ¼ لیوان آب لیمو- 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون - 2 قاشق سوپخوری برگهای تازه و کوچک نعنا
طرز تهیه
دمای فر را روی 220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کدو، پیاز، پوست رنده شدۀ لیمو، آب لیمو و روغن را در یک ظرف پخت و پز بریزید. به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. برای 18 تا 20 دقیقه آنها را در فر بگذارید تا وقتی که کدو نرم شود. روی آن را با برگهای لیمو تزئین کرده و آن را سرو کنید.
این کدوی کبابی را می توانید همراه با مرغ یا ماهی بریان شده سرو کرده و از آن لذت ببرید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_میوه_آرایی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_شام_فوری
4 الی 5 عدد سیب زمینی
300 گرم گوشت چرخ شده
2 عدد فلفل سبز
1 ق غ رب
1 عدد پیاز
2 حبه سير ( اختیاری)
1 ق مربا خوری سس فلفل ( اختیاری)
نمک و فلفل سیاه
پنیر پیتزا به اندازه اي که دوست دارید ( هر چی بیشتر خوشمزه تر )
مواد لازم برای سس بشامل
1 ق غ روغن مایع
1 ق غ کره
یک و نیم ق غ سرپر آرد
2 لیوان شیر
1 ق چ فلفل سیاه
1 ق چ نمک
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_شام_فوری
4 الی 5 عدد سیب زمینی
300 گرم گوشت چرخ شده
2 عدد فلفل سبز
1 ق غ رب
1 عدد پیاز
2 حبه سير ( اختیاری)
1 ق مربا خوری سس فلفل ( اختیاری)
نمک و فلفل سیاه
پنیر پیتزا به اندازه اي که دوست دارید ( هر چی بیشتر خوشمزه تر )
مواد لازم برای سس بشامل
1 ق غ روغن مایع
1 ق غ کره
یک و نیم ق غ سرپر آرد
2 لیوان شیر
1 ق چ فلفل سیاه
1 ق چ نمک
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_شیر_هویج_رستورانی
اب هویج دو لیوان
شیر حدود یک لیوان ونیم
شکر دو قاشق سرخالی
گلاب دو قاشق
هویج را خوب شسته وبریزید داخل کاسه نسبتا بزرگ اب روش بریزید وبزارید یخچال ،بزارید یکشب داخل آب بمونه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥛🥕🥛🥕🥛🥕🥛
#پیراشکی_لقمه_ای
مواد لازم
آرد الک شده ۲/۵لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ
۱/۴ نمک و وانیل هر کدام ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
شکر و ماست هر کدام ۲/۳ پیمانه
روغن برای سرخ کردن
مواد لازم سس شکلاتی
خامه به میزان لازم
شکلات تخته ای به میزان لازم
آرد بکینگ پودر نمک را با هم الک کرده و کنار میزاریم
شکر تخم مرغ ووانیل را با هم مخلوط کرده تا پف و تغییر رنگ بدهند مواد خشک را به مایه تخم مرغ اضافه کرده و ماست را ریخته (کم کم ماست را اضافه میکنیم)(زیاد ماست نزنید تا خمیری صاف بدست آید) روی خمیر را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگهدارید
روی سطح میز آرد پاشیده و خمیر را پهن کرده و قالب بزنید
روغن را روی حرارت بگذارید تا کاملا داغ شود و بعد پیراشکی ها را یکی یکی در روغن انداخته و بعد روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آنها گرفته شود بعد از سرد شدن آنها را به سس شکلات زده و یا شکلات را روی آن بریزید
طرز تهیه سس پیراشکی :اول مقداری خامه را ذوب کرده و بعد شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و با هم خوب مخلوط کنید سسی خوش طعم بدست می آید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
#سالاد_سیب_زمینی_وشوید
مواد لازم
پیازچه ۱۰۰ گرم
خیارشور ۶ عدد
شویدتازه ۵۰ گرم
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز و ماست به اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی
طرزتهیه
سیب زمینی پخته و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت نگینی آن ها را خرد می کنیم و در کاسه ای می ریزیم.
خیارشورها را نیز به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم. سپس شوید و پیازچه ریز خرد میکنیم
بعد در کاسه ای ماست و سس مایونز به مقداری که تمایل داریم سالادمان سس داشته باشد می ریزیم و آبلیمو،آویشن،فلفل و کمی نمک روی ماست می ریزیم
و با هم خوب مخلوط می کنیم و هم می زنیم و در آخر طعم سس را می چشیم اگر مجددا نیاز به آبلیمو یا نمک بود اضافه می کنیم و مجددا با مواد مخلوط می کنیم و در آخر سس را روی مواد سالاد می ریزیم و آرام با دو قاشق مواد را زیر و رو می کنیم تا سالاد کاملا با سس آغشته شود
و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مزه دار شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗