eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد میانی میتونه شکلات چیپس یا آسیاب شده انواع مغزها باشه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥚🍳🥚🍳🥚🍳🥚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کمترین امکانات بهترین استفاده را میبره ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم سس ریحان - پیازچه-جعفری-سیر-روغن زیتون مواد سس را در میکسر ریخته و خوب میکس می‌کنیم.سپس روی مرغ ریخته و داخل یخچال به مدت حداقل ۳ ساعت میگذرایم تا استراحت کند. سپس با سبزیجات مورد نظر در روغن سرخ کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
موادلازم كره نرم 250 گرم شكر ‌ریز 110 گرم آرد گندم 300 گرم آرد برنج 100 گرم مواد لازم رویه: آرد 50 گرم كره‌ خردكرده 25 گرم شكر ‌ریز 2 قاشق سوپخوری پسته بی‌نمك و خردكرده 30 گرم خلال بادام 35 گرم طرزتهیه فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شوند. سپس آردهای الك‌ كرده را اضافه و مخلوط كنید تا خمیر شود. حالا خمیر را در كیسه نایلونی به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید. آن‌گاه خمیر را به ضخامت ۳ میلی‌لیتر، روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز نمائید و با برشگر مستطیل به ابعاد ۳× ۶ سانتیمتر قالب بزنید، روی هر یك از شیرینی‌ها را، با مواد رویه بپوشانید و در سینی فر، با فاصله قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. روش تهیه مواد رویه: در ظرف مناسبی، آرد و كره را با نوك انگشتان، به صورت خرده‌نان درآورید. سپس شكر، پسته و بادام را بیفزائید و مخلوط سازید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای ۴لیوان بزرگ: توت فرنگی ۲۰۰گرم شیر نصف لیوان شکر اگه توت فرنگی ها شیرین هستند یک سوم لیوان شکر کافیه اگه ترش هستند نصف لیوان شکر بریزید بستنی وانیلی یک لیوان یخ نصف لیوان بریزید تو مخلوط کن و بعد ظرف سرو و نوش جان کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍸🍷🍸🍷🍸🍷🍸
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
متنهایی که با طلا باید نوشت ❤️❤️ جملات هشت ریشتری 😍😍😍 http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f ♥️به شدت پیشنهاد میشه👆👆
برای پوست کندن سیر بدون دردسر، بوته کامل سیر را به مدت ۲۰ ثانیه با بالاترین درجه درون مایکروفر بگذارید. بعد از خارج کردن سیر از دستگاه پوست آن جدا می شود نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان تست ۲۰عدد ژامبون ۲۰۰گرم پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم تخم مرغ ۵ عدد سس بشامل به مقدار لازم ادویه ها نمک وفلفل و آویشن نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز زیباترین🌸 گـــل هـای آرزو را 🌸 در سبدی از دعـا و با روبانی از دلخوشی🌸 تقدیمتان می کنم الهی در این صبح سه شنبه🌸 باران مـهـر خــــدا به باغ قلبتون بباره و دلتــون پـر از شـادی بشـه.....🌸 ســـــلام صبح زیبای تابستونیتون بخیر و شادی🌸 ﹝ @Jomlax
مواد لازم ۳ تیکه مرغ ۱ عدد کدو(اختیاری) ۳ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد سیب زمینی ۱ عدد هویج درشت کدو۱ عدد آلو بخارا ۱۰ دونه (اضافه و یا کم کردن سبزیجات اختیاریه) میتونید کرفس، بادمجان، گل کلم، کلم بروکلی و هر چیز دیگه ای اضافه کنید. آب ۱ لیوان (مواد بالا در حین پخت هم آب پس میدن، همین ۱ لیوان آب کافیه) نمک و فلفل سیاه و (زردچوبه ۱قاشق مرباخوری) ب میزان لازم زعفران دمکرده غلیظ ۳ قاشق آبغوره حدودا یک سوم لیوان روغن ۲ قاشق غذاخوری طرز_تهیه مواد بالا رو ترکیب میکنیم و کنار میزاریم. ابتدا مرغ رو کف ظرف میچینیم بعد مواد رو به ترتیب سفتی و زمان پخت ردیف ردیف روی مرغ میچینیم. بین هر لایه هم نمک و چاشنی ای ک اماده کردیم میریزیم. من اول هویج بعد سیب زمینی بعد پیاز بعد کدو گوجه و در آخر ده دونه آلو بخارا چیدم و در ظرف رو گرفتم و ب مدت حدودا یک ساعت و نیم تا دو ساعت روی حرارت ملایم گذاشتم تا مواد با بخار کاملا پخته بشه و جا بیفتن. خیلی خوشمزه و راحته حتما درست کنید و لذت ببرید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
ابتدا یک عدد پیاز متوسط رو رنده کردم بعد ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کردم بعد نمک فلفل پودر زیره ،پودر کاری ،دو قاشق آرد من کمی آرد برنج هم بهش اضافه کردم و با دستم خوب چنگ زدم و مخلوط کردم بعد مثل کله گنجشکی گرد کردم مواد رو بعد سرخ کردم و داخل سسی که از قبل آماده کردم خوابوندم و گذاشتم رو شعله قل ریز بزنه تا خوب مزه دار بشه و کنارش رو با بادمجان و سیب زمینی و گوجه سرخ شده سرو کردم جاتون سبز عالی شد رسپی سس دوقاشق رب گوجه رو با یک فنجان آب و یک قاشق روغن و نمک و فلفل و آویشن مخلوط کردم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
(پیش غذا سریع وراحت) سه عدد کدو سبز تازه وبزرگ رو از وسط نصف کنید حدود پنج یا شش سانت بشه بعد با قاشق کوچیک وسط ان ها رو خالی کنید ولی دقت کنید ته وپوست اون سوراخ نشه بعد اونا رو با کمی آب ونمک بپزید یه کم پخته بشه ولی له نشه ..صد گرم گوشت چرخ کرده رو با یا پیاز کوچولو ویک حبه سیر تفت بدین ونمک وزردچوبه وپودر زنجبیل وفلفل قرمز بزنید وتفت بدین بعد یکقاشق رب گوجه ودر آخر کمی آب تا گوشت بپزه سپس کدو ها با این مخلوط پر کنید ..برای سس غذا هم یک پیمانه آب گوشت (اگه نداشتین عصاره گوشت) با یکقاشق رب گوجه فرنگی ویکقاشق چایخوری آرد ذرت ودو قاشق کره آب شده یک قاشق سوپخوری سبزی خشک معطر (من نعنا وترخون ریختم) بریزید وچند دقیقه بجوشونید تا سس غلیظ بشه نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه کدو 4 عدد تخم مرغ 8عدد کالباس 200گرم پیاز 1عدد سیب زمینی 2عدد نمک و فلفل به مقدار لازم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفودراحت وخوشمزه یه پیش غذای شیک ديدين چه راحته تخم مرغ و پوره گوجه فرنگي، اسفناج و كالباس نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
یه خمیر نانوایی 2تا قاشق روغن مخلوط و بزارید تو یخچال. بعد از 1ساعت. آوردم بیرون.آورده ورز داده و کف یه ماهیتابه روی با روغن چرب کرده بعدش خمیر به صورت مارپیچ نازک تو ماهیتابه بچینید . بزارید بپزه . تو فر. تو تنور و روی گازهم حتی میشه. بعدش که پخته شد. قرقورت به اندازه که دوست داری. من اندازه خمیرم 200گرم میشد آبش کرده بروی نون و داخل بریزد و میل کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
مواد لازم موز يك عدد پودر ژله توت فرنگي يك عدد پودر قند سه ق غ خ گلاب دو ق غ خ خامه صبحانه يك عدد طرز تهیه اول پودر ژله رو با يك ليوان آب جوش درست ميكنيم سپس يك ليوان آب سرد اضافه ميكنيم و ميذاريم يخچال تا ببنده. بعد از اينكه ژله بست با بقيه مواد همه رو باهم در مخلوط كن ميريزيم تا ميكس ويكدست بشه،سپس درظرف سرو ريخته ودوباره ميذاريم يخچال به مدت چند ساعت تا ببنده و سپس نوش جان ميكنيد. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده تزیین کاری از دل آرا عزیز ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
بهترین وخوشگلترین کاپ کیکه که باتوت فرنگی های روش دلبری میکنه.من برااین کاپ کیک هرچی دم دستم بوداستفاده کردم.یعنی شیرنداشتم بجاش ماست استفاده کردم ودوتا تخم مرغ زدم بهش. یه ق م پکین پودر وکمی وانیل ارد1.5پیمانه روغن نصف استکان شکر1استکان سرپر اول زرده وسفیده روجداکردم وهردوباهمزن بادورتندزدم.به زرده شکرروزدم تاجایی که کرم رنگ شده همزدم وماست وباکمی اب یکدست کردم(تقریبا3قاشق بودماستم)وبهش اضافه کردم وهمچنین روغن رو.اردرو باپکین پودر الک کردم دوبار باقاشق به یه طرف همش زدم دراخرهم سفیده تخمرغ روریختم ویواش یواش قاطی کردم بالیسک.توقالبای کاپ کیک کاغذروغنی انداختم بعدازریختن مواد..روشون توتفرنگی برش خورده گذاشتم.توفرازقبل گرم شده تو دمای 180درجه40دقیقه اول زیره فرروروشن کردم تا پف کردن دراخرم گریل روروشن کردم تاطلایی شن نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁
تخم مرغ ۳عدد آرد ۲پ شکر۱پ کره ۱۵۰ گرم اب وگلاب ترکیبی سه چهارم پیمانه پودر هل دارچین پودر نارگیل مغز گردو ودوق.غ شکر قهوه ای ترکیب این مواد به اندازه یه پیمانه بکینگ ۲ق.م ووانیل مقداری آرد وبکینگ سه بار الک کن بزار کنار شکر وکره با هم زن بزن وقتی حالت کشدار شد تخم مرغ ها به همراه وانیل بزن وبعد ترکیب آب وگلاب بزن وبعدترکیب بکینگ و آرد رو در چند مرحله اضافه کن دمای فر از پیش گرم ۱۷۰ برقی و۴۰دقیقه سس تافی (کارامل) کره ۵۰گرم خامه ۵ق.غ شکر نصف لیوان شیر یک چهارم لیوان ابتدا شکر رو رو ماهی تابه بحالت پاشیده کاراملی کن زیر قابلمه بزار هم نزن ماهی تابه کلفت وحرارت کم باشه تا کاراملی بشه بعد خامه وکره وشیر رو حرارت بزار داغ بشه ولی نجوشه بعد به شکر کاراملی اضافه کن وهم بزن تا یکدست بشه بعد زیاد نزاررو حرارت سفت میشه چون بعد از دما افتادن سفتر میشه. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮