فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ اگر فرصت نکردهاید مناظر دو نفره پزشکیان و جلیلی را ببینید، وقت هم ندارید، پیشنهاد میکنم به جای دو ساعت، این ۳۰ ثانیه را ببینید.
#کوکی_ژله_ای
پنير خامه ای: 200 گرم کره نرم: سه چهارم پيمانه شکر: يک فنجان وانيل: کمي آرد: دو و يک چهارم پيمانه پودر ژله با طعم هاي مختلف: يک بسته جوش شيرين: نصف ق م
چهارماده اوليه را خوب مخلوط کنيد. آرد، پودر ژله و جوش شيرين را با هم مخلوط کنيد.*مواد ژله را به تدريج به پنير خامه اي اضافه و خوب مخلوط کنيد. مواد به دست آمده را به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. فر را روي حرارت 175 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد .خمير را به تعدادي توپک تقسيم کنيد و با فاصله در سيني فر حاوي کاغذ روغني بچينيد.* را به مدت 9 تا 11 دقيقه در فر قرار دهيد؛ سپس از فر در بياوريد و بگذاريد خنک شود.سپس در شکر بغلتانيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک شکلاتی🍫•
درست کنید چون قراره عاشقش بشید🥲❤️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•چای کرک☕️•
این چای یه چای هندیه که توی هندوستان و کشورهای عربی به خاطر خواص و طبع گرمش خیلی پر طرفداره 😍
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_روغنی
یک نون روغنی بسیار عالی و بدون جذب روغن با وجود اینکه در روغن سرخ میشه،ولی اصلا روغن جذب نمیکنه.حتما روی نونها پودر قند بپاشید و میل کنید.
3 یا 4 قاشق ماست
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری سرکه (سیب یا انگور)
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
نزدیک به لیوان آرد ( کنترل شده ارد اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم باشد و به دست نمی چسبد)
برای باز کردن خمیر
مقدار پودر نشاسته ذرت
روغن برای سرخ کردن مقداری
پودر شکر یا پودر قند برای تزیین
تخم مرغ و ماست را کمی مخلوط کنید. سپس جوش شیرین را درون یک کاسه بریزید ، سرکه را به آن بیفزایید و مخلوط کنید، بگذارید کف کند، و جوش شیرین و سرکه را به تخم مرغ و ماست اضافه کنید و با هم مخلوط می کنیم . بعد آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنیم و یک خمیر نرم درست کنیم که به دست نچسبد. نیم ساعت به خمیر استراحت دهید سپس خمیر را به تکه های کمی بزرگتر گردو تقسیم کنید ، نشاسته را روی میز بپاشید و خمیر را با وردنه نازک باز کنید قطر نیم سانت . نان را در روغن داغ بیندازید. اگر خمیر کلفت باشد ، پف نمی کند. بعد روی نانها پودر قند بپاشید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
#زاتزیکی_با_سبزیجات
زاتزیکی دیپ نوعی ماست و خیار یونانی محسوب می شود این دیپ طعم لذت بخشی دارد و برای سرو کنار سبزیجات و چیپس و حتی کنار ساندویچ عالیست.
طرز آماده سازی و مواد:
خیار ...آب لیموترش....سیر رنده شده ....شوید خرد شده ...سرکه سیب یا بالزامیک یا سفید...پنیر سفید ...ماست خامه ای ...نمک
دو عدد خیار را از طول برش دهید و تخم خیار را خارج و سپس خیار را رنده کنید خیار رنده شده را روی پارچه ای پخش کنید کمی نمک پاشیده ده دقیقه بعد گوشه های پارچه را بگیرید تا حد ممکن بفشارید تا در خیار آبی نباشد
در ظرفی خیار را با 200 گرم ماست خامه ای با دو ق غ آبلیمو و دو ق چ سرکه با دو حبه سیر رنده شده و یک ق س شوید خرد شده و کمی پنیر سفید ریز شده و کمی نمک مخلوط ودو تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود و در کنار سبزیجات و چیپس و ....میل کنید
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•نون سیر😋•
خوشمزه ترین و راحت ترین چیزی که میتونید برا شام درست کنید همینه😌
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•متبل بادمجون🍲•
بهترین طعم با بادمجون رو داشت😋
~🧡چیا میخایم:
بادمجون کبابی ساطوری شده
سیر ریز خورد شده
ماست چکیده
اَرده
لیموترش
~💛برای روش:
پولبیبر
روغن زیتون(من ارده و روغن کنجد زدم)
جعفری و کمی گردو
نون خشک
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پواچا_پیتزا_تکنفره
مواد لازم برای خمیر
تخم مرغ ۲ عدد( یه زرده برای روی نون)
روغن مایع نصف لیوان
شیر ۱ لیوان
۴-۵ لیوان آرد
خمیر مایه ۱ ق غ خ
نمک یه ق م خ
شکر ۲ ق سوپ خ سرخالی
کره ۳ ق غ خ
طرز تهیه
داخل یه ظرف ۴ لیوان آرد ،خمیر مایه،شکر ونمک بریزید و هم بزنید بعد وسطش رو گود کنید و یه تخم مرغ کامل و یه سفیده و شیر ( شیر از ولرم یکم گرمتر باشه) روغن رو اضافه کنید وبا دست هم بزنید و ورز بدید بعد کم کم آرد اضافه کنید و فنی خمیر یه کم بدست چسبید دیگه آرد اضافه نکنید و خوب ورز بدید وقتی آماده شد روش رو سلفون بکشید و بزارید که استراحت کنه و حجمش ۲ برابر بشه .
وقتی خمیر حجیم شد یه کم ورز میدیم و بعد مثل تصویر به چند قسمت تقسیم میکنیم ( اندازش به خودتون بستگی داره) و داخل سینی فر میچینیم و بعد با ته لیوان و سط خمیر رو یکم گود میکنیم و بعد داخلش رو سس کچاپ میزنیم وبعد سوسیس خرد شده و پنیر رو داخلش پر میکنیم ( برای پر کردن مواد داخلش از هر چیزی که دوست دارید میتونید استفاده کنید) و بعد به کنارههای خمیر زرده تخم مرغ میمالیم و در آخر با دمای ۲۰۰ درجه میپزیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رتتویی_رامک_خودتون رو درست کنید و لذت ببرید
مواد لازم
پاستا پنه ۲۵۰ گرم
گوجه گیلاسی نیم کیلو
پنیر خامه ای رامک ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه و آویشن
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
تاپینگ پیتزا رامک ۱۰۰ گرم
کدو ۲ عدد
گوجه ۲ عدد
بادمجون ۲ عدد
فر ۱۸۰ درجه نیم ساعت
بچه ها پنیر خامه ای وزن ۲۰۰ و ۳۰۰ گرمی و تاپینگ پیتزا وزن ۱۸۰ گرمی و ۵۰۰ گرمی و ۲ کیلویی داره
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپکهای_سیبزمینی_بامغزپنیر
مواد لازم
2-3 تا سیب زمینی
مقداری جعفری ریز خرد
نمک، فلفل سیاه و قرمز
پنیر پیتزا یا کاشار نگینی و درشت خرد شده
برای سرخ کردن:
2 تا تخم مرغ
1 پیمانه آرد
1 پیمانه آرد سوخاری
روغن مایع
-توپکهای آماده شده رو اول داخل آرد و بعد داخل آرد سوخاری کنین و 25-30 دقیقه بزارین یخچال و در روغن داغ سرخ کنین و بعد روی کاغذ روغنی یا دستمال بزارین تا روغن اضافیشون بره
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#دل_مرغ
دل مرغ روبعد ازشستن وتميزكردن بزاريد بپزه تقريباكمي طول ميكشه بپزه بزاريد نرم نرم بشه بعد پيازداغ كنيدوكمي هم سير رنده شده بربزيد تا تفت بخوره وبعد دل مرغ روبهش اضافه كنيدخوب تفت بدين بعد قارچ رواضافه كنيد وتفت بدين تا ابش خشك بشه زرچوبه روهم موقع پياز داغ كردن اضافه كنيدبعدكه قارچ تفت خورد فلفل دلمه هم اضافه كنيد تفت بدين وبعد گوجه نگيني شده وفلفل ونمك وپاپريكا هم اضافه كنيد والبته كمي هم رب خوب همه روتفت بدين دراخريك استكان اب بريزيد واجازه بدين بجوشه تا ابش خشك بشه وشكل يك سس روبگيره وبعددركنار سيب زميني سرخ كرده ونون يا پلو
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#_سالاد_سیب_زمینی_قالبی
مواد لازم
سیب زمینی ۵ عدد
هویج ۱ عدد متوسط
جعفری ، شوید ، پیازچه ۱/۲ بسته
زیره ۱ ق چ
نمک ۲ ق چ
آب لیمو مقداری
روغن زیتون مقداری
ابتداسیب زمینی ها رو آبپز کنید و با چنگال له کنید داخل یک ظرف بریزید هویج رو رنده کنید و داخل ماهتابه کمی تفت بدید و به سیب زمینی ها اضافه کنید سپس جعفری ،شوید، پیازچه را ریز خرد کنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید داخل یک استکان آب لیمو و ادویه ها رو بریزید و با هم مخلوط کنید و این سس را به مواد اضافه کنید و هم بزنید بعد داخل قالب سلیکونی را چرب کنید و با مواد پر کنید و تا زمانیکه سرو میکنید در یخچال نگه دارید . زمان سرو داخل ظرف سرو برگردانیدو وسط سیب زمینی از مخلوط گار نیتور و ماست بریزید و به دلخواه تزئین کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
#_سس_سبزیجات_بخارپز
سبزى خرد شده(نعنا-ترخون-ریحان)
ماست
نمک و فلفل
ماست را با نمک و فلفل خوب هم می زنیم تا کاملا صاف شود بعد سبزى را با آن مخلوط می کنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥬🥦🥒🥬🥦🥒🥦
#كيك_ليمو_نارنگي
چهار عدد تخم مرغ درشت را با يك پيمانه شكر و يك قاشق غذاري سرپر پوست ليموترش مخلوط كرده و با همزن برقي بزنيد تا تخم مرغ ها سفيد شوند ،سه چهارم پيمانه اب نارنگي و اب ليمو و نصف پيمانه روغن مايع ريخته و مخلوطشان ميكنيم ،دوپيمانه و يك قاشق غذاخوري ارد و دو قاشق م بيكن پودر الك شده كم كم اضافه كرده و هم ميزنيم ،ميتوانيد يك قطره رنگ خوراكي هم بدلخواه بريزيد ،مايه را درون قالب ريخته و با درجه حرارت صدو هفتاد س و تقريبا به مدت چهل تا چهل و پنج دقيقه لازم است تا كيك بپزد ،وقتي كيك پخته و سرد شد ،روي كيك شير عسلي و همچنين كمي خلال پسته و بادام و كمي گل برگهاي رز ،بريزيد
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍋🍰🍊🍰🍋🍰
#نگهداری_کره_محلی
ابتدا کره را توی دمای محیط میگذاریم تا نرم بشود . (ذوب نکنید بهیچ وجه)بعد مقداری داخل کیسه فریزر میریزیم و با دست یا با وردنه صافش میکنیم به ضخامت نیم سانت.
در پلاستیک را بسمت زیر تا میکنیم. بعد با چاقوی بزرگ یا خط کش روی آنرا فشار میدهیم تا به ۹ یا ۱۲ قسمت مساوی تقسیم شود و جای خط چاقو روی آن بماند
بعد همان حالتی داخل فریزر نگهداری میکنیم به مدت چند ماه می ماند. و سفت سفت میشود.
و هنگام استفاده به راحتی از روی خط ها جدا میشود و تیکه میشود. داخل بشقاب میگذاریم و یک ربع بمونه تا از حالت سفتی دربیاد و قابل خوردن بشود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#ترشک_انار
طرزتهیه: انارقرمزوترش یاملس رو دون کرده با گوشتکوب برقی یا دستی کمی له میکنیم تا آب اناربیرون بیاد یه تیکه نبات می اندازیم بعد باشعله کم گاز میگذاریم تابجوشد وغلیظ شود درانتها گلپر ویک قاشق رب انار میزنیم البته اگرتمایل داشتیم ترش تر شود رب انار بیشتر میزنیم این ترشک خوشمزه وخوشرنگ ومقوی است
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥