eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه طبقه اول دوتا بسته بیسکویت پتی بور پودر شده با ۱۰۰ گرم کره اب شده مخلوط کف قالب کمربندی یا رینگ فیکس کرده طبقه دوم .یک پاکت خامه صبحانه. و ۱۰۰ گرم پنیر ویلی و۴ ق غ شکر .یک پاکت دریم ویب و یک ق س خوری ژلاتین اب شده به روش بن ماری همه رو با هم با همزن میکس کرده و می ریزیم روی طبقه اول و دوساعت توی یخچال که خودشو بگیره. طبقه سوم: کیوی ۵ عدد پوست گرفته نگینی خورد کنید بزارید روی گاز خوب له بشه بعد ۲ ق غ شکر و۱ق غ ابلیمو بهش اضافه کنید ، دقت کنید کیوی اب می نداره .حالا می تونید اینجا یک پاکت ژله لیمو رو اضافه کنید و یعد از این از روی گاز بر دارید وخنک که شد بریزید روی طبقه دوم و۳ ساعت توی یخچال نکته : دقت کنید . اب نباید به کیوی ها اضافه کرد خود کیوی اب می اندازه و همین اب کافی هست برای ژله که به کیوی ها اضافه می کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
یکی از غذاهای مورد علاقه منه و دائم دنبال تست طعمهای جدید و متفاوت نودلم ، همونطور که میدونید تو دو تا پست عقب تر دستور تهیه کباب ترکی رو گذاشته بودم ، از مخلفات کباب ترکی که زیاد اومده بود تصمیم گرفتم باهاش یه غذای جدید با نودل درست کنم ، به ترکیب گوشت ( برای روش تهیه اش مراجعه کنید به پست کباب ترکی ) یک قاشق سویا سس ، یک قاشق سس باربیکیو و یک قاشق سس صدف ( قابل حذفه ، از هایپر مارکتها میتونید تهیه کنید ، برای طعم دار کردن سبزیجات ، گوشت ، میگو ، مرغ عالیه ) و مقدار خیلی کمی سس تند اضافه کردم با حرارت بالا پنج دقیقه مواد رو تفت دادم و بعد نودل پخته شده رو همراه با دو سه تا قاشق از آب نودل اضافه کردم ، بعد از دو سه دقیقه که مزه ها به خورد هم رفت غذامون آماده شد ، فقط حیف که پیازچه نداشتم چون ترکیبش با این غذا محشر میشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم نودل یک بسته تخم مرغ دوعدد سینه مرغ یک عدد آرد، پودر سوخاری و یک سُس مخصوص ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارد ١پيمانه ماست نصف پيمانه روغن مايع نصف پيمانه بكينگ پودر 2ق چ نمك و فلفل و آویشن تخم مرغ ۲عدد فلفل دلمه رنگي خرد شده ذرت و قارچ و هر چیزی که دوست دارید مرغ یک چهارم سینه ی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت_دوم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
13.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه بار این جوری درست کن عاشق طعم و مزه ش میشی ۱ بسته نودالیت، ۱ دونه گوجه، ۱ دونه پیاز، ۲تا قارچ متوسط، ۱ ق غ رب گوجه، پنیر پیتزا (قابل حذف) ، نمک و فلفل و پودرسیر پیاز رو تفت میدیم سبک که شد گوجه پوست کنده و نگینی رو اضافه میکنیم. قارچ های خرد شده رو اضافه میکنیم ، ادویه میزنیم و ۱ ق رب گوجه کمی که تفت خورد ۱ لیوان آب گرم اضافه میکنیم چند تا قل که خورد نودالیت و اضافه میکنیم با ادویه مخصوصش میزاریم ۱۰ دقیقه ای با حرارت کم بپزه تا نودل ها نرم بشن و آبش کشیده بشه در آخر پنیر پیتزا میزنیم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
سیر ۱ کیلو روغن مایع یا کنجد یا زیتون ۱ لیوان نمک ۱ ق غذا خوری طرز تهیه حریره سیر ابتدا سیر ها را پوست بگیرید و خوب بشورید و بگذارید تا خشک خشک شود نباید اصلا مرطوب باشد برای بهتر خشک شدن یک دستمال نم گیر پهن کنید و سیر ها را روی آن قرار دهید تا خشک شوند. برای پوره کردن سیر به غذاساز یا یک دستگاه خرد کن نیاز دارید سیر ها را داخل آن ریخته و اجازه دهید تا پوره پوره شود. وقتی سیرها پوره شدند آنها را داخل کاسه ای ریخته و روغن مایع را افزوده و هم بزنید تا به یک مخلوط نه خیلی سفت نه خیلی شل برسید باید غلظت مواد آن شبیه پوره باشد پس یکباره روغن را اضافه نکنید تا شل نشود. وقتی روغن را اضافه کردید باید نمک را اضافه کنید مقدار نمک حریره باید خوش نمک باشد نه خیلی شور نه خیلی بی نمک باشد. نمک را به حریره سیر اضافه کنید و هم بزنید سپس آن را داخل شیشه تمیز که خشک کردید بریزید و مقداری روغن روی آن ریخته تا خشک نشود سپس در یخچال نگهداری کنید و برای انواع غذاها استفاده کنید نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄
کیک فوق العاده انرژی زا ومناسب روزهای سرد زمستانی مواد لازم: آرد ۱_۲/۳ پیمانه تخم مرغ ۳عدد شیره انگور ۱پیمانه روغن مایع ۱/۲پیمانه کره ۵۰ گرم گردو خرد شده ۱ پیمانه وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه آرد و بکینگ پودر رو با هم سه بار الک می کنیم و کنار می گذاریم.تخم مرغهاو وانیل را می زنیم تا حجمش دوبرابر و کرم رنگ شود،روغن مایع و کره نرم شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم.بعد شیره انگوررا اضافه می کنیم اگر شیره انگور شما سفت بود کمی حرارت بدهید البته در حد کمی گرم شدن، و بعد گردو را در کمی آرد بغلطانید و بعد ارد اضافه ان را بگیرید در نهایت مخلوط آرد و بکینگ پودر رااضافه کرده و مخلوط می کنیم ودر فر گرم شده با درجه ۱۸۰و زمان ۴۵دقیقه میگذاریم البته بستگی به دمای فر هم دارد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم برای 4تا 6 نفر برنج 3 پیمانه تخم مرغ 2 عدد ماست 4 تا 5 قاشق غذاخوری محلول زعفران 3 قاشق غذاخوری بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری روغن مایع یک دوم پیمانه نمک و زیتون سبز و سیاه به میزان لازم طرز تهیه برنج رو به روش آبکش یا کته به همراه کمی نمک و روغن آماده کنید.(روغن در صورتی که به روش کته آماده میکنید، استفاده کنید!) تخم مرغ ها رو در یک کاسه بشکنید و با همزن بزنید تا حدی که کمی حجم بگیره! بعد ماست و بکینگ پودر و زعفران و کمی از روغن رو اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. حالا برنج ها رو با این مواد ترکیب کنید. کف قالب یا قابلمه مورد نظر رو کمی چرب کنید و زیتون ها رو به ردیف کف قالب بچینید، حالا مایه ته چین رو روی زیتون ها بریزید و خوب فشرده کنید. مابقی روغن رو هم روی برنج بریزید و بذارید حدود 1 ساعت با شعله کم دم بیاد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
کیک فوق العاده انرژی زا ومناسب روزهای سرد زمستانی مواد لازم: آرد ۱_۲/۳ پیمانه تخم مرغ ۳عدد شیره انگور ۱پیمانه روغن مایع ۱/۲پیمانه کره ۵۰ گرم گردو خرد شده ۱ پیمانه وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه آرد و بکینگ پودر رو با هم سه بار الک می کنیم و کنار می گذاریم.تخم مرغهاو وانیل را می زنیم تا حجمش دوبرابر و کرم رنگ شود،روغن مایع و کره نرم شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم.بعد شیره انگوررا اضافه می کنیم اگر شیره انگور شما سفت بود کمی حرارت بدهید البته در حد کمی گرم شدن، و بعد گردو را در کمی آرد بغلطانید و بعد ارد اضافه ان را بگیرید در نهایت مخلوط آرد و بکینگ پودر رااضافه کرده و مخلوط می کنیم ودر فر گرم شده با درجه ۱۸۰و زمان ۴۵دقیقه میگذاریم البته بستگی به دمای فر هم دارد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نودل ۵ عدد گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم هویج ۲عدد پیاز ۲عدد زرد چوبه نصف قاشق مرباخوری پودر سیر یک قاشق مرباخوری آویشن یک قاشق مرباخوری پنیر پیتزا، کنجد ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام جمعه تون زیبا و شاد امروزتان پراز شادی الهی امروز خونه هاتون پربرکت رابطه هاتون پراز رنگ های زیبا وجودتون سلامت دلتون پر اميد و لحظاتتون سرشاراز عشق و شادی باشه تقدیم به شما خوبان آدینه تون زیبا در کنار عزیزانتون ﹝@Jomlax
12.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
17.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نودلیت هر بسته برای یک نفر(داخل آب جوش سه دقیقه بجوشه)، قارچ یا مرغ خرد شده نصف لیوان برای هر نفر(میتونین کم و زیادش کنین)، خامه دو قاشق برای هر بسته، شیر یک سوم لیوان برای هر نفر، آویشن و ادویه ی داخل نودل قارچ ها رو با کمی روغن با حرارت زیاد تفت بدین و همزمان نودل رو داخل آبجوش بریزین قارچ که تفت خورد خامه رو اضافه کنین و تفت بدین بعد هم ادویه رو اضافه کنین. شیر رو اضافه کنین حالا نودل رو آبکش کنین و به موادتون اضافه کنین(من ذرتم زدم که قابل حذفه) دو دقیقه مواد رو روی خرارت مخلوط کنین تا طعم مواد به خورد هم بره(بمونه خیلی سفت میشه) ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۳۰گرم روغن جامد معادل نصف لیوان ۱۰۰گرم پودرقندالک شده معادل ۳/۴لیوان آردالک شده۲۲۰گرم معادل دولیوان سرخالی وانیل یا پودرهل نصف قاشق چای خوری زعفران غلیظ ۱قاشق غذاخوری ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذرت ۹۰ گرم سوسیس ۱۰۰ گرم یک ورق پنیر چدار پنیر پیتزا ۴۰ گرم دو‌عدد نودل همراه با ادویه مخصوص همراه نودل کنجد ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
ابتدا ۱۰۰گرم کادایف رو در ۵۰گرم کره بهمراه ۴ق غ شیرعسلی و مقداری گردو پودر هل تفت دادم و گذاشتم کنار،سپس ۱/۵لیوان شیر و سه ق غ نشاسته ذرت و چهار ق هم شکر و یکونیم ق غ پودر کاکائو اضافه کردم تا وقتی خودشو گرفت سپس شعله رو خاموش کردم و مقداری وانیل و دو الی سه ق غ هم خامه صبحانه ریختم ،سپس در ظرف مورد نظر لایه لایه ریختم و گذاشتم در یخچال تا خنک بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
13.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•چیز کیک ژاپنی🍰• نکته مهمش اندازه گیری دقیق مواد هست: آرد ۷۰ گرم پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری پودر قند یا شکر دانه ریز ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۶ عدد کره ۵۰ گرم پودر تارتار ۱/۴ قاشق چایخوری آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری شیر ۱۰۰ میلی لیتر(من از ۳ قاشق ماست استفاده کردم) وانیل یک قاشق چایخوری ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
18.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍹🍸🍷🍹🍸🍷🍹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کنافه بازاری😋• خیلی خیلی خوشمزس از دستش ندین 😎 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•موهیتو سه رنگ😍• هم خوشمزه هم راحت هم جیگرت و حال میاره😌 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
16.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•چیکن پاپ کورن🍗• خوشمزه ترین و راحت ترین رسپی برای چیکن پاپ کورن همینجاست😍 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳