eitaa logo
آشپزی آسان
18.9هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.9هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند معلق ماندن تخم شربتی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی حلقه ای با طعم سیر ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای شهد ۱ ق غ عسل یا شربت بار ۱ ق غ زعفران دم کرده ۱ق غ اب جوش خمیر هزارلا به میزان لازم توضیحات توی کلیپ گفته شده😍 دما فر برقی توستر و سولاردم ۱۶۰ درجه مدت حدودا ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا وقتی پف کنه و طلایی بشه فرگازی ۱۸۰ درجه حدودا ۳۰ دقیقه دستگاه ها از قبل گرم بشن فرگازی اول حرارت از پایین بعد پخت حرارت بالا تا طلایی بشه اما فرهای برقی هردو المنت باهم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
گردوی سابیده شده سبزیجات معطر شامل گشنیز ، نعنای کم، اناریجه و چوچاق هست، سیر دو سه حبه پیاز متوسط سیر و پیاز رو رنده میکنیم ، نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، و رب آلوچه ترش و ملس که میتونیدفقط رب ملس بهش اضافه کنید بستگی به ذائقتون داره ، اگه به سبزیجات محلی دسترسی ندارید همون گشنیز و نعنا کافیه ، حالا همه این مواد رو با هم مخلوط کنید تا یک دست شود، بادمجون را دو سه ساعت قبل پوست بگیرید شکمش رو باز کنید به اندازه ای که از وسط دو نیم نشه بعدبهش نمک بزنید تا اون آب سیاهش بره بعد شکم بادمجون رو از این مواد پر کنید و توی روغنی که داغ شده طبق همین تصویر بچنید و در تابه رو بذارید تا ی طرفش سرخ شه بعد که آخرای سرخ شدنه در تابه رو بردارید تا خوب سرخ شه حالا میتونید بادمجون و برگردونید تا طرف دیگش سرخ شه ، این غذا رو با برنج و نون میشه سرو کرد اما توو شمال بیشتر با برنج میخورن ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
طرز تهیه پست بعدی کانال👇👇 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
مواد لازم: سیب زمینی 3 عدد بزرگ خیارشور نگینی خردشده:1 لیوان نخود فرنگی و ذرت بخارپز شده:1 لیوان هویج بخارپز یا پخته شده و نگینی خرد شده:نصف لیوان ژامبون مربعی خرد شده:1 پیمانه(اگه ژامبون گوشت دودی باشه سالادتون بینظیر میشه) (میتونین به جای ژامبون از کالباس خشک هم استفاده کنید) ولی من برای سفارشاتم همیشه ژامبون گوشت میزنم شوید و پیازچه تازه خرد شده: نصف لیوان سس مایونز:4 تا 5 ق غ نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم طرز تهیه: سیب زمینی رو نگینی خورد کنید و آب پزش کنید دقت کنید زیاد نپزن چون موقع مخلوط کردن له میشن هویج رو نگینی خورد کنید و آب پزش کنید خیار شور و ژامبون رو هم نگینی خورد کنید شوید و پیازچه تازه رو ریز خورد کنید بعد همه ی مواد رو باسس مایونز و نمک و فلفل سیاه قاطی کنید تا سس به خورد مواد بره و بریزید داخل ظرف درب دار یا روی ظرفتون و با سلفون بپوشونید و بزاریدش داخل یخچال تا چند ساعتی بمونه و آماده شه. اگه این سالاد و برای مهمونی میخواید آمادش کنید میتونید از روز قبل تهیه کنید و بزاریدش یخچال یا تو ظرف شات سرو کنید و روشو دلخواه تزئین کنید. . من برای تزئین از گوجه گیلاسی و لیمو ترش و کاهو فرانسوی استفاده کردم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🔴😱 🔴 😱 ❌🔞 ای از قعر که دل انسان را میلرزاند 😶 🎥♨️جهت این صدای فرازمینی کن👇 https://eitaa.com/joinchat/2301821136C64d7de6580 https://eitaa.com/joinchat/2301821136C64d7de6580 🚫 که تا به حال حتی به ذهن خطور نکرده بود😳👆
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستای خامه ای "سه سوته"🍝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
مرغ هارو به سايز هاي كوچيك و مكعبي تيكه تيكه ميكنيم و به همراه پودر سير و زعفرون و روغن زيتون و يكم رب انار ملس و يكمي هم مغزگردوي ساييده شده مخلوط ميكنيم و ميزاريم يخچال نصف روز،اگه واسه ناهاره،از شب قبل،بعد جوجه هارو به سيخ بزنين و آروم بزاريم داخل تابه،داخل تابه هم مخلوط آب و روغن بريزين و بزارين بپزه(رو آتيش با حرارت خيــــــلي كم هم ميشه پخت)،بعد از اينكه پخت،ميتونين يه سس انار درست كنين و روش بريزين ، من براي سس انار يكم رب انار ملس رو با روغن زيتون و زعفرون و يه نصف قاشق رب گوجه و يكم پياز سرخ شده قاطي كردم بعد بهش پودر دارچين و گرانول سير و پودر پاپريكا و پودر دانه ي ٤فلفل زدم بعد سس رو موقعه ي سرو روي جوجه ها ريختم كه طعم بي نظيري داره با كته و نون ميشه سِروش كرد ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
تناسب اندام افسانه ای 💪 .🌟. . کاملا تخصصی بهت یاد میدم تو خونه بدنتو بسازی چطوری ⁉️ 😱 اینا رو یادت میدم :🥰 1) دوره یوگا 2) دوره های پلانک 3) دوره فرم دهی باسن 4) دوره های شکم ( abs ) 5) دوره 100 کالری در روز 6) دوره فرم دهی عضلات سینه 7) دوره ویژه full body(تمام بدن) همراه با ⬇️ ✅ پشتیبانی و مشاوره تخصصی فول آلبوم گلچین آهنگ های ورزشی ✅ معرفی مکمل برای باز دهی بیشتر (ویژه بانوان 👸 و آقایان 🤴) 💠 عضویت ⬇️ https://eitaa.com/joinchat/3683385699C2db9558575 https://eitaa.com/joinchat/3683385699C2db9558575
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر توت فرنگی و پاناکوتا بیسکوییت ۱۵ عدد کره ۱۰ گرم شیر ۲ لیوان خامه ۲۰۰ گرم شکر ۵ قاشق ژلاتین ۴ قاشق چای خوری وانیل ۱ قاشق چای خوری توت فرنگی ۱۰ عدد شکر ۱ قاشق اب یخ ۲ قاشق ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رشته پلو🧆 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
مژده 🎉 مژده🎉 🔥🔥آموزش خیاطی، اونم رایگان🔥🔥 🎉در کانال شیک پوش میتونید هنرخیاطی رو رایگان یاد بگیری و برای خودت کسب درآمد کنی🔥 ☘میتونی کلی نکات درباره دوخت لباس، دوخت بدونه الگو و با الگو ☘روشهای سریع و آسان خیاطی، تمیز دوزی کلی مدل لباس و ترفند خیاطی برای خوش اندام وشیک پوش بودن یاد بگیری 🔥همه این هنرها رو در کانال ما رایگان یاد بگیر😍 بزن روی لینک بیا توی کانال، مطمئن باش پشیمون نمیشی🔥🔥👇 دیدنش مجانیه😊👇👇👇👇 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 https://eitaa.com/joinchat/11927879C482f33f6b4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت ریواس🍲 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سیب زمینی" شکم پر" ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
مواد لازم 0.5 پیمانه نخود 0.5 پیمانه لوبیا چیتی 0.66 پیمانه عدس 200 گرم کلم برگ (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری سیر داغ 3 عدد هویج نگینی (خرد شده) 50 گرم برگ کرفس 200 گرم رشته آش 0.5 پیمانه کشک طرز تهیه نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود. آن گاه عدس را بیفزایید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید. حالا هویج نگینی را به همراه برگ های کرفس خرد شده اضافه نمایید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند. اکنون رشته آش را در آش بریزید تا نرم شود. در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه نمایید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
شب حرارت به داخل بدن میرود و هضم قويتر مى شود ولى روز سردی به داخل و حرارت به سطح بدن میرود و غذا درست هضم نمى شود.. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥