eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.7هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستای خامه ای "سه سوته"🍝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
مرغ هارو به سايز هاي كوچيك و مكعبي تيكه تيكه ميكنيم و به همراه پودر سير و زعفرون و روغن زيتون و يكم رب انار ملس و يكمي هم مغزگردوي ساييده شده مخلوط ميكنيم و ميزاريم يخچال نصف روز،اگه واسه ناهاره،از شب قبل،بعد جوجه هارو به سيخ بزنين و آروم بزاريم داخل تابه،داخل تابه هم مخلوط آب و روغن بريزين و بزارين بپزه(رو آتيش با حرارت خيــــــلي كم هم ميشه پخت)،بعد از اينكه پخت،ميتونين يه سس انار درست كنين و روش بريزين ، من براي سس انار يكم رب انار ملس رو با روغن زيتون و زعفرون و يه نصف قاشق رب گوجه و يكم پياز سرخ شده قاطي كردم بعد بهش پودر دارچين و گرانول سير و پودر پاپريكا و پودر دانه ي ٤فلفل زدم بعد سس رو موقعه ي سرو روي جوجه ها ريختم كه طعم بي نظيري داره با كته و نون ميشه سِروش كرد ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
تناسب اندام افسانه ای 💪 .🌟. . کاملا تخصصی بهت یاد میدم تو خونه بدنتو بسازی چطوری ⁉️ 😱 اینا رو یادت میدم :🥰 1) دوره یوگا 2) دوره های پلانک 3) دوره فرم دهی باسن 4) دوره های شکم ( abs ) 5) دوره 100 کالری در روز 6) دوره فرم دهی عضلات سینه 7) دوره ویژه full body(تمام بدن) همراه با ⬇️ ✅ پشتیبانی و مشاوره تخصصی فول آلبوم گلچین آهنگ های ورزشی ✅ معرفی مکمل برای باز دهی بیشتر (ویژه بانوان 👸 و آقایان 🤴) 💠 عضویت ⬇️ https://eitaa.com/joinchat/3683385699C2db9558575 https://eitaa.com/joinchat/3683385699C2db9558575
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر توت فرنگی و پاناکوتا بیسکوییت ۱۵ عدد کره ۱۰ گرم شیر ۲ لیوان خامه ۲۰۰ گرم شکر ۵ قاشق ژلاتین ۴ قاشق چای خوری وانیل ۱ قاشق چای خوری توت فرنگی ۱۰ عدد شکر ۱ قاشق اب یخ ۲ قاشق ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رشته پلو🧆 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
مژده 🎉 مژده🎉 🔥🔥آموزش خیاطی، اونم رایگان🔥🔥 🎉در کانال شیک پوش میتونید هنرخیاطی رو رایگان یاد بگیری و برای خودت کسب درآمد کنی🔥 ☘میتونی کلی نکات درباره دوخت لباس، دوخت بدونه الگو و با الگو ☘روشهای سریع و آسان خیاطی، تمیز دوزی کلی مدل لباس و ترفند خیاطی برای خوش اندام وشیک پوش بودن یاد بگیری 🔥همه این هنرها رو در کانال ما رایگان یاد بگیر😍 بزن روی لینک بیا توی کانال، مطمئن باش پشیمون نمیشی🔥🔥👇 دیدنش مجانیه😊👇👇👇👇 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 https://eitaa.com/joinchat/11927879C482f33f6b4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت ریواس🍲 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سیب زمینی" شکم پر" ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
مواد لازم 0.5 پیمانه نخود 0.5 پیمانه لوبیا چیتی 0.66 پیمانه عدس 200 گرم کلم برگ (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری سیر داغ 3 عدد هویج نگینی (خرد شده) 50 گرم برگ کرفس 200 گرم رشته آش 0.5 پیمانه کشک طرز تهیه نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود. آن گاه عدس را بیفزایید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید. حالا هویج نگینی را به همراه برگ های کرفس خرد شده اضافه نمایید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند. اکنون رشته آش را در آش بریزید تا نرم شود. در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه نمایید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
شب حرارت به داخل بدن میرود و هضم قويتر مى شود ولى روز سردی به داخل و حرارت به سطح بدن میرود و غذا درست هضم نمى شود.. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🔴 اضافه وزن داری؟ 👈 قرص و دارو و دمنوش و رژیمای سخت رو بذار کنار ⚠️ توی کانال اندام برتر یاد میگیری ریشه ای وزن کم کنی! ✅ با اندام برتر یاد میگیری: 1️⃣ در کنار خانواده 2️⃣ هر چیزی دوست داری بخوری 3️⃣ و به صورت ریشه ای وزن کم کنی! 🔺 همین حالا کاهش وزنت رو شروع کن و عضو کانال شو 👇 https://eitaa.com/joinchat/4202627270C8a4423f492
2عدد سیب زمینی 1 عدد پیاز بزرگ 2 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذا خوری پودر سوخاری 1 قاشق غذا خوری ارد سفید ادویه هفت کاره ،زرد چوبه ،فلفل سیاه،دارچین، سماق، پوره قوره انگور، نمک جعفری تازه کمی و تره خشک شده کمی طرز تهیه: سیب زمینی ها را با رنده درشت رنده کرده و در ظرفی آب ریخته و آبکش کرده و در پارچه تمیز ریخته و آبش را کامل گرفته ،در کاسه بزرگ تخم مرغ ها را همراه ادویه ها و سبزی ها و ارد ها خوب مخلوط میکنیم و پیاز را با رنده ریز رنده کرده و همراه سیب زمینی ها به مواد تخم مرغ و ارد مون اضافه کرده، مخلوط میکنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند، حال در تابه روغن سرخ کردنی ریخته و کمی از مواد برداشته و در دست حالت داده، در روغن داغ سرخ میکنیم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
آرد : 250 گرم پودر قند : 50 گرم کره : 160 گرم تخم مرغ : 1 عدد نمک : 1 پنس شکر قهوه ای : 200 گرم تخم مرغ : 4 عدد پودر نارگیل : 80 گرم گردوی ریز شده : 100 گرم شکلات چیپسی : 80 گرم آرد و شکر و نمک را در ظرف ریخته و با دست مخلوط می کنیم. و بعد کره را ریز ریز کرده و اضافه می کنیم. و با نوک انگشتان کره را به خورد مواد می دهیم.(مثل خرده نان میشود). بعد 1 عدد تخم مرغ را اضافه میکنیم و با نوک انگشتان بهم میزنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود و بعد قالب را چرب کرده و مواد را کف قالب پهن می کنیم. و به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه در فر می گذاریم. تخم مرغ و شکر و وانیل را 5دقیقه با همزن خوب میزنیم تا حجمش دو برابر شود و بعد همزن را خاموش کرده و گردو و پودر نارگیل و شکلات را اضافه کرده و با کاردک(لیسک) هم می زنیم. مواد آماده شده را روی خمیر می ریزیم و در دمای 180 بمدت 20 الی 30 دقیقه درون فر قرار میدهیم. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🚨 توجه 🚨 توجه اخبار 20:30 😁 ⛔اخطار احتمال مرگ از شدت خنده 😂 خنده در حد 🔞 برای دیدن ادامهٔ اخبار طنز روی لینک پایین بکوب 👇 از خنده پاره شدم 😈😄 https://eitaa.com/joinchat/3670868315C32bd9512fc 🍑جوک های جدید🤡
اول ژله قرمز رنگ رو توی لیوان ریخته وبا استفاده از یک تکیه گاه کج داخل یخچال قرار دهید. وقتی بست ژله آلورا را با شیر یا بستنی درست کنید و قسمت خالی لیوان بریزید. به همین راحتی، یه ژله شیک خواهید داشت. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️سلام و صد سلام 🌸صبحتون قشنــگ ♥️روزتون پر از سلامتی 🌸شروع صبحتون ♥️سرشار از مهر و دوستی 🌸موفقیت و لطف خدای مهربان ♥️با آرزوی سه شنبه ای عـالـی 🌸 ســــلام صبحتون زیبــا ﹝@Jomlax
مواد لازم: 1-ماکارونی رشته ای 400 گرم 2-سویا 120 گرم 3-هویج 1 عدد 4-فلفل دلمه ای 1 عدد 5-پیاز 1 عدد 6-سیر 2 حبه 7-دارچین 1٫2 ق.چ 8-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم 9-رب گوجه 1 الی 2 ق.غ 10-روغن مایع به میزان لازم 11-زست لیمو 1 ق.چ 12-آبلیمو تازه 1 ق.غ نکات: آب کشی سویا خیلی مهمه در یک آبکش سویای خیس خورده رو بریزید کاملا با آب بشویید و هر بار با دست سویا ها را مچاله کنید تا آب زرد آن خارج بشه و در نهایت قبل از انتقال سویا به ماهیتابه با دست خوب آب سویا رو بگیرید. بعد از آبکش کردن، ماکارونی رو با آب سرد بشورید تا لعاب ماکارونی ازش جدا بشه و مایه ماکارونی حسابی جذب رشته ها بشه. این روش یک ترفند خوب برای جلوگیری از خمیر نشدن ماکارونی است. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳