eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.9هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️سلام و صد سلام 🌸صبحتون قشنــگ ♥️روزتون پر از سلامتی 🌸شروع صبحتون ♥️سرشار از مهر و دوستی 🌸موفقیت و لطف خدای مهربان ♥️با آرزوی سه شنبه ای عـالـی 🌸 ســــلام صبحتون زیبــا ﹝@Jomlax
مواد لازم: 1-ماکارونی رشته ای 400 گرم 2-سویا 120 گرم 3-هویج 1 عدد 4-فلفل دلمه ای 1 عدد 5-پیاز 1 عدد 6-سیر 2 حبه 7-دارچین 1٫2 ق.چ 8-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم 9-رب گوجه 1 الی 2 ق.غ 10-روغن مایع به میزان لازم 11-زست لیمو 1 ق.چ 12-آبلیمو تازه 1 ق.غ نکات: آب کشی سویا خیلی مهمه در یک آبکش سویای خیس خورده رو بریزید کاملا با آب بشویید و هر بار با دست سویا ها را مچاله کنید تا آب زرد آن خارج بشه و در نهایت قبل از انتقال سویا به ماهیتابه با دست خوب آب سویا رو بگیرید. بعد از آبکش کردن، ماکارونی رو با آب سرد بشورید تا لعاب ماکارونی ازش جدا بشه و مایه ماکارونی حسابی جذب رشته ها بشه. این روش یک ترفند خوب برای جلوگیری از خمیر نشدن ماکارونی است. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
طرز تهیه پست بعدی کانال👇👇 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
چهار کیلو شیرو خوب جوشوندم و گذاشتم سرد بشه جوری که انگشت زدم داخل شیر گرم باشه ولی دستو نسوزو نه بعد سه قاشق ماستو خوب زدم صاف بشه بعد از یه گوشه ریختم داخل شیر اروم همزدم بعد روشو با یه پتو پوشوندم الان هوا سرد شده جاش سرد باشه ماست نمیبنده گذاشتم چهار ساعتی بمونه بعد نگا کردم خوب خودشو گرفته بود بعدگذاشتم همونجوری بمونه تا یه شبو روز روش نمک ریختم بعد با همزن دستی خوب زدم ریختم تو مشک از همون کره گیرای ۲۰لیتری بعد یکم بیشتر از اندازه ماست اب ریختم و زدم به برق هر نیم ساعت یه بار چک کردم بعد چهل دقیقه کم کم کره جم شد و خاموش کردم اینم کره و دوغ خونگی هم تمیز هم خوشمزه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
سینه مرغ دو تیکه پیاز یک عدد بزرگ زعفران دم کرده یک ق غ خ ادویه شامل فلفل سیاه ادویه مرغ زردچوبه و نمک نصف فلفل دلمه سینه مرغ رو خوب سرخ میکنیم و ادویه و زعفران و پیاز رو هم اضافه میکنیم یه تف میدیم پیازها که خوب سرخ شدن فلفل دلمه رو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میزاریم با شعله کم نیم ساعت بعدنصف لیوان آب جوش اضافه میکنیم و با همون شعله کم میزاریم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
هدایت شده از #سه‌شنبه‌هاے_امام‌زمانی💚🌷
💚🌷 💕 💚چگونه بی‌تو جهان را پُر از ستاره کنم؟ چگونه این همه دردِ تو را نظاره کنم؟ 💚میان تلخیِ این روزِگار، مهدی جان دلم هوای تو کرده بگو چه چاره کنم؟ 🌷 💚 💚💚💚🌷🌷🌷
مواد لازم: بستنی وانيلی : نيم لیتر شکلات تخته‌ای: 50 گرم موز: 1 عدد آب پرتقال: 1/3 ليوان پودر ژلاتین: 1 ق غ مغز گردو: به‌ مقدار لازم بيسکوئيت پتی بور: 18 عدد طرز تهیه: ابتدا آب پرتقال و ژلاتین رو داخل ظرفی ريخته، بنماری می‌کنیم. بستنی وانيلی رو از فریزر خارج می‌کنیم تا کمی شل شود. شکلات تخته‌ای و مغز گردو رو به صورت‌ نگینی خرد می‌کنیم. يک عدد موز رو از وسط نصف و برش های يکسان می‌دهیم. حالا همه ی مواد رو با هم مخلوط می‌کنیم. دقت‌ کنين که‌ حتمآ ژلاتین کاملا خنک بشه وقتی به‌ مواد اضافه می‌شه. یک رديف بيسکوئيت پتی بور کف قالب مورد نظرتون بچینین و بعد مواد بستنی رو روش بریزین و سطحش رو صاف کنید حالا يک رديف ديگه بيسکوئيت روی بستنی ها بچینین و قالب رو به‌ مدت‌ 8 ساعت‌ داخل فریزز قرار بدین تا کاملا ببنده و بعد با چاقوی تیز برش بدين. نکته‌: پودر ژلاتین باعث میشه بستنی ما دیرتر آب شه. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
طرز تهیه پست بعدی کانال👇👇 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
2 بسته بیسکویت پتی پور 2 بسته خامه صبحانه 4 بسته شکلات تیره یک بسته خامه رو روی حرارت تا نقطه ی جوش ببرین و بعد 3 بسته شکلات اضافه کنید و هم بزنید و بیسکوییت هارو خورد کنید و با خامه و شکلات ترکیب کنید کف قالب 22 سانتی متری کاغذ روغنی بیاندازید و موادو ریخته و یکساعت داخل فریزر بذارین بعد 4 ق غ خامه صبحانه و یک بسته شکلات رو مخلوط کنید و روی کیک بریزید و با پودر پسته تزیین کنید. (البته مقدار بیسکوییت رو نسبت به شکلات، خودتون میتونید تعیین کنید) ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
10عددخرما دارچین کمی 2قاشق ق غ شکر 2نیم لیوان شیر 4ق غ خامه صبحانه 1قاشق ق غ سرپر آرد 1قاشق ق غ سرپر نشاسته ذرت ابتدا شیر و خرما را میکس میکنیم بعد نشاسته و آرد شکر را در آن خوب حل میکنیم و روی شعله باحرارت ملایم گذاشته دارچین ریخته به هم میزنیم وقتی مثل فرنی شد خامه رو اضافه میکنیم از شعله برمیداریم در کاسه ریخته با گردو،فندق و یا موز تزیین میکنیم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
٥٠٠ گرم آرد نان و ١ق چ نمك را در كاسهء مناسبي الك كرده ميان آن را گود كنيد و ١/٣پيمانه روغن ذرت يا آفتابگردان، ١ عدد زرده تخم مرغ، ١/٢ پيمانه آب گرم،١/٢ پيمانه شير گرم و ١/٢ و ١ ق چ مايه خمير خشك فوري را افزوده هم بزنيد تا خمير شود سپس به آرامي ورز دهيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود. چنانچه خمير كمي به دست مي چسبيد آرد اضافه نكنيد! خمير را در كاسه اي چرب شده قرار داده رويش را پوشانده در محل گرمي گذاشته تا حجم آن دو برابر شود. مواد مياني: پياز را خرد كرده با كمي روغن ذرت تفت دهيد، سيب زميني پخته و پوره شده را به همراه ٢ق س برنج پختهء نرم، گشنيز خرد شده، فلفل قرمز تند ،نمك و فلفل سياه اضافه كرده با هم مخلوط كرده و صبر كنيد تا خنك شود. بعد از استراحت خمير كمي آن را ورز داده سپس به ١٢ قسمت مساوي تقسيم كنيد.هر قسمت را به شكل بيضي كمي باز كنيد و از مواد مياني به اندازه ١ق س وسط خمير گذاشته و خمير را ببنديد كمي سطح آن را فشار داده و به شكل بيضي در آورديد و در سيني چرب شده قرار داده رويشان را پوشانده تا حجم آنها دو برابر شود. سپس در روغن سرخ كنيد تا بپزند و طلايي شوند. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
📣📣 افراد جویای کار 📣📣 ♦️زنان خانه دار ♦️دانشجویان ♦️شغل دوم آقایان 💥💥خیلی‌راحت درمنزل‌با گوشی‌موبایل خودت روزی ۵ یا ۶ ساعت‌ زمان بزار پول دربیار 👌👌صفرتاصد آموزش بصورت مجازی و رایگان 💥بدون سرمایه اولیه بدون تجربه کاری ✅فقط داشتن فن بیان عالی برای حضور در مصاحبه آنلاین فرم زیر را با دقت پر کنید👇👇👇👇 https://formafzar.com/form/iiese https://formafzar.com/form/iiese https://formafzar.com/form/iiese
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
آرد۱/۵ پیمانه تخم مرغ ۴ عددشکر ۱پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه نوتلا ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چایخوری آردوبکینگ پودرروچند بارالک میکنیم کنار میزاریم.فر رو گرم میکنیم شیر رو کمی گرم میکنیم تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم میزنیم ۵ دقیقه تاکاملا کشداروروشن بشه پودرکاکائو و روغن روباهم مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم، ‌شیر ونوتلا روباهم مخلوط میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم، حدود یک دقیقه موادرو هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو کم کم به مواداضافه کرده وبا لیسک فولد میکنیم ، قالب رو با روغن چرب کرده موادکیک روداخل قالب ریخته وداخل فرحدود نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد میزاریم بپزه. ممکنه این زمان متغیر باشه،منظور از پیمانه لیوان هست ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
طرزتهیه : مرغ باپیازوفلفل دلمه ای خردشده وآبلیموترش وزعفرون وکمی روغن کنجد یا زیتون شب قبل مزه دارمیکنیم بعد مرغ را بایه پیاز وزعفرون ویه لیوان آب میپزیم وبعدازپختن باشعله کم وباحوصله سرخ میکنیم برای سس مرغ هم آب مرغ روبهش نمک وفلفل میزنیم چندتا جوش بزند باقالی تازه رو که الان فصلشه ازدوپوست درمیاریم خلال میکنیم بعدازاینکه برنج رو آبکش کردیم همراه سیرتازه وشوید تازه یاخشک لابه لای برنج میدهیم شعله گازاولش زیاد باشد تا برنج بخارکند بعد شعله رو کم میکنیم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳