eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.2هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام دوستان 💗جمعه تون زیبا و شاد 🌷امروزتان پراز شادی 🌸الهی امروز 💗خونه هاتون پربرکت 🌷رابطه هاتون 🌸پراز رنگ های زیبا 💗وجودتون سلامت 🌷دلتون پر اميد 🌸و لحظاتتون سرشاراز 💗عشق و شادی باشه 🌷آدینه تون زیبا در کنار عزیزانتون ﹝@Jomlax
لپه نیم پ. عدس 1 پ. پیاز ریز حدود 1 کیلو. یا هر چقدر دوس داشتیم سبزی شامل تره. ریحان مرزه. یه ق هم کاکوتی. یه کیلو سبزی. فلفل دلمه یک عدد. ریز خرد شده. یه ق غ رب نمک. زردچوبه. فلفل تند. ارد 1/5 پ برای اماج ابتدایک عدد پیاز را تفت داده بعد سبزی وپیازهاکمی درسته خرد شده راکمی که جوشیدعدس ولپه پخته وفلفل دلمه ای نمک فلفل وزردچوبه ورب یک عدد سیب زمینی متوسط خرد شده را اضافه کرده وقتی اشمون اماده شد اوماج را درس میکنیم. تهیه اوماج : به اردکمی اب وزردچوبه اضافه کردم وورز دادم اب زیاد نریزید خمیر میشه کم کم بریزید متل خرد نون بشه. اگر کمی از حالت خرده نونی بیشتر شد با دست کوچولو کوچولو کنید. واوماج رابه اش اضافه کردیم. هم می زنیم. تا اوماجها به هم نچسبه واشمون ته نگیره یه ربع روی گاز که ماند خاموش میکنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧅🧅🧅🧅🧅🧅🧅
14.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم 400 گرم سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 7 عدد سیب زمینی ریز 9 عدد قارچ پیاز کره 1 قاشق غذا خوری آرد 200 میلی لیتر خامه صبحانه یا مخلوط خامه و شیر 150 گرم پنیررنده نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
زیتون شور و بی هسته، اسلایس شده نیم کیلو هویج حدود 800 گرم سیر یه بوته بزرگ آب 1.5 لیوان سرکه دو لیوان سیاه دانه کمی (در صورت تمایل) نمک مقدار لازم پودر فلفل سیاه مقدار دلخواه فلفل قرمز. مقدار دلخواه رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری با روغن تفت بدین اول هویج و سیر رو در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید و سپس همه ی مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید بذارید با درب بسته پنج دقیقه بجوشه، سپس زیرش رو خاموش کنید وسیاه دانه رو اضافه کنید و سریع تا داغه شیشه هارو پر کنید و دربشو محکم ببندید و برعکس کنید تاخنک بشه اینطوری هواگیری (کنسروی) میشه و در دمای محیط تا مدتی سالم میمونه و دیگه نیازی نیست در یخچال نگهداری بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🫒🫒🫒🫒🫒🫒🫒
اول سینه مرغ رو از استخوان جدا میکنیم و چند قسمتش میکنیم بعد بین پاکت فریزر میزاریم و با استیک کوب میکوبیمش زیاد هم نباید نازک بشه بعد حدود 4_3 ساعت توی نمک و فلفل و ابلیمو و زعفران و روغن زیتون و اب پیاز میخوابونیم .(اب پیاز باعث تردی شنیسل میشه)بعد هر تکه رو اول توی ارد سفید میزنیم بعد توی تخم مرغ و دراخر ارد سوخاری که البته میتونید یه کم کنجد هم توی ارد سوخاری بریزید و بعد سرخشون کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
شکر یک فنجان گلاب یا عرق بهار نارنج 2 تا 3 قاشق غذا خوری رنگ دلخواه یا زعفران به مقدار لازم گلاب یا عرق بهار نارنج و قاشق قاشق به شکر اضافه میکنیم تا مثل ماسه بشه و بعد رنگ یا زعفران رو اضافه میکنیم روی کاغذ روغنی پهنش میکنیم و با قالب های ریز و دلخواه اونا رو قالب میزنیم و توی سینی میچینیم مدت یه شب تا صبح بذارین تو همون سینی بمونه تا مثل قند سفت و محکم بشه . برای دور قندون کار قشنگیه . عطر و بوی بهار نارنج توی این قند ها ماندگار است. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
بلغور گندم نصف ليوان،دال عدس نصف ليوان،رب گوجه فرنگي يك و نیم ق غ،رب فلفل يك ق غ (يا يك ق غ سرخالي رب گوجه+يك ق مرباخوري سر پر فلفل قرمز،مقدار فلفل سليقه ايه)،پياز ريز خرد شده يك عدد متوسط،نعناع خشك يك و نيم ق مرباخوري،روغن زيتون دو ق غ،آب تقريبا هفت ليوان،نمك،ليموي تازه و برگ نعناع تازه براي سِرو طرز تهيه: پياز رو در روغن تفت بديد تا يكم طلايي بشه بعد رب فلفل و رب گوجه رو اضافه كنيد و تفت بديد ميتونيد يه كوچولو زردچوبه هم بريزيد،حالا بلغور+عدس رو يك دقيقه با مواد تفت بديد و آب و نعناع خشك رو اضافه كنيد و وقتي جوش اومد بذاريد با شعله ملايم بپزه و جابيفته.اواخر پخت نمك رو اضافه كنيد و موقع سِرو با برشهاي ليمو و برگ نعناع تازه تزيين كنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍜🍜🍜🍜🍜