فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فارس۲۴|امروز چه خبر بود؟
از راکتهای فرود آمده در شهرکهای صهیونیستی تا کرونای هندی
@Farsna https://eitaa.com/joinchat/2661744651C3f9979c9c7
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نگاهی به جدیدترین خبرها از انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری؛
🎥از اعلام حضور افراد جدید در صحنه انتخابات تا شایعات و نقل قول های انتخاباتی؛
@irinn_channel
https://eitaa.com/joinchat/2661744651C3f9979c9c7
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان دردناک نبویان درباره عراقچی و شرمن!
وندی شرمن میگوید هر چه (یک موضوعی) را گفتم، مذاکره کنندگان ایرانی قبول نکردند اما تا گریه کردم، عراقچی کوتاه آمد و حرفش را پس گرفت!
شرمن میگوید او در ابتدای هر سال میلادی برایم کارت تبریک می فرستاد اما نمیدانست من یهودیام!
@BisimchiMedia https://eitaa.com/joinchat/2661744651C3f9979c9c7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجتالاسلام دکتر نبویان: این دولت توان اداره کشور را ندارد
بیست درصد مشکلات کشور مربوط به تحریمهاست و هشتاد درصد به خاطر سوء تدبیر و بی کفایتی.
نشستن و منتظرن ببینن بایدن رای میاره یا ترامپ!
حسن روحانی ۲۴ شهریور ۱۳۹۲ : ناکارآمدی ها را نمیتوان پای تحریم ها نوشت
حسن روحانی امروز ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ : کمبود مرغ بخاطر تحریم امریکا است .
می خواهند کشور
روی آرامش را ببیند یا نه؟
🔹حکایت مدعیان اعتدال و اصلاحات، حکایت دانش آموزی است که تمام فرصت درس خواندن را تباه کرده و حالا تقلا می کند تا هر طور شده، امتحان به تعویق بیفتد. اما انتخابات، زنگ حساب است. نه می شود برای قصور و تقصیر ها، قصه سر هم کرد و نه انتخابات را تعطیل کرد.
♦️نظرسنجی های دولت می گوید محبوبیت روحانی به زیر هفت درصد رسیده و به قول زیباکلام، بالای 90 درصد رای دهندگان، به اصلاح طلبان به خاطر این تجویز، بد و بیراه می گویند.
🔹چاره چیست؟ زمزمه تعویق انتخابات! اول بار، نشریه اصلاح طلب "امید جوان" بود که با بهانه کردن کرونا تیتر زد "انتخابات را عقب بیندازید؛ سرعت گرفتن واکسیناسیون و بهبود اوضاع اقتصادی در صورت توافق وین و عبور از موج کرونا، شرایط را مساعد تر می کند"!
♦️سپس محسن هاشمی رئیس شورای شهر اظهار داشت "برگزاری انتخابات، پیک چهارم کرونا را به پیک پنجم تبدیل میکند و رکورد تلفات را می شکند". امروز هم خانم آذر منصوری، (سخنگوی جبهه اصلاحات و قائم مقام دبیرکل حزب اتحاد ملت) خواستار تعویق انتخابات شده و گفته است: "دولت میتواند به خاطر شیوع کرونا، پیشنهاد تعویق را به مجلس ارائه دهد و مجلس هم با قید دو فوریت بررسی کند. این تنها راهکار است".
🔹به یک ماه قبل برگردیم. کرونا به خاطر محدودیت های اعمال شده، در حال مهار بود و تعداد قربانیان روزانه به هفتاد نفر کاهش یافته بود. اکثر اعضای ستاد ملی مهار کرونا، برای تثبیت این روند، منطبق با نظر کارشناسان، خواستار تداوم محدودیت های سفر در ایام نوروز شدند.
♦️اما آقای روحانی یک تنه نظر کارشناسان را زیر پا گذاشت و ادعا کرد "به نظر من از پیک کرونا عبور کرده ایم"! مسافرت ها مجاز اعلام شد و شیوع کرونا دوباره شدت گرفت؛ تعداد قربانیان و مبتلایان پنج برابر شد.
🔹حالا سه هفته است که در بحبوحه رکود اقتصادی، کسب و کارها وادار به تعطیلی شده اند. اقتصاد کشور تا پیش از این به خاطر کرونا، متحمل 250 هزار میلیارد تومان خسارت شده بود. می شد این خسارت ادامه پیدا نکند. اما آن تدبیر سوال برانگیز نگذاشت نقطه پایان، بر خسارت گذاشته شود.
🔹این چگونه مدیریتی بود که معضلی در حال مهار را مجددا تبدیل به چالشی جدی کرد؟ چرا نمی گذارند شرایط، عادی و اوضاع کشور با ثبات شود؟ آیا این تکرار همان سوء مدیریتی نیست که فتنه بنزینی را شعله ور کرد؟
♦️به یاد دارید که سردبیر نشریه حزب "اتحاد ملت" (صدا) پس از شوک بنزینی گفت "روحانی میخواست به هر قیمتی شده، دوباره مذاکره کند. اینجا بود که قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ تا در بالا چانه زنی کنند که مذاکره انجام شود.
🔹او می افزاید: "میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم می ریزد و روحانی خندیده است. اینکه می گویند تصمیم، غیر کارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاع رسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود"!
@IMANI_mohammad https://eitaa.com/joinchat/2661744651C3f9979c9c7
🔴لطفا با دقت و تا آخر خوانده شود🔴 👇 ❌ شبهه ۸۵۷
به عشق رهبرم سید علی رأی نمیدهم، تا که ایشان هرچه خود صلاح اسلام و ایران هست انجام دهند چرا که ایشان نایب برحق امام عصر ارواحنا فداه هستند و تنها ناجی همه ما ایرانیها و حتی جهان اسلام.
*به عشق رهبرم سید علی رأی نمیدهم*، چرا که رأی من همیشه برخلاف فکر و مصلحت ایشان بوده و انتخابهای اشتباه من، ما را به این روز انداخته است.
*به عشق رهبرم سید علی رأی نمیدهم*، چونکه هرچه پیشرفت در قدرت نظامی و علمی و اقتصادی داشتیم از اقدامات و فداکاریها و درایت رهبر عزیز و عظیم الشانمان بوده و توسط اشخاص و اطرافیانی که ایشان با درایت و از روی عقل و ارتباطات خفیه ای که با امام زمان داشته اند به ثمر رسیده.
پس بیایید با همبستگی ملی و با ندادن رأی و تَکرار نکردن اشتباهاتی که سالهاست تَکرار میکنیم، *همه چیز را به قدرت عظیم رهبر بسپاریم
رییس قوه قضاییه هم که رهبری بهترین گزینه را به ریاست ان برگزیده است .
تمام اعضای تشخیص مصلحت نظام توسط رهبری انتخاب می شوند
اعضای شورای نگهبان و مجلس خبرگان همه توسط رهبری انتخاب شده و می شوند .... تنها گزینه ای که انتخاب مدیران ان صد در صد تحت امر رهبری نیست و مردم در حد ۱۵ درصد قدرت انتخاب دارند دولت و هیئت دولت هست ، و فعلا همه مشکلات کشور هم به گردن همینها افتاده... (خلاصه شده)
✅ پاسخ
✍️ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 اگرچه این متن کنایه آمیز است، اما ابتدا باید دانست که در منطق اسلام، حضور مردم در صحنههای مختلف تایید و تاکید شده (مثلاً نهجالبلاغه خ۳، آلعمران ۱۵۹ و...) اینکه همهی مسئولیت اصلاح، اداره و مبارزه با مشکلات را بر عهدهی رهبر جامعه انداخت، منطقی یهودی است که در سوره مائده (آیات ۲۰ تا ۲۶) نقل و مذمت شده است.
🔹نکته دوم اینکه، برخلاف ادعای نویسنده، دولت بیش از ۹۰ درصد امکانات، منابع انسانی، و بودجه کشور را در اختیار دارد. لذا تاثیر سایر بخشها (مجلس، قوه قضاییه، نیروهای نظامی و انتظامی) خوب باشند یا بد، در برابر تاثیر قوه مجریه تقریباً هیچ است. مثلاً اگر قوه قضائیه ما هرچند قدرتمند و عادل باشد، اما در ادارات و مراکز دولتی نظارت کافی (چه در نصب مدیران و چه در طول مدیریت) نباشد و خلاصه دولت تبدیل به کارخانه مفسد پروری شود، قوه قضائیه چقدر میتواند از شیوع فساد جلوگیری کند، مخصوصاً اینکه گفته شده «مردم بر روش و آیین زمامداران خود هستند». به تعبیر پروین اعتصامی:
گر حکم شود که مست گیرند
در شهر هرآنکه هست گیرند!!
تا اینجا روشن شد که اهمیت دولت و انتخاب رئیس آن قابل مقایسه با هیچ یک از دیگر بخشهای نظام نیست.
🔹اما اینکه نویسنده انتخابهای خود را مخالف نظرات رهبری و موجب خسارت به کشور معرفی میکند، از دو حال خارج نیست؛ یا جدی میگوید یا قصد طعنه و کنایه دارد. اگر جدی میگوید که باید در این صورت نظر خود را با نظر رهبری هماهنگ کند نه اینکه یهودوار رفع مشکلات را از رهبر طلب کند.
اما اگر طعنه میزند به این سوال پاسخ دهد د که اگر بنا بود نظر رهبری در انتخاب مسئولان ملاک باشد، دولت فعلی که هم و غمّش مذاکره و برجام بود، نباید بر مسند امور مینشست، چرا که همه میدانند که رهبری آشکار و پنهان، مستقیم و غیر مستقیم بدبینی خود به نتایج مذاکرات را بارها ابراز کردند.
🔹بنابراین با وجود اینکه گاهی نظرات مردم با نظرات رهبر جامعه متفاوت است و چه بسا تجربه هم غلط بودن نظر مردم را اثبات کند (نظیر آنچه در جنگ احد اتفاق افتاد و بر خلاف نظر پیامبر، بیرون شهر به عنوان محل جنگ انتخاب شد و اتفاقا شکست جبهه اسلام را به همراه داشت) اما طبق قرآن کریم و تایید عقل سلیم، مراجعه به نظر مردم در مسائل مهمی مانند انتخاب رئیسجمهور در نهایت به نفع همه است چرا که ابعاد بینالمللی انتخابات، حفظ و تقویت اتحاد و همبستگی، گردش مدیریتی و حضور سلایق تنوع مدیریتی برکات سترگی در جامعه به همراه خواهد داشت.
بله! اگر در بین گزینههای موجود، بهترین ها انتخاب شوند، طبیعتاً آثار گفته شده، دو چندان خواهد شد.
🆔 @shobhe_shenasi https://eitaa.com/joinchat/2661744651C3f9979c9c7
⭕️ بیش از ۳ دهه همین افراد و همین تیم در موضوعات مختلف به عنوان مذاکرهکنندگان ایرانی حاضر شده اند. در این ۳ دهه چند بار نتیجه مذاکرات به نفع مردم بوده است؟ چند بار این آقایان حاضر به پاسخگویی به مردم شده اند؟ چند بار مسئولیت تاثیر مذاکرات بر زندگی مردم را پذیرفته اند؟
#مذاکرات_وین