فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیش بینی دو سال پیش سید یاسر جبرائیلی در رابطه با معاهده پاریس
⭕️ مردم فعلا فقط قطع برق را میبینند. اما با بقای معاهده پاریس بعد از 2020 شاهد فنای روندهای پیشرفت کشور خواهیم بود
🔴 اگر این #لیست_نهایی نامزدهای تایید شده باشد یا لیست دیگری فردا منتشر شود، راه انتقاد بسته نیست. افراد و رسانهها میتوانند آزادانه و منطقی و محترمانه نقدهای خود را مطرح کنند.
🔸اما وظیفه #شورای_نگهبان، عمل به مُر قانون است نه مصلحتسنجی. مصلحتاندیشی کار رهبر معظم انقلاب است. کسانیکه الان از ردصلاحیت جهانگیری و لاریجانی ناراحتند، سالهای گذشته منتقد تایید صلاحیت روحانی بودند! تا روحانی را نقد میکردیم میگفتند چرا شورای نگهبان تاییدش کرد! حالا ژست میگیرند که چرا حامیان فلانی را در تایید صلاحیتها در نظر نمیگیرند!
🔹بالاخره شورای نگهبان به قانون عمل کند یا مصلحتسنجی کند؟ اینکه مشارکت در انتخابات باید بالا باشد به معنای تایید افراد بیصلاحیت نیست! اگر در تایید روحانی اشتباه کرده باشد دلیلی ندارد همان اشتباهات را تکرار کند! مگر شرط مدیر و مدبر بودن نباید احراز شود؟ آیا جهانگیری و لاریجانی و پزشکیان و آخوندی مدیر و مدبر بودند که کشور را به #لبه_پرتگاه بردند؟!
🔸شاید این لیست در نهایت تغییر کند ولی نباید به جریانات سیاسی اصالت داد و سهم تعیین کرد! باید هر شخصی ویژگیهای احراز صلاحیت را دارد تایید شود از هر جریانی باشد. اگر شخصی هم ویژگیها را ندارد نباید تایید شود از هر جریانی باشد!
❇️ با این حال منتظر میمانیم تا ارائه رسمی لیست نهایی.
پ.ن: فراموش نکنیم علت مشارکت پایین در اتتخابات #مجلس_یازدهم عملکرد فاجعه بار دولت و مجلس لاریجانی بود اگرچه هم اصلاحطلبان لیست دادند هم عدالتخواهان هم اصولگرایان!
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔰 به نظرتون برق خونه اینا هم رفته یا یخچالشون رو میزنن به پریز برجام؟!
✍️ علیرضا گرائی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
❌ وسط همین قطعی برقهای یهویی جا داره یادی کنیم از تفکری که گفت انرژی هستهای به درد نمیخوره!
بیش از 10 درصد از برق جهان توسط انرژی هستهای تولید میشه
✖️فرانسه 70 درصد
✖️اسلواکی 53 درصد
✖️اوکراین 53 درصد
✖️مجارستان 49 درصد
✖️بلژیک 47 درصد
✖️بلغارستان، اسلوونی، فنلاند و سوئد بیش از 30 درصد
✖️روسیه و آمریکا 20 درصد
و ایران تنها 2 درصد! چرا؟ چون عدهای منافع ملی را به بهانهی مذاکره و تعامل با غرب به پای منافع سیاسی خودشان ذبح کردند!
✍پاسخی به یک شبهه
با اعلام لیست تایید صلاحیت های نامزدهاي شورای نگهبان شبهه ای مطرح شده است که چرا برخی از نامزدهها مانند جهانگیری در سال 96 تایید شده اند و در این دوره رد شده اند برخی مانند مهرعلیزاده در سال 94 برای مجلس شورای اسلامی ردصلاحیت شده اند و الان برای ریاست جمهوری تایید صلاحیت شده اند؟
🔹پاسخ مناسبی از سوی
، رئیس اداره اخبار مجلس داده شده که پاسخ مناسبی است👇👇👇
🔹اگرنظر #شورای_نگهبان نسبت به فردی در ۹۲و۹۶ تغییر کرده احتمالا بخاطر تغییر اعضای شوراست.
🔹اعضای شورای نگهبان نسبت به۹۲، ۷ تغییر و نسبت به۹۶ نیز ۵ تغییر دارد. بعضی دورهشان تمام شده [محسن اسماعیلی، سوادکوهی، ابراهیمیان، امیری و..] و ۴نفر هم فوت کردند [یزدی، مومن، رضوانی و شاهرودی]
✍ #روانبخش
@tahlile_siasi
♻️ چرا لاریجانی از سدّ شورای نگهبان عبور نکرد؟
مطابق مصوبه شورای عالی امنیت ملی، اقوام درجه یک مقامات عالی نظام، نباید در برخی کشورهای متخاصم مثل آمریکا و انگلیس، اقامت داشته یا حتی مشغول به تحصیل باشند. این قانونی خوب اما ناقص است و باید درباره همه مقامات جمهوری اسلامی ایران اجرا شود.
لازم به ذکر است زمان تصویب این قانون، (سال ۸۸) علی لاریجانی عضو شورای عالی امنیت ملی بوده است./ حمید رسایی
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
آقای جهانگیری حالا که رد صلاحیت شدند، گفتند اکنون تکلیف از من ساقط است!
خیلی هم خوب، دو ماه وقت دارید برای کولبران که برایشان گریه کردید، کار کنید و مشکلاتشان را سامان دهید، امیدواریم در زمان تحویل دولت حداقل این یک مشکل حل شده باشد!
@BisimchiMedia
کوتاه درباره #احراز_صلاحیتها
#حسین_شریعتمداری
دیروز #نتیجه_نهایی بررسی صلاحیت نامزدهای ریاستجمهوری از سوی شورای نگهبان به وزارت کشور اعلام شد و آقایان، سعید جلیلی، محسن رضایی میرقائد، سیدابراهیم رئیسی، علیرضا زاکانی، سیدامیرحسین قاضیزادههاشمی، محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی را
به عنوان نامزدهایی که صلاحیت آنها برای تصدی پست ریاست جمهوری احراز شده است، معرفی شدند. برخی از نامزدها که احراز صلاحیت نشده بودند، از جمله آقایان لاریجانی، پزشکیان، جهانگیری، ضرغامی و هاشمی در #اقدامی_درخور_تحسین اعلام کردند که نتیجه اعلام شده را پذیرفتهاند.
و اما، اعلام نتیجه نهایی بررسیهای شورای نگهبان به فاصله کوتاهی پس از انتشار خبر، با واکنشهای مثبت و منفی قابل ملاحظه و تقریباً بسیاری روبهرو شد. وجیزه پیشروی اشارهای گذرا به چند نکته در همین خصوص است.
۱- وظیفه #شورای_نگهبان بررسی صلاحیت نامزدها و احراز یا عدم احراز صلاحیت آنها برای تصدی پست حساس و سرنوشتساز ریاستجمهوری است. شورای نگهبان خصوصیات، سوابق و عملکرد و ... نامزدها را با شرایطی که در قانون آمده است به #بررسی و #ارزیابی مینشیند و درصورتی که شرایط و خصوصیات آنها با آنچه در قانون به تصریح آمده است منطبق بود، صلاحیت آنان را مورد تائید قرار داده و
به عنوان نامزدی که صلاحیتش احراز شده است معرفی میکند. به بیان دیگر، دست شورای نگهبان برای اعمال
- خدای نخواسته- سلایق شخصی بسته است.
۲- ممکن است برخی از نامزدها که صلاحیت آنها برای ریاست جمهوری - و نه پستهای دیگر، نظیر وزارت و نمایندگی مجلس و امثال آن - احراز نشده است به نظر و یا عملکرد شورای نگهبان اعتراض داشته باشند. در این حالت، دو گزینه قابل تصور است. اول آنکه شورای نگهبان #دلایل_عدم احراز را برای عموم اعلام کند! که شورای نگهبان برای حفظ حرمت نامزدها و حفاظت از حریم خصوصی آنها، از این اقدام منع شده است و دوم اینکه دلایل یاد شده به اطلاع خود نامزدها برسد که این اقدام از سوی شورای نگهبان صورت گرفته و راه آن برای هیچ نامزدی مسدود نیست!
۳- گفته میشود انتظار آن بوده و هست که شورای نگهبان برای هر یک از جناحها و سلیقههای سیاسی موجود در کشور، نامزد معرفی کند که باید گفت #وظیفه قانونی شورای نگهبان #احراز_صلاحیت نامزدهای ثبتنام کرده - صرفنظر از وابستگیهای حزبی و جناحی آنها- است.
بنابراین، ابتدا باید #نامزد_واجد_صلاحیت ثبتنام کند و سپس #انتظار احراز صلاحیت داشته باشد!
وظیفه شورای نگهبان سامان دادن به امور گروهها و احزاب نیست!
۴- برخی نیز با تاکید بر ضرورت #مشارکت_حداکثری در انتخابات پیشروی ابراز میدارند که رد صلاحیت برخی از نامزدهای یک جناح میتواند به مشارکت حداکثری آسیب برساند ! که در این خصوص باید گفت؛
الف- جناح مورد اشاره نیز نامزدهای احراز صلاحیت شده همسو با خود را دارد و چنانچه بر این باورند که نامزدهای اصلی آنها ثبتنام نکردهاند! باید #خود_پاسخگو باشند و این تقصیر یا قصور به شورای نگهبان ربطی ندارد.
ب- مشارکت حداکثری اگرچه یک ضرورت حیاتی و نیاز ضروری است ولی مسئولیت آن بر عهده شورای نگهبان نیست. این شورا نمیتواند گزاره یاد شده را به شرایط ضروری نامزدها اضافه کند! و اساساً مصلحتاندیشی بیرون از شرح وظایف شورای نگهبان است. چرا؟! زیرا مصلحتاندیشی یک مقوله کیفی است و مادام که به کمیت و یکگزاره کمّی تبدیل نشده است قابل اندازهگیری نخواهد بود و میتواند زمینه و مقدمهای برای فشلشدن امور مربوط به احراز صلاحیت نامزدها باشد.
ج- فراهم آوردن زمینه #مشارکت_حداکثری بیش و پیش از همه بر عهده مسئولان و بهویژه مسئولان اجرایي کشور و #عملکرد مثبت و یا منفی آنهاست.
به عنوان مثال کسانی که با #کمکاری و #بیتدبیریخود، مردم را به صف #مرغ میفرستند، به صف رای لطمه میزنند !
بدیهی است که در #عدم احراز صلاحیت برخی از نامزدهای اخیر چنانچه
#موازین_قانونی کاملاً رعایت شده باشد، صورتمسئله با آنچه در سال ۸۴ اتفاق افتاده تفاوت جدی دارد و طبعاً ادامه ماجرا نیز با سال ۸۴ متفاوت خواهد بود.
و بالاخره در این باره گفتنیهای دیگری نیز هست که به بعد موکول میکنیم.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
🔴 به شورای نگهبان حق بدهید ...
در سال ۹۲ نتیجه تساهل و نگاهِ باز شورای نگهبان شد وعده های دروغین ، شعارهای بدون عمل و انواع ناجوانمردی ها و فریب های انتخاباتی برای کسب رای مردم و سپس ۸سال آزگار تضعیف مملکت و فشار بیش از اندازه بر مردم و اوضاع کنونی .
نصیب #شورای_نگهبان هم چیزی نبود جز انواع لعن و نفرین و فحش و ناسزای مردمی که بجای پذیرش مسئولیت انتخابشان همه تقصیرها را بر گردن این شورا انداختند که چرا در بررسی صلاحیت نامزدها سفت و محکم عمل نکرد!
حالا با این شرایط به شورای نگهبان حق بدهید که به جای تساهل و تسامح ، مُرّ قانون را ملاک قرار دهد نه ذره ای کمتر و نه ذره ای بیشتر ...
🚫 *برخی از علل رد صلاحیت ها* 🚫
💠 *لاریجانی*
▫️یکی از فرزندان ساکن امریکا
▫️فرزند دیگر ساکن انگلیس
▫️اسنادی در مورد ارتباط ایشان با انگلیس
💠 *جهانگیری*
▫️پرونده کیفری
▫️عملکرد ضعیف در دولت مخصوصا ارز 4200 که به اتلاف منابع ارزی کشور منجر شد
💠 *پزشکیان*
▫️قبلا هم رد صلاحیت شده بود
▫️در مجلس سومدیریت هایی داشت
▫️قومیت گرایی و تشکیل فراکسیون ترک زبان ها
💠 *سعید محمد*
▫️شرط مدیر و مدبر بودن در ایشان احراز نشد.
تنها حوزه مدیریت کلان ایشان 2 سال و نیم فرمانده قرارگاه خاتم است.
💠 *دهقان*
▫️دلیل اصلی رد صلاحیت حسین دهقان در شورای نگهبان اقدام او در انتقال اسناد بکلی سری وزارت دفاع و تجمیع آن در محلی ناامن و نداشتن ساز و کار مناسب برای نگهداری آنها بوده است.
همین تجمیع اسناد طبقهبندی شده و تعیین نکردن پروتکلهای امنیتی موجب بروز خسارتهای سنگین امنیتی و اطلاعاتی برای کشور شده است.
💠 *احمدی نژاد*
▫️حمایت وی از جریان انحرافی
▫️تقابل با رهبری در قضیه خانه نشینی
▫️تقابل با رهبری در مورد وزارت اطلاعات مصلحی
▫️حمایت 100 درصدی از بقایی و مشایی
▫️سخنان ساختار شکنانه مقابل دادگستری
▫️معتقد نبودن و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی (موضع گیری های اخیر ایشان علیه قانون و شورای نگهبان بیانگر این موضوع است)