هدایت شده از مرکز نشر آثار آیتالله بهجت
💢 ختمی مجرب به دستور آیتالله بهجت قدسسره برای افزایش رزق و روزی
🔻 دستورالعمل ختم سوره واقعه:
⭕️ این ختم، از ختمهای مأثوره و بسیار مجرب هست که مورد توصیه علما و بزرگان بوده است و حضرت آیتالله بهجت هم مطابق اساتید معظمشان، بدان تأکید داشتهاند.
✅دستورالعمل این ختم، آنچنانکه در روایات وارد شده، بدینصورت استکه: چون اول ماه، دوشنبه باشد؛ شروع کند به خواندن این سورۀ مبارکه، با طهارت و رو به قبله.
روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه، و روز سوم سه مرتبه و همچنین تا چهاردهم چهارده مرتبه بخواند. همچنین هرروز بعد از اتمام تلاوت سورههای مبارکه آنروز، این دعا را بخواند:
يا مُسَبِّبَ الْأَسْبابِ وَ يَا مُفَتِّحَ الْأَبْوابِ، اِفْتَحْ لَنا الْأَبْوابَ وَ يَسِّرْ عَلَيْنَا الْحِسابَ وَ سَهِّلْ عَلَيْنَا الْعِقابَ [الصِّعابَ]، اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِي وَ رِزْقُ عِیالي فِي السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ، وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ، وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ بَعِيدًا فَقَرِّبْهُ، وَ إِنْ كَانَ قَرِيبًا فَيَسِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ يَسِيرًا فَكَثِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ كَثيرًا فَخَلِّدْهُ، وَ إِنْ كانَ مُخَلَّدًا فَطَيِّبْهُ، وَ إِنْ كانَ طَيِّبًا فَبارِكْ لِي فِيهِ، وَ إِنْ لَمْ يَكُنْ يَا رَبِّ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ، وَ وَحْدانِيَّتِكَ إِنَّكَ عَلی كُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ، وَ إِنْ كانَ عَلی أَيْدِي شِرارِ خَلْقِكَ فَانْزَعْهُ وَ انْقُلْهُ إِلَيَّ حَيْثُ أَكُونُ، وَ لَا تَنْقُلْنِي إِلَيهِ حَيْثُ يَكُونُ.
✅در ادامه مرحوم مجلسی رحمهالله از امام سجاد علیهالسلام نقل میفرماید که در روزهای پنجشنبه میان این چهارده روز، به جای دعای فوق، پس از اتمام سورههای شریفه، این دعا را قرائت نماید؛ آن دعا چنین است:
يا واحِدُ يَا ماجِدُ، يَا جَوادُ يَا حَليمُ، يَا حَنّانُ يَا مَنّانُ يَا كَريمُ، أَسْأَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثي، وَ تَقْضي بِها دَيْني، وَ تُصْلِحُ بِهَا شَأْني، بِرَحْمَتِكَ يَا سَيِّدي. اَللّهُمَّ إِنْ كانَ رِزْقي فِي السَّماءِ فَأَنْزِلْهُ، وَ إِنْ كانَ فِي الأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ، وَ إِنْ كانَ بَعيدًا فَقَرِّبْهُ، وَ إِنْ كانَ قَريبًا فَيَسِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ قَليلًا فَكَثِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ كَثيرًا فَبارِكْ لي فيهِ، وَ أَرْسِلْهُ عَلَى أَيْدي خِيَارِ خَلْقِكَ، وَ لَا تُحْوِجْني إِلَى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ إِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ [بِكَيْنُونَتِكَ] وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللّهُمَّ انْقُلْهُ إِلَيَّ حَيْثُ أَكُونُ،وَ لَا تَنْقُلْني إِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَديرٌ، [يا حَيُّ يَا قَيُّومُ يَا واحِدُ يَا مَجيدُ يَا بَرُّ يَا كَريمُ] يَا رَحيمُ يَا غَنِيُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَنِّئْنا كَرامَتَكَ وَ أَلْبِسْنا عافِيَتَكَ.
#بهجت_الدعا، ص٣۶٢ـ٣۶۴ (مجموعه ادعیه، اذکار و دستورالعملهای مورد توصیه حضرت آیتالله بهجت قدس سره)
✅ البته نکته مهم طبق فرمایشات حضرت آیتالله بهجت آناستکه به قدری این ختم مهم هست که میتوان آنرا حتی در غیر از شرایط ذکر شده به جای آورد؛ به طور مثال حتی میتوان در یک نوبت با تلاوت مجموع سورهها (١٠۵ بار) و خواندن دعاهای آن بجا آورده شود.
💻 مشاهده این مطلب و مطالب مشابه از طریق لینک زیر در سایت رسمی مؤسسه نشر آثار حضرت آیتالله بهجت(ره):
➡️ http://bahjat.ir/fa/content/9187
☑️کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیتالله بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
▫️حک شده بر روی گردنبند زهـرا یا عـلی
حک شده بر ذوالفقار مرتضی یا فاطمه...
بس که حیدر فاطمه است و بس که زهرا حیدر است
در نـجـف چـیـزى نمی بیـنیـم الا فاطمه...
می رسد روزی امـیـری از تبار مـرتـضـی
می شـود آخـر شـعـار کـل دنـیا فاطـمـه...
💐 ایام ازدواج امیرالمومنین و حضرت زهرا سلام الله علیهما مبارک.✨
#امیرالمومنین_علیه_السلام
#حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها
@Bayyenaatt
هدایت شده از استاد علی صفایی حائری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫ آدمی به اندازهای که توسعه
پیدا میکند دنیا برایش تنگ میشود.
«الدنیا سجن المومن و جنة الکافر»
شاید اگر بخواهیم یک مصداقی برای
این سخنان مرحوم استاد پیدا کنیم
به طور قطع خودش بود.
با تمام وجود در تمام لحظههای
زندگیش اینگونه زیست...
حقیقتا دنیا برای او کوچک بود
هر کس که او را دیده، زن یا مرد
بچه یا جوان یا پیر، باسواد و
بی سواد، بازاری و طلبه و دانشجو
و هنرمند و دانشمند و... همه بهراحتی
این را در حرکات و سکانتش
حس می کردند. حتی همین الان هم
اگر سخنرانیاش را گوش کنی
این بیقراری در عین آرامشش را
می بینی. بی قرار مقصد بینهایت
و آرام به اطمینان به مقدرات #حق
و بالاخره هم در «جشن تبخیر»ش
أجلش فرا رسید
و آن نفس بی قرارِ حق
آن انسانِ شیدای خدای بینهایت
#عاشقانه به سوی مقصد و
راه بینهایتی که خودش میگفت
«باور نمیکردم در نهایت میتوان
آغاز شد» پرواز کرد ...
#⃣ #عین_صاد #سالگرد #استوری
تماشای #کلیپ با کیفیت اصلی👇🏻
https://www.aparat.com/v/6wnDb
•═══••@Einsad••═══•
✅ نامه های بلوغ
23
💠 نامۀ اول: بينش ها و گرايش ها
🔸 آنچه احتياج به رسول و امام را مطرح مى كند، همين ارتباط وسيع انسان و همين جايگاه گستردۀ او در هستى و استمرار او تا بى نهايت است. آنچه باعث مى شود كه شيعه به مسألۀ امامت معتقد شود و اين نوع حكومت را مطرح كند، يك مسألۀ تاريخى و عاطفى نيست؛ كه با هدف رشد و جايگاه انسان در جهان، تو حاكمى مى خواهى كه به تمامى هستى آگاه باشد و از تمام كشش ها آزاد. و اين آگاهى و آزادى، معيارى را مطرح مى كند كه عصمت نام دارد.
آنچه باعث مى شود كه تو حتّى عُمَر را كنار بگذارى، همين هدف حكومتى و اين تلقّى از جايگاه انسان در جهان است. مردم نمى توانند خليفۀ خدا و رسول را معين كنند. همان طور كه رسالت به اختيار مردم نبود، امامت هم به اختيار آنها نيست.
🔻 آنها به دلها آگاهى ندارند و از فردا بى خبرند. و اين خداست كه با توجّه به عامل امتحان و آزمايش، رسولان و امامان را انتخاب مى كند. نه اينكه هركس پيامبر خودش باشد و نه آنكه بدون پيامبر، وحى را و كتاب را به دست بياورند؛ كه وحى، مفسّر مى خواهد و انسان، امتحان و آزمايش. و اين است كه با معيار عصمت، رسول و امام انتخاب مى شوند و اين عصمت از كششها و جذبه هاى دنيا، معيار و ميزان شيعه در امامت و طرح حكومت است.
🍃 و همين معيار، مسألۀ امام عصر و حجّت قائم را توجيه مى كند و انتظار را مطرح مى سازد؛ كه در هنگام غيبت، اگر مردم حكومت ولى فقيه را پذيرفتند، بر اوست كه تلقّى انسانها را عوض كند و هدف حكومت و جايگاه انسان در جهان را مطرح سازد تا خيال نكنند كه جامعۀ انسانى يك دامپرورى بزرگ است و به نان و مسكن دلخوش نشوند.
و در انتظار معصوم، به روحيه و فكر و برنامه و عمل خويش سامان دهند و در دشمن نفوذ كنند كه انتظار و تقيّه، مقدّمۀ قيام است.
📚 #نامه_های_بلوغ ، #استاد_صفایی ، صص 35_36
🍃🍃🍃🍃🍃
@Bayyenaatt
Banifatemeh-GolchinSafar1393.mp3
4.33M
❤️ #صلی_الله_علیک_یااباعبدالله ...
💠 شور بسیار زیبای《منو دریاب...》
🎙 حاج مجید بنی فاطمه
#شوق_کربلا
@Bayyenaatt
🔸 حسین بن ثُوَیر نقل میکند:
من، یونس بن ظَبیان، مُفَضَّل بن عمر و ابوسَلَمَه نزد حضرت امام صادق صلوات الله علیه نشسته بودیم. در بین ما یونس که مسنتر از همه ما بود سخن میگفت.
🍃 عرض کرد: فدایت شوم، من زیاد به یاد حسین بن علی علیه السلام هستم، در این حالت چه بگویم؟
🕌 حضرت فرمودند سه بار بگو: «صَلَّى اللَّهُ عَلَيْكَ يَا أَبَا عَبْدِالله»، همانا سلام از دور و نزدیک به حسین بن علی علیه السلام میرسد.
💠 عَنِ الْحُسَيْنِ بْنِ ثُوَيْرٍ قَالَ: كُنْتُ أَنَا وَ يُونُسُ بْنُ ظَبْيَانَ وَ الْمُفَضَّلُ بْنُ عُمَرَ وَ أَبُو سَلَمَةَ السَّرَّاجُ جُلُوساً عِنْدَ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ عَلَیهِ السَّلامُ وَ كَانَ الْمُتَكَلِّمُ مِنَّا يُونُسَ وَ كَانَ أَكْبَرَنَا سِنّاً. فَقَالَ لَهُ: جُعِلْتُ فِدَاكَ، إِنِّي كَثِيراً مَا أَذْكُرُ الْحُسَيْنَ عَلَیهِ السَّلامُ، فَأَيَّ شَيْءٍ أَقُولُ؟ فَقَالَ: قُلْ: «صَلَّى اللَّهُ عَلَيْكَ يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ» تُعِيدُ ذَلِکَ ثَلَاثاً، فَإِنَّ السَّلَامَ يَصِلُ إِلَيْهِ مِنْ قَرِيبٍ وَ مِنْ بَعِيد.
📜 الکافی، ج۴، ص۵۷۵
#شوق_کربلا
@Bayyenaatt
✅ #امام_زمان علیه السلام از حال ستمدیدگان باخبر است.
او فریادرس و پناه درماندگان است.
خودش فرمود:
✨انّا غَیْرُ مُهْمِلینَ لِمُراعاتِکُمْ وَلا ناسینَ لِذِکْرِکُمْ
💫ما هرگز از احوال شما غافل نیستیم و شما را از یاد نمی بریم.
نیز فرمود:
✨فاِنّا یُحیطُ عِلْمُنا بِاَبْنائِکُمْ وَلا یَعْزِبُ عَنّا شَیْءٌ مِنْ أخبارِکُمْ
💫ما به امور و اخبار شما علم کامل داریم و هرگز چیزی از شما از نظر ما پنهان نیست.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@Bayyenaatt
4_5868423612792310239.mp3
7.51M
🔘 مجموعه سخن آوای صبح قریب،
مروری بر معارف #دعای_ندبه...
قسمت بیست و نهم: " قصّه زمین - حضرت ابراهیم (4) "
🍃🍃🍃🍃🍃
@Bayyenaatt
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 همه هست آرزویم | که ببینم از تو رویی
چه زیان تو را که من هم | برسم به آرزویی...
#عصر_دلتنگی
@Bayyenaatt
✅ #تو_می_آیی
17
🔸 انتظار و آماده باش
آداب انتظار، توجه بود و پيمان و انس و ارتباط و توسّل و بهره بردارى در جايگاه هاى مناسب و اهداف هماهنگ. و مرور بر روايات و ادعيه در زمان غيبت، ما را به اين آداب راهنمايى مى نمايد و به حقيقت انتظار كه تهيُّأ و آماده باش است، مى رساند.
▫️ منتظر فرزند محبوب و دلدار عزيز، اقدام مى نمايد و در خود و در محيط اطراف، نشان و اثر مى گذارد. منتظر مهدى و قائم آل محمد كه براى تمامى آدم ها و براى تمامى قدرت ها طرح دارد و حرف دارد و برخورد دارد، چگونه مى تواند آماده نشود و زمينه سازى ننمايد ... كه در حديث آمده؛ «يُوَطِّئُونَ للمهدى سلطانَه».
🍃 و اين آماده باش و زمينه سازى، در فكر، در روحيه، در طرح و عمل اثر مى گذارد و در واقع تقدير جديد و برنامه ريزى و تدبير جديد و مديريت و تربيت مهره هاى كارآمد و جاسازى اين مهره ها در جاى مناسب كه با كار كم، بهره زياد بياورند و با قطره هاى محدود حركت و شور ايجاد كنند.
🔻 و از اين ها گذشته، جايگزينى نيروها؛ كه اگر يارى افتاد يارى ديگر برخيزد و بار را به دوش بگيرد. اين ها همه و همه از مظاهر انتظار و آماده باش و زمينه سازى سلطان و تسلط مهدى است. و از اين همه در بحث هاى درس هايى از انقلاب گفتوگو شده است.
📚 #استاد_صفایی، برگرفته از کتاب تو می آیی، صص 25-26
@Bayyenaatt
🏴 شهـادت جانسـوز حضـرت امام باقـر
صلواتاللهعلیه را بهمحضر مقدّس امام
زمـان بقیــةاللهالأعظـم عجّــلاللهفـرجـه
تسلیـــت و تعــزیــت عـــرض مــیکنیـم.
@Bayyenaatt