هدایت شده از کانال زنبورداری در ایران
شریف:
سلام و وقت بخیر
یکی از فرمولهای ساخت #کیک_گرده
#پودر_شکر 6کیلو
حدود 2کیلو #گرده
تا یک و نیم کیلو هم #عسل یا #فروکتوز
#مولتی_ویتامین و #مواد_معدنی، #پروبیوتیک هم هر کدام یک درصد (که در این ترکیب 10کیلویی حدود 100گرم میشه)
اگر #روغن_زیتون داشتید، 100گرم اضافه کنید
گرده را 24 ساعت در 250گرم #سرکه_سیب بخوابانید که #تخمیر شود و حالت فرنی نرم بشه
تمام ترکیبات را مخلوط و خوب ورز بدید(تو تعاونیها با دستگاه نانوایی هم میزنند)
چنانچه مخلوط شما شل بود، پودر شکر اضافه کنید و اگر سفت بود، عسل بریزید.
@carnica
@Beekeeping_in_Iran
هدایت شده از بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران
voice.ogg
585.5K
هدایت شده از بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران
voice.ogg
2.69M
هدایت شده از بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران
voice.ogg
3.61M
هدایت شده از کانال زنبورداری در ایران
و با وجود اینکه دو تا #بهار رو دارن میزان #رشد_جمعیت اونا با من برابره دلیلش چیه
نه دوستانی دارم که میرن جنوب نه بچ میگیرن نه #ژل ولی جمعیتشان برابره
آقای شریفی میشه شما جواب سوال منو بدید ممنون
@Beekeeping_in_Iran
هدایت شده از کانال زنبورداری در ایران
هدایت شده از کانال زنبورداری در ایران
مشکل #زنبوردارهای ما اینه که #کیک_گرده را ناموقع میدن که خودش عامل #یبوست و #بیماریهای_گوارشی_زنبور میشه و تولید #مدفوع زیادی میکنه
بنده خدایی را میشناسم 15 سال سابقه زنبورداری داره، هر کاری کردم متقاعد بشه در #شهریور کیک گرده بده که زنبور سازی کنه، مجاب نشد
با اعتقاد کامل میگه، کیک برای زمستان است.
https://rubika.ir/Beekeeping_in_Iran