#حضرت_فاطمه_س
🥀 همه زندگی اش به جهاد می ماند.
یک تلاش سخت برای خوب زیستن. برای بنده زیستن. یک تمرین سخت برای شاکر بودن در هر حال.
✨سلمان دیده بودش در حالی که با دستاس جو را آسیاب می کرد. چوب آسياب خون آلود شده بود از زخم تاول های دستش. حسین کوچکش قدری آن طرف تر از گرسنگی گریه می کرد. سلمان جلو رفته بود و دستاس را گرفته بود که فاطمه(س) حسین را آرام کند.
✨روز دیگر پیامبر دیده بودش که پیراهنی ساده و کم ارزش پوشیده؛ با دستی دستاس را می گرداند و با دست دیگر حسین را توی آغوش اش گرفته و شیر می دهد. 🥀
✨حسن (ع) را می نشاند روی پاهایش، با او بازی می کرد، برایش شعر می خواند؛ «اشبه أباک یا حسن..» حسین (ع) را توی آغوش می گرفت، می بوسید و برایش بداهه شعر می سرود؛ «انت شبية بابی، لست شبيها بعلی!»
✨علی (ع) مادر و را تماشا می کرد و لبخند می زد. بچه هاش را با «روشنی چشمم»، «میوه دلم» صدا می کرد و جوابشان را می داد. 🥀
✨انفاق را به بچه ها یاد می داد؛ حتی اگر سه روز پیاپی باشد که روزه گرفته باشند و گرسنگی جانشان را به لب رسانده باشد، باز هم «فقیر» و «یتیم» و «اسیری» که در خانه آمده بودند مقدم بودند برای خوردن نان جو که تنها خوراکی سفره افطارشان بود. 🥀
✨بعدها بچه ها که هر کدام مردی شده بودند، خیلی وقت ها خودشان را «پسرفاطمه » معرفی می کردند. سرشان را بالا می گرفتند وقتی می گفتند تربیت شده دامان چه مادری هستند.
🌟این روزها می شود نشست و به بهانه #فاطميه، سيره او را مرور کرد. بانویی که از آسمان آمده بود اما لحظه های جاری زندگی زمینی اش در مادری و همسری و بندگی، هنوز هم بعد صدها سال می تواند مکتبی باشد برای خودش. توی زمانه ای که همه در به در به دنبال سبکی برای زندگی هستند...
#ایام_فاطمیه
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
http://Eitaa.com/Beheshtenoor
احساس خستگی در #مرور
❓ برای رفع کسالت و خستگی در هنگام مرور چه پیشنهادی مطرح می کنید؟
💠پاسخ : عوامل متعددی در ایجاد کسالت و خستگی مؤثر است؛
👈مناسب نبودن زمان و مکان مرور، یکنواخت بودن روش های مرور، #قرائت کردن با تن صدای بالا، خستگی جسمی و ذهنی و ... .
👌توصیه می شود با ایجاد تنوع در روشهای مرور، به ویژه #مباحثه کردن و تقسیم مرور روزانه، به چند مقطع زمانی، با این مشکل مقابله نمایید.
┏━━━🍃☆💞🍂☆━━━┓
http://Eitaa.com/Beheshtenoor
┗━━━🍂☆💞☆🍃━━━┛
تقویت #حافظه_تصویری
❓ در موقع #مرور_محفوظات خود، تصویر شفاف و روشنی از صفحه در ذهن ندارم و جایگاه آیات را فراموش می کنم، شما چه پیشنهادی دارید؟
🌐پاسخ: علت اصلی چنین مشکلی ضعیف شدن حافظه تصویری شما است، لذا لازم است با نگاه دقیق به قرآن و شناخت دقیق جایگاه آیات و کلمات به #تقویت_حافظه تصویری خود بپردازید. نوشتن قرآن بر اساس رسم الخط عثمان طه به گونه ای که شروع و پایان خطوط و محل اتمام آیات رعایت شود، نیز تأثیرگذار است.
┏━━━🍃☆💞🍂☆━━━┓
http://Eitaa.com/Beheshtenoor
┗━━━🍂☆💞☆🍃━━━┛
مجموعه کامل ساختار سورههای قرآن تألیف حجت الاسلام #محمد_خامه_گر بهمنظور شیوهای نوین و کارآمد برای آشنایی با معارف سورههای قرآن کریم است. این مجموعه شامل ۱۱۴ نمودار از سورههای قرآن کریم است که بر مبنای نظریه هدفمندی سورههای قرآن تنظیم شده و برای نخستین بار در کشور جمهوری اسلامی ایران ارائه میشود.
بر اساس این نظریه، هر سوره دارای یک هدف اصلی است و محتوای آن قابل تفکیک به فصلها و مقاصد فرعی است هر دسته از آیات بهلحاظ تناسب درونی و ارتباط نزدیکی که با یکدیگر دارند، ذیل یک فصل قرار میگیرند، این فصلها در یک نکته اساسی که هدف و غرض اصلی سوره نامیده میشود، مشترک هستند.
🌟لازمه طبیعی اعتقاد به هدفمندی سورهها این است که به ارتباط منطقی آیات با یکدیگر معتقد باشیم، بهگونهای که بتوان در یک نمودار درختی، همه آیات را از طریق محورها و عناوین فرعی به یک عنوان و موضوع اصلی متصل ساخت.
🍃برای تدوین این اثر از تفاسیر معتبر شیعه و اهل سنت از جمله #تفسیر_المیزان، التحریر و التنویر، النظم الفنی للقرآن الکریم، التفسیر البنایی و … استفاده شده است
📌اما دیدگاههای علامه طباطبایی در تفسیر شریف المیزان مورد توجه خاص نویسنده بوده و در تفسیر آیات و ارتباط گفتارهای مستقل، بهطور مکرر به این تفسیر شریف مراجعه کرده است.
👈ترسیم نمودار درختی سورهها کاربردهای متعددی برای اقشار مختلف جامعه دربردارد که از آن جمله میتوان به امکان آشنایی اجمالی و آسان با محتوای سورههای قرآن کریم برای عموم علاقهمندان به #معارف_قرآن اشاره کرد و همچنین حافظان قرآن با کمک این نمودار میتوانند با سرعت و دقت بیشتری به حفظ آیات قرآن و تثبیت آنها در ذهن بپردازند.
✨در ادامه ان شاءالله روزانه نمودار یک سوره را در کنار هم مطالعه میکنیم...
༺༺༺༻༻༻
http://Eitaa.com/Beheshtenoor
مجموعه قرآنی ریحانِ بهشت
مجموعه کامل ساختار سورههای قرآن تألیف حجت الاسلام #محمد_خامه_گر بهمنظور شیوهای نوین و کارآمد برای
#نمودار_درختی
#ساختار_سوره_ها
ازحجت الاسلام #محمد_خامه_گر
🌟ویژه حافظان قرآن
وافراد علاقه مند به معارف
ومفاهیم و تفسیر قرآن کریم
❦❦❦❦❦❦❦❦
http://Eitaa.com/Beheshtenoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صوت_زیبا
🎬| تلاوتی از
🎙| استاد #محمد_اللیثی
📖 | سوره تحریم
🎵|مقام اثر #کرد_و_بیات
✎✎✎✎✎✎✎✎✎✎
مجموعه قرآنی ریحان بهشت
http://Eitaa.com/Beheshtenoor
🔴 تقویت حافظه
♻️ پیامبر خدا(ص): ۵ چیز فراموشی را از میان میبرد، حافظه را میافزاید و بلغم را از بین میبرد: ۱_ مسواک زدن ۲_ روزه گرفتن ۳_قرائت قرآن ۴_ عسل ۵_کندر🔹مغز یکی از اعضای رئیسهی بدن است که مزاج آن سرد و تر است و اگر این گونه نبود نمیتوانست حجم زیادی از اطلاعات را دریافت و پردازش کند. علت فراموشی اغلب ازغلبه سردی و رطوبت در مغز است. 🔹 مواردی که روایت به آنها اشاره کرده، بدن را گرم میکنند، مثلا مزاج روزه گرم و خشک است و باعث افزایش صفرای بدن و به تبع آن گرمی مغز میشود. 🔹قرآن نیز گرمابخش به تن است و تلاوت آن باعث از بین رفتن بلغم بدن میشود.😍 🔹عسل و کندر نیز صفرازاست ولی نکته مهم این است که هر کس متناسب با مزاج خود باید از این موارد استفاده کند تا تعادل مزاجی خود را حفظ کند. 🔹 گاهی در اثر غلبه صفرا نیز فراموشی رخ میدهد که صفرا تبدیل به سودا میشود. برای رفع سودای مغز، سرکنگبین، شربت سرکهشیره و انار موثر است. 🔹اسطوخودوس نیز مغز را از سودا جارو میکند البته سودایی که از بلغم (سردی وتری) پدید آمده باشد. 🔹تقوی_مغز و حافظه هم میتواند با مصرف مغزها (بخصوص بادام)، مویز، ماساژ سر و شانه چوبی کشیدن به سر باشد و هم میتوان با استشمام عطریات طبیعی متناسب مزاج که غذایی لطیفتر از غذای خوراکی است، باشد. مثلا گل محمدی، گلاب، نرگس، مریم، دود اسفند... که گلاب و گل محمدی رو به اعتدال است ولی نرگس، مریم و دود اسفند گرم هستند. #قرائت_قرآن #تقویت_حافظه #تلاوت_قرآن ✨✨✨✨✨✨✨ http://Eitaa.com/Beheshtenoor
🔹برای #حفظ_قرآن زمان مناسب در نظر بگیرید:
⏰مسئله زمان را از دو جهت باید در نظر داشت:
👈اوّلاً : در ساعات ثابت و معیّنی باشد. همان گونه که هنگام فرا رسیدن شام یا ناهار به علت ترشحات معده، احساس گرسنگی می کنیم، یعنی معده خود را برای دریافت غذا آماده ساخته است، اگر حفظ مطالب نیز در زمان و ساعت مشخصی انجام گیرد، #حافظه انسان به تدریج خود را آماده پذیرش آیات جدید می نماید.✅
👈ثانیاً: ساعات معیّن برای حفظ و مطالعه را چه زمانی انتخاب کنیم؟
👌🏼بی گمان یکی از مناسب ترین وقت ها برای حفظ و مطالعه، ساعات شروع روز است که ذهن بعد از استراحت شبانه، آمادگی بیشتری برای فعالیت دارد.
📚تجربه ثابت کرده است که سحرگان و صبحگاهان بهترین زمان برای فعالیت های #علمی و حفظ است.
😴مشکل بیداری با مقاومت چند روزه حل می گردد و بعد از چند روز لذّت و شیرینی سحر خیزی را تحصیل خواهد نمود.
👍🏻بعد از صبح و سحر، هر زمانی که انسان آمادگی و شرایط لازم را برای حفظ داشته باشد، مناسب ترین زمان است.👌
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
http://Eitaa.com/Beheshtenoor
🕌مکان مناسب هم از عوامل کمک کننده وتأثیرگذار در #حفظ_قرآن است:
💥برخی از ویژگی های مکان مناسب برای مطالعه و حفظ کردن عبارتند از:
🕌1- خلوت ، ساکت، ساده و بی پیرایه: هر مکانی که در تمرکز حواس اختلاف ایجاد کند، مکان مناسبی نیست.
🏞2- محیط هایی که دارای هواس سالم و آزاد و لطیف باشند و گرایش به برودت و سردی داشته باشد، زیرا های گرم علاوه بر این که کسالت آور و خسته کننده و همراه با خواب آلودگی است، توان #حافظه را کاهش می دهد و تمرکز حواس را از بین می برد.
🏕3- نور و رنگ، کافی و متعادل باشد.
🧠4- تمرکز حواس و #تقویت_اراده: با تقویت اراده، حواس خود را متمرکز کنید، و از نفوذ افکار خارجی و خاطره های تلخ و شیرین که ذهن را به خود مشغول می کند، جلوگیری نمایید.
📌کلیه عواملی را که می توانندباعث پراکندگی افکار شوند، مثل گرسنگی، تشنگی، خستگی، اضطراب، نگه داشتن ادرار یا به کسی قول دادن یا انتظار کشیدن از بین ببرد.
❄️💦❄️💦❄️💦❄️
http://Eitaa.com/Beheshtenoor