📝مناظرات و واقعیات مسئله
FATF
🔺یکی از نکات مهمی که در فضای کلی مناظرات وجود دارد، این است که همه نامزدهای محترم از حیث راهبردی قائل به وجود راه حل برای مشکلات اقتصادی کشور هستند. هر چند در تاکتیکها و چگونگی مرتفع شدن مشکلات اقتصادی شاهد اختلاف نظرهایی هستیم. یکی از این اختلاف نظرها برداشتهای نادرست از مسئلهای فنی با نام FATF و تأثیر آن بر مناسبات تجاری کشور است. درباره این مسئله چند نکته مختصر وجود دارد:
🔹کنکاش در رابطه ایران و کارگروه اقدام مالی مشخص میکند، رویکرد کارگروه نسبت به ایران کاملاً سیاسی است و نه فنی و تحت تأثیر تحولات توافق هستهای و رویکردهای کاخ سفید قرار دارد؛ چرا که با وجود اجرای ۳۹ توصیه از ۴۱ توصیه، همچنان هیچ تغییری در وضعیت ایران شکل نگرفته است. گفتنی است، خود کارگروه در بیانیههای گوناگون ادعا کرده است، اجرای همه توصیهها از ایران نیز نمیتواند تضمیندهنده خروج ایران از فهرست سیاه کارگروه باشد.
🔹کارکرد اصلی کارگروه FATF در ایران، ایجاد شفافیت در مسیرهای دور زدن تحریمهاست. استدلال اصلی منتقدان نیز این است که چرا باید توصیههایی را اجرا کنیم که با پذیرش تعهدات مضاعف، هم راههای دور زدن تحریمها افشا شود، هم تضمینی برای بهبود روابط بانکی نباشد و هم به لحاظ ماهوی با آرمانها و عدالتخواهی مردم ایران در تناقض باشد.
🔹اگرچه حل و فصل اختلافات با کارگروه اقدام مالی مهم بوده و باید برای بهبود روابط بانکی، راه حلی میانه با آن کارگروه پیدا کرد؛ اما تا زمانی که نگاه این کارگروه نسبت به ایران یک نگاه سیاسی است، نباید این موضوع در اولویت قرار گیرد. آنچه اولویت اصلی است و همه اقتصاددانان نیز بر آن تأکید دارند، «تولید» است و نه اجرای کنوانسیونهای بینالمللی. در واقع، بخش بزرگتری از معضلات تولید، متأثر از چالشهای داخلی اقتصاد است، نه استانداردهای جهانی. مگر همین اکنون، بدون FATF و برجام، فروش نفت ایران در بهترین شرایط قرار ندارد؟!
🔹پذیرش استانداردهای کارگروه، لزوماً به افزایش سرمایهگذاری منجر نمیشود، هر چند تلطیفکننده ریسک سرمایهگذاری در ایران است. اساساً ترس شرکتهای بینالمللی برای سرمایهگذاری در ایران، متأثر از تحریمهای آمریکاست، نه فهرست سیاه کارگروه. گواه این ادعا، ایجاد نشدن تغییرات معنادارِ نرخ سرمایهگذاری خارجی در ایران، در موعدی است (قبل از سال ۱۳۹۸) که کشورمان از لیست فهرست سیاه FATF تعلیق بود.
👈🏻به هر حال، بدون رفع یا خنثیسازی تحریمهای آمریکا، عادی شدن شرایط ایران در FATF تغییر محسوسی در اقتصاد ایران ایجاد نخواهد کرد. هر چند منظور این نیست که به دنبال راه حلی میانه با کارگروه اقدام مالی نباشیم.
✍🏻علی محمدی
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 نقش رای من و شما در پیشرفت کشور عزیزمون ایران
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
🌺نکته تفسیری صفحه ۵۷:🌺
مباهله:
گروه مسيحيان وارد مدينه شدند. از اهالي نجران ـ سرزميني در يمن ـ بودند. چند روز قبل، پيامبر(ص) به پيشواي آنان نامه اي فرستاده و آنان را به پذيرفتن اسلام دعوت كرده بود. آنان مختار شده بودند كه يا اسلام را بپذيرند و يا به حكومت اسلامي جزيه دهند. يعني بهاي تأمين امنيّت و آسايش خود را توسط حكومت، بپردازند. اگر هم هيچ كدام از دو پيشنهاد را قبول نمي كردند، بايد براي جنگ با لشكر اسلام آماده مي شدند! تعدادی از آنان كه نمايندگان مسيحيان بودند، براي مذاكره با پيامبر(ص)به مدينه آمده بودند. بعد از ظهر بود و پيامبر تازه نماز عصر را به جاي آورده بود. داخل مسجد شدند و چون هنگام عبادتشان فرا رسيده بود، به سمت قبلة خودشان در جهت مشرق نيايش كردند. برخي از مسلمانان از اين عمل آنان در مسجد پيامبر ناراحت شدند، ولي پيامبر فرمود كه آنان را به حال خود واگذارند. پس از آن به حضور پيامبر(ص)رسيدند و گفتند: از ما چه مي خواهيد؟ حضرت فرمود: پذيرفتن اسلام. گفتند: ما پيش از شما اسلام آورده ايم. پيامبر فرمود: شما دروغ مي گوييد و تسليم خدا نيستيد؛ زيرا اعتقاد داريد كه خداوند فرزند دارد و به صليب تعظيم مي كنيد و گوشت خوك مي خوريد. گفتند: اگر مسيح پسر خدا نيست، پس پدرش كيست؟ پيامبر(ص)فرمود: شما قبول داريد كه هر پسري شبيه پدرش است. خدا نمي ميرد و از همه چيز آگاه است؛ ولي مسيح اينگونه نبوده است. او در شكم مادرش بود و در طول زندگي مانند ديگران مي خورد و مي نوشيد. پيامبر سخنان زيادي فرمود و مسيحيان در برابر آنها بهت زده شده بودند و حرفي براي گفتن نداشتند؛ ولي غرور و تعصّبشان به آنان اجازه نمي داد كه حق را بپذيرند. در اين هنگام اين آيه نازل شد و مسيحيان دروغگو را به«مباهله»دعوت كرد. يعني از پيامبر و نمايندگان مسيحيان خواست كه سران هر دو طرف به همراه افرادي هم رديف خودشان و كساني از زنانشان و نيز اشخاصي از پسرانشان روبروي هم بايستند و يكديگر را نفرين كنند و از خدا بخواهند كه افراد دروغگو را لعنت كند. مسيحيان اين پيشنهاد را پذيرفتند. فرداي آن روز مسيحيان در كمال ناباوري ديدند كه پيامبر فقط به همراه چهار نفر براي مباهله حاضر شده است. دامادش علي(ع)به عنوان شخصي هم رديف او، فاطمه زهرا(س)به عنوان فردي از زنان امت اسلام و نوادگانش حسن(ع) و حسين(ع) به عنوان كساني از پسران مسلمانان. آنان كه توقّع داشتند پيامبر(ص)با جمعيت انبوهي از مسلمانان به نزدشان بيايد، با ديدن آن صحنه به وحشت افتادند. در آن هنگام بزرگشان گفت: من صورت هايي را ميبينم كه اگر از خدا تقاضا كنند؛ كه كوهها را از جا بركند، چنين خواهد كرد. هرگز با آنان مباهله نكنيد كه هلاك خواهيد شد. به همين خاطر آنان از پيامبر درخواست كردند كه از مباهله صرف نظر كند و بپذيرد كه آنان در پناه حكومت اسلامي زندگي كنند و جزيه دهند. ماجراي مباهله كه توسط بسياري از دانشمندان اهل سنّت نيز نقل شده است، يكي از افتخارات ما شيعيان مي باشد. ما مفتخريم كه پيرو پيشوايي همچون علي(ع)هستيم كه هم رديف پيامبر(ص)است و ما بر خود مي باليم كه دوست دار و پيرو انسان هاي ممتازي همچون حضرت زهرا و امام حسن و امام حسين هستيم .
@Boshra_pb
33.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰قویترین نماهنگ کشوری
که خیلی سر و صدا کرده😎
📺پخش شده از شبکه های صدا و سیما😳
🎥 نماهنگ #آینده_ای_سپید🤍
•••┈✾~🍃♥️🍃~✾┈•••
#انتخابات_۱۴۰۳ 🗳
#انتخاب_درست #مثل_رئیسی
#شمسا_کاشان
═━⊰🍃🌺🍃⊱━═╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طرفدارهای نامزدها کاسهی داغ تر از آش نشوند.
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓ چرا در مقطع کنونی باید راه شهید رئیسی ادامه پیدا کند؟
🎙 دکتر عبداللهی فر
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #نماهنگ مهمه چه کسی انتخاب شود !
نوزادی که پس از ٣٤سال با کمک دولتسیزدهم بالاخره راه افتاد!
➺
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓ چرا در مقطع کنونی باید راه شهید رئیسی ادامه پیدا کند؟
🎙 دکتر عبداللهی فر
#انتخابات
╰❀🌸❀╯