🎥گفتگوی زنده تصویری ویژه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
⏰ زمان: شنبه ۲ تیر ماه، ساعت ۲۰:۳۰
💠 با حضور: دکتر ابوالفضل بازرگان
(کارشناس مسائل سیاسی)
👈🏻در بستر پیام رسان های ایتا و روبیکا
@basirat_fa
+ صفحه آپارات به آدرس
https://rubika.ir/basirat_fa
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بالا بردن بنر رهبری در دانشگاه آمریکا
نوشته روی تصویر:
رهبر معظم ما دختران و پسران آمریکایی از شما تشکر میکنیم
یعنی این دستاوردهای ایران در مبارزه با شیطان بزرگ و دشمنان جهانی انقدر عظیمه که قابل اندازه گیری نیست...
طوری رای بدیم که این دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی و ایران روز به روز گسترده تر بشه...
رای ما منفعتش فقط برای خودمون نیست برای یک جهانه...
@Boshra_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افتتاح ۶۷۸ پروژه درمانی با زیربنای ۴۰۰ هزار مترمربع
🔹۶۷۸ پروژه بهداشتی و درمانی در سراسر کشور با حضور سرپرست ریاست جمهوری در محل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به شکل ویدئوکنفرانس به بهرهبرداری رسید.
🔸مخبر: شهید رئیسی در استانهایی که دچار چالش آب بودند به صورت ضربتی پیگیری کردند تا مشکل آب در روستاها حل شود.
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓دولت آینده در حوزه مسکن چه کاری باید انجام دهد؟
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
📝مناظرات و واقعیات مسئله
FATF
🔺یکی از نکات مهمی که در فضای کلی مناظرات وجود دارد، این است که همه نامزدهای محترم از حیث راهبردی قائل به وجود راه حل برای مشکلات اقتصادی کشور هستند. هر چند در تاکتیکها و چگونگی مرتفع شدن مشکلات اقتصادی شاهد اختلاف نظرهایی هستیم. یکی از این اختلاف نظرها برداشتهای نادرست از مسئلهای فنی با نام FATF و تأثیر آن بر مناسبات تجاری کشور است. درباره این مسئله چند نکته مختصر وجود دارد:
🔹کنکاش در رابطه ایران و کارگروه اقدام مالی مشخص میکند، رویکرد کارگروه نسبت به ایران کاملاً سیاسی است و نه فنی و تحت تأثیر تحولات توافق هستهای و رویکردهای کاخ سفید قرار دارد؛ چرا که با وجود اجرای ۳۹ توصیه از ۴۱ توصیه، همچنان هیچ تغییری در وضعیت ایران شکل نگرفته است. گفتنی است، خود کارگروه در بیانیههای گوناگون ادعا کرده است، اجرای همه توصیهها از ایران نیز نمیتواند تضمیندهنده خروج ایران از فهرست سیاه کارگروه باشد.
🔹کارکرد اصلی کارگروه FATF در ایران، ایجاد شفافیت در مسیرهای دور زدن تحریمهاست. استدلال اصلی منتقدان نیز این است که چرا باید توصیههایی را اجرا کنیم که با پذیرش تعهدات مضاعف، هم راههای دور زدن تحریمها افشا شود، هم تضمینی برای بهبود روابط بانکی نباشد و هم به لحاظ ماهوی با آرمانها و عدالتخواهی مردم ایران در تناقض باشد.
🔹اگرچه حل و فصل اختلافات با کارگروه اقدام مالی مهم بوده و باید برای بهبود روابط بانکی، راه حلی میانه با آن کارگروه پیدا کرد؛ اما تا زمانی که نگاه این کارگروه نسبت به ایران یک نگاه سیاسی است، نباید این موضوع در اولویت قرار گیرد. آنچه اولویت اصلی است و همه اقتصاددانان نیز بر آن تأکید دارند، «تولید» است و نه اجرای کنوانسیونهای بینالمللی. در واقع، بخش بزرگتری از معضلات تولید، متأثر از چالشهای داخلی اقتصاد است، نه استانداردهای جهانی. مگر همین اکنون، بدون FATF و برجام، فروش نفت ایران در بهترین شرایط قرار ندارد؟!
🔹پذیرش استانداردهای کارگروه، لزوماً به افزایش سرمایهگذاری منجر نمیشود، هر چند تلطیفکننده ریسک سرمایهگذاری در ایران است. اساساً ترس شرکتهای بینالمللی برای سرمایهگذاری در ایران، متأثر از تحریمهای آمریکاست، نه فهرست سیاه کارگروه. گواه این ادعا، ایجاد نشدن تغییرات معنادارِ نرخ سرمایهگذاری خارجی در ایران، در موعدی است (قبل از سال ۱۳۹۸) که کشورمان از لیست فهرست سیاه FATF تعلیق بود.
👈🏻به هر حال، بدون رفع یا خنثیسازی تحریمهای آمریکا، عادی شدن شرایط ایران در FATF تغییر محسوسی در اقتصاد ایران ایجاد نخواهد کرد. هر چند منظور این نیست که به دنبال راه حلی میانه با کارگروه اقدام مالی نباشیم.
✍🏻علی محمدی
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 نقش رای من و شما در پیشرفت کشور عزیزمون ایران
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
🌺نکته تفسیری صفحه ۵۷:🌺
مباهله:
گروه مسيحيان وارد مدينه شدند. از اهالي نجران ـ سرزميني در يمن ـ بودند. چند روز قبل، پيامبر(ص) به پيشواي آنان نامه اي فرستاده و آنان را به پذيرفتن اسلام دعوت كرده بود. آنان مختار شده بودند كه يا اسلام را بپذيرند و يا به حكومت اسلامي جزيه دهند. يعني بهاي تأمين امنيّت و آسايش خود را توسط حكومت، بپردازند. اگر هم هيچ كدام از دو پيشنهاد را قبول نمي كردند، بايد براي جنگ با لشكر اسلام آماده مي شدند! تعدادی از آنان كه نمايندگان مسيحيان بودند، براي مذاكره با پيامبر(ص)به مدينه آمده بودند. بعد از ظهر بود و پيامبر تازه نماز عصر را به جاي آورده بود. داخل مسجد شدند و چون هنگام عبادتشان فرا رسيده بود، به سمت قبلة خودشان در جهت مشرق نيايش كردند. برخي از مسلمانان از اين عمل آنان در مسجد پيامبر ناراحت شدند، ولي پيامبر فرمود كه آنان را به حال خود واگذارند. پس از آن به حضور پيامبر(ص)رسيدند و گفتند: از ما چه مي خواهيد؟ حضرت فرمود: پذيرفتن اسلام. گفتند: ما پيش از شما اسلام آورده ايم. پيامبر فرمود: شما دروغ مي گوييد و تسليم خدا نيستيد؛ زيرا اعتقاد داريد كه خداوند فرزند دارد و به صليب تعظيم مي كنيد و گوشت خوك مي خوريد. گفتند: اگر مسيح پسر خدا نيست، پس پدرش كيست؟ پيامبر(ص)فرمود: شما قبول داريد كه هر پسري شبيه پدرش است. خدا نمي ميرد و از همه چيز آگاه است؛ ولي مسيح اينگونه نبوده است. او در شكم مادرش بود و در طول زندگي مانند ديگران مي خورد و مي نوشيد. پيامبر سخنان زيادي فرمود و مسيحيان در برابر آنها بهت زده شده بودند و حرفي براي گفتن نداشتند؛ ولي غرور و تعصّبشان به آنان اجازه نمي داد كه حق را بپذيرند. در اين هنگام اين آيه نازل شد و مسيحيان دروغگو را به«مباهله»دعوت كرد. يعني از پيامبر و نمايندگان مسيحيان خواست كه سران هر دو طرف به همراه افرادي هم رديف خودشان و كساني از زنانشان و نيز اشخاصي از پسرانشان روبروي هم بايستند و يكديگر را نفرين كنند و از خدا بخواهند كه افراد دروغگو را لعنت كند. مسيحيان اين پيشنهاد را پذيرفتند. فرداي آن روز مسيحيان در كمال ناباوري ديدند كه پيامبر فقط به همراه چهار نفر براي مباهله حاضر شده است. دامادش علي(ع)به عنوان شخصي هم رديف او، فاطمه زهرا(س)به عنوان فردي از زنان امت اسلام و نوادگانش حسن(ع) و حسين(ع) به عنوان كساني از پسران مسلمانان. آنان كه توقّع داشتند پيامبر(ص)با جمعيت انبوهي از مسلمانان به نزدشان بيايد، با ديدن آن صحنه به وحشت افتادند. در آن هنگام بزرگشان گفت: من صورت هايي را ميبينم كه اگر از خدا تقاضا كنند؛ كه كوهها را از جا بركند، چنين خواهد كرد. هرگز با آنان مباهله نكنيد كه هلاك خواهيد شد. به همين خاطر آنان از پيامبر درخواست كردند كه از مباهله صرف نظر كند و بپذيرد كه آنان در پناه حكومت اسلامي زندگي كنند و جزيه دهند. ماجراي مباهله كه توسط بسياري از دانشمندان اهل سنّت نيز نقل شده است، يكي از افتخارات ما شيعيان مي باشد. ما مفتخريم كه پيرو پيشوايي همچون علي(ع)هستيم كه هم رديف پيامبر(ص)است و ما بر خود مي باليم كه دوست دار و پيرو انسان هاي ممتازي همچون حضرت زهرا و امام حسن و امام حسين هستيم .
@Boshra_pb
33.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰قویترین نماهنگ کشوری
که خیلی سر و صدا کرده😎
📺پخش شده از شبکه های صدا و سیما😳
🎥 نماهنگ #آینده_ای_سپید🤍
•••┈✾~🍃♥️🍃~✾┈•••
#انتخابات_۱۴۰۳ 🗳
#انتخاب_درست #مثل_رئیسی
#شمسا_کاشان
═━⊰🍃🌺🍃⊱━═╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طرفدارهای نامزدها کاسهی داغ تر از آش نشوند.
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓ چرا در مقطع کنونی باید راه شهید رئیسی ادامه پیدا کند؟
🎙 دکتر عبداللهی فر
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #نماهنگ مهمه چه کسی انتخاب شود !
نوزادی که پس از ٣٤سال با کمک دولتسیزدهم بالاخره راه افتاد!
➺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓ چرا در مقطع کنونی باید راه شهید رئیسی ادامه پیدا کند؟
🎙 دکتر عبداللهی فر
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
Sedaye enghelab heydari2.mp3
5.68M
🇮🇷🍃🇮🇷🍃🇮🇷
🎧 چرا باید مشارکت سیاسی داشته باشیم؟
🎙 دکتر علی حیدری
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
🎥گفتگوی زنده تصویری ویژه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
⏰ زمان: یکشنبه ۳ تیر ماه، ساعت ۲۰:۳۰
💠 با حضور: دکتر موسی حقانی (مورخ، استاد دانشگاه و رئیس موسسهی مطالعات تاریخ معاصر)
در بستر پیام رسان های ایتا و روبیکا
@basirat_fa
+ صفحه آپارات به آدرس
https://rubika.ir/basirat_fa
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺نکته تفسیری صفحه ۵۸:🌺
پیروی مهم است نه خویشاوندی و ادّعا:
هنگامي كه پيامبر اسلام (ص) مردم را به يكتاپرستي و پيروي از دستورات خدا دعوت كرد، با قبول برخي از مردم و مخالفت برخي ديگر مواجه شد. كساني كه ادعاي پيروي از حضرت موسي و حضرت عيسي را مي كردند نيز در مقابل پيامبر اسلام مانند مردم ديگر عمل كردند. برخي از آنان به دعوت پيامبر پاسخ مثبت دادند و برخي ديگر به شدّت به مخالفت با او پرداختند. مخصوصاً يهوديان كه فكر مي كردند آخرين پيامبر از ميان آنان خواهد بود، از اينكه اين اتّفاق نيفتاد، به شدت خشمگين شدند و به پيامبر حسادت مي كردند. به همين دليل آنان به هر وسيله ميخواستند به مردم ثابت كنند كه پيامبر اسلام بر حق نيست. يكي از آن راهها اين بود كه هر يك از مسيحيان و يهوديان ادّعا مي كردند كه نزديكترين افراد به حضرت ابراهيم هستند و حتّي پا را از آن فراتر گذاشته، مي گفتند: «اصلاً دين حضرت ابراهيم يهودي يا مسيحي بوده است!» در حالي كه حضرت ابراهيم سالها پيش از به دنيا آمدن حضرت موسي و حضرت عيسي (ع)، از دنيا رفته بود! يا اينكه مي گفتند: رابطة خويشاوندي ما با حضرت ابراهيم نزديكتر از مردم ديگر است؛ بنابراين ما پيروان حقيقي آن حضرت هستيم نه مسلمانان. ولي قرآن كريم اين سخنان دروغ و بدون دليل را رد كرد و پاسخ داد كه دلخوش كردن به رابطه اي خويشاوندي با حضرت ابراهيم، دردي را دوا نمي كند و نشان دهندة نزديك بودن به آن پيامبر بزرگ الهي نيست. بلكه تنها ملاكِ نزديكي و دوستي با حضرت ابرهيم «پيروي و اطاعت» از آن حضرت است. آري؛ دوست و پيرو واقعي حضرت ابرهيم كسي است كه از دستورات او پيروي كند، نه خويشاوند و فاميل او.
همچنين دوستي و نزديكي به پيامبر و امام معصوم نيز ربطي به خويشاوندي و نسبت فاميلي با آنان ندارد. آيا مي دانيد «ابولهب» كيست؟ او عموي پيامبر بود. ولي يكي از بزرگترين دشمنان او نيز محسوب مي شد. او آنقدر پيامبر را اذيت كرد كه بالاخره خداوند سوره اي را نازل كرد و در آن سوره، ابولهب را مورد لعنت و نفرين خود قرار داد و به او وعده داد كه بهزودي در آتشِ شعله ورِ دوزخ وارد خواهد شد. اما در مقابل آيا تا به حال نام «سلمان فارسي» را شنيده ايد؟ او ماية افتخار و سربلندي ما ايرانيان است. او كه از جواني به خاطر يافتن آيين حق، وطن خود يعني ايران را ترك كرد، پس از طيّ سفرهاي بسيار و تحمّل رنجهاي فراوان، به گمشدة خود يعني پيامبر اسلام رسيد و آنچنان در برابر دستورات آن حضرت تسليم شد و اعتماد و دوستي پيامبر (ص) را به خود جلب كرد كه پيامبر (ص) دربارة او كه ظاهراً هيچ نسبت خويشاوندي با آن حضرت نداشت فرمود: «سلمان از ما اهل بيت است». آري؛ آنچه در نزد خداي بزرگ اهميت دارد، ميزان پيروي و اطاعت ما از پيشوايان دين است، نه نسبت خويشاوندي ما با آنان. چنانچه پيشواي بزرگ ما شيعيان، اميرمؤمنان علي عليهالسّلام فرمود: «نزديكترين مردم به پيامبران كساني هستند كه از دستورهايشان بيشتر از ديگران اطاعت مي كنند. دوست حضرت محمّد(ص) كسي است كه از خدا اطاعت كند، اگر چه نسبت خويشاوندياش از آن حضرت دور باشد و دشمن حضرت محمّد(ص) كسي است كه از خدا نافرماني كند، اگر چه نسبت خويشاوندي اش به آن حضرت نزديك باشد».
شاعر بزرگ شيرازي چقدر زيبا در اين باره گفته است كه:
پسر نوح با بدان بنشست
خاندان نبوتش گم شد
سگ اصحاب كهف روزي چـند
پيِ نيكان گرفت و مردم شد
@Boshra_pb