فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسیحیت شناسی
👈 خدای فریبنده 📝 پاسخ به کشیش؛ دکتر دانیال شایسته ❓شما پیروان این مکتب با کدامین مرجع می توانید راه
👈 خدای فریبنده
📝 پاسخ به کشیش؛ دکتر دانیال شایسته
👌 و اما جناب دکتر شایسته شاید بهتر است برای این سوالات پاسخ پیدا کنند تا در برنامه های بعدی مسلط تر عمل نمایند:
• آیا خدا ارمیا را فریب داد یا نداد؟
• آیا حزقیال دروغ گفت که خدا مسئول دروغگویی انبیاء است؟
• آیا کتاب مقدس نوشته ی پیامبرانی است که خدا آنها را فریب داده است یا آنها به دروغ خدا را فریبکار می خوانند؟
• اگر پیامبران دروغگو هستند، از کجا معلوم که نوشتجات آنها دروغ نیست؟
• اگر خدا پیامبران را فریب داده، از کجا معلوم که شما را با کتابی دروغین فریب نمی دهد؟
• اگر خدا ارمیا را فریب نداد بلکه اشتباه از ارمیا بود، پس چرا اشتباه او را گوشزد نکرد؟
• اگر ارمیا اشتباه کرد، چرا متوجه اشتباه خود نشد؟
• اگر ارمیا متوجه اشتباه خود شد، پس چرا توبه نکرد؟ فراموش نکنید که حتی افرادی مانند فرعون و ابی ملک وقتی متوجه گناه خود شدند، پشیمانی خود را در زبان و عمل نشان دادند. چگونه ممکنست پیامبر خدا متوجه اشتباه خود شود اما توبه نکند؟
• چرا خدا پیامبرش را آماده ی رسالتی که به او داده بود نکرد؟
• اگر خدا بیش از تحمل پیامبرش به او مسئولیت داده، پس حکمت، عدالت و انصاف خدا چه می شود؟
• اگر پیامبران رسالت خود را بدرستی نفهمیده اند، تا آنجا که خدا را "فریبنده"، آنهم فریبنده ی پیامبران! نامیده اند، از کجا می توان به درستی سخنان آنها اعتماد کرد؟
• آیا مکتبی که پیامبرش معتقد است خدا او را فریب داده است، قابل اتکاست؟
• آیا پیامبری که ادعا می کند توسط خدا فریب داده شده است قابل اتکاست؟
• آیا خدایی که پیامبرش را فریب می دهد قابل اتکاست؟
• آیا کتابی که نویسنده اش خدا را فریبکار می خواند قابل اتکاست؟
• آیا کتابی که با خود تناقض دارد قابل اتکاست؟
✍️ استاد اسماعیل همتی
ادامه دارد...
#خدا
#اسلام
#مسیحیت
#کتاب_مقدس
#خدای_فریبنده
#خدای_مسیحیت
#کشیش_دکتر_شایسته
#استاد_اسماعیل_همتی
🌐 کانال مسیحیت شناسی
ایتا | تلگرام
18.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✝ سلسله جلسات تصویری مسیحیت شناسی
◀️ جلسه دوم
☦ تثلیث در الهیات مسیحی
🎥 #استاد_اسماعیل_همتی
❇️ رسانه های تخصصی مسیحیت شناسی
ایتا | تلگرام | سایت hemmatiesm | سایت مقالات علمی، آکادمیا | یوتیوب
مسیحیت شناسی
💞 بشارات کتاب مقدس به اسلام 🔰 بررسی و تبیین بشارت و شهادت مسیح به پیامبر اسلام در انجیل یوحنا
❇️ فلسفۀ ظهور مسیح، شهادت به احمد
با فرض صحّت داشتن گزارش این دادگاه، باید معترف بود که سخنان مسیح در این قسمت بسیار شگفت انگیز است.۱ از این چند آیه به راحتی می توان فهمید که حضرت عیسی اتهام ادعای پادشاهی را رد می کند. و برای همین پیلاطُس او را بی گناه می خواند. دقت کنید که آنچه که برای پیلاطُس مهم بود این است که آیا مسیح ادعای پادشاهی می کند یا نه؟ برای رومیان این مسئله بسیار اهمیّت داشت. آنها می دانستند که یهودیان در انتظار فردی هستند که آنها را رهبری می کند و پادشاهی را از دست رومیان می گیرد. به عبارت دیگر رومیان به شورش علیه حکومت بسیار حساس بودند. برای همین پیلاطُس سوال خود را دو بار تکرار می کند و مسیح اتهام پادشاهی را رد می کند. پیلاطُس می خواهد بداند که مسیح چه کرده است که سران یهود او را به دادگاه کشانده اند. اگر پاسخ مسیح مورد توجه مسیحیان قرار می گرفت، دنیای مسیحیّت چیز دیگری می بود. ایشان علت ظهور خود را شهادت به احمد توصیف می کند که در نظر نویسنده یوحنا و یا نسخه برداران، «شهادت به راستی» بوده است.
نکتۀ مهم دیگری که در این محاکمه دیده می شود شیوۀ پاسخ دادن حضرت مسیح است. مسیح ضمن رد کردن اتهام پادشاهی، می گوید: «... از این جهت من متولد شدم و به جهت این در جهان آمدم تا به راستی شهادت دهم، و هر که از راستی است سخن مرا میشنود.» (یوحنا 18 ک 38)
عبارت «هر که از راستی است سخن مرا می شنود» به معنی این است که هر کس مؤمن و پیرو «راستی» است به من ایمان دارد و حرف های من را پیروی می کند. همین جمله اهمیت «راستی» در کلام مسیح را نمایان می کند.
آیا «شهادت به راستی» به خودی خود شهادت است؟ نه. باید در ورای این واژه چیزی نهفته باشد که معنی خود را تکمیل می کند، یعنی شهادت دادن به پدیده یا شخصی که یوحنا آن را ἀληθείας (الیتیاس) می خواند و مترجمان دیگر نیز آن را به «راستی» برگردانده اند. کلید معمای چه بودن شهادت در همین کلمۀ ἀληθείας است امّا نه در زبان یونانی، بلکه در زبان عبری. ذکر این نکته نیز ضروری است که اگر منظور از «شهادت به راستی» گفتن و شهادت دادن صحیح و درست است، در این صورت باید پرسید: چرا مسیح خودِ شهادت را مطرح نکرده است؟ چرا نگفته است که برای چه چیزی شهادتِ درست می دهد؟
ادامه دارد...
●➼┅═❧═┅┅───┄
۱. تناقضات موجود در اناجیل در بارۀ گزارش داستان دستگیری ، دادگاه و وقایع دیگر مرتبط با مسیح این نظریه را مطرح کرده است که هیچکدام از نویسندگان اناجیل اطلاع دقیقی از این قضایا نداشته اند و لذا اعتبار تاریخی اناجیل زیر سوال است. اما ما بخاطر باور مسیحیان به کتاب مقدس، و برای کمک به نزدیکی دو قوم مسیحی و مسلمان به یکدیگر، به داستان دادگاه مسیح استناد میکنیم. این نیز لازم است روشن شود که قرآن کریم سخنی از دادگاه مسیح (رد یا تایید آن) نزده است اما تصلیب و کشته شدن حضرت را نفی کرده است.
#اسلام
#بشارات
#مسیحیت
#استاد_همتی
#کتاب_مقدس
#بشارات_کتاب_مقدس_به_اسلام
♡*══₪💞❅💞₪══*♡
@christianityandbible
♡*══₪💞❅💞₪══*♡
🔥 حکم عجیب کتاب مقدس برای دزدی
💢 گرچه یکی از رایج ترین دستورات کتاب مقدس حکم به سنگسار است، به گونه ای که جزای کارهایی چون زنا، دزدی، کفرگویی، کار کردن در روز شنبه و موارد دیگر سنگسار اعلام شده است. اما در این میان حکمی که برای یک دزد معین شده، بسیار عجیب است؛ زیرا یوشعنبی به دستور خدای کتاب مقدس، شخصی را که دزدی کرده بود به همراه اعضای خانواده و حیواناتش سنگسار می کند:
✝ یوشع پیامبر به #عخان گفت: اعتراف کرده و مرا خبر بده که چه کردی؟ عخان گفت:چون در میان غنیمت، لباسی فاخر و دویست مثقال نقره و یک شمش طلا که وزنش پنجاه مثقال بود دیدم، طمع کرده و آنها را برداشتم و اینک در میان خیمه من در زمین است. پس یوشع پیامبر به همراه بنی اسرائیل، عخان را همراه نقره و ردا و شمش طلا و پسرانش و دخترانش و گاوهایش و الاغ هایش و گوسفندانش وخيمه اش و تمامی اموالش گرفته، پس او را سنگسار کردند و آنها را به آتش سوزانیدند و آنها را سنگسار کردند و خداوند از شدت غضب خود بازگشت.
⁉️ واقعا با چه منطقی می توان خانواده بی گناه یک دزد را مجازات کرد ، آن هم به شدیدترین شکل، یعنی حکم به سنگسار؟! از این گذشته حیوانات زبان بسته چه تقصیری دارند که آنها هم باید سنگسار شوند؟
#دزدی
#سنگسار
#کتاب_مقدس
✳️ کانال تخصصی مسیحیت شناسی
ایتا | تلگرام
مسیحیت شناسی
👈 خدای فریبنده 📝 پاسخ به کشیش؛ دکتر دانیال شایسته 👌 و اما جناب دکتر شایسته شاید بهتر است برای این
👈 خدای فریبنده
📝 پاسخ به کشیش؛ دکتر دانیال شایسته
❌☦️ مشکل مسیحیان به پیامبران و کتاب مقدس محدود نمی شود. بنظرم دیگر بزرگان مسیحی به حضرت مسیح هم ایمان ندارند، نه به تولد معجزه آسایش، نه معجزاتش، و نه عروج اش. فقط برای خوشی و آرامش مردم، و به تبعیت از فرهنگ آنها، این، بقول خودشان، "افسانه ها" را تکرار می کنند. آنها از ترس مردم نمی توانند حرف دل شان را بزنند. کافی است درد دلی با کشیشان انگلیسی بکنید تا حقایق روشن شود. نزدیک به یک سوم کشیشان انگلیسی به تولد مسیح از مریم باکره نیز ایمان ندارند. بعبارت دیگر می خواهند بگویند: مادر مسیح در اثر زنا باردار شد و مسیح یک زنازاده طبق شریعت یهود بود. (نعوذ بالله)
✍️ استاد اسماعیل همتی
ادامه دارد...
#خدا
#اسلام
#مسیحیت
#کتاب_مقدس
#خدای_فریبنده
#خدای_مسیحیت
#کشیش_دکتر_شایسته
#استاد_اسماعیل_همتی
✳️ کانال تخصصی مسیحیت شناسی
ایتا | تلگرام
مسیحیت_شناسی_پایۀ_2_صوت_10_کلیات.mp3
8.5M
✝️ سلسله درس گفتارهای مسیحیت شناسی
◀️ پایه دوم، تاریخ و الهیات مسیحی
🔈 صوت ۱۰
📚 کلیات تاریخ یهود «ز»
🎙 #استاد_اسماعیل_همتی
🆔 رسانه های تخصصی مسیحیت شناسی
ایتا | تلگرام | سایت hemmatiesm | سایت مقالات علمی، آکادمیا | یوتیوب
مسیحیت شناسی
❇️ فلسفۀ ظهور مسیح، شهادت به احمد با فرض صحّت داشتن گزارش این دادگاه، باید معترف بود که سخنان مسیح د
💞 بشارات کتاب مقدس به اسلام
🔰 بررسی و تبیین بشارت و شهادت مسیح به پیامبر اسلام در انجیل یوحنا
مسیحیت شناسی
💞 بشارات کتاب مقدس به اسلام 🔰 بررسی و تبیین بشارت و شهادت مسیح به پیامبر اسلام در انجیل یوحنا
⤴️ ادامه از قبل
فرض کنید شما در دادگاهی حاضر شده اید تا دربارۀ واقعه ای شهادت بدهید. نخست قسم یاد می کنید و می گویید: قسم می خورم که شهادت درست بدهم. در اینجا هنوز چه بودن شهادت مطرح نشده است بلکه به درست شهادت دادن اشاره شده. حال در مورد بیان حضرت مسیح، اگر «شهادت براستی» به معنی شهادت درست است، پس خود مورد شهادت چیست؟ با این فرض، در هیچ جای این دادگاه مطرح نشده است که شهادت مسیح چه بود. بنابراین، منظور مسیح شهادت درست دادن نبود، بلکه شهادت به کسی است که انجیل یوحنا آن را با ἀληθείας (الیتیاس)، به معنی «راستی»، شبیه سازی کرده است. با بررسی دقیق این عبارت می توان براحتی فهمید که ظهور احمد، منظور مسیح بوده است امّا در انجیل یونانی یوحنا به صورت «شهادت به راستی» منعکس گردیده است. در تأیید این ادعا کافی است ادامه گفتگوی مسیح و پیلاطُس را بخوانیم که در آن پیلاطُس می پرسد: «راستی چیست؟» یعنی او نمی دانست که این واژه چه می باشد؛ البته کاملا طبیعی است چرا که واژۀ به کار رفته توسط مسیح برای پیلاطُس ناآشنا بود.
باز تأکید می کنم که اگر منظور مسیح شهادت صحیح و درست بود انتظار می رفت پیلاطُس از چه بودن شهادت سوال کند نه از چه بودن راستی. هیچ عاقلی انتظار ندارد که بالاترین مقام رسمی یک شهر مهم تاریخی معنی راستی را نفهمد؛ مگر آنکه واژه به زبانی غریب باشد. مضافا چرا فرماندار نپرسیده است که شهادت درست تو به چه چیزی است؟ بخاطر اینکه پیلاطُس به خوبی فهمیده بود که منظور مسیح نه شهادت صحیح و راستین بلکه شهادت به چیزی است. برای همین سوالش نیز مرتبط با چه بودن این کلمۀ مبهم می باشد.
ادامه دارد...
#اسلام
#بشارات
#مسیحیت
#استاد_همتی
#کتاب_مقدس
#بشارات_کتاب_مقدس_به_اسلام
♡*══₪💞❅💞₪══*♡
@christianityandbible
♡*══₪💞❅💞₪══*♡