eitaa logo
🍃🍓[کدبانوگری و ایده پردازی]🍓🍃
12.9هزار دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
20.9هزار ویدیو
17 فایل
کلی ایـــده و ترفنــــــــــد و آشـــپزی های لاکچری قراره یاد بگیریم جیگرااااا 😍🦋🌸 ‌‌‌ 👒 👒 👒 👒 💰جهت امور تبلیغاتی: @sepanta_tb
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀ماسک روشن کننده و رفع سیاهی زانو🤩 ۱_جوش شیرین و شیر ۲_روغن زیتون و عسل ‌‎‌‎‌‌‎‌‍‍‌‍‌‎✨@Daily_Idea🍇‎‌‎‌‌‎‌‍‍‌‍‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎈 آموزش ساخت گوشواره و گردنبند شیک 😍 خوشگل و دخترونه🌹👌 ‌‎‌‎‌‌‎‌‍‍‌‍‌‎✨@Daily_Idea🍇‎‌‎‌‌‎‌‍‍‌‍‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍭 سیم‌ هندزفری رو شیک و فانتزی کن😍💕 ‌‎‌‎‌‌‎‌‍‍‌‍‌‎✨@Daily_Idea🍇‎‌‎‌‌‎‌‍‍‌‍‌
✏مواد لازم 🔸وانیل‏   ۱/۴ قاشق چای خوری 🔸خامه‏   ۲ قاشق سوپ خوری 🔸شکر   ۱۱۰ گرم 🔸آرد   ۳ قاشق سوپ خوری 🔸کره   ۵۰ گرم 🔸پودر بادام   ۶۰ گرم ♨طرز تهیه 🔹کره رو روی حرارت آب کنید, بلافاصله شکر, خامه و وانیل رو اضافه کنید و همه مواد رو مخلوط کنید. بعد پودر بادام (بادام درختی) و آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شیرینی یکدست شود. 🔹حالا از مواد به اندازه ۱ قاشق  بردارید و به فاصله توی سینی  که کف اون کاغذ روغنی انداختید, بذارید و سینی رو در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت حدود ۵ دقیقه بذارید تا شیرینی طلایی شود. 🔹بعد اجازه بدید تا کاملا توی سینی خنک بشه و بعد اونا رو جدا کنید. 💡سایر نکات 🔸اگر کره شما خوش عطر باشه, خیلی در کیفیت شیرینی شما تاثیر دارد 🔸بادام باید پوست کنده باشه, یعنی بادام رو در آب جوش قرار بدید و بعد از ۱ ساعت پوست قهوه ای روی اون رو بکنید. بادام پوست کنده  باید ۶۰ گرم باشد. 🔸این شیرینی کاملا توی سینی پهن میشه و اگر فاصله بین اونا حداقل ۶ تا ۷ سانتی متر نباشد, به هم میچسبند. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ پنج شنبه جمعه از اموات فراموش نکنیم علاوه بر خیرات معمول میشه هر کار خوب و مثبتی که انجام میدید نیت کنید برسه به اموات مثلا تو خیابون چند تا اجر افتاده، برید به نیت امواتتون اونها رو بردارید از کف خیابون اموات به تکه استخوانی که ما بندازیم جلوی یک حیوان به خیرات ما نیاز دارن به دادشون برسیم🖤
طرز تهیه: ابتدا فیله یا سینه مرغ رو به صورت نوارهای باریک عمودی برش میدیم بعد همراه پیاز، نمک و فلفل، زعفران و آبلیمو، داخل ظرفی گذاشته و به مدت دو ساعت توی یخچال قرار میدیم تا مواد کاملا مزه دار بشن. گوشت چرخکرده رو همراه پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل، خوب ورز میدیم و بعد گوله های کوچک در دست درست کرده و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا شکل خودش رو حفظ کنه. بعد ازین مدت برشهای فیله را دور گوشت ها پیچیده و با خلال دندان فیکس میکنیم. سپس توی ماهیتابه چیده و ابتدا هر دو طرف رو سرخ کرده، بعد درِ ماهیتابه رو گذاشته و اجازه میدیم تا کاملا بپزه. بعد خلال ها رو جدا کرده و توی ظرف مورد نظر همراه پلو سرو کنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ استفاده از فست فود و غذابیرون را کم کنید(اگر آشپز غسل واجب نکرده باشد و شما غذا رامیل کنید بین اعضای خانواده اثر منفی به جا می گذارد و روابطتتان سرد میشود) . 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیگه از فواید کلم بروکلی همه مطلع هستید اگر تو خوردنش یه کم مشگل دارید بخصوص بچه ها با این سالاد کلی عاشقش میشید ولی حتما کلم بعد از شستن دو سه دقیقه تو آب درحال جوش بریزید بعد هم تو آب یخ (تکه های یخ هم باشه بهتره) هم سبز میمونه هم خوشمزه تره.... مواد سالادکلم بروکلی: کلم بروکلی خرد شده :یک ونیم پیمانه ساقه کرفس خرد شده:یک پیمانه خیار شور خرد شده:یک پیمانه لوبیا چیتی پخته شده:یک پیمانه(از کنسرو لوبیا هم میتونید استفاده کنید) پیازچه ریز خرد شده:نصف پیمانه(قابل حذف) برای سس: سس مایونز:سه تا چهار قاشق سوپخوری نمک فلفل قرمز وسیاه آب لیمو ترش همه مواد را با سس مخلوط کنید ویک ساعت در یخچال بذارید ونوش جان کنید •┈┈••✾❀◍⃟🍟❀✾••┈┈•
سوپ کلم کلم برگ نصف یک عدد متوسط ریز خرد شده هویج رنده شده 2 عدد متوسط پیاز رنده شده 2 عدد متوسط عدس یا دال عدس 1 استکان پخته جو پرک 1 استکان فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک قارچ خرد شده 200 گرم گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد درشت جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری خرد شده کلم و هویج و پیازوگوجه فرنگی. و فلفل دلمه ای رو داخل قابلمه به همراه نصف قابلمه آب میریزیم و روی حرارت قرار میدیم تا مواد خوب بپزه بعد عدس پخته و جو پرک و قارچ و نمک و فلفل و زرد چوبه و 1 قاشق زیره رو اضافه میکنیم و زمان میدیم تا خوب بپزه و لعاب بده اگه دوست داشتین همه مواد سوپ کلم رو یا با گوشت کوب برقی یا داخل مخلوط کن میکس کنید ویا همینطوری با جعفری خرد شده سرو کنید و با آبلیموی تازه نوش جان کنید
کنترل دور کردن خودتون از منبع عصبانیت، چه مکان و چه شخص، یک مهارت مدیریت عصبانیته که می تونید ازش برای آروم کردنتون استفاده کنید.برای انجام این کار، شما می تونید به یه مکان آروم مثل کافه برید تا خشمتون بسوزه. به سرعت مکانی که باعث شده تا صبرشما سر برسه و شمارو کنه رو ترک کنید. گوش دادن به موسیقی می تونه اعصاب خرد شده رو آروم کنه. روی زمان حال تمرکز کنید هر وقت میشید، به گذشته نگاه نکنید ؛ با انجام این کار، ممکنه شکایات گذشته رو به یادبیاریداما در عوض توجه خودتون رو چیزی که در حال حاضر می تونید انجام بدیدجلب کنیدو روی اون تمرکز کنید تا راحت تر این مساله رو حل کنید. 🌺🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم ۴ عدد تخم‌مرغ ب دمای محیط رسیده ۲ پیمانه شکر یک قاشق چایخوری اسانس وانیل ۲ پیمانه ارد ۲ و یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری نمک یک و یک چهارم پیمانه شیر ۱۵۰ گرم کره فر رو با دمای ۱۸۰ روشن کنید(فر برقی ۱۷۰)در یک کاسه ی بزرگ ۵ دقیقه تخم مرغ رو هم بزنید تا لیمویی و سبک بشه و کاملا پف کنه.ب ارومی شکر رو اضافه کرده و خوب هم بزنید. وانیل رو ریخته و ترکیب کنید.در یک‌ظرف دیگه آرد،نمک و بکنیگ پودر رو الک و مخلوط کنید و در دو مرحله ب مواد اضافه کرده و فولد کنید.(زیاد هم نزنید)شیر و‌کره رو روی حرارت بذارید تا شیر داغ و کره ذوب بشه ی مواد اضافه کرده و سریع و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید اصلا نباید زیاد هم بزنید.مایه ی کیک رو داخل قالب ریخته و در فر ب مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید. کمی ک خنک شد از قالب خارج کرده و اجازه بدید کاملا خنک شه در اخر می تونید با پودر قند،خامه،گاناش شکلات یا هرچیزی ک‌دوس دارید سرو‌ کنید البته کیکش ب تنهایی شیرینه